Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar, nasılsınız???

aymesiim canım üzülme bebişide üzm olurmu, göbişine yerleşiyodur annesi, yerleşiyodur, inşallah yarın güzel haberlerle dönersiniz tatlım

canım teleş yapma
inşşşşş
bir şey yoktur
her şey yolundadır
üzme kendini

çok sağolun kıslar iyiki varsınız valla sakınan göze çöp batar derler ya benimkide o hesap okadar koruyorum kendimi hiçbişey yapmıyorum nerdeyse ama oluyo işte napıyım inşallah hepinizin dediği gibi herşey yolundadır ve bebişim benimledir sabahtan beri gidip bakıyorum wcye sabah bi kere kahverengi şeklinde geldi bi daha hiç gelmedi allaha çok şükür inşallah böyle devam eder yarında hemen gidicem bakalım ne diycekler. Kötü düşünmeyi bende istemiyorum ama biliyosunuz ben biraz fazla paniğim hemen aklıma kötü şeyler geliyo. Allahında izniyle inşallah bişey yoktur.

Canım kıyamam sana. Yüreğin ağzında. Ne yapacağını şaşırsın tabi. Bence kötü bir durum yok bitanem. Kesilmiş işte. Progestan jelini günde 3 defa yapıyorsun ya o kan o jelden ne kadar sonra geldi. Ya da önce mi geldi. Belki tahriş olmuştur içerde. O jellerden ben de kullandım. Tahriş olup kırmızı kan geldiği olmuştu bir kaç kere. Ama damla şeklinde. Aynı anlattığın gibi. Yarın doktora kaç gibi gideceksin canım. Aklımız sende olacak. Güzel haberlerle geleceğine inanıyoruz biz. Sen de inan. İçinden konuş onunla. Gitmez diyorum sana gitmeyecekk.

Canım senin adet günün gelmedi bile. Seninki de başka bir durum. Adet şeklinde dedil. 8. gün olması normal değil. Yarın mı yapıyorsun testi. İnşallah güzel haberlerini alırız. :Saruboceq:

selammm ben geldim yani biz geldik kaan paşamız kucakta uyumak istiyom deyip durdu ben yatağına koydum o gözün açtı
şimdide gözleri ful açtı sıpa yaa
ne zaman bu kadar kaynattınız ayol

Canım hoşgeldiniz. Seni ve yaramazı öpüyorum. Şeniz

Mesmeleğim ; koyulaşma olmuş şükür. Ben anlamadım ama dediğin ince çizgi olayını. Koyulaşma varsa tamamdır bu iş. :lepi:

canım sanada geçmiş olsun çok haberim yoktu hastanede yattığından allahtan bişey yokmuş inşallah bi daha olmaz benimde öyle şakır şakır değil 3-4 damla şeklinde inşallah bi daha 9 ay görmem o kırmızıları:Saruboceq:

Aymesim hayırlısı ile yarın inşallahh güzel haberler alıcan dr dan dualarımız seninLE .Allaha emanet olun

:Saruboceq:
Canım gelmiş geçmiş olsun. Hamileliği tadına vara vara yaşayamadın maalesef. Ama bebişin sağlıklı olsun da başka bir şey istemezsin elbet. İnşallah sağlıkla tamamlayacaksınız bu yolu. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tesekkür ederim kizlar,insallah kan testindede degerim artmis cikar..
Fadigim aynen iste,bir cizgi vardi incecik,bu defa yok ama alttaki kalin cizgi daha koyu iste..
koyulasmis sayiyorum yani demi :kedi:

Canım benim aynen öyle valla yüreğim ağzımda dolaşıyorum
çok zor bi durumdayım allah kimseye yaşatmasın
benim progesteron fitil şeklinde canım kullandıktan 4 saat sonra geldi
aşağı yukarı. Yarın öğleden sonra gel dedi saat vermedi tam
ben bir gibi gidicem hemen bir an önce öğreniyim ne olduğunu diye
gelir gelmezde yazarım canım inşallah güzel haberler veririm
inanınki tek dileğim bu

Hepimiz dua ediyoruz canım. Dualarımız koruyacak o meleği Allahın izniyle. Rabbim onu annesine babasına bağışlayacaktır. :Saruboceq:

Hem belki sana 1 Nisan yapmıştır aymesim. Eğer yarın güzel bir haberle dönersen ; demek oluyor ki bebişimiz şakacı bibik. :asigim:

slm kızlar
aymescıgım uzulme vede korkma
sen o bebegı herkese ınat sahıp oldun sımdı yok onu oyle kolay kaybetmek
korkma bebegıne bırsey olmayacak o sana nazlanıyor senı korkutmaya calısıyor

kıslarrr ben gldim doktora gittim bugun bulantıların maalesef üçüz oldugu için kat ve kat fazla yasayacaksın hamileliğinin zorluklarını dedi. 1 haftada 4 kilo vermişim böyle giderse işi bırakmak zorunda kalıcam çok kötyüm ayakta duramıyorum halsizim

cucum :))) ne güzelll çizgi koyulaştı hadııı hayırlısııııı allaha emanet olun

sagolun fistiklarrr :asigim:
nevrommm,canim normalde kalinca bir cizgi cikiyor ya,benim sali günü yaptigim testte o kalin cizgi cok belirsizdi,sac teli kalinliginda onun üzerinde ince bir cizgi cikmisti koyu..
bugünde o ince cizgi yok,tamamen gitmis yani..ama normal olan kalin cizgi dahada koyulasmis..ay insallah anlatabilmisimdir :kedi:
benimde herseyim böyle tuhaf olur zaten yaa kaydirigubbakcemile3

aymesimmm insallah hersey yolunda gidecek..
yarin güzel haberlerini bekliyoruzz
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhh :Saruboceq:

KIZLAR bu arada bana doktor progesteron falan vermedi CADIARZU
ikinci tedavimde vermisti fitil...

Canım bir haftada 4 kilo vermek ne demek. Sen üç tane melek taşıyorsun. Valla bir yolunu bulup işini bırakman en iyisi olur. Bu şekilde ne kendine ne de yavrucaklara bakamazsın. Kıyamam size. :teselli:

ya kızlar benım cıkmam gerek hepınızı optum bana dua edın unutmayın

Biz de seni öpüyoruz tatlım. Şeniz Dualarımdasın.. Allaha emanet ol. :Saruboceq:

canimm insallah gecer bir an önce bulantilarin
sen birde vapurla gidip geliyorsun degil mi?
hakkinda hayirlisi olsun canimmm,bebislerin saglikli olsunda..
tuzlu cubuk kraker bastiriyormus bulantiyi diye duymustum canim,biliyorsundur belki ama,bulantin gecerse istahin acilir yine..

yeni topiğiniz hayırlı ugurlu olsun
bende inş. buraya en kısa zamanda bebişimle katılırım
eşimin ameliyat olmasını dört gözle bekliyorum
haziran gibi olacak inş. bir tek o umudum kaldı
dr ameliyattan sonra ALLAHIN izniyle hamile kalabilecegimi söyledi
dualarınızı benim içinde esirgemeyin kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…