Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aymescim sıkma canını dur bakalım bebişin senledir merak etme sen doktorunu ara ne diycek bakalım

ben dede biliyosundur belki dun kanamam başladı bugun dahada artarak geldi ama cok değil ama her wc de gelio batıyor selpak yarın test yap dedi doktorum ama ümitli konuşmadı sanrım adet oldum

selammm ben geldim yani biz geldik kaan paşamız kucakta uyumak istiyom deyip durdu ben yatağına koydum o gözün açtı
şimdide gözleri ful açtı sıpa yaa
ne zaman bu kadar kaynattınız ayol

drla görüştüm şimdi kıslar kırmızıya dönmesi iyi değil
ama endişelenme çok gelmemiş dedi cumartesi olan randevumu
yarına aldı yarın hemen gel bi bakalım dedi
istirahat et dedi ama ben işyerindeyim dedim
hımm ozaman yorma kendini dikkatli ol dedi

bu konuşma şimdi iyimi kötümü anlamadım valla
ama randevuyu yarına alması iyi dayanamıyorum artık

pardon bi anda daldım konuya
aymes kuzum rabbim büyük
telaş yok ltfen

sen yormadan işlerini yap bugün eve gider gitmezde uzan bir iş falan yapma. korkulacak bişi olsaydı hemen çık gelderdi bence

sen yormadan işlerini yap bugün eve gider gitmezde uzan bir iş falan yapma. korkulacak bişi olsaydı hemen çık gelderdi bence

zten evde hiçbişey yapmıyom canım eşim sağolsun yemeğimide ayağıma getiriyo yeterki kuzum iyi olsun die. İnşallah korkulacak bişey yoktur tatlım

ah ah yarına zaman geçermi değilmi
keşke bugün gel deseydi
ama olsun yeterki kuşun seninle olsun

ah ah yarına zaman geçermi değilmi
keşke bugün gel deseydi
ama olsun yeterki kuşun seninle olsun

aynen öyle canım yeterki benimle olsunda ben beklerim ama nolur beni bırakmasın wcye gitmekten fenalık geldi içime tik oldu artık sanki sürekli geliyo gibi hissediyorum

aymesim olumlu düsünelim olumlu olsun..yoksa hemen gel derdi degil mi Allah korusun..
izin alma sansin yok mu bugün?
ne güzel dinlenebilirdin

cucum canım sen ne yaptın testi yaptınmı bu sabah canım

canimm yaptimm
diger taraftada anlattim,koyulasma var bariz sekilde ama kafama takilan biseyde var...
sali günü yaptigimda cizgi sac teli kadar inceydi ama koyuydu,altinda o kalin cizgi vardi ama acikti rengi..
bugün yaptigimda o ince cizgi hic yok ama kalin cizgi koyulasmis..
:uhm: :uhm:

aymesım bademınde olmusdu kanaması ama ıkızlere hamıleydı..
sakın moralını bozma.keske ızın alıp bıraz evde dınelenebılsen
senın ıcın cok ıyı olur..
herseyın hayırlısı yarın dr gıdınce ne dıycek bakalım...

cucum cızgı koyulasmıs.kaydirigubbakcemile5
semısım hosgeldın sendeŞeniz

herkese selam ayrıcaa.s.

kıslar iyi düşünmek istiyorum ama hiç bişey yolunda gitmiyoki iyi düşüniyim tam bi ohhh diyemedim şöyle hep bi sorun var bunada şükür tabiki en azından hamile kalabildim ama kaybetmekten çok korkuyorum inşallah yarın dr bebişimin hala benimle olduğunu söyler.
Bu izin olayı burda çok sorun kıslar anlatamam şimdi kara kara düşünüyorum yarın için nasıl izin alıcam die allahım yardımcım olsun inşallah herşey yolunda gider.

cucum tebrik ederim bu arada çizgi koyulaşmış çok sevindim senin adına bugün aldığım en güzel haber

slm kızlar, nasılsınız???

aymesiim canım üzülme bebişide üzm olurmu, göbişine yerleşiyodur annesi, yerleşiyodur, inşallah yarın güzel haberlerle dönersiniz tatlım

canlarım selamlar güzel anneler ve anne adayları herşey gönlümüzce olsun bebiş bekleyen arkadaşlarımında allahım yüzünü güldürsün inşalalh

canım lütfen hemen panik olma benim bu haftada kanamam oldu hastanede yttım ama tedbir amaçlı şakır şakır kırmızı kan olmadığı sürece sancı ve açılma olmadığı için sorun yok dediler canım o yüzden damla olan kanamalar normal düşünüyor ama seninn ilerleyen zamanda çoğalırsa muhakkak hemen hastaneye gidersin şimdi içini rahat tut canım

canım teleş yapma
inşşşşş
bir şey yoktur
her şey yolundadır
üzme kendini

aymesim inşallah önemli birşey yoktur....
canım hep pozitif düşünmeye çalış....

cucum maşallah teste gelişme var...
canım anlattıklarını ben anladım...
bende ovulasyon teti yaparken öğle inceliyordum bazen kenarı ince çizki çıkıyodu...
çizginin tam olarak koyulaşması çok güzel bence.....
inşallah hepte koyulaşacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…