Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
darısı benim başıma inşllah en kısa zamanda.mayısta ikinciyi deneyeceğiz eşim azospermli inşallah bu sefer kavuşurum bebeğime hayırlısıyla....

darısı benim başıma inşllah en kısa zamanda.mayısta ikinciyi deneyeceğiz eşim azospermli inşallah bu sefer kavuşurum bebeğime hayırlısıyla....

inşallah canım rahat ol ve inan olacak diye düşün sadece başka bişey düşünme stres te yapma
inşallah yakında müjdeli haberlerle gelirsinyerimseniben

inşallah ama stres yapmamak elde değil.eşim daha önce ankarada tese olmuştu şimdi ise bilmiyorum başka bir merkez mi seçsem diye düşünüyorum ama erkek infertilitesinde en çok hangi merkez iyi bunuda bilmiyorum ve bunları düşündükçe endişeleniyorum...

kız beyaz melek kızı büyürmüşsün ayol
,yerim tontik yanaklarını maşallah
sanada maşallah benim kilolar fazlasıyla duruyo pufffffffffffff
sütüm azalıyo diyede yiyorum mecburen

meleğim maşallahı var kızınında seninde
tombiş tombiş çok şeker sendede hiç kilo kalmamış gerçekten

bbu arada az önce wcye gittiğimde yine kan geldi arkadaşlar çok net bi şekilde kıpkırmızı kan deli olucam ben ya nie böyle oluyo anlamaıyorum:çok üzgünüm:

kız beyaz melek kızı büyürmüşsün ayol
,yerim tontik yanaklarını maşallah
sanada maşallah benim kilolar fazlasıyla duruyo pufffffffffffff
sütüm azalıyo diyede yiyorum mecburen
sağol cnm biz de görelim paşamızın resmini bakalım ya merak ediyorum
olsun canım ya kilo sorun değil sen yemene bak sütün azalmasın
ben de hala emziriyorum öyküyü emzirmek te kilo verdiriyo
meleğim maşallahı var kızınında seninde
tombiş tombiş çok şeker sendede hiç kilo kalmamış gerçekten
sağol cnm teşekkürler
bbu arada az önce wcye gittiğimde yine kan geldi arkadaşlar çok net bi şekilde kıpkırmızı kan deli olucam ben ya nie böyle oluyo anlamaıyorum:çok üzgünüm:

canım ya dr a bi sor arada umarım önemli değildir yat dinlen

ah aymes canım ya
çıkışta hemen bi dr unamı gitsen yaa

canım bence dr gitmelisin ve yatıp dinlenemelisin

kızlar merhaba dolup taşmış topik
aymescim hemen doktora git benim de kanamam olmuştu hastaneye yatırmıştı doktor telaşlanma herkeste oluyor bazen 9 ay kanaması süren duydum ama yine de tedbiri elden bırakma çünkü sırtüstü yatman gerekebilir

smhsmh seni gördüğüme de çok sevindim hayırlı olsun bebişin beni hatırlamışsındır umarım

aymes allah yardımcın olsun canım...rabbim meleğini sana bağışlasın....ben de her an ya kanama olursa korkusuyla yaşıyorum...allah cümlemizin yardımcısı olsun...

özlemcim kalp atışlarını duydun mu canım üçünün de ben de yarın gidiyorum bakalım...

aymes allah yardımcın olsun canım...rabbim meleğini sana bağışlasın....ben de her an ya kanama olursa korkusuyla yaşıyorum...allah cümlemizin yardımcısı olsun...

amin amin
yyaaaaaaaaaaa
önce olacakmı omayacakmı sonra böle sorunlar
allah yardımcınız yardımcımız olsun arkadalar
inşşşşş
aymesimde atlatır
inşşşşşşşşşşşş

yeteeeeeeer....inşallah canım hepimiz için hayırlısı...

canım inşallah bu tedavin pozitif sonuçlanır bebişlerin gelir artık bizimde ikincide mbriyo oluşturacak kadar bulunamadı sperm ama rabbim üçüncüde nasip etti biliyosun inşallah iyi haberlerini bekliyoruz canım]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…