Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok ama çok sevindim inşallah herşey dahada güzel olucak bundan sonra dualarımız sizinle Allah mercanı sana bağışlıycak buna tüm kalbimle inanıyorum kucağınada almışsın annesinin kokusunu aldı artık o bu mücadeleden galip gelicek bak gör bundan sonra bırakmaz bu savaşı tez zamanda evinede gelmesi dileğiyle öpüyorum sizi

yabanım yine döktürmüşswün maşallah çok güzel olmuşlar hele patiğe bayıldım sen bu konuda çok iyisin zaten

CANIM GÜZEL GÜNLERDE GİYSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kizlar

ozlemcim, kizin insallah dahada iyi olacak allah yardimcin olsun,yuzunuzu guldursun insallah....

yabanim coook tatli bunlar, canim gule gule giysin bebis nede yakisir ama

yabanım yine döktürmüşswün maşallah çok güzel olmuşlar hele patiğe bayıldım sen bu konuda çok iyisin zaten

teşekür ederim canlarım:kedi: opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız???
doğumdan bahsedilmiş:) konuları kaçırıyorum heeee
bende normal doğum isteyenlerdendim ikiz olduğu için doktorum izin vermedi
genel anestezi istedim yine ikiz olduğu için izin vermedi 1.bebeği alırken 2. bebeğe sıkıntı oluyomuş
epidural anesteziyle girdim doğuma, bünyem zayıf olduğu için anestezi ağır geldi bana tansiyonum çok düştü ameliyat sırasında, doğumdan çıktıktan sonrada sarhoş gibi oldum bisüre
ama benim ameliyatla hiçbi sorunum olmadı, özellikle karın bölgemde ne ağrı oldu ne sızı, en dış karın bölgem dikiş değil zaten yapıştırma,
1 gece hastanede kaldım ertesi gün banyo yaptım, ne kadar çabuk yürümeye gayret ederseniz okadar çabuk iyileşirsiniz, ilk yürüdüğünüz zaman elinizle karın bölgenizi tutun ozaman hiç ağrı olmuyo
bide sondadan korkanlar :))) korkmayın daaaa bişi yok takarkende çıkarırkende zor olmadı bende sadece çıkardıktan sonraki ilk bi kaç idrarda yanma oluyo sadece, sonrada geçiyo
takılmayın hiçbişeye, herşeyin tadını çıkarın yaaawww bebişleri gördünüzmü hepsi unutuluyo zaten
herkese hayırlı doğumlar inşallllllllahhh

arkadaşlar merhaba.ben mayıs ayında tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım.eşimde morfoloji ve hareket sorunu vardı şimdi doğal yollarla hamile kaldım adetim geciktikten 7 gün sonra kan testi yaptırdım değer 2870 çıktı.tecrübeli arkadaşlar bu değer sizce nasıl yarın gidicem doktora çok merak ediyorum.

gözün aydın canım...
maşallah ne güzel bebiş doğal yoldan süpriz yapmış...
değerinde maşallah çok güzel..sorun yok yani...

can isom maşallah sende doğumu rahat geçirenlerdensin...
öptüm bebişleri ve seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım tebr,k ederim ne güzel doğal yolla geldi ha. allahım esirgein bebişini değerin bence güzel hatta doktra gittiğinde keseyide görebilirsiniz bu değerle canım

canım ne güzel bir haber bu çok şükür kucağına aldın kokladın meleğini bundan sonrada herşey güzel gider inşallah allahım mercanımızı size bağışlasın bir an önce evinize dönmenizide nasip etsin.

canım bu arada kendinide ihmal etme iyi bak canım iyi bakki mercan suyun sana daha çok ihtiyacı olacak sütüne ihtiyacı olacak canım benim

hoşbulduk fadiğim.

sen nasılsın canım maşallah 11 haftayı devirmişsiniz allahım sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirtsin. bulantı falan varmı canım nsıl geçiyor hamileliğin
evet canım çok şükür rabbime bu haftaya da geldik...

hamilelik iyidir canım bulantım yok maşallah....
ama midem bir tuaf birazda iştahsızlık var...
zorla birşeyler yiyorum...

bende epidural anestezi düşünüyorum canım
ama biraz korkuyorum açıkçası felç kalma olayından
bazı yazılar korkutuyo insanı ama bak seninki ne güzel rahat olmuş
inşallah benimkide öyle olur hemen ertesi gün kalkmışın bide ya
allahım banada böyle kolay doğum nasip etsin

amin tatlım inşallah hayırlısıyla atlatırsın bu dönemi
yazılana çizilene takılma canım yaa dua et hayırlısını iste yeter Rabbim yardımcı olur inşallah
ben 1 hafta sonra annemin ve kayınvalidemin müsait olmamasından dolayı (bazı işleri vardı) kendim bile baktım ikizlerime çok şükür,
hepsi doğum gibi olsun:)
Rabbim devasız dert vermesin yeter ki
en büyük mutluluğumuz bebişlerimiz
oyüzdende sezeryan falan pek önemli değil bebişler sağlıklı olsun yeter...

herkes günaydın demiş kaçmışneva rahatsızlığın ne durumda geçtimi biraz?balım az kaldı zaman rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.aymescim sen nasılsın?benimde kaç gündür belim felaket ağrıyor bacağımı çekemiyorum.banyoda ayağım kaydı dengesiz kaldım ondan sonra ağrısı geçmedi.ne yapacağımı bilmiyorum ilaçta kullanamıyorum.cuma günü hast.gidicem geçmezse doktora söyleyecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…