Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bgeldim kıslarrrr
casperım canım öykün çok tatlı olmuş maşşallah kızına
benim kızımda büyüyor gittikçe 1640 gramdı dun kızım hafta sonuna kadar 1750 olması bekleniyor.
solunumu artık takmıyorlar ve ben biberonla beslemeye basladım hergun duzenlı kucagıma alıyorum ve dun göz muayenesi oldu şükürler olsunki bişeuyciği yok kızımın
artık yakınlaşıyor eve gelme süresi solunu atlattı sayırlır tek derdimiz bütün öğünlerini kendisi beslenebilmesi onuda yaptımı evimizde inşallah kızım

ealnas göryomusun sen bak denize hele
geçmiş olsun bu arada canım olmaz ikinci şart

aymes im hadi bolca dinlen çok ayırcan son zamanlarını

balsurata niye gün verdiler yaa o güne kadar heyecandab duramaz

aymesim geçmiş olsun diyet ne almede şekerin nasıl
miden nasıl

fadiğim ben geç hissettim 20. haftalarda

casper 4 aylık oldunuz demek cici kızını öptük oğlumlan :jeyyar:

özlemcim çok sevindim çok şükür canım

hadi hayırlısı işallah bebişinin ayağı uğurlu gelir.

maşallahhhhhh mercanımıza işallah tez zamanda evine döner.:Saruboceq:

özlemcim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim
inşallah hep böyle devam eder
bir an önce bebişin sağlıkla evine döner

çok sağol tatlım iyiyim şimdi geçti mide ağrılarım
şeker de düne kadar iyi gidiyodu ama akşam biraz tavan yapmış
arada bi olur artık herhalde diye kendimi teselli ediyorum
inşallah dahada düzelir

sağol canım allah eşininde yardımcısı olsun
inşallah herşey gönlünüzce olur

canım ya hepimizin şekeri çıkıyordur farkında olmadan.seninkisi şu an kontrol altında dimi?

canım ya hepimizin şekeri çıkıyordur farkında olmadan.seninkisi şu an kontrol altında dimi?

valla canım inşallah kontrol altındadır
15 günde 1 gidiyorum güzel gidiyo devam et diyo
arada bi çıkıyo ama onada yapacak bişey yok artık
ben elimden geleni yapıyorum
gerisi allaha kalmış

slm kızlar, hamile olmadığım için buraya fazla gelmiyorum, YABANGÜLÜ beni hatırlarsın belki bundan 4-5 ay önce bu topikte sana kardeşimin bebeğiyle ilgili soru sormuştum 2li 3lü testte bebek sakat falan demişlerdi şükür temiz çıkmıştı yaaa, gelinimiz bugün doğum yaptı ve sağlıklı bi erkek bebeğimiz olduuuuu, ALLAH hepiniz eböyle kolay doğumlar nasip etsin, düşünsenize dün gece falan beraberdik hiç ağrısı sızısı yoktu hatta bugün öyle son kez kontrole gitti, çantasını bile yanına almamıştı, ultrasyonla bakmışlar hemen doğuma almışlar ve 40 dk da normal doğumla bebeğini dünyaya getirdi şuan 2 side gayet sağlıklılarmış....

çok sağol canım evet büyüyoruz birlikte. inşallah seninde hemencik gliverir sütün canım.

inşllah canım inşallah seni çok iyi anlıyorum canım bende öyleydim son aylarımda hep kordon dolanmıştı ya hop oturup hop kalkıyordum

canım ben cumartesi yada pazar akşamı konuştum tam hatırlayamadım şimdi herşey yolundaymış mercanda gittikçe iyiye gidiyomuş

iyi iyi çok sevindim sağol canım

kendine dikkat et habersiz bırakma canım bizleri

çok sağol canım tatlı olduğu gibi bir o kadarda yaramaz valla inşallah canım arkadaşım sende sağlıkla vaktinde kavuşacaksın

canım çok sağol. maşallah senin kızınada toparlamış baya mücadeleci olacak annesi gibi allahım esirgesin bir an önce evinize gelmeniz dileğiyle cnım.

yanlış görmediysem msn live de bir resim vardı mercan suyumuza ait ti dimi. su gibi çok saf çok güzelkırkbir kere maşallah

casper 4 aylık oldunuz demek cici kızını öptük oğlumlan :jeyyar:

özlemcim çok sevindim çok şükür canım

evet canım çok şükür 4 aylıkda olduk allhın izni ile. bizde oğluşunu öptük canımmmmmm:jeyyar:

bide doğumdan sonra ilk def adet oldum ağrımayan yerim yok yaaaaa sancıdanda ölüyorum ağrı kesicide almak istemiyorum emziriyorum diye neyse 2 güne geçer heralde
bir kaç ay daha olmasaydım keşkemm siz doğum yapan arkadaşlar kaçıncı ayda adet olmuştunuzzzz

Şenizaymesim evde netiniz vamıydııı

burayı takıp etmeyelı uzun zamn oolmus oglumdan fırsat buldukca burdayım:kedi:
semısım kaanla oykumu optunuz benım gelın oluyor oyku hanımalsanaalsanasmile

balllo semısın dedıgı gıbı keske gun vermeseymıs dr
o tarıhı beklemek cok fenasempatiksalakcinni
bana 3 gun onceden vermıstı gunu
o 3 gun bıtmek bılmedı 3 yıl gıbı oldu

rapum benim tarih 2 ay önceden belliydi o yüzden su gibi akıp geçti son 2 ay yaaa...çabucak geçioo günlerr sezeryan gelip çatıcakkkk :))ohaoldumsmile

slm kizlar....

fadigim bende 17-18.haftalarda hissettim ondan once sanki baloncuklar vardi karnimda, simdiyse gobis sekilden sekile giriyo))

ozlemcim, kizinin olumlu gelismelerini okumak cok sevindiriyo beni, insallah hep boyle guzel haberler verirsin canim, ve tabii insallah herkesten hep guzel haberler aliriz...

balim az kaldi iki hafta sonra mis kokulu bebis kollarinda insallah, allahim hepimize hayirli dogumllar saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...

valla canım inşallah kontrol altındadır
15 günde 1 gidiyorum güzel gidiyo devam et diyo
arada bi çıkıyo ama onada yapacak bişey yok artık
ben elimden geleni yapıyorum
gerisi allaha kalmış
bişeycik olmaz korkma allahın izniyle.

evet hatırladım canım maşallah darısı bizim başımıza.allah analı babalı büyütsün.

kızlar arada düzenli aralıklarla kalp atışı gibi bişey hissediyorum karnımın altında hıçkırık diye düşünüyorum:)sizdede oluyormu?o kadar düzenli aralıklarla hareket edebilmesi zor çünkü.

yabanum bende hergün oluyorr.evet tam karın altı hıçkırıkkkkkkkk ooooo :1rolleyes:10dk sürüyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…