Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar kızlar,nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür,oğlum çok hareketli maşallah yaramaz olacak galiba :bbo: bugün bazı kıyafetlerini yıkadım sonra ütü işi var,dünde yatağını aldık içimize sindi,sağlııkla gelir inşallah :Saruboceq:
yetercim hayırlısı olsun biliyorom çok zor ama dua edip hayırlısını istemekten başka seçeneğimiz yok,Rabbim seninde tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah...
fadikcim ikili test sonucunun güzel çıkmasına sevindim,üçlüye gerek yok demişti doktorum ikili de üçlü de aynı demişti,bu arada bebişin cinsiyeti belli oldu mu bizimki 12. haftada göstermişti pipisini :roflol: erkenden öğrenmiştik opuyorumnanaktan
balım ve yabanım az kalmış,Allah kurtarsın,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı,bizde o günleri görürüz inşallah:Saruboceq:

nevacim, bebegin cicilerini gule gule giysin canim, hazirliklar yavas yavas tamamlaniyo, cok tatli heyecanlar bunlar...

bende dun oglumun butun kiyafetlerini utuledim yerlestirdim, yarinda yatagi ve arabasini lmaya gidecegiz, bundan sonrada insallah saglikla oglusun gelisini bekleyecegiz...

valla aynen canım ya.allah yardımcımızdır.benimde belim ağrıyor hala dün yürüdüm bacağıma vurdu ağrısı.böyle işte:)

slm kizlar,

fadigim hadi gozun aydin canim test iyi cikmis...

balim cok az kalmis allah yardimcin olsun guzelim...

yetercim allah yardimcin olsun, insallah bunca emeklerinin karsiligini yakin zamanda alirsin..

ALLAH razı olsun dualarınız için aminnn kızlarr

yetercim hayırılısı olsun inşalalh ne olur umudunu hiç yitirme
fadiğim testin iyi çıkmasına sevindim hadi hayırlısıyla inşallah
meryamcim hayırlı olsun
balsurat yabanım
ayy az kalanlar sizin kadar heyecanlıyım okuyunca kalbim pır pır etti yaww

Semiham evt çok az kaldıııı çok heyecanlıyım ,korku bir sürü düşünceler kafam dolduu.. 20 ekim allah izin edersee geliyorrr :1rolleyes:

sağol dilemcim,inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz,gerçekten çok güzel duygu o minicik kıyafetlerini yıkadıktan sonra eşimle birlikte çamaşır askısına astık,asarken sevip durduk hep,sabah kalktığımızda çamaşırlara bakıp yine sevdik,Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah :Saruboceq:

evet canım az kaldışutarafagittiher gün eşime şu kadar gün bu kadar gün kaldı diyorum.

Merhaba güzel anniş ve anniş adayları,

Kışada giriyoruz yavaş yavaş ben ve pofidik Deniz hastalandık her ikimizde salya sümük geziyoruz hoş bizimkinin hasta olması yaramazlıklarından vazgecmesini engellemiyor. Haftasonu ablamın arkadaşı ve 4.5 aylık minik kız bebeği ile geldiler. Denize portatif salıncak aldık geriye dogru yatırıyorsun yatakta oluyor. Minik bebeği bizimkinin salıncağına koyduk anneside baş ucunda, bizimki önce minik kızın ayaklarına elledi sevdi sevdi ayy ayy eiiyyy diye sevimli sevimli ses çıkardı sonra pofidik iri elleri ile kızın suratına 3 tane okkalı tokat indirdi. Bebek ağlamadı ama suratını buruşturdu. Meğerse derdi sevmek değilmiş çocuğu kıskanmış, bizimkini ilk defa böyle gördüm. Evin içinde köşe kapmaca oynattı bize fırsatını buldukca cocuğu sıkıştırmaya çalıştı ama biz engelledik. Dedim ikinci bebeği unut.

hayırlı sabahlar güzel hamişler ve anneler
ya kızlar ben bayaram öncesi tatile gitmiştim bi 2 haftalığına orada biraz zaten panik olmuştum bebeğime bir şey oldu diye korkmuştum o zamndan beri acayip tedirgin biri oldum sürekli bebeğimi merak ediyorum iyimi acaba diye, doğumu merak ediyoorum sağlıklı dünyaya gelecekmi diye amanin ben fena bir hale geldim ya

Günaydın arkadaşlar dün işyerinde netim yoktu giremedim akşam evden baktım ama yazamadım buraya herkes iyidir inşallah

günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz

bizde öykümün aşısını yaptırdık geldik artık 4 aylık olduk kızlar hergün biraz daha büyüyoruz şimdi uyudu size bir bakayım dedim

Son düzenleme:
ya kızlar varya bu millet bizi öldürür yaaa

bekarken yokmu yüzük diye diye bezdirirler
yüzük olur düğün ne zaman diyee
düğün olur bebek ne zaman diye
bebekde oldu şimdi ikinci ne zaman diye bezdirdiler beni ya yok anam yok kurtulamıyacaz biz bu sorulardan

durun hele birini büyüteyim bunu ne zorluklarla bulmuşum öbürü belkide hiç olmayacak bile allah bilir ne meraklı bir milletiz biz yaaaa

bizde öykümün aşısını yaptırdık geldik artık 4 aylık olduk kızlar hergün biraz daha büyüyoruz şimdi uyudu size bir bakayım dedim

maşallah kızına canım ya ne kadar tatlı olmuş
büyüdükçe dahada güzelleşiyo öykü hanım
allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin

arkadaşlar benim mideme sanki bişey oturmuş gibi ağrım
baş dönmem vede mide bulantım var başlarda bile böyle midem bulanmamıştı
normalmidir bunlar ters bişey yoktur dimi
dr değişik bi ağrı hissettiğinde gelm demişti
gitmem gerekiyomu acaba herşeyede gitmek istemiyorum öyle
ama normalmidir değilmidir bilemedim:uhm:

aynen canım ya valla ilk baştan acaba dedik halada diyoruz,doğana kadar böyle gider.

maşallah prensese daha nice nice yaşlarınıda görürsün işallah.
kötükedihüso kötükedihüso böyle gelmiş böyle gidercanım değişmez.dur daha çocuklar büyüyecek üniversiteyi kazandımı yok ne zaman evlenecek,evlendi ne zaman çocuk olacak ooo oooooo bitmez asla bitmez:)))
canım miden daraldığı için olabilir bulantı.başın döndüğü zaman tansiyonuna baktır beki düşüyordur ondan oluyordur.için rahat etmezse doktora git bi.

bu gün doktora gittik bebişimiz doğum pozisyonuna geçmiş 2,400 gr olmuş.allahtan bişey olmazsa normal doğum yapacam.

maşallah canım:asigim:

hayırlı olsun canım...
güle güle sağlıcakla kullanın...

canım bende 3 lü düşünmüyorum...
cinsiyeti henüz belli değil bu aylarda net belli olmaz diye dr a sormadım ada söylemedi...
20 ekimde randevumuz var belki o zaman belli olur...
hayırlısı artık...

sağol semişima.s.

ayy çocuklar kızkanınca böyle yapıyorlar...
ama bu yüzden kardeştende vazgeçme canım....
kardeş olmayınca da büyünce çok kıskanç oluyorlar...
herşeyi herkesten kıskanıyorlar...

slm kizlar,

fadigim hadi gozun aydin canim test iyi cikmis...

balim cok az kalmis allah yardimcin olsun guzelim...

yetercim allah yardimcin olsun, insallah bunca emeklerinin karsiligini yakin zamanda alirsin..
sağol canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…