Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maşalah mercan su ya...
devamlı bağlı olmamasıda güzel canım...
demekki çokta solunum cihazına muhtaç değil...
inş sağlıcakla evede dönecek canım...
rabbim sağlıklı uzun ömür versin...amin...

herkese günaydın uzun zamandır topiğe giremiyorum
Özlemciiim canım inan çok üzüldüm başın sağolsun Rabbim mercan su kızımıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah tatlım sımsıkı sarılsın anneciğine...

benim ikizlerden pek vakit olmuyo kızlar buralara gelemiyorum, değil nete girmek yemeği bile çabucak yiyorum,3 buçuk aylık oldular çok şükür,ikisi arasında koşuşturmacayla geçiyo zaman şimdi birini uyuttum diğerini ayağımda sallıyorum onu uyuturum öteki kalkar :) bide hep ikisi birlikte ağlıyo ozaman ne yapacağını şaşırıyo insan, çok şükür böyle hızlıca geçiyo zaman
sizlerde ne var ne yok? topiği açtım; canım özloşumun haberiyle karşılaştım ve çok üzüldüm. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin kalan yavrumuza da can sağlığı versin inşallah

hamişler; nasıl bebekler???iyi bakın kendinize dikkat edin, son zamanlarda dahada zorlanırsınız ağırlaştıkça zor oluyo çünkü taşımak, ama annelik duygusu onu hissettirmiyo insana,

Aymesiiim canım ben ilk ayımdan beri hep bebe yağı kullandım hergün, 6. ayımdan sorada Mammadonna diye bi krem kullandım chicco nun ürünüydü, 32.haftama kadar hiç çatlağım yoktu, 33. haftamda karnım normal 9 aylık bir hamilenin karnı kadar olmuştu, ondan sonrası gereğinden fazla büyüdüğü için çatlamaya başladı 36. haftama kadar epey çatladı, bebe yağı cildi nemli tuttuğu için çatlamayı azda olsa engelliyo ama bu birazda cilt yapısı ile alakalı, şimdi sezeryandaki ameliyat izini ve çatlakları azaltan bi krem kullanmaya başladım bakalım ne kadar etki edecek, bana doktorum önerdi, memnun kalırsam hepinize tavsiye ederim

Fadiğim canım o testlere takılma yaa, benim ikiz olduğu için hiçbirini yapmadı doktorum ve çok şükür hiçbişey çıkmadı, Rabbim sağlıklı bebiş göndersin sana inşallah

geçmişi fazla okuyamadım umarım boş zamanlarımda yine gelirim hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın
benimkilerinde birini uyutmadan öteki geri kalktı bile gideyim baari :)))

canım çok ama çok sevindim mercanımızın iyi olmasına
o iyi olsunda geri kalan hepsi boş
süper bi haber oldu bu sabah sabah
gerçekten çok mutlu oldum

canisocum maşallah bebişler büyümüş darısı başımıza
inşallah hep böyle sağlıkla devam ederler
evet canım ya çatlaklarla başım belada
şimdi bi kreme başlıycam inşallah faydası olur
eczaneye sorucam bakalım iyi bişeyler vardır inşallah
beni görende ikizmi diyo çok büyümüşüm galiba:kedi:

can iso maşalalh bebilşlerine...
canım bir tane bakmak bile zorken iki taneyi tahmin ediyorum...
allah yardımcın olsun....

canım zaten o testlerde kesin sonuç değilki
sadece tahmin...
bazen bende yaptırmasam diye düşünüyorum...
bakalım tam karar vermişde değilim...
rabbim bütün hamile arkadaşlara sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin...

aymesım msnden iletini aldım ..1.2 gündür takılamıyorum işlerim vardı evde .iyiyim allaha sukur sen nasılsınn

aymesım msnden iletini aldım ..1.2 gündür takılamıyorum işlerim vardı evde .iyiyim allaha sukur sen nasılsınn

ÇOK ŞÜKÜR CANIM YA :Saruboceq: ÖDÜM KOPTU ERKEN DOĞUMMU FALAN OLDU DİYE NEYSEKİ İYİYMİŞSİNİZ. BENDE İYİYİM CANIM YA BİLDİĞİN GİBİ İŞLE EV ARASI GİDİP GELİYORUM İŞTE

çok şükür işallah dahada iyi olacak annesi.:Saruboceq:

Günaydın kızlarr

Kız aymess allah korusunnn ne kötü şeyler getiriyon aklına ( erken falan allahım sen koru

