aymesle yabangülü canlarım siizn bebekler akrep burcu olacak rabbim nasip ederse...
tabi eğer doğru hesap ettiysem:)
Akrep Burcu Bebeği: 24 Ekim-22 Kasım
En sevdiği cümle: "seni anlıyorum"
İyi yönleri: iyimser, sevecen, içten, samimi
Olumsuz yönleri: yerinde duramaz, sabırsız, duyarsız, güvenilmez, ne yapacağı belli olmayan
Yay burcu bebeği sakinlikleri ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder. Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.
Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir.
yani sizinde işiniz zorkaydirigubbakcemile3
alalh yardımcınız olsun...
özlemcim cok sevindim meleginin iyi olmasina..Geldim kızlar artık kızımınyanında daha fazla kaldıgım için ugrayamıyorum. Butun gun onunlayım uyudugunu agladıgını gzölerini açıp koca koca bana bakmasını izlemek terapi gibi geliyor.kızım iyi maşallah 1290 gram oldu 990 gram dogmuştu inşallah 1750 gibi oluncada çıkıcak solunumunuda azalttılar artık 4-5 saat kadar kendisi nefes alıp yorulunca solunumu takıyolar. Küçük kuzu emzige gelince şapur şupur emiyo ama biberonla sütünü içmeye gelince yutmuyo ama daha çok küçük 31+4 te kızımdan baska ne bekleyebilriimki inşallah bir kaç haftaya agızdanda beslenip eve çıkmaya hazır olucak minik kuzum
tatlim bebislerin cogu 36.haftaya kadar dönüyorlarmis..hataa öyle ki benim arkadasimin bebisi son ana kadar ters durdu,dogumdan 2 gün önce döndü ve 40 haftalikli..kızlar bu gün kontrolümüz vardı gittim doktor sezaryan dedi,bebek ters durumdaymış.normal doğum istiyordum ben dedim döner daha çok var,doktor biraz zor der gibi gülümsedi.acaba dönermi daha?
maşallah kızlarına canım...slmkizlar nasilsiniz
ben iyiyim allaha sukur kizlarim da iyiler sukur allaha
1 haftadir biberonla besleniyorlar simdi butun ögünlerini kendileri yemelerini bekliyorlar drlar
ondan sonra allahin izniyle eve gelcekler insallah
hergun gidip geliyorum hastaneye bazen de emziyorum ama sutum cok az zaten üçune yetmez ama olsun ne alirlarsa kar onlar icin
insallah bir an once gelirler eve kizlarim
yabanum kaçıncı haftasın söle bakım ..benimde bebek hep tersti dr sezeryan görünüyor diyordu zaten öle istiyordumda gerçi..hani dönmez gibilerinden sezeryan yolu görünüyor derdi..10 gün önce gittigimde dönmüştü benim bebe yan yatıyordu kafa asagıya inmiş seninde iner insallahhh döner
3 hafta var aramızdaa yabanum:)
özlemcim cok sevindim meleginin iyi olmasina..
insallah sag salim kucagindada cikacak ordan annesi..
tüm dualarimiz mercan su´yla
tatlim bebislerin cogu 36.haftaya kadar dönüyorlarmis..hataa öyle ki benim arkadasimin bebisi son ana kadar ters durdu,dogumdan 2 gün önce döndü ve 40 haftalikli..
düsün bir sene icinde dogan bebeklerin sadece yüzde 2si makat gelisli oluyormus..
ama bizim doktorlarda amma sezeryan meraklisiymis valla..
basim agriyor desen aaaa olmaz seni sezeryan yapicaz diyorlarklava:
kolaylarina geliyor tabii...
sen icini rahat tut,kirk kere döner daha bebisinyerimseniben
döner benim bebişim biliyorum dönmezsede ne yapalım artık hayırlısı.aslında özele gidiyordum doktora bide devlet hast.gideyim dedim adam baktı sezeryan dedi.özeldeki doktorum söylese diyecem para için ama devletteki söyledi.daha zaman var bakalım artık.
