Geldim kızlar artık kızımınyanında daha fazla kaldıgım için ugrayamıyorum. Butun gun onunlayım uyudugunu agladıgını gzölerini açıp koca koca bana bakmasını izlemek terapi gibi geliyor.kızım iyi maşallah 1290 gram oldu 990 gram dogmuştu inşallah 1750 gibi oluncada çıkıcak solunumunuda azalttılar artık 4-5 saat kadar kendisi nefes alıp yorulunca solunumu takıyolar. Küçük kuzu emzige gelince şapur şupur emiyo ama biberonla sütünü içmeye gelince yutmuyo ama daha çok küçük 31+4 te kızımdan baska ne bekleyebilriimki inşallah bir kaç haftaya agızdanda beslenip eve çıkmaya hazır olucak minik kuzum
geldim kızlar artık kızımınyanında daha fazla kaldıgım için ugrayamıyorum. Butun gun onunlayım uyudugunu agladıgını gzölerini açıp koca koca bana bakmasını izlemek terapi gibi geliyor.kızım iyi maşallah 1290 gram oldu 990 gram dogmuştu inşallah 1750 gibi oluncada çıkıcak solunumunuda azalttılar artık 4-5 saat kadar kendisi nefes alıp yorulunca solunumu takıyolar. Küçük kuzu emzige gelince şapur şupur emiyo ama biberonla sütünü içmeye gelince yutmuyo ama daha çok küçük 31+4 te kızımdan baska ne bekleyebilriimki inşallah bir kaç haftaya agızdanda beslenip eve çıkmaya hazır olucak minik kuzum
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
canım sezeryanın genel anesteziyle olmamış anladığım kadarıyla epiduralmi spinalmi oldu bende epidurali düşünüyorumdabilmiyorumkismile
hoşgeldin canım yokrun uzun zamandır iyi olmanıza sevindim
şeker testi yaptırıcaktın yanlış hatırlamıyosam ne yaptın yaptırdınmı
heerşey yolundadır inşallah
odasıda bitmiş paşamızın hayırlı olsun şimdiden
fadiğimbenim kızımda bi türlü pozisyon vermemişti
yaptıramamıştım 2li testi kaç kere merdiven inip çıktım olmadı
sonra dr vazgeçti bu çok inatçı diye
3 lü testi yaparız artık uğraşmayalım dedi
inşallah sizi bugün uğraştırmaz minik meleğin
balim, az kalmis ne guzel olumunekankayizsmilefadikom bende ne 2li nede 3lü test yaptırdım..çoğu sakatlık problemi usgde organ gelişimlerinden anlaşılıyor.hemde yanlışta cıkabılıyor o tahliller
Geldim kızlar artık kızımınyanında daha fazla kaldıgım için ugrayamıyorum. Butun gun onunlayım uyudugunu agladıgını gzölerini açıp koca koca bana bakmasını izlemek terapi gibi geliyor.kızım iyi maşallah 1290 gram oldu 990 gram dogmuştu inşallah 1750 gibi oluncada çıkıcak solunumunuda azalttılar artık 4-5 saat kadar kendisi nefes alıp yorulunca solunumu takıyolar. Küçük kuzu emzige gelince şapur şupur emiyo ama biberonla sütünü içmeye gelince yutmuyo ama daha çok küçük 31+4 te kızımdan baska ne bekleyebilriimki inşallah bir kaç haftaya agızdanda beslenip eve çıkmaya hazır olucak minik kuzum
vay inaççı vay:))fadiğimbenim kızımda bi türlü pozisyon vermemişti
yaptıramamıştım 2li testi kaç kere merdiven inip çıktım olmadı
sonra dr vazgeçti bu çok inatçı diye
3 lü testi yaparız artık uğraşmayalım dedi
inşallah sizi bugün uğraştırmaz minik meleğin
ay canım en güzelini yapmışsın...fadikom bende ne 2li nede 3lü test yaptırdım..çoğu sakatlık problemi usgde organ gelişimlerinden anlaşılıyor.hemde yanlışta cıkabılıyor o tahliller
çok şükür özlemcim ya....Geldim kızlar artık kızımınyanında daha fazla kaldıgım için ugrayamıyorum. Butun gun onunlayım uyudugunu agladıgını gzölerini açıp koca koca bana bakmasını izlemek terapi gibi geliyor.kızım iyi maşallah 1290 gram oldu 990 gram dogmuştu inşallah 1750 gibi oluncada çıkıcak solunumunuda azalttılar artık 4-5 saat kadar kendisi nefes alıp yorulunca solunumu takıyolar. Küçük kuzu emzige gelince şapur şupur emiyo ama biberonla sütünü içmeye gelince yutmuyo ama daha çok küçük 31+4 te kızımdan baska ne bekleyebilriimki inşallah bir kaç haftaya agızdanda beslenip eve çıkmaya hazır olucak minik kuzum
maşallah bebişine.sağlıkla büyüsün doğsunlar işallah.bizde iyiyiz bizimkiside 2124gr:)çok şükür.günleri sayıyoruz.hosbulduk canim....
hersey yolunda sagol, son zamanlar fazla giremiyorum, bebegin eksikleri odasi, duzenlemeler derken ugrayamiyorum, son gunlerde burda havalrda cok guzel bu yuzden genelde disardayim, biliyosun burda sicak havayi bulmak zor akannehir
bebegimde allaha sukur cok iyi, sali gunu gorduk, buyumus 1340gr olmus boyuda 35cm...
senin yavru nasil?
almada zaten çok stresli dönemler ama sadece stres yaptığınla kalıyorsun.rabbim esirgesin.
