fadikcim maşallah 11 haftalık olmuşsunuz
mrb arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
biz mersine dün gece geldik. kaynımın düğünü için memleketlerine gitmiştik 1 haftadır ordaydık.
o yüzden ayrı kaldım sizlerden bakım bakım ne haberler var
aymesim dr sordum :))) genel anestezıde odada takılıyormuşş..BANA amelıaythanede takın dedim olmaz dedi bebegı hemen almak lazımmıs anestezı alındıgı ıcın hemen hızlı olmak lazımmıs heseyın hazır olması yanııı...
ama belden uyuşmalıda amelıayethanede takıyoruz uyuştuktan sonra dedı
kıslarrr ben geldim guzle haberlerle kızım iyi ALLAHA şükürler olsun. halen solunuma baglı ama olsun bir çok şeyi kesmişiler artık vitamin takviyesi serum almıyor. göbeğindeki katater çıkmış antibiyotıgı kesilmiş.sadece anne sütü içiyo kızım ve içerkende o kadar mutylu oluyorki anlatamam mayışıyor kızım miğdeye indiğinde sütü. ve kucagıma aldım kızımı dua etmeye devam edin kızıma hoşçakalın
kıslarrr ben geldim guzle haberlerle kızım iyi ALLAHA şükürler olsun. halen solunuma baglı ama olsun bir çok şeyi kesmişiler artık vitamin takviyesi serum almıyor. göbeğindeki katater çıkmış antibiyotıgı kesilmiş.sadece anne sütü içiyo kızım ve içerkende o kadar mutylu oluyorki anlatamam mayışıyor kızım miğdeye indiğinde sütü. ve kucagıma aldım kızımı dua etmeye devam edin kızıma hoşçakalın
buda patiği
kızlar bebişime bolero ördüm nasıl olmuş:)
maşallah canım yaa.kıslarrr ben geldim guzle haberlerle kızım iyi ALLAHA şükürler olsun. halen solunuma baglı ama olsun bir çok şeyi kesmişiler artık vitamin takviyesi serum almıyor. göbeğindeki katater çıkmış antibiyotıgı kesilmiş.sadece anne sütü içiyo kızım ve içerkende o kadar mutylu oluyorki anlatamam mayışıyor kızım miğdeye indiğinde sütü. ve kucagıma aldım kızımı dua etmeye devam edin kızıma hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?