slm arkadaşlar bende 19 haftalık hamileyim,27 yaşındayım.3 lü tarama testim 1/122 riskli çıktı.down sendromu olması için erkek kısırlığının ve mikroenjeksiyonun etkisi var mı?çok korkuyorum,amniyosentez yaptırmadım.bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.allah herkezin gönlüne göre versin.
kızlar doğumlara az kalmış
ilk önce balımmı doğuracak?
hepinize hayırlı kolay doğumlar dilerim
heyecan var mı heyecan
saol canım evet doktor amca öyle dedi:)slm kizlar nasilsiniz??
yagmurcum cok gecmis olsun, bende ocak ayinda ameliyat olmustum, ameliyat oncesi o kadar cok sikayetim vardiki, ameliyattan sonra sanki yeni dogmus gibi olmustum insallah sende sifasini gorursun...
gozumden kacmis yabanim hadi gozun aydin, kizcemiz dogum pozisyonuna girmis, allahim saglikli dogumlar nasip etsin sirayla hepimize ....
aymescim mide rahatsizligi bendede var, bazen sanki bisey oturmus gibi bazen bulanti bazende acayip derecede yaniyo, bebek buyudukce boyle olurmus..
slm arkadaşlar bende 19 haftalık hamileyim,27 yaşındayım.3 lü tarama testim 1/122 riskli çıktı.down sendromu olması için erkek kısırlığının ve mikroenjeksiyonun etkisi var mı?çok korkuyorum,amniyosentez yaptırmadım.bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.allah herkezin gönlüne göre versin.
heyecan var mı heyecan
heyecan var mı heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?