Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bi taneyle zor başedilmiyor seninkiler iki tane.yaramaz maramaz allah acılarını göstermesin,biraz daha büyüdülermi rahatlarsın.

amin tatlım Allahım kimseye evlat acısı göstermesin
öyle böyle büyüyecekler işte çocuk dediğin yaramaz olur naniknanik

albüme resim ekleyemedim hata veriyo dah sonra yine denerim

yağmuuuurrrr kıs nerelerde geziyo o bıcırık öyle

geziyo valla oyuncaktan çok başka şeylerle uğraşıyor :))
can - iso Allah yardımcın olsun valla 1 taneyle zor uğraşıyoruz.. Allah sağlık versinde büyürler ya zaman nasıl geçiyor ekim 15 oğlum 1. yaşgününü dolduracak..

gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyiym
aymescim az kaldi canim insallah saglikla gelsinlerde yorsunlar beni
allahim sizede saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
bekleyen arkadaslara en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah

aminnnnn canım hayırlısıyla inşallah

yağmurcum maşallah 1 yaşına geldi bile demek senin bıcırık
hiç yerinde durmuyo baksana aman sağlıklı olsunda varsın yaramzlık yapsın napalım
zaman ne çabuk geçiyo dimi kızlar

Canım,şimdi profilinden mesajlarına bakarak öğrendim durumu :çok üzgünüm: Allah ım SU 'yuna çok uzun ve sağlıklı ömür nasib etsin inşallah....

Rabbim sağlık versinde hepsi büyürler arada çilenden çıkarsalarda bi gülüşleri dünyaya bedel çok şükürrr bizde annelik duygusyla nurlandık Rabbim isteyen herkese nasip etsinn

gerçkten çok hızlı geçiyor insan anlamıyo bebek doğunca ilk günler aylar geçmiyo gibi sonra sanki birden hızlanıyo

gunaydin kizlar nasilsiniz
ben iyiyim allaha sukur
yagmurcn masallah oglusuna kocaman olmus
can iso allah yardimcin olsun canim bebeklerin saglikla buyusun insallah

gunaydin kizlar nasilsiniz
ben iyiyim allaha sukur
yagmurcn masallah oglusuna kocaman olmus
can iso allah yardimcin olsun canim bebeklerin saglikla buyusun insallah

sağol tatlım seninde Rabbim yardımcın olsun inşallah, 3 yaramazla eve gelince bol bol uğraşırsın, inan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun bile,
benimkiler sabah 6 dedimi ayaktalar sonra altını üstünü değiştireyim, oynayalım uyutayım derken saate bi bakıyorum 10 olmuş, sonra bi biri kalkıyo karnını doyur, oynat uyut derken diğeri kalkıyo bazen ikisi birlikte kalkıyo, birlikte oynuyoruz, birini kucağıma alsam öteki gözüme bakıyo benide al der gibi :ecrin_bebek: ikisini alıyorum mecburen kucağıma öyle geziyoz biraz hemencecik akşam oluyo, buarada uyurken fırsat bulursam evi toparlayıp yemek yapmaya çalışıyorum, tabi benim yemeği bi görseniz akşama kadar kaç kere altı yanıp sönüyo, tam başlıyorum biri ağlıyo kapatıp gidiyorum fırsat bulunca yine mutfağa, kafamçokkarıştı böyle böyle akşama kadar anca yemek yapıyoz, akşamı ediyoz işte böyle :lepi:
koşuşuturmacaları bile eğlenceli bıcırıkların Rabbim hamişlerimize sağlıkla kucaklamak, annelerimizede sağlıkla büyütmek nasip etsin canlarımmmm

Bende diyorum ki bizim kzılar nerdeeeeeeeeeeeeee?
Hayırlı olsun tpiğiniz ..
Nev bende geleceğim buraya bigün arkadaşım göreceksiniz... Bende anneyim diye haykıracağım, bidaha hiç ağlamayacağım, çekirdek ailem için saçımı süpürge edeceğim .. Bende buraya transfer oldum kızlar ,kalanamıza yardım edelim kalanlara destek olalım diyeceğim.. İnanıyorum , bigün benimde burda bi yerim olacak!!!!!!!!

inşallah arkadaşım dileyen isteyen herkese nasip etsin rabbim:Saruboceq:

YAĞMURCN maşallah canım oğlun kocaman olmuş...
birde yaramazlık yapıyor demek:)

tabiki canım neden olmasın...
burdaki hamile ve doğum yapmış annelerrin hepsininde bir hikayesi var...
hepside çok uğraş verdiler ...ve gördüğün gibi maşallah bebişine kavuştular....

inş kısa zamanda sende gelirsin canım....

Fadik ve Aymes çok sağolun canlarım.. İnşallah güzel haberle geleceğiz.. :)
Bekleyin biziiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))

işallah canım işallah ümidini yitirmediğin sürece bebişin gelecektir emin ol.en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip etsin.

bizim kıs hala yandan yandan tekmeliyor:)babası hadi kızım dön bizi üzme diyor ama dönmeye niyeti yok sanırım.36.haftadan sonra yeri daraldığı için dönmesi daha zorlaşıyormuş.3 haftamız var bakalım hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…