Allah korusun tabiki canım da ne biliyim bikaç gün göremiyince korktum işte aklıma hemen o geldi biliyon ben fazla pipirikliyim hep en şeyin kötüsü geliyo aklıma:kedi: ama neyseki kötü düşündüm iyi çıktı :lepi:

aymesim ne yapıcaz bakalım dogum seklıne karar verdınmı.. düne kadar korkum yoktu dün muaynanede dr hastası vardı sezeryan olmuş 12 günlük berbat geçmiş çok kötüymüş anlatıyodu sekretr kıza ödüm koptu ya sonra içeri girince dr söyledim böyle bölyle hastanız diyor diye.ilk 2-3 saat ağrılar kaçınılmazzzzzzzzzz... İlla spınal sezeryanı önerdii.genel anestezi ile sezeryan daha ağır geçiyormuş :'( :'( ben öle canlı yapamam dedim .. düşün dedii

nan balkafa sen diş çektrmeden korkuyon doğum nası yapcan :)) ( nası cesaret verdim ama delikafadulden

Hadi ordan nan :)) o dişi aldırdım benn hiçbirşey hissetmedim saniye sürdü :roflol:
iŞin ilginç tarafı o diş hamile kalmama vesile oldu :)) o ay kalmıştım dişten kutulduktan sonra sempatiksalakcinni

anlatsana azcıkkk eskı dogum hıkyaenı :)

doğumhikyamei okumuşmuydunuz :)) nerdeyse 1 sene olcak oğlumun doğumgününe 1 ay kaldı 1 yaşında olcak :))
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...un-olsun-sefalar-getirdin-mutluluk-olsun.html
hatırlarsan balkafa inşallah sende benim kadar rahat geçirirsin bende hayatt spinal yapamam ıyy görecen herşeyii olmaz :)) soğuk soğuk batikon sürerken bile içim tuhaf oldu hiç pişman değilm genel anesteziden sadece uyandığında biraz ağrın oluyo oda çığlık çığlığa değildim doğum sancısından daha az emin olun sonra bi ağrı kesicii geçiyo sadece kalkarken ağır haraket edilyor haa çok bu etkiledi seni ağrı pompaları varmış kola takılan her ağrın olduğunda sıkıyomuşsun ağrı kesici düşünün ben gerek bile duymadım ve ertesi gün çıktım

karnıma jel sürdüler su geçirmez eve gelir gelmez banyomuda yaptım hiç yatmadım oğlumun altını üstünü ben değiştirdim 20 günden sonra tek baktım

VALLA CANIM TAM KARAR VEREMEDİM AMA
EPİDURAL OLUCAM GALİBA BENDE TAM UYUMA FİKRİNE SICAK BAKMIYORUM
TIRSIYORUM GALİBA UYANAMIYCAM DİYE BENİMDE O KORKUM VAR
SPİNAL NE OLUYO BU ARADA:kedi: BİRAZ CAHİLİM KUSURA BAKMA
AĞRI OLUCAKTIR TABİKİ SONUÇTA KESİLİP DİKİLİYOSUN AMA
İNŞALLAH AZ AĞRIYLA ATLATIRIZ
BENİM HAFTALARDIR AKLIMDA BU DOĞUM OLAYI
SÜREKLİ OKUYORUM NETTEN AMA AÇIKÇASI ÇOK KORKUYORUM
30 EYLÜLDE RANDEVUM VAR BAKALIM OZAMAN DAHA NET KONUŞUCAM DOKTORLA

karnıma jel sürdüler su geçirmez eve gelir gelmez banyomuda yaptım hiç yatmadım oğlumun altını üstünü ben değiştirdim 20 günden sonra tek baktım

:)) Evet ablam ve kuzenımde hiç yatmamıştıı benim çok kolay oldugunu söylüyorlardı bakalım insallahh bende onlara benzerim dur dogum hıkayene bakım Şeniz

Kızlar inşallahh benim gibi rahat geçirirsiniz sezeryan olursanız.. Gerçekten çok rahattım sıkıntısız hastanden çıkarken kimse yardım etmedi bilerek tutmayın beni dedim ilk gün ayağa kalkerken acın olur dedier kastım kendimi kalktığımda çok rahat yürüdümm sadece yürürken dikiş yerini tutarsan hiç sorun olmalı hafif destek. Çok çabuk ayıldım doğumhanede uyanın dediler tamm diyorum odaya gittiğimde gzlerim açıktı hemen oğluma baktım :)) maşallahh diyimde sanırım bünyem kuvvetli cesaretliyimde hiç korkmamıştım sezeryandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…