Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benim ya güldürdün beni allahta seni güldürsün
Allahım dualarımızı kabul edip onu bana bağışladı
inşallah şimdide dualarımızı kabul ederde almaz onu benden
ben o şakacı bebike varya kurban olurum

özlemciğim tuzlu şeyler yemeye gayret gözter buda bi süreç geçecek Allahın izniyle bazı arkadaşlara ilaç vermişti dr sana vermedimi
kilo vermende hoş değil kuşum yaa

slm kızlar
aymescıgım uzulme vede korkma
sen o bebegı herkese ınat sahıp oldun sımdı yok onu oyle kolay kaybetmek
korkma bebegıne bırsey olmayacak o sana nazlanıyor senı korkutmaya calısıyor

valla korkutmayı başardı canım hemde fena halde
bende kaybetmemek için uğraşıyorum inşallah kaybetmiycem

bende gözükmüyosun die merak etmiştim
doktordaydın demek allah yardımcın olsun canım çok kilo vermişsin gerçekten
işi bırakman gerekiyomuş allah kolaylık versin valla çok zor bi durum

kıslar benide biraz önce eşim aradı nasılsın napıyosun die
sonrada şey dedi sen bu bebek için çok emek harcadın
onun için ne kadar endişelendiğini biliyorum üzülme işten çıkman gerekiyosa
çıkarsın evi satarız napalım dedi malum biz ev kredisi ödüyoruz
krediyi böylelikle kapatır kiraya çıkarız dedi oda bunu istemiyo biliyorum
ama bebişide kaybetmek istemiyoruz ne yapıcağımzı şaşırdık
inşallah herşey yolunda giderde bunlara gerek kalmaz
ben işten çıkarsam krediyi ödeme şansımız hiç yok

ozlemcıgım nasıl gıdıyor annelık
varlıkları çok guzell canım ama çektiğim çok zor umarım atlatırım kısa zamanda
tek tesellim şuan 3 ay akadar başlarının çaresine baktıklarını bilmem ama iyi değilim umarım çabuk geçer dayanılcak gibi değil çunku
yiyorum canım yemezmiyim tek yediğim o zaten baska gram bişey yok ne diyeyim gecicek bu gunlerde yapılcak bişey yok
özlemciğim tuzlu şeyler yemeye gayret gözter buda bi süreç geçecek allahın izniyle bazı arkadaşlara ilaç vermişti dr sana vermedimi
kilo vermende hoş değil kuşum yaa

elden bişey gelmiyo atlatıcam inşallah bişey yiyemiyorum yesemde çıakrıyorum ahh ne bileyim ben yaa kimisinin hiç bulantısı olmadna geçiriyomuş ben nasılım böle anlamadımki

canım bizimde aynı şekilde bana çık diyo ama hangi aklam mantıga çık diyo bilmiyorum çunku ben işten çıakrsdam ödememiz mumkun değil.ama halimi görüyo ne yapsın elindende bişey gelmiyo garibimin

Hoşgeldin canım. Seni görmek güzel. :1hug: İnşallah eşinin ameliyatı başarılı geçer. Ve sonrasında bebiş kendiliğinden çıkar gelir. :Saruboceq:

Hep gül canım ya. İnşallah yarın alacağın güzel haberden sonra sonuna kadar bir daha hiç ters bir durum yaşamazsın ve hep gülersin. a.s.

Canımm yaa. :asigim: Kıyamam ben size. Gerekirse satarsınız canım mecbur. O dünya malıyla ölçülebilir mi. Sen bu duyguya eriştin , onu tehlikeye atabilirmisin artık. Anneliğe ilk adımını attın. İnşallah gerek olmaz dediğin gibi. O evi almak için de çok emek verdiniz. Zararınız olacak belki öyle. Ama gerekirse de bir saniye düşünmeden adımı atacaksınız. Rabbim onu korusun. :Saruboceq:

canım bizimde aynı şekilde bana çık diyo ama hangi aklam mantıga çık diyo bilmiyorum çunku ben işten çıakrsdam ödememiz mumkun değil.ama halimi görüyo ne yapsın elindende bişey gelmiyo garibimin