çok şükür canım..inş hep iyi devam eder...
maşallah kuzuna canım
odasıda yavaş yavaş hazırlanıyor demek...
rabbim sağlıcakla kulandırmayı nasip etsin...
hiç tahminle iş olurmu...
bir kadın 2li test sonucunu gösteriyordu(belki 3 lüde olabilir)sonuç iyi 1100 ihtimal çıkmış...
ama sırf kadın 30 yaşında diye risk daha fazla olabilir diyor...
rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...
canım ben bilmem ama inş döner....kızlar bu gün kontrolümüz vardı gittim doktor sezaryan dedi,bebek ters durumdaymış.normal doğum istiyordum ben dedim döner daha çok var,doktor biraz zor der gibi gülümsedi.acaba dönermi daha?
vay inaççı vay:))
canım bugün baya biraz uğraştıktan sonra çekti ama bu kadar zor ölçülen bir testin yanılma payı çok fazla bence...
ben ikili testte bazı şeylere göre tahminlerle ihtimal yürüttüklerinden hiç güvenim yoktu...
hiç tahminle olurmu diyordum...
ama kendimce ense kalınlığı bebekle ilgili bir ölçüm olduğu için biraz güvenilir diyodum...
ama yok yaa....
bu kadar ölçülmesi zor bir yerin yanlış ölçülme riski çok fazla...
bu sadece benim içinde geçerli değil...
sonucuda cuma günü alacağım...
inş iyi birşey çıkarda beni boşuna strese sokmaz...
ay canım en güzelini yapmışsın...
bende dr ların dilinden kurtulayım dedim...
düşüklerim olduğu için bu gebeliğime biraz riskli bakıyorlar galiba...
2 li teste biraz çok düştüler...daha ilk başlardan 2 li konuşulmaya başlandı...
bende kendimce yaptırayımda dillerinden kutulayım dedim...
yoksa sadece tahminle olan bir şeye ben asla güvenemem...
boşu boşuna strese soktular beni yaaa...
çok şükür özlemcim ya....
daha d aiiy olur inş...
kızlar bu gün kontrolümüz vardı gittim doktor sezaryan dedi,bebek ters durumdaymış.normal doğum istiyordum ben dedim döner daha çok var,doktor biraz zor der gibi gülümsedi.acaba dönermi daha?
işallah dönsün ama dönmezsede hayırlısı dediğin gibi.sağlıkla alayımda kucağıma işallah.
canım ben bilmem ama inş döner....
dönmessede hayırlısı olsun canım...
sağlıcakla geslsinde:ecrin_bebek:
sende sezeryanlılar kervanına katıldın he
hayırlısı canım ya hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
kısmet böyleymiş napalım inşallah döner tekrar bebişin
sorma canım ya eşim başımda bi inatçı vardı zaten
ikincide geliyo yandık desene diye gülüşmüştü hatta doktorla
inşallah herşey yolunda gider canım insan ne kadar bu testler önemli değil desede
aklında hep bi şüphe kalıyo işte insan oğluyuz hepimiz sürekli fikirlerimiz değişiyo
sonlandırma işi gerçekten çok kötü allah herkesi korusun bi durumdan
büyük bi cesaret ben de yapamazdım asla böyle bi şeyi herhalde
allahta hiç göstermesin zaten
sen içini rahat tut herşey güzel olucak inşallah
aymesle yabangülü canlarım siizn bebekler akrep burcu olacak rabbim nasip ederse...
tabi eğer doğru hesap ettiysem:)
Akrep Burcu Bebeği: 24 Ekim-22 Kasım
En sevdiği cümle: "seni anlıyorum"
İyi yönleri: iyimser, sevecen, içten, samimi
Olumsuz yönleri: yerinde duramaz, sabırsız, duyarsız, güvenilmez, ne yapacağı belli olmayan
Yay burcu bebeği sakinlikleri ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder. Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.
Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir.
yani sizinde işiniz zorkaydirigubbakcemile3
alalh yardımcınız olsun...
slm, iyiz canim sagol, seker yuklemesi yapildi allaha sukur iyi cikti...
sen nasilsin nasil gidiyo?
balim, az kalmis ne guzel olumunekankayizsmile
masallah kizimiza insallah butun asamalari bir an once atlatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?