işallah canım valla şimdiden heyecan başladısagol canim, heyecan dorukta, bebislerde (en azindan benim oglan) sikilmaya basladi galiba daha fazla hissetiriyo kendini, napsin yeri daraliyo
once balim sonra yabanim aymes cucu ben fadik,derken pes pese doguracaz valla, ne guzelolumunekankayizsmile
slmkizlar nasilsiniz
biz iyiyiz kizlarimda iyiler alismaya calisioz tempolu hayatimiza biraz zor 3 taneyle ugrasmak ama allah kolaylik versin bana
dogum yapacak arkadaslara rabbim hayirli dogumlar nasip etsin
size tek tavsiyem bol bol uyuyun sonra vaktiniz olmiyacak benim wc ye gitmeye vaktim yok ama olsun kizlarim benimle artik herseye raziyim
dualarinizi eksik etmeyin kizlar rabbim kolaylik versin bana insallah
keninize iyi bakin cadilardan vakit bulursam yazarim yine
selam kıslarrr bugun hastaneye biraz gec gidince ugramak istedim. umarım herkes iyidir . biz iyiyiz teyzeleri şükürler olsun bugun normal yataga alınacaktı kızım artık kuvezde değil şükürler olsun ALLAHIMA ama beslenme problemimiz var halen tabii çok büyük aşama kaydetti artık biberonun 4te 3 unu yiyor ama genede bütün öğünlerini beslenmiyor ama az kaldı çıkmasına normal yataga çıkması demek eve gitmesine az kaldı demekmiş :)))))öpüyorum sizleri
selam kıslarrr bugun hastaneye biraz gec gidince ugramak istedim. umarım herkes iyidir . biz iyiyiz teyzeleri şükürler olsun bugun normal yataga alınacaktı kızım artık kuvezde değil şükürler olsun ALLAHIMA ama beslenme problemimiz var halen tabii çok büyük aşama kaydetti artık biberonun 4te 3 unu yiyor ama genede bütün öğünlerini beslenmiyor ama az kaldı çıkmasına normal yataga çıkması demek eve gitmesine az kaldı demekmiş :)))))öpüyorum sizleri
güzel annele nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsın?opuyorumnanaktan
selam kıslarrr bugun hastaneye biraz gec gidince ugramak istedim. Umarım herkes iyidir . Biz iyiyiz teyzeleri şükürler olsun bugun normal yataga alınacaktı kızım artık kuvezde değil şükürler olsun allahıma ama beslenme problemimiz var halen tabii çok büyük aşama kaydetti artık biberonun 4te 3 unu yiyor ama genede bütün öğünlerini beslenmiyor ama az kaldı çıkmasına normal yataga çıkması demek eve gitmesine az kaldı demekmiş :)))))öpüyorum sizleri
Balımm nerelerdesin zaman gittikçe yaklaşıyo
heyecan iyice dorukta artık nasılsın merak ettim
merhaba güzel anneler eee sırayla doğuma gideceksiniz isimleri neler olcak bakalım belirledinizmi
aymesim ne yapımhastayım 4. kez grp oldum iyileşme çabasındayım morelim bozuk bu şekilde nasıl sezeryna giricem ben anestezi vermezler yaaa bir arkadai söyledi iyileşmem lazım ( canlı canlı amelıayt olamam spinal istemiyorum ..antibiyotik içmeye başladım bugun... sen nasılsnn canım
aymesim ne yapımhastayım 4. kez grp oldum iyileşme çabasındayım morelim bozuk bu şekilde nasıl sezeryna giricem ben anestezi vermezler yaaa bir arkadai söyledi iyileşmem lazım ( canlı canlı amelıayt olamam spinal istemiyorum ..antibiyotik içmeye başladım bugun... sen nasılsnn canım
merhaba güzel anneler eee sırayla doğuma gideceksiniz isimleri neler olcak bakalım belirledinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?