çok zor canım ya köşeye sıkışmış durumdayız ama bebklerimiz herşeyden önemli tabiki bakalım ne yapıcaz ne edicez ben çıkarsam evi satmaya mecburuz eşimin aldığını krediye verirsek elektriğe suya yemeye hiçbişey kalmaz birimizinkiyle kredi ödiyip birmizinkiylede evi idare ediyoruz çünkü. Ne umutlarla almıştık o evi ama kısmet artık bakalım ne yapıcaz.

canım inşallah gerek olmaz ama olursada mecburuz tabiki
yeterki o iyi olsun ben herşeyi yapmaya razıyım
bakalım hayırlısıyla yarın öğrenicez herşeyi kısmet artık

bizim evi satma gibi bir sansımızda yok aile apartmanı oldugu için. hatta eşimin aldıgı yetmiyo bile aylık borcumuza bakalım ailesi yardım eder kalan 8 taksiti öderse bende çıakrım o zaman. bebeklerimiz sağlıklı olsunalrda cnaım ne yapalımm çekicez daha katlanıcaz artık

canım beniiimmm çoğul gebeliğin sıkıntısıda çoğul oluyo tatlım yaa
bende aynı durumdaydım biliyosun, bulantı ve iştahsızlık mahvediyo
tuzlu bisküvilerle geçiştirmeye çalış ben onlarıda yiyemiyodum ama zorla bakalım iyi gelir belki,bide meyve bastırıyodu biraz, meyveden başka ne yemek ne de başka bişey yiyemedim
insanda aşırı halsizlik yapıyo, sonra sarhoş gibi dolaş dur bütün gün,
ben özellikle doktorumdan bulantı hapı istedim
ikiz olduğu için çok bulantın olur oyüzden ilaç kullanmanı istemiyorum fayda etmeyebilir demişti
ben 5 kilo vermiştim, 6.ayı bitirdik ve hala hamile kalmadan önceki kiloma ulaşamadım
ama çok şükür bebeklerin kilosu iyi,
bulantının sebebi, kandaki beta HCG hormonu, çoğul gebeliklerde de bu hormon aşırı bir artış gösterdiği için bulantılarda kaçınılmaz oluyo tatlım
Allah yardımcın olsun, inşallah biran evvel düzelir durumun

aymesim hamilemiyşin ayyyyy canım ya çok sevindim RABBİM İNŞAALLAH saglıklı kucagına almayıda nasip eder
senin adına çok mutlu oldum seni takip ediyordum hep gözün aydın canım tebrik ederim
bizim içinde dualrını esirgeme şekerim darısıda bizlere olur inş..

evet bana ilaç ın adını bile anladı . ikizler,in bile çok oluyor sölüyoruz ama seninki üçüz işi bırakman lazım dedi. mahvolursun dedi. peki söle bir mantık kursak canım kandaki deger belli bir düzeye geldiğinde geçiyo o zaman ee benimkide çabuk artacagı için çabuk gecermii acaba yaaa:)))) doktor geçmeyebilir doguma kadar sürebilri dedi ama yaa kendimi geçicene inanadırmak istyorum evet canım meyve özellikle muz iyi geliyo tok tutuyo zaten kraker ve 1 tane meyveden baska bişey yiyemiyorumki. çok korkuyorum böle giderse bebeklerim beslenemeyecek diye

yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
nevom sen açmışsın yeni topiğimizi inşallah anavatanımız erkek infertilitesi topiğimizdeki herkesi buraya transfer edip orayı kapatmakta ssana nasip olur dilerim herkes kavuşsun yavrusuna
bana gelince uykusuz bi kızım var netin başında çok kalamıyorum kalsamda sık yazamıyorum ama hergün uğruyorum sabırla üç ayimizin dolmasını bekliyoruz o zaman düzelir uyur diyolar kızımdan dolayı bi şikayetim yok onu verene kurban olsun annesi 24 saatte kucağımda tutarım ama benim şikayetim evle ilgili çok titiz biriyim ama hiç bi işimi yapamaz hale geldim inanmassınız wcye bile kızımla girmek durumunda kalıyorum bazen anlıycanız ev aldı başını gidiyo darmadağın her taraf üstünkurü temizlik kesinlikle yapamam dip köşede zaten fırsat bırakmıyo kızım eve baktıkça sigortalarım atıyo neyse inşallah kızım düzelirse bi düzene sokcam evide eşimde çok yoğun bu aralar yardım edemiyo ve şu an kızım yine ağlıyo hoşçakalın

Allah razı olsun canım sağol darısı başına inşallah
dualarım hepinizle :Saruboceq:

canım 3 ay senin yediklerinle beslenmicekler zaten, buda iyi bir durum
bu beta hcg hormonu 3 aylık bir dönem sonunda düşüyo ve belli bi süre sonra hiç kalmıyo yani bu dönemden sonra idrar testi yapsan o ikinci çizgi çıkmıyo,
umarım seninde bu 3 ay içinde düşerde bulantıların biter,
bulantıların sürse bile iştahsızlık düzeliyo, benim sabah bulantılarım devam ediyo hala,
ama yiyebiliyosun en azından, yediğinde vücudun gerekli vitamini aldığı için daha sonra çıkarsanda fark etmez zaten,
ama ilk aylardaki gibi şiddetli olmaz,
kokuya hassaslık falan bitiyo zaten bisüre sonra,
inşallah işine mani bi durumun olmaz tatlım, bende 1 buçuk aylıkken bırakmıştım,
benim düşük tehlikem vardı yattım 3. aya kadar,
sen meyveye devam et tuzlu şeylerede, bide yataktan kalkmadan 1-2 tane çubuk kraker yiyebilirsin onunda faydası olur belki, ayağa kalkmadan bulantını hafifletebilir
umarım çok uzun sürmez...

bana hiç düşük tehliken var demediler şükür.iki doktora gittim ikiside ihç bişey demedi.tek dedikleri üçüz oldugu için ağır bir gebelik geçiceği oldugu ve buna biraz zor dayanacağımı sölediler. neyse şuan iyiym bi tane muz yedim biraz yogurt iyiyim şuan şükür

Hoşgeldin bitanem. Diğer topiği kapatmak asla nasip olmaz. Birileri hamile kaldıkça yeni birileri katılıyor bu kervana. Oradaki sayıyı ne kadar çok azaltıp buradaki sayıyı ne kadar çok çoğaltırsak iyidir. :lepi:

Bizler çok şükür sağlıkla bebeklerimizi kucakladık. İnşallah bütün hamile arkadaşlarımız da bebeklerini sağlıkla kucaklar. :Saruboceq:

3. aydan sonra cidden çok değişiyor. Düzene giriyor. Titiz bir insan isen bebekli hayat zor valla. Ben hiç bişi yapamıyorum. Eşim yardımcı oluyor Allahtan.

Bebişini öp bizim için. KK'ya geldiğinde bize uğramayı unutma lütfen. Şeniz

öperim teyzesi hiç uyumadığı için zaten bol bol vaktim oluyo öpmeyebilmiyorumkismile

özlemcim canım çok takip edemediğimden kaçırmışım üçüzlerin geliyomuş çok sevindim canım sıkıntıların varmış inşallah bir an önce düzelir herşey ve sağlıcakla kavuşursun bebişlere

hayırlısı olsun tatlım, dedim ya çoğul gebelik olunca sıkıntı çoğalıyo,
çok şükür ki düşük tehliken yok,
umarım çok yıpratmaz senide biran önce atlatırsın bu durumu
bulantın başlayınca bebişlerini düşün :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
onların heyecanıyla biçok şeyi unutuyo insankaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…