karnıma jel sürdüler su geçirmez eve gelir gelmez banyomuda yaptım hiç yatmadım oğlumun altını üstünü ben değiştirdim 20 günden sonra tek baktım
okumaya başladım :)sonda nasıldıı onu söle bakım hçbirşey hıssedılmıyor 2 sn bişi diyolar :)
:)) evet ablam ve kuzenımde hiç yatmamıştıı benim çok kolay oldugunu söylüyorlardı bakalım insallahh bende onlara benzerim dur dogum hıkayene bakım şeniz
en büyük korkularımdan biride o sonda olayı olmazsa olmazmı ya?
aymesim dr sordum :))) genel anestezıde odada takılıyormuşş..bana amelıaythanede takın dedim olmaz dedi bebegı hemen almak lazımmıs anestezı alındıgı ıcın hemen hızlı olmak lazımmıs heseyın hazır olması yanııı...
Ama belden uyuşmalıda amelıayethanede takıyoruz uyuştuktan sonra dedı
canım herşeyin bi zorluğu var.kaynanam şöyle der,en kolay ekmek çiğnemek çiğnemeden yut bakalım der:))))sen herkesin söylediğine takılma.bide nerede olumsuz bir konuşma olsa gelip gidip duyuyorsun yaa:)).bence sen normal doğum yap madem korkuyon acıdan acı aynı acı ama normal doğumdan sonra çabucak iyileşiyorsun,eskisi gibi hareketlerin kıstlanmaz ameliyatlı olmazsın.aymesim ne yapıcaz bakalım dogum seklıne karar verdınmı.. düne kadar korkum yoktu dün muaynanede dr hastası vardı sezeryan olmuş 12 günlük berbat geçmiş çok kötüymüş anlatıyodu sekretr kıza ödüm koptu yasonra içeri girince dr söyledim böyle bölyle hastanız diyor diye.ilk 2-3 saat ağrılar kaçınılmazzzzzzzzzz... İlla spınal sezeryanı önerdii.genel anestezi ile sezeryan daha ağır geçiyormuş :'( :'( ben öle canlı yapamam dedim .. düşün dedii
:sinifsinif: deme yağmurum yaaaaa öylenormal doğum anıı hiç sormayınnnnn sezryanında sonrası biraz yine hamile kalsam düşünmeden sezeryan derim
aymes sendemi sezaryan düşünüyorsun?valla ben sonuna kadar normal istiyorum allahtan bişey olmazsa.korkmuyorum nedense şimdilik tabiki heyecan var biraz.
fadik canım ben ikili test yaptırmadım ense kalınlığı iyi çıkınca
illa üçlü test yapılacak dendi çok şükür ondada sorun yoktu
ayy balsurat korkma yavrum korkma olcak bitecek
yağmurcum bende bu sezeryan sonrası çok rahattım böyleydim diyenleri duydum fakat ben böyle değildim burda kimseyi korkutmak falan istemem ama bana fazla geldi ben ikinci gün akşam ayağa zor kalktım 3 hafta doğru dürüst yatamadım ama bi çoğundanertesi gün ayaklandıklarını okudum demekki kişiye göre narkoz etksii değişiyo
hımmmm anladım hayırlısı olsun.sağlıkla kucağımıza alalımda:ecrin_bebek:canım ben düşünmüyodum aslında dr amcam öle dedi
tüp bebeklerde normal doğum olmuyomuş mecburi sezeyan oluyomuş
inşallahh cnm eğer sezeryan olursa umarım benim gibi geçer.. Normal doğum ise sonrasııı hiçç doğum yapmamış kadar rahat bari bunuda söyliyim çocuk çıktıktan sonra ne sancı ne bişey herşey gidiyo.. yeterki sağlıkla doğum yapında bunlar emin olun tatlı heyecan tatlı korkular Rabbim başka dert vermesin. Ne mutlu ki hamile kalabildiniz bunun keyfini çıkarın ben cidden hiç düşünmedim doğumu belki kaybım var ondan yeterki sağlıkla gelsin dedim kuzum çok rahat gittim
Yabanum canım normal dogumdada dikiş acıları oluyor ..10 gün sürüyor acıları bazılarında eltimin öle olmuştu oturup kalkerken zorlanıyorduu...ordan çekmektense karından çekmek daha kolay gibimicanım herşeyin bi zorluğu var.kaynanam şöyle der,en kolay ekmek çiğnemek çiğnemeden yut bakalım der:))))sen herkesin söylediğine takılma.bide nerede olumsuz bir konuşma olsa gelip gidip duyuyorsun yaa:)).bence sen normal doğum yap madem korkuyon acıdan acı aynı acı ama normal doğumdan sonra çabucak iyileşiyorsun,eskisi gibi hareketlerin kıstlanmaz ameliyatlı olmazsın.
fadik canım ben ikili test yaptırmadım ense kalınlığı iyi çıkınca
illa üçlü test yapılacak dendi çok şükür ondada sorun yoktu
ayy balsurat korkma yavrum korkma olcak bitecek
:))Evt semiham kaçış yok bizde yatalım bakalım amelıayt masasına nasıl birşeymiş :)
[
Yabanum canım normal dogumdada dikiş acıları oluyor ..10 gün sürüyor acıları bazılarında eltimin öle olmuştu oturup kalkerken zorlanıyorduu...ordan çekmektense karından çekmek daha kolay gibimikarında zor iyileşir sonuçta 7 kat dikiş oluyormuş.bide yarım adam oluyorsun diyorlar ya.bilmiyorum hayırlısı artık bakalım zaman neyi gösterecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?