guzelim benim doktorda 34.haftaya kadar donerler dedi, benimde hala makat duruyo..kızlar bu gün kontrolümüz vardı gittim doktor sezaryan dedi,bebek ters durumdaymış.normal doğum istiyordum ben dedim döner daha çok var,doktor biraz zor der gibi gülümsedi.acaba dönermi daha?
sanki dun ogrenmis gibiyim ama 7aylik olduk artik, insallah bundan sonrada boyle gecer...canım ne cabuk gecıyor zaman seninde haftaa ilerlemiş masallh zaman geçtikte endişe başlıyorr
canim benim insallah yakin zamanda eve gelirler, bicir bicir evin icinde 3minik tatli cadi ne guzel olacakslmkizlar nasilsiniz
ben iyiyim allaha sukur kizlarim da iyiler sukur allaha
1 haftadir biberonla besleniyorlar simdi butun ögünlerini kendileri yemelerini bekliyorlar drlar
ondan sonra allahin izniyle eve gelcekler insallah
hergun gidip geliyorum hastaneye bazen de emziyorum ama sutum cok az zaten üçune yetmez ama olsun ne alirlarsa kar onlar icin
insallah bir an once gelirler eve kizlarim
ozlemcim masallah kizimiza insallah dahada iyi olacak
merak etme canim buyudukce biberona da alisir benimkiler yeni alisiyolar
basta cok az iciyolardi simdi masallah hepsini bitiriyolar biberonlarini ama her ögun de icemiolar
yoruluyolar ama drlar alisacaklar diyolar
allahim en kisa zamanda mercanimizi evinize getirmeyi nasip etsin insallah
insallah hizla buyuyecek mercan kizimiz..evet canım yavas yavas alışıyor kızım ilk gun 2ml kendi içti şimdi 7ml içti hatta o 2ml kendi çekmemişti ama 7mli kendisi çekti şükürler olsun toparlanıyo hızla
inşallah sizde bir an evvel evinize sağlıkla çıkarsınız canım
sağolun kıslarr dualarınız için kızım hızla toparlanıyo 400-500 gram daha aldımı çıkarıcak doktorumuz o zaman kadarda beslenme ve solunum problemimizi aşmaya çalışıcaz.
canim erkek infertilitesi yuzunden hamis kalamayan bayanlara yazarsan daha net cevap alabilirsin..hanımlar yardım edecek kimse yok mu.....
ilaç olarak dr yazmadan birşey kulalnmayın bence...merhaba kızlar benim eşimdede sperm saysı azlığı var....
4 milyon maalesef....
evicap ... zinko...bide folik asit kullanıyoruz....
kızlar bu şekilde olupta başka şeyler kullanan varmı...
başka yöntemleri olan....
çok ihtiyacım var.....
evet canım yavas yavas alışıyor kızım ilk gun 2ml kendi içti şimdi 7ml içti hatta o 2ml kendi çekmemişti ama 7mli kendisi çekti şükürler olsun toparlanıyo hızla
inşallah sizde bir an evvel evinize sağlıkla çıkarsınız canım
sağolun kıslarr dualarınız için kızım hızla toparlanıyo 400-500 gram daha aldımı çıkarıcak doktorumuz o zaman kadarda beslenme ve solunum problemimizi aşmaya çalışıcaz.
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar oğlandan bana geçti şimdide
özlemcim çok sevindim az kaldı mercanın eve gelmesine inşallah
fadikcim bende bu yüzden ikili test istemedim ense kalınlığı iyi çıktıysa dert etme 3lüyü zorla yaptırdılar kötü çıkacak diye içim gitti inşallah sorun olmaz bu bebek mucizemiz Allah büyk
yabanglm benim oğlan 36.haftada döndü nerdeyse canını sıkma hemen
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanGünaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
günaydın,iyi haftalar herkese,
özlem yakında kızınla olacaksın inşallah :1hug:
2 -3 gündür geceleriuyanıyorum sonra uyuyamıyorum,sabaha karşı uykuya dalıyorum bu seferde işe gitmek için kalkıyorum,sarhoş gibiyim yani anlayacağınız,ocak anneleri topiğinde de yazdım bir tek ben değilmişim aynı durumda olan çoğu arkadaş böyle,vücut kendini uykusuz gecelere mi hazırlamaya başladı nedir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?