Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin bu mübarek günde

FADİK çok sağol canım ALLAH razı olsun inşallah ALLAHIM sanada bebişini hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin....

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar
bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olsun
inşalllah annelerimiz bebişlerini sağlıkla büyütsün,hamişlerimiz ve de (ben) tabiki rahat ve sağlıklı bi doğum yaparız

Aminn kızlarr.Hepimizin cuması mübarek olsun inşallahh.Rabbim dualarımıızı kabul etsin inşallahh.Allah yardımcımız olsun kolay doğumlar nasip etsin.dogumdan sonra kolaylıkk ver bize allahımm..
tüm evlat isteyen arkadaşlarımında tez zamanda güzel haberlerini almayı nasip et bizlere inşallah.

slm kizlar nasilsiniz??

yagmurcum cok gecmis olsun, bende ocak ayinda ameliyat olmustum, ameliyat oncesi o kadar cok sikayetim vardiki, ameliyattan sonra sanki yeni dogmus gibi olmustum insallah sende sifasini gorursun...

gozumden kacmis yabanim hadi gozun aydin, kizcemiz dogum pozisyonuna girmis, allahim saglikli dogumlar nasip etsin sirayla hepimize ....

aymescim mide rahatsizligi bendede var, bazen sanki bisey oturmus gibi bazen bulanti bazende acayip derecede yaniyo, bebek buyudukce boyle olurmus..

selam arkadaşlar kimse girmemiş doğru dürüs bugün
dilemcim allahtan 1 gün sürdü yanmam falan devam ediyo ama
o ağrıyı bigün daha çekebilirmiydim bilmiyorum
çok fenaydı valla

slm arkadaşlar bende 19 haftalık hamileyim,27 yaşındayım.3 lü tarama testim 1/122 riskli çıktı.down sendromu olması için erkek kısırlığının ve mikroenjeksiyonun etkisi var mı?çok korkuyorum,amniyosentez yaptırmadım.bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.allah herkezin gönlüne göre versin.

kızlar doğumlara az kalmış
ilk önce balımmı doğuracak?

hepinize hayırlı kolay doğumlar dilerim

heyecan var mı heyecan

canım konu hakkında hiçbi bilgim yok ne yazıkki
oyüzden yorum yapamıycam Allah yardımcınız olsun
inşallah bebişin çok sağlıklıdır

heyecan var mı heyecan

evet canım kısmetse ilk başta balım var sırada
inşallah hepimiz sağlıkla atlatırız şu doğumları
heyecan işine gelince olmazmı rüyalarıma girmeye başladı artık:kedi:

saol canım evet doktor amca öyle dedi:)

bence takılma derim çünkü böyle çıkıp çok sağlıklı bebek dünyaya geldi.işallah sorunsuz sağlıklı bebek dünyaya getirirsin.:Saruboceq:

bence bu testlere çok takılmayın....
bunlar sadece tahminler üzerine kurulmuş...
bunların erkek kısırlığıyla alakalı olduğunuda sanmıyorum...

inş sağlıcakla bebeğinizi kucaklarsınız....

hayırlı pazarlar canlara.s.

Son düzenleme:

heyecan var mı heyecan

sagol canim, heyecan dorukta, bebislerde (en azindan benim oglan) sikilmaya basladi galiba daha fazla hissetiriyo kendini, napsin yeri daraliyo

once balim sonra yabanim aymes cucu ben fadik,derken pes pese doguracaz valla, ne guzelolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
slmkizlar nasilsiniz
biz iyiyiz kizlarimda iyiler alismaya calisioz tempolu hayatimiza biraz zor 3 taneyle ugrasmak ama allah kolaylik versin bana
dogum yapacak arkadaslara rabbim hayirli dogumlar nasip etsin
size tek tavsiyem bol bol uyuyun sonra vaktiniz olmiyacak benim wc ye gitmeye vaktim yok ama olsun kizlarim benimle artik herseye raziyim
dualarinizi eksik etmeyin kizlar rabbim kolaylik versin bana insallah
keninize iyi bakin cadilardan vakit bulursam yazarim yine

oy meryemcim allah kolaylik versin, bunca senelerin yoklugunu tatliskolar dolduruyo iste

bi ara resimlerini eklesene :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…