Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk benim yine
dün akşam bi kaç damla kan geldi çok korkuyorum ben bu ne demek şimdi
tam lekelenmeler durdu diye sevinirken bu çıktı şimdi ilacın etkisi falanda değildir
kestik ilaçları neyin nesi şimdi bu ne yapıcam ben bebeğimi kaybetmek istemiyorumsenağlama

Canım dur panik olma bakalım. Kaybetmeyi nerden getiriyorsun aklına. Devam eden bir şey mi bu. Yoksa bir kaç damla gelip durdu mu? Karın ağrısı veya başka rahatsızlıkların oldu mu?

aymesim senden cevap gelmedi. Benim de çıkmam lazım. Doruğu beslicem , altını değiştircem , biraz da oyalarım. Bak sen canını sıkma tamam mı. Aklına kötü şeyler getirme. Senin yavrun seni bırakıp gitmez. Onca zaman sonra kavuşmuş o güzel annesine. Gelince görüşürüz bitanem. a.s.

Canım dur panik olma bakalım. Kaybetmeyi nerden getiriyorsun aklına. Devam eden bir şey mi bu. Yoksa bir kaç damla gelip durdu mu? Karın ağrısı veya başka rahatsızlıkların oldu mu?

yok canım devam etmedi bi kaç damla şeklinde geldi baya kırmızıydı kasık ve bel ağrılarımda vardı ondan sonra hemen uzandım ben bi daha gelmedi sabahta kahverengi şeklinde geldi bu fitille beraber aktı biraz daha fazlaydı şimdi bişey yok nevrocum çok korkuyorum ne yapmalıyım ben araba çok sarsıyo sanırım beni ne zaman arabadan insem kahve leke geliyodu dün akşamda kırmızı oldu bebeğime nolur bişey olmasın dayanamam buna çok zor buldum onu kaybetme düşüncesi bile mahfediyo beni nasıl anlıycam ben şimdi ona bişey oldumu olmadımı diesenağlama senağlama senağlama

Son düzenleme:

canım gözyaşlarıma hakim olamyorumki lavobaya gittim herkes bu halimi görmesin die ondan çıktım. İnşallah dediğin gibidir inşallah bebeğim beni bırakmaz :çok üzgünüm:

Aymesimm kötü şeyler düşünme canımm Allaha emanet bebeğin ve sen hiçbirşey olmucak ona..O lekelenmelerr herkezde oluyorrr...Dr bana 3 ay bile sürebileceğini söylemişti...Doktorunu aradınmııı tlf ulaşsaydınnn bilgilendir dr olurmuu..Lekelenmeler durucak allah ızın ederse..Biliyosun bendede vardı senin oldugun bu haftalarda ..allaha emanet olun

herkese günaydınnnnnnnnnnnn

aymesim hemen kötü düşünme canım. doktoruna haber versen hemen o yönlendirirdi seni. benimde olmuştu canım ilk ayımda hemde kahverengide değil kırmızımsı pembemsi karışıktı progestoron fitil artırmıştı bide dinlenme vermişti doktorum. belki yatman gerekebilir canım sen doktorunu ara hemen canım

canım elimde değilki aklımdan hemen kötü şeyler geçiyo
kahverengiye alışmıştım zaten çok korkmuyodum ama kırmızı olması beni korkuttu
progesteron kullanıyorum günde 3 defa. Doktoru aradım ama ameliyattaymış
görüşemedim çok korkuyorum balım ya içimi anlatamam sana kalbim yerinden çıkıcak
cumartesiye kadar nasıl sabredicem ben :çok üzgünüm:

canım aradımda ulaşamadım benimkide dün gelen
bildiğin kırmızıydı baya yani kahvelere alışmıştım yoksa
banada dinlenme verirse napıcam işyerinden 2 hafta dinlendim
diye bi sürü sorun çıkardılar delirmek üzereyim ya
bebeğimide kaybetmek istemiyorum ama paramızda hiç yok
napıcam ben canım yasenağlama

Aymesim anlayabiliyorum senii bendende leke gelince öle tedirgin oluyordum ( Dr ameliyattan çıkınca ara hemen bakalım ne dicek durumu yaz olurmu bize...
aymesim izin alamazmısın iş yerinden 15 gün falan evde dinlensen

dur bakalım canım doktorun ameliyattan çıksın bir bakalım o yönlendirir sen toparlan sakin ol biraz canım

balın dediği gibi rapor alsan canım işyeri ne derse desin boşver. hiç oluru yokmu canım belki dinlenme isteyebilir çünkü

Aymesim anlayabiliyorum senii bendende leke gelince öle tedirgin oluyordum ( Dr ameliyattan çıkınca ara hemen bakalım ne dicek durumu yaz olurmu bize...
aymesim izin alamazmısın iş yerinden 15 gün falan evde dinlensen

aradım şimdi 15 dk sonra ara dediler yazarım canım merak etme
canım sanmıyorum vermezler 15 gün gelmedim diye surat yaptılar zaten bana
gerçi umrumda değil herkesin suratını çekerim yeterki bebeğim ii olsun
canım ya onu kaybetmişsem bu kadar kandan gidermisenağlama

balın dediği gibi rapor alsan canım işyeri ne derse desin boşver. hiç oluru yokmu canım belki dinlenme isteyebilir çünkü

aymesim inşallahh istirrahata gerek kalmadan lekeler dururda işlerine devam edersin

inşallah istirahate gerek kalmaz ama kesin dinlen derse
mecbur dinlenirim gerekirse işi bırakırım tabi bu beni çok kötü etkiler
ama bebeğimden vazgeçemem çok zor buldum onu ben
Allahım nolur yardım et bana bağışla onu bana:Saruboceq:

yok canım ya o hala seniinle. adet kanaması gibi şakır şakır gelmyoki. bide kaybedenlerin dediğine göre tortu gibi parça parça geliyomuş canım muhtemelen küçük aymes iyiyce yerleşmeye çalışıyo annesi daha çok küçük yerleşme çabasında o

inşallah canım inşallah dediğin gibidir
kuzum annesini bırakmamıştır
Allahım nolur bağışla bizi birbirimize:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…