Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım geçmişi islden web adreslerini siliyo ben googlede çıkanların silinmesini istiyorum onları bi türlü silemedim sağol yinede cevabın için

canım o seninle alakalı bişey değil herkeste oluyor leb demeden leblebi gibi bişey :)senin girdiğin yerlerle alakası yok yani.

yeni format atıldı şimdi bu pcye bi kaç ay oldu yani o yüzden çok fazla bilgi yok
sperm azlığı tüp bebek yani hep benimle ilgili konuları aramışım ben
sadece onlar çıkıyo başka bişey çıkmıyo oyüzden rahatsızım

aymescim mausu silmek istediğin yazının üztündeyken ve o yazı maviiken deleteye veya dele basıyorsun yani klevyeden....
ben denedim siliyor...

canım birde googleyi daha rahat kullanmak için şu ayarları apabilirsin...
üsteki resimde ok ile gösterdiğim arama ayrları sayfasına gir...

girdiğinde sayfanın en altında bu resimdeki gibi bir yer olacak...
orda ok ile gösterdiğim yeri işaretleyip seçenekleri kaydete tıkla...
bir dene canımyerimseniben

silinmedi canım ya yine çıkıyo kadınlar kulubu yazcam mesela k yazıyorum k le ilgili olan herşey çıkıyo

canım demin dediğim ayarı yaparsan sen k yazdığında senin daha önce aradığın şeyler değilde k ile alakalı herşey çıkacak...
yani seninle hiç alakası olmayacak...

Slm kizlar nasilsiniz ben evdeyim daha iyiyim biraz agrilarim var ama iyiyim
hergun hastaneye gidiyoruz kizlarin yanina
allaha sukur iyiler kilo almaya basladilar sagliklari iyi sukur
allah ozlemin bebeklerinede sifa versin insallah iyilerdir

bal surat 8 aylıkmı oldun sennnnnnnnnnn
:bbo:evt esra eyvahedigeldismile
balkafa az kaldı nan ben 38+0 da doğurmuştum :)) senin sat ne?
delüüü satım 25 ocak allahın izniyle erken gelmezse 20 ekim -25 ekim arası sezeryan ..ama dr 38+2 dedi 20 eki olck sanırım seninki neden 38 +0 de aldı :))

Allahım yardımcısı olsun rabbim bebeklerini korusun ..allaha emanet olsunlar allahım sen koru onları

meryem gözünaydın allah analı babalı büyütsün inşallahh..Maşşallahh dahada kilo alsınlar allaha emanet olunn..doktormu sezeryan tarihini belirledi canım üçüz oldukları içinmi erken oldu dogumun ... ağrısız karında kasılma sertleşme vs. varmıydı eyvahedigeldismile bende oluyorda bende aymes gibi evhamlının biriy,im

balkafa :) ben en erken ne zaman alcaksanız o zaman alın dedim :)) benimde 22 ocaktı satım ... 15 ekimde doğurdum delikafadulden
oğlum abi olcak

balım bu günlerde bendede başladı kasılma çok iş yaptım ondanmı oldu bilmiyorum.CADIARZU

iyi olmanıza sevindim canım..
inş bebişlerinde sağlıcakla kısa zamanda yanınıza gelir....

balkafa :) ben en erken ne zaman alcaksanız o zaman alın dedim :)) benimde 22 ocaktı satım ... 15 ekimde doğurdum delikafadulden
oğlum abi olcak
:jeyyar: hehe senın paşa maşallhh adamm olmuş
balım bu günlerde bendede başladı kasılma çok iş yaptım ondanmı oldu bilmiyorum.CADIARZU

yabanum dr iş yapmana birşey demiyormu alsanaalsanasmile benim iş. vs. tvsıye etmiyorr...asıl oluyor gün içinde kaç kez ybanumm

selam arkadaşlar herkese iyi hafta sonları
özlemi aramak istiyorum ama çekiniyorum rahatsız etmekten
eşi kızarmı acaba arasammı

:jeyyar: hehe senın paşa maşallhh adamm olmuş

yabanum dr iş yapmana birşey demiyormu alsanaalsanasmile benim iş. vs. tvsıye etmiyorr...asıl oluyor gün içinde kaç kez ybanumm

canım en son 3 hafta önce gittim kontrole o zaman bayram temiizliği filan yoktu bişey demedi.aklına gelmemiştir.
bebek kendini geriyormuş gibi hissediyorum.sayısına dikkat etmedim ama iş yaptığım zaman oluyordu ara ara.

Kızlar aradım özlemi konutum kendisiyle doğumuda zor olmuş kendiside solunum cihazına bağlanmış olduğndan konuşmasında güçlük var o yüzden fazla konuşamadım bebeklerde yarı solunum cihazıdaymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…