maşalah mercan su ya...kızlar kusura bakmayın okuyorum yazılanları ama cevap yazamıyorum
evet fadikcim %21 solunuma baglı çok yorulmasın diye ama sürekli değil arada bir çıkarıyolar burnu çok tahriş olmasın diye iyi ama kızım şimdilik maşşallllahı var kızımın
kızlar kusura bakmayın okuyorum yazılanları ama cevap yazamıyorum
evet fadikcim %21 solunuma baglı çok yorulmasın diye ama sürekli değil arada bir çıkarıyolar burnu çok tahriş olmasın diye iyi ama kızım şimdilik maşşallllahı var kızımın
aymesım msnden iletini aldım ..1.2 gündür takılamıyorum işlerim vardı evde .iyiyim allaha sukur sen nasılsınn
kızlar kusura bakmayın okuyorum yazılanları ama cevap yazamıyorum
Günaydın kızlarr
Kız aymess allah korusunnn ne kötü şeyler getiriyon aklına( erken falan allahım sen koru
nan balkafa sen diş çektrmeden korkuyon doğum nası yapcan :)) ( nası cesaret verdim ama delikafadulden
aymesim ne yapıcaz bakalım dogum seklıne karar verdınmı.. düne kadar korkum yoktu dün muaynanede dr hastası vardı sezeryan olmuş 12 günlük berbat geçmiş çok kötüymüş anlatıyodu sekretr kıza ödüm koptu yasonra içeri girince dr söyledim böyle bölyle hastanız diyor diye.ilk 2-3 saat ağrılar kaçınılmazzzzzzzzzz... İlla spınal sezeryanı önerdii.genel anestezi ile sezeryan daha ağır geçiyormuş :'( :'( ben öle canlı yapamam dedim .. düşün dedii
karnıma jel sürdüler su geçirmez eve gelir gelmez banyomuda yaptım hiç yatmadım oğlumun altını üstünü ben değiştirdim 20 günden sonra tek baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?