Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yabangülüm allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.. İyi dileklerin içinde çok sağol arkadaşımm..
Kızımızda maşallah çok hareketli desene, artık o size uymuyorsa siz ona uyacaksınız annesii..:))
41 kere maşallahhhh:)

evet canım hareketli ama pozisyonunda memnun dönmek istemiyor yaramaz.artık nasip hangisi hayırlıysa o olsun diyoruz.darısı sizlere işallah.

selam kızlar ben geldim bugün kontrolumuz vardı
anca işlerimide toparlayıp gelebildim
maşallah kızım iyiymiş 2,076 gr olmuş
benimde şekerimde güzelmiş allah bozmasın
herşey böyle güzel devam etsin inşallah
artık kontrollerim 2 haftaya düştü

merhaba kızlar burayı yeni gördüm
hamile olan arkadaşlar bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
anne olan arkadaşlar sizlerde çocuklarınızı sağlıkla büyütür onları hep mutlu görürsünüz inşallah

slm guzel arkadaslarim nasilsiniz??

bizden iyilik sukur, biraz grip gibiyiz ama gecer...

aymesim gozun aydin canim kizce buyumus, sekerinde artik kontrol altinda cok sevindim...

yabanim, allah gonlune gore verirde insallah kizin doner...

kizlar bi ara siz kasilmalardan filan soz etmistiniz, nasil oluyo?
ben bi kac gundur ara ara gelen tuhaf gelen agrilarim oluyo, kramp girer gibi, bebis tekmeliyo sanki donmek isteyipte donemiyo gibi, zorladigini hissediyorum ve canim yaniyo

maşallah canım...
çok şükür herşeyde yolundaymışopuyorumnanaktan

hoşgeldin canıma.s.
duaların için sağol rabbim kısa zamanda sana ve bütün isteyen arkadaşlarda nasip etsin....

gözün aydın meryemcim..
Allah kolaylık versin..
sağlıkla büyüsün fıstıklar yerimseniben

maşallah canımallahım hep iyi haberler almayı nasip etsin böyle:Saruboceq:

amin canım teşekür ederim.sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.olumunekankayizsmile

hayırlı sabahlar kızlar
meryemcim gözün aydın artık hep bebişlerinle birliktesin.
aymesim maşallah kızın kocaman olmuş .

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese

sağol canım evet allaha çok şükür yoluna girdi gibi herşey
inşallah dahada güzel olur. Kasılmaya gelincede benimki şu şekilde oluyo
bi tarfta bebeğim toplanıyo iyice sertleşiyo orası diğer taraf boş kalıyo
biraz acıtıyo evet nefesini kesiyo sanki ama bi kaç dakka sonra düzeliyo

maşallah canım...
çok şükür herşeyde yolundaymışopuyorumnanaktan

hoşgeldin canıma.s.
duaların için sağol rabbim kısa zamanda sana ve bütün isteyen arkadaşlarda nasip etsin....

allah razı olsun canım sağol böyle güzel haberlerle gelmek çok keyifli gerçekten inşallah hepimiz hep güzel haberler yazarız buraya

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim
kizlarim yarin geliolar eve allahin izniyle

ohh maşallah canım gözün aydın koşurmaca başlıyo artık desene
darısı özlemin başına inşallah

maşallah canımallahım hep iyi haberler almayı nasip etsin böyle:Saruboceq:

aminnnn canım cümlemiz için inşallah

hayırlı sabahlar kızlar
meryemcim gözün aydın artık hep bebişlerinle birliktesin.
aymesim maşallah kızın kocaman olmuş .

evet canım büyüdük maşallah allahım nazarlardan saklasın kuzumu

Son düzenleme:
Kızlar biliyosunuz ben çalışıyorum doğuma kadar çalışıp izin hakkımı doğumdan sonra kullanmayı düşünüyodum ki kızımla biraz daha fazla kalabiliyim diye onu bi kaç aylıkken bırakmak yeterince zor olucak ama son dönemlerde baya ağırlaştım çok üzülmüştüm çalışamıycam diye internetten okuduğum kadarıyla ya 32. hafta yada 37. hafta işten ayrılabilirsiniz diyodu buda benim için çok kötü diye üzülüyodum zaten 38. hafta doğum 1 hafta kalana kadar nasıl yaparım ederim derken dün doktorumla konuştum oda 37. haftaya kadar çalışma zorunluluğum olmadığını 32. haftadan sonra ne kadar devam edebilirsem etmmemi edemiyceğim yerdede durabileceğimi söyledi ne kadar fazla çalışırsam okadar haftam doğumdan sonraya eklenicekmiş çok mutlu oldum bu duruma gerçekten. Ben inşallah ekim ayını çıkarırım şimdilik tek isteğim bu. Çalışan anne varmı benden başka bilmiyorum ama bilgi olur diye yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…