slm kızlar, nasılsınız???
aymesiim canım üzülme bebişide üzm olurmu, göbişine yerleşiyodur annesi, yerleşiyodur, inşallah yarın güzel haberlerle dönersiniz tatlım
canlarım selamlar güzel anneler ve anne adayları herşey gönlümüzce olsun bebiş bekleyen arkadaşlarımında allahım yüzünü güldürsün inşalalh
canım lütfen hemen panik olma benim bu haftada kanamam oldu hastanede yttım ama tedbir amaçlı şakır şakır kırmızı kan olmadığı sürece sancı ve açılma olmadığı için sorun yok dediler canım o yüzden damla olan kanamalar normal düşünüyor ama seninn ilerleyen zamanda çoğalırsa muhakkak hemen hastaneye gidersin şimdi içini rahat tut canım
canım teleş yapma
inşşşşş
bir şey yoktur
her şey yolundadır
üzme kendini
aymesim inşallah önemli birşey yoktur....
canım hep pozitif düşünmeye çalış....
cucum maşallah teste gelişme var...
canım anlattıklarını ben anladım...
bende ovulasyon teti yaparken öğle inceliyordum bazen kenarı ince çizki çıkıyodu...
çizginin tam olarak koyulaşması çok güzel bence.....
inşallah hepte koyulaşacak...
yok canım devam etmedi bi kaç damla şeklinde geldi baya kırmızıydı kasık ve bel ağrılarımda vardı ondan sonra hemen uzandım ben bi daha gelmedi sabahta kahverengi şeklinde geldi bu fitille beraber aktı biraz daha fazlaydı şimdi bişey yok nevrocum çok korkuyorum ne yapmalıyım ben araba çok sarsıyo sanırım beni ne zaman arabadan insem kahve leke geliyodu dün akşamda kırmızı oldu bebeğime nolur bişey olmasın dayanamam buna çok zor buldum onu kaybetme düşüncesi bile mahfediyo beni nasıl anlıycam ben şimdi ona bişey oldumu olmadımı diesenağlama senağlama senağlama
canım aradımda ulaşamadım benimkide dün gelen
bildiğin kırmızıydı baya yani kahvelere alışmıştım yoksa
banada dinlenme verirse napıcam işyerinden 2 hafta dinlendim
diye bi sürü sorun çıkardılar delirmek üzereyim ya
bebeğimide kaybetmek istemiyorum ama paramızda hiç yok
napıcam ben canım yasenağlama
drla görüştüm şimdi kıslar kırmızıya dönmesi iyi değil
ama endişelenme çok gelmemiş dedi cumartesi olan randevumu
yarına aldı yarın hemen gel bi bakalım dedi
istirahat et dedi ama ben işyerindeyim dedim
hımm ozaman yorma kendini dikkatli ol dedi
bu konuşma şimdi iyimi kötümü anlamadım valla
ama randevuyu yarına alması iyi dayanamıyorum artık
aymescim sıkma canını dur bakalım bebişin senledir merak etme sen doktorunu ara ne diycek bakalım
ben dede biliyosundur belki dun kanamam başladı bugun dahada artarak geldi ama cok değil ama her wc de gelio batıyor selpak yarın test yap dedi doktorum ama ümitli konuşmadı sanrım adet oldum
selammm ben geldim yani biz geldik kaan paşamız kucakta uyumak istiyom deyip durdu ben yatağına koydum o gözün açtı
şimdide gözleri ful açtı sıpa yaa
ne zaman bu kadar kaynattınız ayol
aymesim olumlu düsünelim olumlu olsun..yoksa hemen gel derdi degil mi Allah korusun..
izin alma sansin yok mu bugün?
ne güzel dinlenebilirdin
canimm yaptimm
diger taraftada anlattim,koyulasma var bariz sekilde ama kafama takilan biseyde var...
sali günü yaptigimda cizgi sac teli kadar inceydi ama koyuydu,altinda o kalin cizgi vardi ama acikti rengi..
bugün yaptigimda o ince cizgi hic yok ama kalin cizgi koyulasmis..
:uhm: :uhm:
canlarım selamlar güzel anneler ve anne adayları herşey gönlümüzce olsun bebiş bekleyen arkadaşlarımında allahım yüzünü güldürsün inşalalh
canım lütfen hemen panik olma benim bu haftada kanamam oldu hastanede yttım ama tedbir amaçlı şakır şakır kırmızı kan olmadığı sürece sancı ve açılma olmadığı için sorun yok dediler canım o yüzden damla olan kanamalar normal düşünüyor ama seninn ilerleyen zamanda çoğalırsa muhakkak hemen hastaneye gidersin şimdi içini rahat tut canım
aymesım bademınde olmusdu kanaması ama ıkızlere hamıleydı..
sakın moralını bozma.keske ızın alıp bıraz evde dınelenebılsen
senın ıcın cok ıyı olur..
herseyın hayırlısı yarın dr gıdınce ne dıycek bakalım...
cucum cızgı koyulasmıs.kaydirigubbakcemile5
semısım hosgeldın sendeŞeniz
herkese selam ayrıcaa.s.
kıslar iyi düşünmek istiyorum ama hiç bişey yolunda gitmiyoki iyi düşüniyim tam bi ohhh diyemedim şöyle hep bi sorun var bunada şükür tabiki en azından hamile kalabildim ama kaybetmekten çok korkuyorum inşallah yarın dr bebişimin hala benimle olduğunu söyler.
