Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

insallah aymescim az kaldi allahin izniyle
insallah ozlemdende iyihaber aliriz
allahim sizede hayirli kolay dogumlar nasip etsin
bende sezeryan oldum bende cok kotuydum daha yeni yeni kendime geldim annemde kaldim hep yeni geldim evime hala agrilarim var ama bence bunyeyle alakali olabilir

canim cok sevindim iyi olmalarina..sag salim evinize gelsinler insallahh :Saruboceq:

kizlar özlem nasilmis,konusan var mi aranizda??insallah Mercan Su bebek iyidir :Saruboceq:

günaydın kızlarrr...
casperimmm 20 günn derken 20 gün dikiş agrısımı cektın demek herkez farklı oluyorr ay korkuyorum ya ( kimsenden yok burda

evet canım ama diyorum ya tamamen bünye ile alakalı ertesi gün ayağa kalkan var ağrısız sızısız geçirenlerde var. bende kanama normalden az oldu çoğalttılar oda ağrı yaptı malesef. anestezi alerji yaptı ayaklarım davul gibi oldu tüm vücüdüm kaşıntı oldu aslında 1 hafta sonra tam ayağa kalkmaya başlamıştım ağrılarım geçmiştiki tekrar başladı ağrısı oda emzirmek için fazla yüklendim heralde dikişlere ondan oldu diye düşünüyorum dedim zaten bende neyim kolay olduki bu kolay olsun dedim ama 20 gün sonra rahatlamıştım tastamam değildi ama ameliyat anı gibi olmuyo

ama bir düşünün o küçük mucizeyi kucağımıza almaya değmezmi evet değer bunun için uğraş vermedikmi hep bende hep korktum ama ameliyata girdiğimde cesaretimden dolayı vallaha şaştım kendime kendimi şartlamıştım heyecan yok diye çünkü genel anestezi istemiyordum

allahım kolaylıkla kurtarsın hepinizi

meryemcim kızların iyi olmasına sevindim az kaldı eve dönmeerine o zaman hayırlısı ile gelsinler inşallahh

özlemden de güzel haberler gelir inşallahhhhhh mercanımız daha iyidir inşallahhhhhhhhh

fadigim massallah canim,12 biticek insallah..saglikla sihhatle gecir insallah günlerini tatlimm :Saruboceq:

inş canım yaa...
çok çok sağol...

maşallah kuzularına canım....
sağlıcakla evlerine dönecekler inş...

kızlar bugün 2 li test için araştırma hastanesine gitim....
gebelik bölümüne randevu almıştım muayene oldum ve 1:30 a 2 li test için saat verdiler..
neyse 1:30 gitik utrasona yattım...
maşallh bizim bebiş çok hareketli...
1 dk yerinde durmuyor....
dr uğraşıyor bir türlü ölçüm alacağı poziyona gelmedi...
3 kere usg den kalktım biraz dinlenip yine girdim ama yine ölçülmedi...
her ölçmede de çok uğraştı dr....
aslında birkaç kere ölçtü ama iyi ölçülmediği için onu kabul etmedi...
0,9 gibi bir rakamdı...ama dediğim gibi kesin değil...
ayyy çok inat bir bebek dedi dr:))
annemede dedik bunun size çektireceği var vay halinize diyor:))

sonuçtatada dr bu böyle olmayacak yarına erteleyelim dedi...
yani yarın yine dr dayız...
hayırlısı olsun....inş güzel çıkar sonuç...

bebişimde maşallah 12+1 günlük gözüktü...
her kotrolde 1-2 gün, ya aşağı ya yukarı çıkıyor...

slm kizlar....

fadigim bebis iyi yol aliyo allaha sukur insallah hep boyle civil civil devam eder..

meryemcim hadi az kaldi kizlar eve gelince baya ugrastiracaklar seni ama yeterki iyi olsunlarda

gözün aydın canım maşallah bebişine.jorkma hiç bişey çıkmaz allahın izniyle.bide geri yada ileri gitmesine takılma usgde yanılma payı çıkabiliyor benimkiside öyle oluyordu.

canım hoşgeldin eskisi gibi görünmüyorsun işallah herşey yolundadır.

