hadi hayırlısı işallah bebişinin ayağı uğurlu gelir.hayırlı sabahlar kızlar
casper arkadaşım öykün çok tatlı maşallah bakmaya doyamadım rabbim inşallah benim kızımda vaktince sağlıklı gelsin
aymes geçmiş olsun canım
kızlar bugün işle ilgili önemli bir başvuru yapacak eşim dualarınızı bekliyorum diğer topiğe de yazdım
bgeldim kıslarrrr
casperım canım öykün çok tatlı olmuş maşşallah kızına
benim kızımda büyüyor gittikçe 1640 gramdı dun kızım hafta sonuna kadar 1750 olması bekleniyor.
solunumu artık takmıyorlar ve ben biberonla beslemeye basladım hergun duzenlı kucagıma alıyorum ve dun göz muayenesi oldu şükürler olsunki bişeuyciği yok kızımın
artık yakınlaşıyor eve gelme süresi solunu atlattı sayırlır tek derdimiz bütün öğünlerini kendisi beslenebilmesi onuda yaptımı evimizde inşallah kızım
bgeldim kıslarrrr
benim kızımda büyüyor gittikçe 1640 gramdı dun kızım hafta sonuna kadar 1750 olması bekleniyor.
solunumu artık takmıyorlar ve ben biberonla beslemeye basladım hergun duzenlı kucagıma alıyorum ve dun göz muayenesi oldu şükürler olsunki bişeuyciği yok kızımın
artık yakınlaşıyor eve gelme süresi solunu atlattı sayırlır tek derdimiz bütün öğünlerini kendisi beslenebilmesi onuda yaptımı evimizde inşallah kızım
ealnas göryomusun sen bak denize hele
geçmiş olsun bu arada canım olmaz ikinci şart
aymes im hadi bolca dinlen çok ayırcan son zamanlarını
balsurata niye gün verdiler yaa o güne kadar heyecandab duramaz
aymesim geçmiş olsun diyet ne almede şekerin nasıl
miden nasıl
fadiğim ben geç hissettim 20. haftalarda
hayırlı sabahlar kızlar
casper arkadaşım öykün çok tatlı maşallah bakmaya doyamadım rabbim inşallah benim kızımda vaktince sağlıklı gelsin
aymes geçmiş olsun canım
kızlar bugün işle ilgili önemli bir başvuru yapacak eşim dualarınızı bekliyorum diğer topiğe de yazdım
özlemcim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim
inşallah hep böyle devam eder
bir an önce bebişin sağlıkla evine döner
çok sağol tatlım iyiyim şimdi geçti mide ağrılarım
şeker de düne kadar iyi gidiyodu ama akşam biraz tavan yapmış
arada bi olur artık herhalde diye kendimi teselli ediyorum
inşallah dahada düzelir
canım ya hepimizin şekeri çıkıyordur farkında olmadan.seninkisi şu an kontrol altında dimi?
Allah razı olsun casperimm amin inşallahhh .korku heyecan bir sürü düşünce aklımda.süt vs gelmeme modası var herkezde kime duysam..mama veriyorr.
maşallahhh sübhanallahhh kızın kocaman olmuş çok tatlı
canım mide ağrım çoktu bugün çok şükür yok
sabahtan beri midem bulanıyodu oda geçti gibi baya azaldı en azından
canım ben 19 yada 20.haftada hissettim galiba
öyle hatırlıyorum ama yanılmıyorumdur inşalalh
az kaldı gerçekten canım ya inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım kızımı aklım hep onda valla şu günleride bi geçirsek ödüm kopuyo bişey olucak diye.
canım ben cumartesi yada pazar akşamı konuştum tam hatırlayamadım şimdi herşey yolundaymış mercanda gittikçe iyiye gidiyomuş
Günaydın arkadaşlar ben ekim sonu gibi kısmetse işe bırakıcam
bırakıcam derken izne ayrılıyorum yani sonra devam tabiki
bugün benim yerime işe devam edicek kişi geliyo
oyüzden çok sık giremem artık ama her fırsatı değerlendirmeye çalışıcam
yemek aralarında kaçamak yaparım artık
hayırlı sabahlar kızlar
aymes geçmiş olsun canım
bgeldim kıslarrrr
casper 4 aylık oldunuz demek cici kızını öptük oğlumlan :jeyyar:
özlemcim çok sevindim çok şükür canım
balsurata niye gün verdiler yaa o güne kadar heyecandab duramaz
Günaydın arkadaşlar ben ekim sonu gibi kısmetse işe bırakıcam
bırakıcam derken izne ayrılıyorum yani sonra devam tabiki
bugün benim yerime işe devam edicek kişi geliyo
oyüzden çok sık giremem artık ama her fırsatı değerlendirmeye çalışıcam
yemek aralarında kaçamak yaparım artık
burayı takıp etmeyelı uzun zamn oolmus oglumdan fırsat buldukca burdayım:kedi:
semısım kaanla oykumu optunuz benım gelın oluyor oyku hanımalsanaalsanasmile
balllo semısın dedıgı gıbı keske gun vermeseymıs dr
o tarıhı beklemek cok fenasempatiksalakcinni
bana 3 gun onceden vermıstı gunu
o 3 gun bıtmek bılmedı 3 yıl gıbı oldu
Şenizaymesim evde netiniz vamıydııı
bişeycik olmaz korkma allahın izniyle.valla canım inşallah kontrol altındadır
15 günde 1 gidiyorum güzel gidiyo devam et diyo
arada bi çıkıyo ama onada yapacak bişey yok artık
ben elimden geleni yapıyorum
gerisi allaha kalmış
slm kızlar, hamile olmadığım için buraya fazla gelmiyorum, YABANGÜLÜ beni hatırlarsın belki bundan 4-5 ay önce bu topikte sana kardeşimin bebeğiyle ilgili soru sormuştum 2li 3lü testte bebek sakat falan demişlerdi şükür temiz çıkmıştı yaaa, gelinimiz bugün doğum yaptı ve sağlıklı bi erkek bebeğimiz olduuuuu, ALLAH hepiniz eböyle kolay doğumlar nasip etsin, düşünsenize dün gece falan beraberdik hiç ağrısı sızısı yoktu hatta bugün öyle son kez kontrole gitti, çantasını bile yanına almamıştı, ultrasyonla bakmışlar hemen doğuma almışlar ve 40 dk da normal doğumla bebeğini dünyaya getirdi şuan 2 side gayet sağlıklılarmış....
kızlar arada düzenli aralıklarla kalp atışı gibi bişey hissediyorum karnımın altında hıçkırık diye düşünüyorum:)sizdede oluyormu?o kadar düzenli aralıklarla hareket edebilmesi zor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?