Bu izin olayı burda çok sorun kıslar anlatamam şimdi kara kara düşünüyorum yarın için nasıl izin alıcam die allahım yardımcım olsun inşallah herşey yolunda gider.
cucum tebrik ederim bu arada çizgi koyulaşmış çok sevindim senin adına bugün aldığım en güzel haber
aymesim inşallah önemli birşey yoktur....
canım hep pozitif düşünmeye çalış....
cucum maşallah teste gelişme var...
canım anlattıklarını ben anladım...
bende ovulasyon teti yaparken öğle inceliyordum bazen kenarı ince çizki çıkıyodu...
çizginin tam olarak koyulaşması çok güzel bence.....
inşallah hepte koyulaşacak...
Canım kıyamam sana. Yüreğin ağzında. Ne yapacağını şaşırsın tabi. Bence kötü bir durum yok bitanem. Kesilmiş işte. Progestan jelini günde 3 defa yapıyorsun ya o kan o jelden ne kadar sonra geldi. Ya da önce mi geldi. Belki tahriş olmuştur içerde. O jellerden ben de kullandım. Tahriş olup kırmızı kan geldiği olmuştu bir kaç kere. Ama damla şeklinde. Aynı anlattığın gibi. Yarın doktora kaç gibi gideceksin canım. Aklımız sende olacak. Güzel haberlerle geleceğine inanıyoruz biz. Sen de inan. İçinden konuş onunla. Gitmez diyorum sana gitmeyecekk.
Mesmeleğim ; koyulaşma olmuş şükür. Ben anlamadım ama dediğin ince çizgi olayını. Koyulaşma varsa tamamdır bu iş. :lepi:
Aymesim hayırlısı ile yarın inşallahh güzel haberler alıcan dr dan dualarımız seninLE .Allaha emanet olun
Canım benim aynen öyle valla yüreğim ağzımda dolaşıyorum
çok zor bi durumdayım allah kimseye yaşatmasın
benim progesteron fitil şeklinde canım kullandıktan 4 saat sonra geldi
aşağı yukarı. Yarın öğleden sonra gel dedi saat vermedi tam
ben bir gibi gidicem hemen bir an önce öğreniyim ne olduğunu diye
gelir gelmezde yazarım canım inşallah güzel haberler veririm
inanınki tek dileğim bu
ya kızlar su sacma yasa noldu bır haberınız var mı ya
Canım kıyamam sana. Yüreğin ağzında. Ne yapacağını şaşırsın tabi. Bence kötü bir durum yok bitanem. Kesilmiş işte. Progestan jelini günde 3 defa yapıyorsun ya o kan o jelden ne kadar sonra geldi. Ya da önce mi geldi. Belki tahriş olmuştur içerde. O jellerden ben de kullandım. Tahriş olup kırmızı kan geldiği olmuştu bir kaç kere. Ama damla şeklinde. Aynı anlattığın gibi. Yarın doktora kaç gibi gideceksin canım. Aklımız sende olacak. Güzel haberlerle geleceğine inanıyoruz biz. Sen de inan. İçinden konuş onunla. Gitmez diyorum sana gitmeyecekk.
Canım senin adet günün gelmedi bile. Seninki de başka bir durum. Adet şeklinde dedil. 8. gün olması normal değil. Yarın mı yapıyorsun testi. İnşallah güzel haberlerini alırız. :Saruboceq:
Canım hoşgeldiniz. Seni ve yaramazı öpüyorum. Şeniz
Mesmeleğim ; koyulaşma olmuş şükür. Ben anlamadım ama dediğin ince çizgi olayını. Koyulaşma varsa tamamdır bu iş. :lepi:
cucum :))) ne güzelll çizgi koyulaştı hadııı hayırlısııııı allaha emanet olun
Canım benim aynen öyle valla yüreğim ağzımda dolaşıyorum
çok zor bi durumdayım allah kimseye yaşatmasın
benim progesteron fitil şeklinde canım kullandıktan 4 saat sonra geldi
aşağı yukarı. Yarın öğleden sonra gel dedi saat vermedi tam
ben bir gibi gidicem hemen bir an önce öğreniyim ne olduğunu diye
gelir gelmezde yazarım canım inşallah güzel haberler veririm
inanınki tek dileğim bu
kıslarrr ben gldim doktora gittim bugun bulantıların maalesef üçüz oldugu için kat ve kat fazla yasayacaksın hamileliğinin zorluklarını dedi. 1 haftada 4 kilo vermişim böyle giderse işi bırakmak zorunda kalıcam çok kötyüm ayakta duramıyorum halsizim
ya kızlar benım cıkmam gerek hepınızı optum bana dua edın unutmayın
kıslarrr ben gldim doktora gittim bugun bulantıların maalesef üçüz oldugu için kat ve kat fazla yasayacaksın hamileliğinin zorluklarını dedi. 1 haftada 4 kilo vermişim böyle giderse işi bırakmak zorunda kalıcam çok kötyüm ayakta duramıyorum halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?