Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
işallah canım valla şimdiden heyecan başladıbebişinin yeri geniş daha top koşturuyor şimdi:)1 aya kadar zorlaşır artık.

amin canım aminnnnnn.allah yardımcın olsun.:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese

meryemcim Allah yardımcın olsun valla eminimki çok zordur
3 tane prensesle uğraşmak ama hepsi için değer tabiki

selam kıslarrr bugun hastaneye biraz gec gidince ugramak istedim. umarım herkes iyidir . biz iyiyiz teyzeleri şükürler olsun bugun normal yataga alınacaktı kızım artık kuvezde değil şükürler olsun ALLAHIMA ama beslenme problemimiz var halen tabii çok büyük aşama kaydetti artık biberonun 4te 3 unu yiyor ama genede bütün öğünlerini beslenmiyor ama az kaldı çıkmasına normal yataga çıkması demek eve gitmesine az kaldı demekmiş :)))))öpüyorum sizleri

canim benimm ne kadar güzel bir haber bu..massallah Mercan Su´ya..
en kisa zamanda evede cikar insallah..kokla güzel melegini bizim icinn

maşallahhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhh yaaaa kocaman olmuş annesi çok şükür.işallah en kısa zamanda evine gider.:Saruboceq:

canım çok sevindim inş he şey güzel olacak

özlemcim çok sevindim canım harika bi haber bu
allaha şükürler olsunki büyüyo mercan bebek
inşallah eve gittiğiniz günleride görüceksiniz
dualarımız sizinle

Balımm nerelerdesin zaman gittikçe yaklaşıyo
heyecan iyice dorukta artık nasılsın merak ettim

Balımm nerelerdesin zaman gittikçe yaklaşıyo
heyecan iyice dorukta artık nasılsın merak ettim

aymesim ne yapım hastayım 4. kez grp oldum iyileşme çabasındayım morelim bozuk bu şekilde nasıl sezeryna giricem ben anestezi vermezler yaaa bir arkadai söyledi iyileşmem lazım ( canlı canlı amelıayt olamam spinal istemiyorum ..antibiyotik içmeye başladım bugun... sen nasılsnn canım

canım geçmiş olsun

yaaaa senin doğumun bukadar yakınmı
ALLAHIM DAHA DÜN GİBİ
RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

geçmiş olsun canım ya daha zaman var hemen üzülme düzelirsin inşallah o zamana kadar ama lütfen düzelmezsende çok üzülme korkutma kendini spinal falan diye rahat olmaya çalış Allahın izniyle herşey güzel olucak inşallah. Antibiyotik için dr izin verdi dimi. Ben iyiyim çok şükür heyecanlıyım sadece şu doğum olayı sürekli aklımda hayırlısıyla bi atlatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…