yabanum bende hergün oluyorr.evet tam karın altı hıçkırıkkkkkkkk ooooo :1rolleyes:10dk sürüyor bazen
yabanım
hıçkırık onlar
hıçkırığını yediğim emi
kızlar arada düzenli aralıklarla kalp atışı gibi bişey hissediyorum karnımın altında hıçkırık diye düşünüyorum:)sizdede oluyormu?o kadar düzenli aralıklarla hareket edebilmesi zor çünkü.
evt kızlar hıçkırık ne hoşuma giderdi izlemekkk pıtt pıtttbide balkafa o çıt sesini bende duyuyordum millet şaşırıyordu doğru bebek haraket ederken onun eklem yerlerinden geliyodu heralde o ses
şimdi size az kaldıne heyecanlısınızdır haklı olarak insan özlüyor o günleriii yaa. Bende şuan hastanedeyim dün doğum yaptığım hastanede safra kesesi ameliyatı oldum ama hiç heyecanlı deildi ameliyathaneye gitmekoğlumu doğurduğum gün ne kadar güzeldii .. Bu ameliyat kapalı sadece4 yerimden laparoskopik yapıdığı halde daha zor gdeldi ayılmam vs.. demekki o bebek sevinciylem insanın ağrı sızı pek düşündürmüyor sağlıklı doğumlar sizleree
evt kızlar hıçkırık ne hoşuma giderdi izlemekkk pıtt pıtttbide balkafa o çıt sesini bende duyuyordum millet şaşırıyordu doğru bebek haraket ederken onun eklem yerlerinden geliyodu heralde o ses
şimdi size az kaldıne heyecanlısınızdır haklı olarak insan özlüyor o günleriii yaa. Bende şuan hastanedeyim dün doğum yaptığım hastanede safra kesesi ameliyatı oldum ama hiç heyecanlı deildi ameliyathaneye gitmekoğlumu doğurduğum gün ne kadar güzeldii .. Bu ameliyat kapalı sadece4 yerimden laparoskopik yapıdığı halde daha zor gdeldi ayılmam vs.. demekki o bebek sevinciylem insanın ağrı sızı pek düşündürmüyor sağlıklı doğumlar sizleree
Tozbezi nasılsın canımın içi
görüşemez olduk
neler yapıyosun, evde misin, yoksa öğretmenliğe devam mı?
maşallah canım.....bgeldim kıslarrrr
casperım canım öykün çok tatlı olmuş maşşallah kızına
benim kızımda büyüyor gittikçe 1640 gramdı dun kızım hafta sonuna kadar 1750 olması bekleniyor.
solunumu artık takmıyorlar ve ben biberonla beslemeye basladım hergun duzenlı kucagıma alıyorum ve dun göz muayenesi oldu şükürler olsunki bişeuyciği yok kızımın
artık yakınlaşıyor eve gelme süresi solunu atlattı sayırlır tek derdimiz bütün öğünlerini kendisi beslenebilmesi onuda yaptımı evimizde inşallah kızım
gözünüz aydın canım...slm kızlar, hamile olmadığım için buraya fazla gelmiyorum, YABANGÜLÜ beni hatırlarsın belki bundan 4-5 ay önce bu topikte sana kardeşimin bebeğiyle ilgili soru sormuştum 2li 3lü testte bebek sakat falan demişlerdi şükür temiz çıkmıştı yaaa, gelinimiz bugün doğum yaptı ve sağlıklı bi erkek bebeğimiz olduuuuu, ALLAH hepiniz eböyle kolay doğumlar nasip etsin, düşünsenize dün gece falan beraberdik hiç ağrısı sızısı yoktu hatta bugün öyle son kez kontrole gitti, çantasını bile yanına almamıştı, ultrasyonla bakmışlar hemen doğuma almışlar ve 40 dk da normal doğumla bebeğini dünyaya getirdi şuan 2 side gayet sağlıklılarmış....
eşinin allah yardımcısı olsun canım...hayırlı sabahlar kızlar
casper arkadaşım öykün çok tatlı maşallah bakmaya doyamadım rabbim inşallah benim kızımda vaktince sağlıklı gelsin
aymes geçmiş olsun canım
kızlar bugün işle ilgili önemli bir başvuru yapacak eşim dualarınızı bekliyorum diğer topiğe de yazdım
geçmiş olsun canım...tşkk kızlarrr... evimdeyim şükür inşalalhhh bi daha yatmak nasip olmaz tabi doğum hariç :)) rapumm maşalalhh miniğine senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?