aymesim benimde seker sinirda...
bendede pcostan dolayi insülin direnci vardi zaten,korkuyordum yani sekerden..
simdi takip altindayim..
zaten 10 kilo fazlayla hamile kaldim tedavilerden dolayi...
simdide 7 kilo aldim..normal dedi doktorum..
epey bi teferruat varmis ya su hamilelikte valla hayret...
Merhaba millet uzun zamandır gelip yazamıyorum bebeler buyudukce dertleride buyuyormus derlerdide aval aval bakardım ne diyolar diye insan yaşayarak öğreniyor tabiki. Bizimki 17 aylık oldu artık yemek secmeye başladı hemde her kıyafeti giymek istemiyor eskiden ne koyarsam ağzına onu yerdi ne giydirirsem itiraz etmezdi. Resmen benimle inatlaşıyor kerata. Kızdığım zaman bacağıma sarılıp kendini afftettrimeye çalışıyor tam komedi gercekten.
Doğumu yaklaşan arkadaşlar görüyorum. Aymes 30. haftaya girmişsin bile şurda 8-9 haftan kalmış 38. haftadan sonra doguma hazırlan canım herhangi bir zamanda dogurabilirsin.. Sağlıcakla bebelerinizi alırsınız kucağınıza inşallah..
canım düşündüm şimdi çalışmam daha mantıklı,
yoksa bebişimi 2 aylıkken bırakmak zorunda kalıcaktım buda içimi çok acıtırdı
şimdi en azından 3,5 4 aylık olana kadar onunla beraber olucam diye düşünüyorum
gönlüm hep beraber olmaktan yana ama çalışmak zorundayım
elimi kolumu bağlayan kredi borcumuz var keşke imkanım olsada
hiç işe gitmek zorunda olmasam:çok üzgünüm:
cok haklisin canim..insallah gönlüne göre olur hersey..borclari toparlayip hic ayrilmazsin kuzundan.. :Saruboceq:öyle canım ya bi arkadaşım hep hamile kalmakla iş bimiyo
daha sonrası daha zor diyodu şimdi anlıyorum ne demek istediğini
bebişimiz iyi olsun diye herşeye katlanırız tabikide
gerçekten herşey çok zormuş
Merhaba millet uzun zamandır gelip yazamıyorum bebeler buyudukce dertleride buyuyormus derlerdide aval aval bakardım ne diyolar diye insan yaşayarak öğreniyor tabiki. Bizimki 17 aylık oldu artık yemek secmeye başladı hemde her kıyafeti giymek istemiyor eskiden ne koyarsam ağzına onu yerdi ne giydirirsem itiraz etmezdi. Resmen benimle inatlaşıyor kerata. Kızdığım zaman bacağıma sarılıp kendini afftettrimeye çalışıyor tam komedi gercekten.
Doğumu yaklaşan arkadaşlar görüyorum. Aymes 30. haftaya girmişsin bile şurda 8-9 haftan kalmış 38. haftadan sonra doguma hazırlan canım herhangi bir zamanda dogurabilirsin.. Sağlıcakla bebelerinizi alırsınız kucağınıza inşallah..
selam kızlar
yabangülm kramplar kasılmalar için magnezyum kullanılıyo kullanıyomusun
oo ealnas bebiş büyümüş koca adam olmuş artık
aymes 30. haftayada geldin çok şkür görnce ne çok seviniyorum sağlıcakla kucağınıza aldığınız fotolarıda görürüz inşalalh
bizim oğlanda hasta oldu kırık mutsuz huysuz
evet canım çok şükür 12 yide yaklaştık...selam kızlar kocaman masallah hepinize 30 lara geldiniz Allah zamanında saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah fadikcim masallah sana 12 haftayı yakalamıssın kanama durdu dimi ne durumdasın ben 14. haftada kalkmıstım yataktan ama benim kanama coktu umarım bitmiştir saglıkla gelir kuzun cinsiyet ne zaman belli olacak nasipse?
Bizde hastayız Kaan kuzusu gibi dişleri perişan etti kızımı tabi geciş mevsimi Allah daha kütüsünü vermesin hepinizi öpüyorum
selam kızlar
aymes 30. haftayada geldin çok şkür görnce ne çok seviniyorum sağlıcakla kucağınıza aldığınız fotolarıda görürüz inşalalh
evet canım çok şükür 12 yide yaklaştık...
maşallah kanama duralı baya oluyor canım...
kanama ve lekelenmelerin tamamı 3 hafta falan ssürdü....
geri kalan zamnı tedbir amaçlı yatttım...
bende tam ayaklanmak için 3 ayımı doldurmayı bekliyorum...
eğer başka bir aksilik çıkmassa bu ay bitince yatağımı toplayacağım inş...
kızına çok geçmiş olsun canım...
diş çıkarmasıda zordur yaaa.
allah yardımcısı olsun...
rabbim başka sıkıntı vermesin...
Canım cok sevindim Yatagını toplsa ama cok ta yorma kendini. Evet zormus gercekten neyse artık basa gelen cekilir boshayallersmile
canım kramp çok oluyor kasılmalar geçti bayram temizliğinde sonra oldu kasılma ama kalmadı.doktorumda yazmadı ilaç filan.ayrıca geçmiş olsun oğluşuna.
oyyy kuzum yaa..gecmis olsun canimmm,iyilessin eski nesesi yerine gelsin minik kaanin :Saruboceq:selam kızlar
herkese hayırlı günler canlara.s.
semişim geçmiş olsun oğluşuna...
çabucak atlatır inş...
:))))) mecbur yaptım işte.ama çok şükür bi problem olmadı.Canım ne temizliği yapıyorsun alsanaalsanasmile Allah aşkına ya Allah korusun erken dogum olursa zavallı bebecik kuvezde kalır sen de temizliğinle kalırsın uzat bacaklarını bebişini büyüt temizlik her zaman yapılıyoklava:
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur toparlandim iyiyice artik evimdeyim annemde kaliyordum hamilelikten beri simdi evimdeyim temizlik yaptik annemle baya yorulduk kac aydir yatiyordum hep
biraz zorlandim ama iyiyim
kizlarimda iyi allaha sukur dr 2 haftaya kadar cikarsiniz dedi insallah oyle olur allahin izniyle
kendinize iyi bakin ugrarim arada
günaydın kızlarrr...
casperimmm 20 günn derken 20 gün dikiş agrısımı cektın demek herkez farklı oluyorr ay korkuyorum ya( kimsenden yok burda
günaydın kıslar
bende günlerdir doğumu düşünmekten kafayı yiycem
biliyosunuz alttan bile muayne olamıyodum ben
balım senin gibi bende çok korkuyom
ama korkunun ecele faydası yok demişler
öyle yada böyle olacak bu oalay Allah hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?