hosbulduk canim....
hersey yolunda sagol, son zamanlar fazla giremiyorum, bebegin eksikleri odasi, duzenlemeler derken ugrayamiyorum, son gunlerde burda havalrda cok guzel bu yuzden genelde disardayim, biliyosun burda sicak havayi bulmak zor akannehir

bebegimde allaha sukur cok iyi, sali gunu gorduk, buyumus 1340gr olmus boyuda 35cm...

senin yavru nasil?

sagolun kizlar allaha sukur az kaldi eve gelmelerine insallah
fadikcim masallah bebisine insallah yarin iyi cikar sonucunuz

slm kizlar....

fadigim bebis iyi yol aliyo allaha sukur insallah hep boyle civil civil devam eder..

meryemcim hadi az kaldi kizlar eve gelince baya ugrastiracaklar seni ama yeterki iyi olsunlarda

evet canim az kaldi allahin izniyle gelsinlerde ugrastirsinlar yeterki gelsinler iyi olsunlar
sizede masallah allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

slm kizlar....

çok şükür canım..inş hep iyi devam eder...

maşallah kuzuna canım
odasıda yavaş yavaş hazırlanıyor demek...
rabbim sağlıcakla kulandırmayı nasip etsin...
hiç tahminle iş olurmu...
bir kadın 2li test sonucunu gösteriyordu(belki 3 lüde olabilir)sonuç iyi 1100 ihtimal çıkmış...
ama sırf kadın 30 yaşında diye risk daha fazla olabilir diyor...

rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...

evet canim az kaldi allahin izniyle gelsinlerde ugrastirsinlar yeterki gelsinler iyi olsunlar
sizede masallah allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
sagol canim, bunca sene aradiktan sonra seve seve ugrasiriz..

sagol teyzesi, buyuyo iste bizim sipa
odasida bitti sayilir, bi yatagi kaldi onuda siparis verdik...

ya bide bi suru kiyafet yikanip utulencek, minik minik ugrasacaz artik

sagol canim, bunca sene aradiktan sonra seve seve ugrasiriz..

sagol teyzesi, buyuyo iste bizim sipa
odasida bitti sayilir, bi yatagi kaldi onuda siparis verdik...

ya bide bi suru kiyafet yikanip utulencek, minik minik ugrasacaz artik

canım bunlar tatlı telaşlar...
ütü içi zor ya ufak ufak uğraş dur...
ama azar azar yaparsın canım...
yeterki herşey yolunda gitsin...

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese

canım sezeryanın genel anesteziyle olmamış anladığım kadarıyla epiduralmi spinalmi oldu bende epidurali düşünüyorumdabilmiyorumkismile

slm kizlar....

hoşgeldin canım yokrun uzun zamandır iyi olmanıza sevindim
şeker testi yaptırıcaktın yanlış hatırlamıyosam ne yaptın yaptırdınmı
heerşey yolundadır inşallah
odasıda bitmiş paşamızın hayırlı olsun şimdiden

fadiğimbenim kızımda bi türlü pozisyon vermemişti
yaptıramamıştım 2li testi kaç kere merdiven inip çıktım olmadı
sonra dr vazgeçti bu çok inatçı diye
3 lü testi yaparız artık uğraşmayalım dedi
inşallah sizi bugün uğraştırmaz minik meleğin

fadikom bende ne 2li nede 3lü test yaptırdım..çoğu sakatlık problemi usgde organ gelişimlerinden anlaşılıyor.hemde yanlışta cıkabılıyor o tahliller

Geldim kızlar artık kızımınyanında daha fazla kaldıgım için ugrayamıyorum. Butun gun onunlayım uyudugunu agladıgını gzölerini açıp koca koca bana bakmasını izlemek terapi gibi geliyor.kızım iyi maşallah 1290 gram oldu 990 gram dogmuştu inşallah 1750 gibi oluncada çıkıcak solunumunuda azalttılar artık 4-5 saat kadar kendisi nefes alıp yorulunca solunumu takıyolar. Küçük kuzu emzige gelince şapur şupur emiyo ama biberonla sütünü içmeye gelince yutmuyo ama daha çok küçük 31+4 te kızımdan baska ne bekleyebilriimki inşallah bir kaç haftaya agızdanda beslenip eve çıkmaya hazır olucak minik kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…