- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
bi taneyle zor başedilmiyor seninkiler iki tane.yaramaz maramaz allah acılarını göstermesin,biraz daha büyüdülermi rahatlarsın.
gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyiym
aymescim az kaldi canim insallah saglikla gelsinlerde yorsunlar beni
allahim sizede saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
bekleyen arkadaslara en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah
evt kızlar karında durdukları gibi durmuyolar delikafadulden
bunuda şimdi yakaldım size yazarken
evet canım geldim içimdeki yangınlarla geldim iki yavrumu bıraktım lanet olası zeynep kamilde hiç bişeyleriy oktu bebeklerimin aldılar benden onları 1200 gram civarıydı ölen bebeklerim durumları iyiyidi ama mahvettiler evlatlarımı diğer kızımı aldık ordan şimdi iyi maşşallahhh ama dua edin bebeğime MERCAN SU oldu kızımın adı MERCAN SU yunum ömrü su gibi olsun DUA EDİN BEBEĞİME YAVRUMA daha sonra gelip anlatırım yasadıklarımı bu bayram bana bayram değil ama kızım için dirençlüyüm onu alıp eve geliceğim gun için bekliyorum onun için herşeyim artık
gunaydin kizlar nasilsiniz
ben iyiyim allaha sukur
yagmurcn masallah oglusuna kocaman olmus
can iso allah yardimcin olsun canim bebeklerin saglikla buyusun insallah
Bende diyorum ki bizim kzılar nerdeeeeeeeeeeeeee?
Hayırlı olsun tpiğiniz ..
Nev bende geleceğim buraya bigün arkadaşım göreceksiniz... Bende anneyim diye haykıracağım, bidaha hiç ağlamayacağım, çekirdek ailem için saçımı süpürge edeceğim .. Bende buraya transfer oldum kızlar ,kalanamıza yardım edelim kalanlara destek olalım diyeceğim.. İnanıyorum , bigün benimde burda bi yerim olacak!!!!!!!!
tabiki canım neden olmasın...Bende diyorum ki bizim kzılar nerdeeeeeeeeeeeeee?
Nev bende geleceğim buraya bigün arkadaşım göreceksiniz... Bende anneyim diye haykıracağım, bidaha hiç ağlamayacağım, çekirdek ailem için saçımı süpürge edeceğim .. Bende buraya transfer oldum kızlar ,kalanamıza yardım edelim kalanlara destek olalım diyeceğim.. İnanıyorum , bigün benimde burda bi yerim olacak!!!!!!!!
Bende diyorum ki bizim kzılar nerdeeeeeeeeeeeeee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?