Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[slm arkadaşlar diğer topiğe girmiştim (erkek infertilitesi yüzünden ham,ş kalamayan baynlar listesi )ama sorun var sanırım yazamıyorum
EVET UZUN BİR ARADAN SONRA GELDİM YİNE HÜZÜNLÜ YİNE ÜZÜNTÜLÜ YİNE UMTLARI KIRLIMIŞ ŞEKİLDE
5. TÜP BEBEK DENEMİMİ İLAÇSIZ OLARAK DENEDİM AMA TOPLANAN TEK YUMUŞUM BOŞ ÇIKTI VE UMUTLARIM TEKRAR KIRILDI ARTIK BEBĞİME BİRAZ DAHA UZAKLAŞDIĞIMI HİSSEDİYORUM NELER SÖYLEYECEĞİM NELER YAZACAĞIM BİLEMİYORUM AMA ÇOK ÜZGÜNÜM KIZLAR HEMDE ÇOOOK

kızlar 2 li test sonucunu aldım...
değerler maşallah güzel çıktı...
ama yaşımı 3 yaş küçük hesap etmişler

test sonuçlarını ne kadar etkiler bilmiyorum....
ama ne yapayım olan olmuş, bu saatten sonra birşey yapamam...

yaş riski 900 e yakın diğer testlerse hepside 10000/1 çıkmış...

3 lü testede gün veriyorlardı ben yaptırmak istemiyorum dedim...
siz bilirsiniz dediler...
inş dr umuda razı ederim...

ben artık bunlarla uğraşmak istemiyorum....
bunlar sadece tahmini şeyler...
hem rabbim göstermesin bir şey olsa bile çaresi yok...

allah (cc) hepimize evlatlarımızı sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin....
onları vatana,millete, anasına,babasına hayırlı evlat eylesin....amin...

hayırlı sabahlar kızlar
fadiğim haklısın canım, tetler tahmini bazı sonuçlar veriyor allh kısmetimize en hayırlısını yazsın inşallah
bebişlerimiz sağlıklı ve zamanında açsınlar dünyaya gözlerini, rabbim bizlere onların yokluğunu yaşatmasın varlıklarında da onlara baş edemeyecekleri dertler vermesin.amin.....

yetercim Allahtan ümit kesilmez inşallah bundan sonra tedavin en guzel saglıklı bır sekılde sonuc verır Rabbim burdakı herkese ınsallah tez vakıtte meleklerını yollar sabırlı olup her an dua edelım bırbırımıze inşallah sende bebeğini kucagına alıcan canı gonulden ınanıyorum fadıkcım test sonuclarının ıyı cıkmasına cok sevındım ben ıkılı ve uclu testı yaptırmadım yanılma payı oldugundan korktum Allah gostermesın kımseye evlat acısı ıle ımtıhan etmesın benımkı cınsıyetını gostermıyor once oglan dedı sonra kıza benzıyor dedı artık bır dahakı aya kaldı 17 haftama gırcem ınsallah buraya gelıp yazamıyorum ama hergun yazılanları takıp edıyorum malum okul acıldı oglumun okul hazırlıkları derken bırde ben cok fena bor sekılde ıdrar yolu enfeksıyonu gecırdım kasık agrısında hareket edemıyordum en son gıttıgım doktor anladıda ılac verdı suan bıraz daha rahatım b gurubu antıbıyotık kullandım kullanmasamda ıltıhabın cok zararları varmısherkese hayırlı hafta sonları tedavıde olan arkadasların Allah yardımcısı olsun kolaylık versın sağlıkla yavrularını tez vakıtte bağışlasın

selam guzel annnısler..
tasınma ısım vardı sonunda tasındım kendı evıme..
netı baglatana kadr canım cıktı..
acaba kızlardan doguran oldumu dıye.cok sukur kımse yok bebeklerınız vaktınde zamanında gelsın..
ama goruyorumkı cok az kalmıs dogumlarınıza :)
hayırlısıyla kurtulun :)
bebeıslerınız kucagınıza aldıgınızda dunyalar sızın oluyor tum varlıgınız onlar tum yasama sebebınız mınık kuzucuklar oluyor :1hug::asigim:

BALLOM AZ KALMIS KIIZ SANADA:Saruboceq:
GALIBA ILK SEN VARSINeyvahedigeldismile

canım ya öyle düşünme herşeyin bi vakti var işallah bebişine kavuşursun.allahtan ümit kesilmez bir gün boş olan yumoşun dopdolu çıkar işallah.

söylemedimmi ben sana boş stresler bunlar.çok şükür temiz çıkmış 3lüde aynı çıkar.

sağolun kızlara.s.
evet şükür test sonucum güzel ama dediğim gibi 3 yaş küçük yazmışlar ve buda testi biraz etkilermiş...
ama 10000/1 risk çıkmıştı...yaş ne kadar etkilersede yine iyi bir rakam olacağını düşünüyorum...
artık çok sıkıldım bunlardan....hepsi boş şeyler....
dr ları razı edersen bundan sonra hiç bir test yaptırmayıda düşünmüyorum...
inş yaşta sorun var diye 3 lü,4 lü testi de istemezler:bbo:

Fadikim allahın izniyle tahlilin iyi çıkmış 3 lü falan takılma ...

ben ne 2 li ne 3 lü yaptırdım hiçte merak etmedim ..çünkü dr usgdenm herşeyi anlıyor sakatlık vs. hersey bellı oluyor büttün organ gelişimleri farklı seyrediyor

Yeterimm rabbim tez zamanda bebeğini mucizeni gönderir insallahh..Rabbim gönlüne göre versib tez zamanda inşallahh

oyyyyy ben sizin koba göbüşlerinizi yerim yerimmm

balımmmm az kalmış allahın izniyle sağ salim kucaklarsın minişini inşallahhh tabi diğer doğumu yaklaşan arkadaşlarımdaaaa

oyyyyy ben sizin koba göbüşlerinizi yerim yerimmm

balımmmm az kalmış allahın izniyle sağ salim kucaklarsın minişini inşallahhh tabi diğer doğumu yaklaşan arkadaşlarımdaaaa
Allah razı olsun elchınm amin inşallah.rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün insallahh
balım nasılsın az kaldı:)rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.
yabanum acayıp duygular içerisindeyim kafam karma karışık doğduktan sonra bebe beni neler bekliyorr diye :)aramızda 2hafta var seninde az kalmış .senin durumlar nasıl

Son düzenleme:

haklısın balım bu testler falan boş işler...
hepsini boş verdim artık...

canım maşallah çok az kalmış bebişinin gelmesine...
sakın stres yapma...
bol bol dua et salavat getir...
inşallah sağlıcakla kucaklarsın...

slm kizlar,

fadigim hadi gozun aydin canim test iyi cikmis...

balim cok az kalmis allah yardimcin olsun guzelim...

yetercim allah yardimcin olsun, insallah bunca emeklerinin karsiligini yakin zamanda alirsin..

slm kizlar,

fadigim hadi gozun aydin canim test iyi cikmis...

balim cok az kalmis allah yardimcin olsun guzelim...

yetercim allah yardimcin olsun, insallah bunca emeklerinin karsiligini yakin zamanda alirsin..

Yeterimm rabbim tez zamanda bebeğini mucizeni gönderir insallahh..Rabbim gönlüne göre versib tez zamanda inşallahh

yeterim diğer topiğede yazdım....
rabbim sabır versin....

KIZLAR SAĞOLUN TEŞEKÜR EDRİM İYİ DİLKELERİNİ,ZE DUALARINIZA

BU YOLA HER ÇIKTIĞIMDA KENDİMİ EN KÖTÜSÜNE HAZIRLIYORUM AMA SONUÇ KÖTÜ OLUNCA YİNDE ETKLENİYORUM

İNŞŞ BUNDAN SONRAKİ TEDAVİMDE GÜZELİKLER YAŞARIM
YAŞARIZ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…