Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar nasilsiniz?
dogumdan konusulmus..ben bu konularda cok katiyim sanirim..
Allah güc verdigi sürecede dogal dogum yapmak tek hayalim..
korkan annelere önerebilecegim bi site var,ordaki dogal dogumlari okumanizi tavsiye ederim..

Pozitif Doğum Hikâyeleri

bnede normal doğumdan yanayım...
tabi herşey yolunda olursa...

yağmurcan maşalalh canım...
herkes senin gibi atlatamaz bence...

kızlar anesteziyi ben ilk defa laparoskopi ameliyatında aldım...
uyanmaya çabuk iiy uyandım ayağa kalkmadığım sürece amestezinin bir zararı olmadı..
dr 6-8 saat sonra ayağa kalkabilirisn demişti bende 8 saat geçince kalkmaya çalıştım ve belimi doğrutur doğrutmaz kustum...
aslında ordaki hastaların aşağı yukarı hepsi ameliyattan çıkar çıkmaz kustular...

bir tane sol kasığımda 2 tanede göbeğin altında dikişim vardı...
onların acısı bile 1 hafta sürdü...
normalde neyse o kadar değilde kalkıp otururken çok ağrı yapıyordu...
anestezinin etkiside baya sürdü insan bir tuaf hasta gibi oluyor...
bende kendimce basit bir ameliyyatta bile böyle olduysam sezaryan baya ağır geçer diye düşünüyorum...kendi adıma tabi....

rabbim sağlıcakla gelmelerini nasip etsin cümlemize...

merhaba guzel annısler..
ben cok fazla gıremıyorum nete.
faceden ne kadr takıp edebılırsem.
dogumdan bahsedılmıs bende yazayım..
benım oglum 4 kılo olunca dr sezeryan dedı.erken dogum rıskımde vardı 37 haftalık olur olmaz almak zorunda kaldı cunku rahım tasmıyordu bebegı..
bence dogum seklı bebek ve sızle alaklı..
sezeryan olcak arkadslar amelıyat sonrası bol bol yuruyun.ne kadr fazla yurursenız yaranız cabucak ıyılesır.amelıyat cıkısnda agrınız oluyor oda agrı kesıcıler serum felan derken agrıyı alıyorlar.
ben amelıyattan cıktım ayılmaya calısrken oglumu gormek ıstedım bıızm mınık kuzu kuveze gırdıgı ıcın ben ortalıga dagıttın serum bıter bıtmez hemsırelerı dınlemeden dırek kalktım ayaga oglumu gorcem dıye :))
kallkıs o kalkıs hala yatacam :))
yarımda kalmadım 3 ay oldu her ısımı yapıyorum :)
bır daha dogurursamkı dogurmayı dusunmuyoırum lohusalıgın tadını cıkartmak ıstıyorum :))
benım ıcımde uhde (
sız lohusalıgınız tadını cıkartın
kuzucuklarınızı alın yanınıza hazıırlanmıs o guzel yataklarda yatın

mrb arkadaşlar herkese hayırlı cumalar

biz mersine dün gece geldik. kaynımın düğünü için memleketlerine gitmiştik 1 haftadır ordaydık.
o yüzden ayrı kaldım sizlerden bakım bakım ne haberler var

özlemin üzücü haberini şimdi okudum 2. bebelerinide kaybetmişler allahım sabır versin canım

mercan suyun iyi olmasına çok sevindim allahım bir an önce toparlanıp sizinle birlikte eve dönmesini nasip etsin canım

hoşgeldin canımaopuyorumnanaktan

herkese hayırlı günler canlara.s.

merhaba canım bende genel anestezi ile sezeryan oldum ama sonda takıldı...

kıslarrr ben geldim guzle haberlerle kızım iyi ALLAHA şükürler olsun. halen solunuma baglı ama olsun bir çok şeyi kesmişiler artık vitamin takviyesi serum almıyor. göbeğindeki katater çıkmış antibiyotıgı kesilmiş.sadece anne sütü içiyo kızım ve içerkende o kadar mutylu oluyorki anlatamam mayışıyor kızım miğdeye indiğinde sütü. ve kucagıma aldım kızımı dua etmeye devam edin kızıma hoşçakalın

GÖZÜN AYDIN İNŞŞŞŞŞ
BUNDAN SONRA HİÇ BİR SORUN ÇIKMAYACK İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

maşallahhhhhhhhhhhh ne sevindim anlatamam allahım yardımcınız olsun.:Saruboceq:

maşallah canım yaa.
çok şükür rabbime....
inş daha da iyi olacak ve annesiyle evine gidecek...

yabanım maşallah...çok çok hoş olmuşlar...
sağlıcakla gelisin bebişin ve güle güle giydir canım...

slm kizlar

ozlemcim, kizin insallah dahada iyi olacak allah yardimcin olsun,yuzunuzu guldursun insallah....

yabanim coook tatli bunlar, canim gule gule giysin bebis nede yakisir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…