Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

öyle canım ya bi arkadaşım hep hamile kalmakla iş bimiyo
daha sonrası daha zor diyodu şimdi anlıyorum ne demek istediğini
bebişimiz iyi olsun diye herşeye katlanırız tabikide
gerçekten herşey çok zormuş

selam canım hoşgeldin evet çok az kaldı artık
Allahında izniyle sağlıkla doğururum bende inşallah
seninde sezeryanmıydı canım ben epidural düşünüyorum
herkese soruyorum oyüzden nasıldı doğumlarınız diyeohaoldumsmile
senin pofidikte kocaman olmuş valla ya
eeeee insan bu kadar yakışıklı olunca kendi seçtiğini giymek ister tabiki
yemek konusuna gelince şimdiden seçiyosa vay senin haline yandın demekakannehir

cok haklisin canim..insallah gönlüne göre olur hersey..borclari toparlayip hic ayrilmazsin kuzundan.. :Saruboceq:
valla yaa..hamile kalalim gerisi kolay diyordum,gerisi zormus:))
saglicakla gelsinlerde,raziyim herseye..

canim massallah oglusuna,demek o kadar büyüdü ufaklik ve secimlerini kendisi yapiyor,massallah massallah

selam kızlar
yabangülm kramplar kasılmalar için magnezyum kullanılıyo kullanıyomusun

oo ealnas bebiş büyümüş koca adam olmuş artık

aymes 30. haftayada geldin çok şkür görnce ne çok seviniyorum sağlıcakla kucağınıza aldığınız fotolarıda görürüz inşalalh

bizim oğlanda hasta oldu kırık mutsuz huysuz

Allah razı olsun canım geldik valla inşallah canım inşallah bebişimi kucağıma aldığım günleride görürüm

oğluşun hastalanmış geçmiş olsun canım havalarda bozmaya başladı zaten aman dikkat et çabucak atlatır paşa inşallah

herkese hayırlı günler canlara.s.

semişim geçmiş olsun oğluşuna...
çabucak atlatır inş...

selam kızlar kocaman masallah hepinize 30 lara geldiniz Allah zamanında saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah fadikcim masallah sana 12 haftayı yakalamıssın kanama durdu dimi ne durumdasın ben 14. haftada kalkmıstım yataktan ama benim kanama coktu umarım bitmiştir saglıkla gelir kuzun cinsiyet ne zaman belli olacak nasipse?
Bizde hastayız Kaan kuzusu gibi dişleri perişan etti kızımı tabi geciş mevsimi Allah daha kütüsünü vermesin hepinizi öpüyorum

evet canım çok şükür 12 yide yaklaştık...
maşallah kanama duralı baya oluyor canım...
kanama ve lekelenmelerin tamamı 3 hafta falan ssürdü....
geri kalan zamnı tedbir amaçlı yatttım...
bende tam ayaklanmak için 3 ayımı doldurmayı bekliyorum...
eğer başka bir aksilik çıkmassa bu ay bitince yatağımı toplayacağım inş...

kızına çok geçmiş olsun canım...
diş çıkarmasıda zordur yaaa.
allah yardımcısı olsun...
rabbim başka sıkıntı vermesin...

canım kramp çok oluyor kasılmalar geçti bayram temizliğinde sonra oldu kasılma ama kalmadı.doktorumda yazmadı ilaç filan.ayrıca geçmiş olsun oğluşuna.

Son düzenleme:

canım kramp çok oluyor kasılmalar geçti bayram temizliğinde sonra oldu kasılma ama kalmadı.doktorumda yazmadı ilaç filan.ayrıca geçmiş olsun oğluşuna.

Canım ne temizliği yapıyorsun alsanaalsanasmile Allah aşkına ya Allah korusun erken dogum olursa zavallı bebecik kuvezde kalır sen de temizliğinle kalırsın uzat bacaklarını bebişini büyüt temizlik her zaman yapılıyo klava:

oyyy kuzum yaa..gecmis olsun canimmm,iyilessin eski nesesi yerine gelsin minik kaanin :Saruboceq:
herkese hayırlı günler canlara.s.

semişim geçmiş olsun oğluşuna...
çabucak atlatır inş...

fadigim massallah canim,12 biticek insallah..saglikla sihhatle gecir insallah günlerini tatlimm :Saruboceq:

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur toparlandim iyiyice artik evimdeyim annemde kaliyordum hamilelikten beri simdi evimdeyim temizlik yaptik annemle baya yorulduk kac aydir yatiyordum hep
biraz zorlandim ama iyiyim
kizlarimda iyi allaha sukur dr 2 haftaya kadar cikarsiniz dedi insallah oyle olur allahin izniyle
kendinize iyi bakin ugrarim arada

:))))) mecbur yaptım işte.ama çok şükür bi problem olmadı.

maşallah kızlarına canım.çok sevindim sağlıkla büyüsün meleklerin.:Saruboceq:

gunaydin kizlar nasilsiniz
yabanim sagol canim allah razi olsun rabbim size de gostersin saglikla al bebegini kucagina insallah

günaydın herkese

smhsmh ve ececim geçmiş olsun kızlar kuzucuklar bir an önce atlatıverirler inşallahhhhh

yabangülüm o ne güzel bolero ve patik ellerine sağlık allahım sağlıklı günlerde güle güle giydirmeyi nasip etsin

benim doktorum spinal anesteziyi önermişti ameliyatım çok rahattı hiç bişi anlamadım haliyle ama sonrası mahfoldum ben ya. gözünüzü korkutmak istemem bünye ile alakalı çünkü ama 20. günden sonra çok çok iyiydim maşallah o günden beride iyiyim.

benim ameliyat sonrası fazla kanamam olmayınca bana kanama artırıcı rahim kasılmalarını artırıcı bir iğne yapılmıştı o öldürmüştü beni

ama öyküm herşeyi unutturuyo valla her gün dua ediyorum hergün şükrediyorum allahıma böyle güzel bir duyguyu banada yaşattırdığı için

şimdi bir görseniz şappır şupur parmaklarını emiyo kahkaha atıyo gıdıklanıyo elşnden gelse kalkıp karıştıracak ortalığı ama şimdilik yapamıyo ama şimdiden kuruyo bence ileride kalkınca yapacağı yaramazlıkları

allahım hepinizede kolay doğumlar nasip etsinnn

günaydın kızlarrr...
casperimmm 20 günn derken 20 gün dikiş agrısımı cektın demek herkez farklı oluyorr ay korkuyorum ya ( kimsenden yok burda

günaydın kıslar

günaydın kızlarrr...
casperimmm 20 günn derken 20 gün dikiş agrısımı cektın demek herkez farklı oluyorr ay korkuyorum ya ( kimsenden yok burda

bende günlerdir doğumu düşünmekten kafayı yiycem
biliyosunuz alttan bile muayne olamıyodum ben
balım senin gibi bende çok korkuyom
ama korkunun ecele faydası yok demişler
öyle yada böyle olacak bu oalay Allah hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin:Saruboceq:

Meryemcim kızların durumunun iyi olmasına çok sevindim
az kalmış kavuşucaklar melekler inşallah evlerine

inşallah özlemcimdende böyle güzel haberler alırız
aklım hep onda valla ama aramaya hiç cesaret edemiyorumya
bu konularda çok çekingenim ben bilmiyorumkismile

aymesim evet kaçış yok bir şekilde bebeğimizi kucagımıza almamız için birşeyler yaşamamamız gerekiyor kaçış yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…