Meryemcim kızların durumunun iyi olmasına çok sevindim
az kalmış kavuşucaklar melekler inşallah evlerine
inşallah özlemcimdende böyle güzel haberler alırız
aklım hep onda valla ama aramaya hiç cesaret edemiyorumya
bu konularda çok çekingenim ben bilmiyorumkismile
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur toparlandim iyiyice artik evimdeyim annemde kaliyordum hamilelikten beri simdi evimdeyim temizlik yaptik annemle baya yorulduk kac aydir yatiyordum hep
biraz zorlandim ama iyiyim
kizlarimda iyi allaha sukur dr 2 haftaya kadar cikarsiniz dedi insallah oyle olur allahin izniyle
kendinize iyi bakin ugrarim arada
günaydın kızlarrr...
casperimmm 20 günn derken 20 gün dikiş agrısımı cektın demek herkez farklı oluyorr ay korkuyorum ya( kimsenden yok burda
fadigim massallah canim,12 biticek insallah..saglikla sihhatle gecir insallah günlerini tatlimm :Saruboceq:
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur toparlandim iyiyice artik evimdeyim annemde kaliyordum hamilelikten beri simdi evimdeyim temizlik yaptik annemle baya yorulduk kac aydir yatiyordum hep
biraz zorlandim ama iyiyim
kizlarimda iyi allaha sukur dr 2 haftaya kadar cikarsiniz dedi insallah oyle olur allahin izniyle
kendinize iyi bakin ugrarim arada
kızlar bugün 2 li test için araştırma hastanesine gitim....
gebelik bölümüne randevu almıştım muayene oldum ve 1:30 a 2 li test için saat verdiler..
neyse 1:30 gitik utrasona yattım...
maşallh bizim bebiş çok hareketli...
1 dk yerinde durmuyor....
dr uğraşıyor bir türlü ölçüm alacağı poziyona gelmedi...
3 kere usg den kalktım biraz dinlenip yine girdim ama yine ölçülmedi...
her ölçmede de çok uğraştı dr....
aslında birkaç kere ölçtü ama iyi ölçülmediği için onu kabul etmedi...
0,9 gibi bir rakamdı...ama dediğim gibi kesin değil...
ayyy çok inat bir bebek dedi dr:))
annemede dedik bunun size çektireceği var vay halinize diyor:))
sonuçtatada dr bu böyle olmayacak yarına erteleyelim dedi...
yani yarın yine dr dayız...
hayırlısı olsun....inş güzel çıkar sonuç...
bebişimde maşallah 12+1 günlük gözüktü...
her kotrolde 1-2 gün, ya aşağı ya yukarı çıkıyor...
slm kizlar....
fadigim bebis iyi yol aliyo allaha sukur insallah hep boyle civil civil devam eder..
meryemcim hadi az kaldi kizlar eve gelince baya ugrastiracaklar seni ama yeterki iyi olsunlarda
canım hoşgeldin eskisi gibi görünmüyorsun işallah herşey yolundadır.
slm kizlar....
fadigim bebis iyi yol aliyo allaha sukur insallah hep boyle civil civil devam eder..
meryemcim hadi az kaldi kizlar eve gelince baya ugrastiracaklar seni ama yeterki iyi olsunlarda
çok şükür canım..inş hep iyi devam eder...slm kizlar....
maşallah kuzuna canımhosbulduk canim....
hersey yolunda sagol, son zamanlar fazla giremiyorum, bebegin eksikleri odasi, duzenlemeler derken ugrayamiyorum, son gunlerde burda havalrda cok guzel bu yuzden genelde disardayim, biliyosun burda sicak havayi bulmak zor akannehir
bebegimde allaha sukur cok iyi, sali gunu gorduk, buyumus 1340gr olmus boyuda 35cm...
senin yavru nasil?
sagolun kizlar allaha sukur az kaldi eve gelmelerine insallah
fadikcim masallah bebisine insallah yarin iyi cikar sonucunuz
sagol canim, bunca sene aradiktan sonra seve seve ugrasiriz..evet canim az kaldi allahin izniyle gelsinlerde ugrastirsinlar yeterki gelsinler iyi olsunlar
sizede masallah allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
çok şükür canım..inş hep iyi devam eder...
maşallah kuzuna canım
odasıda yavaş yavaş hazırlanıyor demek...
rabbim sağlıcakla kulandırmayı nasip etsin...
ya bide bi suru kiyafet yikanip utulencek, minik minik ugrasacaz artik
canım bunlar tatlı telaşlar...
ütü içi zor ya ufak ufak uğraş dur...
ama azar azar yaparsın canım...
yeterki herşey yolunda gitsin...
evet canım ama diyorum ya tamamen bünye ile alakalı ertesi gün ayağa kalkan var ağrısız sızısız geçirenlerde var. bende kanama normalden az oldu çoğalttılar oda ağrı yaptı malesef. anestezi alerji yaptı ayaklarım davul gibi oldu tüm vücüdüm kaşıntı oldu aslında 1 hafta sonra tam ayağa kalkmaya başlamıştım ağrılarım geçmiştiki tekrar başladı ağrısı oda emzirmek için fazla yüklendim heralde dikişlere ondan oldu diye düşünüyorum dedim zaten bende neyim kolay olduki bu kolay olsun dedim ama 20 gün sonra rahatlamıştım tastamam değildi ama ameliyat anı gibi olmuyo
ama bir düşünün o küçük mucizeyi kucağımıza almaya değmezmi evet değer bunun için uğraş vermedikmi hep bende hep korktum ama ameliyata girdiğimde cesaretimden dolayı vallaha şaştım kendime kendimi şartlamıştım heyecan yok diye çünkü genel anestezi istemiyordum
allahım kolaylıkla kurtarsın hepinizi
slm kizlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?