kıslarrr ben geldim guzle haberlerle kızım iyi ALLAHA şükürler olsun. halen solunuma baglı ama olsun bir çok şeyi kesmişiler artık vitamin takviyesi serum almıyor. göbeğindeki katater çıkmış antibiyotıgı kesilmiş.sadece anne sütü içiyo kızım ve içerkende o kadar mutylu oluyorki anlatamam mayışıyor kızım miğdeye indiğinde sütü. ve kucagıma aldım kızımı dua etmeye devam edin kızıma hoşçakalın
CANIM GÜZEL GÜNLERDE GİYSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
maşallah canım yaa.
çok şükür rabbime....
inş daha da iyi olacak ve annesiyle evine gidecek...
yabanım maşallah...çok çok hoş olmuşlar...
sağlıcakla gelisin bebişin ve güle güle giydir canım...
slm kizlar
ozlemcim, kizin insallah dahada iyi olacak allah yardimcin olsun,yuzunuzu guldursun insallah....
yabanim coook tatli bunlar, canim gule gule giysin bebis nede yakisir ama
yabanım yine döktürmüşswün maşallah çok güzel olmuşlar hele patiğe bayıldım sen bu konuda çok iyisin zaten
gözün aydın canım...arkadaşlar merhaba.ben mayıs ayında tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım.eşimde morfoloji ve hareket sorunu vardı şimdi doğal yollarla hamile kaldım adetim geciktikten 7 gün sonra kan testi yaptırdım değer 2870 çıktı.tecrübeli arkadaşlar bu değer sizce nasıl yarın gidicem doktora çok merak ediyorum.
arkadaşlar merhaba.ben mayıs ayında tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım.eşimde morfoloji ve hareket sorunu vardı şimdi doğal yollarla hamile kaldım adetim geciktikten 7 gün sonra kan testi yaptırdım değer 2870 çıktı.tecrübeli arkadaşlar bu değer sizce nasıl yarın gidicem doktora çok merak ediyorum.
kıslarrr ben geldim guzle haberlerle kızım iyi ALLAHA şükürler olsun. halen solunuma baglı ama olsun bir çok şeyi kesmişiler artık vitamin takviyesi serum almıyor. göbeğindeki katater çıkmış antibiyotıgı kesilmiş.sadece anne sütü içiyo kızım ve içerkende o kadar mutylu oluyorki anlatamam mayışıyor kızım miğdeye indiğinde sütü. ve kucagıma aldım kızımı dua etmeye devam edin kızıma hoşçakalın
hoşgeldin canımaopuyorumnanaktan
herkese hayırlı günler canlara.s.
canım ne güzel bir haber bu çok şükür kucağına aldın kokladın meleğini bundan sonrada herşey güzel gider inşallah allahım mercanımızı size bağışlasın bir an önce evinize dönmenizide nasip etsin.
evet canım çok şükür rabbime bu haftaya da geldik...hoşbulduk fadiğim.
sen nasılsın canım maşallah 11 haftayı devirmişsiniz allahım sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirtsin. bulantı falan varmı canım nsıl geçiyor hamileliğin
slm kızlar nasılsınız???
Doğumdan bahsedilmiş:) konuları kaçırıyorum heeee
bende normal doğum isteyenlerdendim ikiz olduğu için doktorum izin vermedi
genel anestezi istedim yine ikiz olduğu için izin vermedi 1.bebeği alırken 2. Bebeğe sıkıntı oluyomuş
epidural anesteziyle girdim doğuma, bünyem zayıf olduğu için anestezi ağır geldi bana tansiyonum çok düştü ameliyat sırasında, doğumdan çıktıktan sonrada sarhoş gibi oldum bisüre
ama benim ameliyatla hiçbi sorunum olmadı, özellikle karın bölgemde ne ağrı oldu ne sızı, en dış karın bölgem dikiş değil zaten yapıştırma,
1 gece hastanede kaldım ertesi gün banyo yaptım, ne kadar çabuk yürümeye gayret ederseniz okadar çabuk iyileşirsiniz, ilk yürüdüğünüz zaman elinizle karın bölgenizi tutun ozaman hiç ağrı olmuyo
bide sondadan korkanlar :))) korkmayın daaaa bişi yok takarkende çıkarırkende zor olmadı bende sadece çıkardıktan sonraki ilk bi kaç idrarda yanma oluyo sadece, sonrada geçiyo
takılmayın hiçbişeye, herşeyin tadını çıkarın yaaawww bebişleri gördünüzmü hepsi unutuluyo zaten
herkese hayırlı doğumlar inşallllllllahhh
bende epidural anestezi düşünüyorum canım
ama biraz korkuyorum açıkçası felç kalma olayından
bazı yazılar korkutuyo insanı ama bak seninki ne güzel rahat olmuş
inşallah benimkide öyle olur hemen ertesi gün kalkmışın bide ya
allahım banada böyle kolay doğum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?