Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet fadikçim akrep burcu olacak bizim minikler zor günler bekliyo desene çevremdede yandın sen akrep burçları çok zordur deyip duruyolar kısmet bakalım görücez artık

özlemcim cok sevindim meleginin iyi olmasina..
insallah sag salim kucagindada cikacak ordan annesi..
tüm dualarimiz mercan su´yla

kızlar bu gün kontrolümüz vardı gittim doktor sezaryan dedi,bebek ters durumdaymış.normal doğum istiyordum ben dedim döner daha çok var,doktor biraz zor der gibi gülümsedi.acaba dönermi daha?
tatlim bebislerin cogu 36.haftaya kadar dönüyorlarmis..hataa öyle ki benim arkadasimin bebisi son ana kadar ters durdu,dogumdan 2 gün önce döndü ve 40 haftalikli..
düsün bir sene icinde dogan bebeklerin sadece yüzde 2si makat gelisli oluyormus..
ama bizim doktorlarda amma sezeryan meraklisiymis valla..
basim agriyor desen aaaa olmaz seni sezeryan yapicaz diyorlar klava:
kolaylarina geliyor tabii...
sen icini rahat tut,kirk kere döner daha bebisinyerimseniben

maşallah kızlarına canım...
sütün az olsada yinede azar azar ver canım...
hiç içmemelerinden daha iyidir...
hadi inş eve gelmelerine çok az zaman kaldı :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

3 hafta var aramızdaa yabanum:)

evet 3 hafta var:))bende gidince dönmüş der işallah.normal istiyorum ameliyattan korkuyorum.

döner benim bebişim biliyorum dönmezsede ne yapalım artık hayırlısı.aslında özele gidiyordum doktora bide devlet hast.gideyim dedim adam baktı sezeryan dedi.özeldeki doktorum söylese diyecem para için ama devletteki söyledi.daha zaman var bakalım artık.

aynen canim takma simdi bunu,daha cok var..
bizim yaramazda bi basasagi,bi geri dönmüs oluyor..yerleri genis daha dönerler..
özelde olsa devlettekide söylese sirf para icin degil,normal dogum daha cok ugrastiriyor haliyle,cati muayenesiydi,suyu geldi mi,bebegin kalp atislari nasil,acilma ne durumda...
sezeryanda bi rendevu,bi anestezi uzmani,15 dakikada bebegi aliyorlar,dikiside genelde asistanlari atiyor..ugrasma dertleri yok yani..neler var neler...
ah tatlimmm sen normale hazirlamaya devam et kendini son ana kadar..insallah cok kolay dogal dogumun olur :Saruboceq:

kızlar bu gün kontrolümüz vardı gittim doktor sezaryan dedi,bebek ters durumdaymış.normal doğum istiyordum ben dedim döner daha çok var,doktor biraz zor der gibi gülümsedi.acaba dönermi daha?
guzelim benim doktorda 34.haftaya kadar donerler dedi, benimde hala makat duruyo..
gerci genelde ilk bebekler daha erken donuyomus ama bizimkiler biraz tembel galiba
canım ne cabuk gecıyor zaman seninde haftaa ilerlemiş masallh zaman geçtikte endişe başlıyorr
sanki dun ogrenmis gibiyim ama 7aylik olduk artik, insallah bundan sonrada boyle gecer...
sorma canim bende endise etmeye basliyorum dogumdan korkmuyorum eger milyonlarca kadin tekrar tekrar dogruyosa bende yaparim diye motive ediyorum kendimi tek endisem ya dogumda zorluk cikarsa:sinifsinif:
allahim hepimizin yardimcisi olsun, sag salim mucizelerimizi kollarimizia almayi nasip etsin...
canim benim insallah yakin zamanda eve gelirler, bicir bicir evin icinde 3minik tatli cadi ne guzel olacak

merhaba kızlar benim eşimdede sperm saysı azlığı var....
4 milyon maalesef....
evicap ... zinko...bide folik asit kullanıyoruz....
kızlar bu şekilde olupta başka şeyler kullanan varmı...
başka yöntemleri olan....
çok ihtiyacım var.....

evet canım yavas yavas alışıyor kızım ilk gun 2ml kendi içti şimdi 7ml içti hatta o 2ml kendi çekmemişti ama 7mli kendisi çekti şükürler olsun toparlanıyo hızla
inşallah sizde bir an evvel evinize sağlıkla çıkarsınız canım

sağolun kıslarr dualarınız için kızım hızla toparlanıyo 400-500 gram daha aldımı çıkarıcak doktorumuz o zaman kadarda beslenme ve solunum problemimizi aşmaya çalışıcaz.

insallah hizla buyuyecek mercan kizimiz..
biran oncede evine sicak yuvasina kavusacak..
hanımlar yardım edecek kimse yok mu.....
canim erkek infertilitesi yuzunden hamis kalamayan bayanlara yazarsan daha net cevap alabilirsin..
ordaki bazi arkadaslarimiz sana yardimci olurlar

benim sayilarla pek aram yok ama esimde cift tarafli varikosel , sayi ve morfolojik sorun vardi ama simdi dogal yoldan 7aylik hamileyim...
allah yardimcin olsun

ilaç olarak dr yazmadan birşey kulalnmayın bence...
ama bitkisel birçok şey var....
biz keçiboynuzu kürünü kullanmıştık...
bizde faydası olmadı ama faydası olan arkadaşlarda var....

sorun sadece sayımı peki...

saol canim insallah
insallah mercanimizda bir an once gelir evine

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar oğlandan bana geçti şimdide

özlemcim çok sevindim az kaldı mercanın eve gelmesine inşallah

fadikcim bende bu yüzden ikili test istemedim ense kalınlığı iyi çıktıysa dert etme 3lüyü zorla yaptırdılar kötü çıkacak diye içim gitti inşallah sorun olmaz bu bebek mucizemiz Allah büyk

yabanglm benim oğlan 36.haftada döndü nerdeyse canını sıkma hemen

iyi ya bunları duyunca seviniyorum.hihoyyytişallah yinede hayırlısı olsun.:Saruboceq:

günaydın,iyi haftalar herkese,
özlem yakında kızınla olacaksın inşallah :1hug:
2 -3 gündür geceleriuyanıyorum sonra uyuyamıyorum,sabaha karşı uykuya dalıyorum bu seferde işe gitmek için kalkıyorum,sarhoş gibiyim yani anlayacağınız,ocak anneleri topiğinde de yazdım bir tek ben değilmişim aynı durumda olan çoğu arkadaş böyle,vücut kendini uykusuz gecelere mi hazırlamaya başladı nedir....

Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

uykusuz geceler :2: işallah öyle geceler yaşamayız bebişlerimiz çok akıllı olur.:Saruboceq:

gunaydin kizlar nasilsiniz
ben iyiyim allaha sukur kizlarimda iyi allahin izniyle bu hafta sonu cikabilirler dedi drlar insallah oyle olur
saglikla kavusurum kizlarima insallah
darisi ozlemin basina insallah o da en kisa zaman da kavusur kizina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…