Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
karnıma jel sürdüler su geçirmez eve gelir gelmez banyomuda yaptım hiç yatmadım oğlumun altını üstünü ben değiştirdim 20 günden sonra tek baktım

ne güzel kolay atlatmışsın canım haftalarca ayağa kalkamayanlar var inşallah bizimkide kolay olur allah yardımcımız olsun

ya açıkçası ayağa kalkmayıp yatanlar bana abartılı geldi aslında kalkıp dolaşırsak dikiler ona göre kaynadığı içn daha rahat olur yatağa bağlanmak çok saçma doğumumun 6. günü saçlarımı kestirmeye gittim şimdi hatırladım tek başıma :))))))))))))

en büyük korkularımdan biride o sonda olayı olmazsa olmazmı ya?

aymesim dr sordum :))) genel anestezıde odada takılıyormuşş..BANA amelıaythanede takın dedim olmaz dedi bebegı hemen almak lazımmıs anestezı alındıgı ıcın hemen hızlı olmak lazımmıs heseyın hazır olması yanııı...
ama belden uyuşmalıda amelıayethanede takıyoruz uyuştuktan sonra dedı

aaaa bak sevindim şimdi uyuştuktan sonra takabilir istediğini ayıkken takmasında

canım herşeyin bi zorluğu var.kaynanam şöyle der,en kolay ekmek çiğnemek çiğnemeden yut bakalım der:))))sen herkesin söylediğine takılma.bide nerede olumsuz bir konuşma olsa gelip gidip duyuyorsun yaa:)).bence sen normal doğum yap madem korkuyon acıdan acı aynı acı ama normal doğumdan sonra çabucak iyileşiyorsun,eskisi gibi hareketlerin kıstlanmaz ameliyatlı olmazsın.

fadik canım ben ikili test yaptırmadım ense kalınlığı iyi çıkınca
illa üçlü test yapılacak dendi çok şükür ondada sorun yoktu

ayy balsurat korkma yavrum korkma olcak bitecek

yağmurcum bende bu sezeryan sonrası çok rahattım böyleydim diyenleri duydum fakat ben böyle değildim burda kimseyi korkutmak falan istemem ama bana fazla geldi ben ikinci gün akşam ayağa zor kalktım 3 hafta doğru dürüst yatamadım ama bi çoğundanertesi gün ayaklandıklarını okudum demekki kişiye göre narkoz etksii değişiyo

aymes sendemi sezaryan düşünüyorsun?valla ben sonuna kadar normal istiyorum allahtan bişey olmazsa.korkmuyorum nedense şimdilik tabiki heyecan var biraz.

normal doğum anıı hiç sormayınnnnn sezryanında sonrası biraz yine hamile kalsam düşünmeden sezeryan derim

dünle bu gün bizimkisi alttan alttan vuruyor canımı acıtıyor nedense.önceden böyle değildi diyorum doğum pozisyonunu aldıda kafasımı bası yapıyorşutarafagitti

bencede kişiden kişiye değişir canım
bakalım biz nasıl anlatıcaz doğumdan sonra
inşallah yağmur gtibi kolay oldu deriz:Saruboceq:

inşallahh cnm eğer sezeryan olursa umarım benim gibi geçer.. Normal doğum ise sonrasııı hiçç doğum yapmamış kadar rahat bari bunuda söyliyim çocuk çıktıktan sonra ne sancı ne bişey herşey gidiyo.. yeterki sağlıkla doğum yapında bunlar emin olun tatlı heyecan tatlı korkular Rabbim başka dert vermesin. Ne mutlu ki hamile kalabildiniz bunun keyfini çıkarın ben cidden hiç düşünmedim doğumu belki kaybım var ondan yeterki sağlıkla gelsin dedim kuzum çok rahat gittim

canım ben düşünmüyodum aslında dr amcam öle dedi
tüp bebeklerde normal doğum olmuyomuş mecburi sezeyan oluyomuş
hımmmm anladım hayırlısı olsun.sağlıkla kucağımıza alalımda:ecrin_bebek:

işallah önemli olan bebişleri sağlıkla alalım kucağımıza.:Saruboceq:

Yabanum canım normal dogumdada dikiş acıları oluyor ..10 gün sürüyor acıları bazılarında eltimin öle olmuştu oturup kalkerken zorlanıyorduu...ordan çekmektense karından çekmek daha kolay gibimi

ya banada derlerdi yarım oluyosun diye hiçte yarım kalmadım :)) oğluma tamamlandım sonrasında da şuanda da hiç ağrım falan olmadı çok şükür her işi gücü rahtlıkla yaptım yapıyorum darısı başınıza eskiden sanırım daha zordu sezeyan dikişleri hatta zımbalıyolarmış şimdi öyle değil :)) kormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…