Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:roflol: :roflol:
yalan mi kizzzz
ay ballimmm ne ara dogum yaklasti yaa.daha dün pcos yüzünden dehset saciyorduk etrafa kaydirigubbakcemile3
Allahima binlerce kez sükürler olsun,herkese melegini göndersin insallah..

Benim tostos annesi gibi çok korkak olcak ya:))) ben en ufak yüksek seste sıçrarım yerimden ..oğlanda aynı dün bugun çaydanlık kapagını devirdim nasıl sıçrıyor yavrum kıyamam onaaaa
balim yerim senin oglusunun totosunu..kiz biz bu sipalarla nasil kiz istemeye gidicez,korkak bunlar..
benimkide süpürge acilinca totosunu dikiyor,kasiliyor,kapatana kadar kipirdamiyor,kasili duruyor öyle yavrumm kaydirigubbakcemile3

aynen öyle...sag salim kavusalim insallah,bu defa nelere takicaz kafalari kim bilir tatlimm boshayallersmile

ay evet lütfen..oglusuma hergün diyorum annecim hazirliklar bitti diye heves etme,38.haftaya kadar zorunlu ordasin,sonrasina bakariz diye..insallah sözümüzü dinler bu sipaciklar kaydirigubbakcemile3

BALIM AZ kalmış güzelim 20.ekim galiba inşallah biran önce iyileşirsin ve sağlıkla yavrunu kucağına alırsın darısı bizlerin başına tatlı heycanlar ve telaşlar bunlar
Allah razı olsun eşk melğim.RABBİM en kısa zamanda tüm evlat isteyen bütn arkadaşlarımda mujdleri haberlerini tez zamanda almayı nasip etsin inş...
EEEEE KÖRLE YATAN ŞAŞI KALKARMIŞ DİMİ CANIM sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey
yabanumm çok az kaldıııııı senindee:))))))

cucumm :) seninde doğal yoldanmı olmuştu kız ne çabuk sona yaklaşitık zaman ne cabuk geçiyor demiii:)ana senın oğlanda süpürge sesinden korkuyor ayy yavrum benim..

Son düzenleme:
yok fistigim,yumurtlama takibiyle oldu benimki..
geciyor mu gecmiyor mu valla karar veremiyorum..ama su son ay cabuk gecti sanki yaa...
esyalari hazirladin mi?
ay evet korkuyor teyzesi minigim..toparlaniyor kafasini gömüyor sanirim kaydirigubbakcemile3

vavv yabanuma bakk :)kaç kilo aldınız kızlara rekor bende :)

aralik anneleri göbis topiginde var benim göbis datlum..7,5 kilo aldim toplamda :kedi:
sen kac aldin bakiiimm :CüvCüv:

17 kilo aldım cucum iskelet zayıf olan ben ömrümde ilk defa bu kadar kilo aldım..ama kilolar nerde bilmiyorum ..bugun komşum geldi kilo almamşsın dio dedim aldım aldım :)dr gecen toplam kc kılo oldu dedı dedım 17 hadi bee dio o oda inanmadı boy uzun die herhel bide cok zayıftım 56 dım 73 oldum bakalım yarın kac cıkarım dr kontrolunde :roflol:

eşyalar herşey hazır cucum ..hazır olsun artık aylardır hazırla al al bitmedi eksikler sonunda hersey bitti bende bittim..yanlız başına zor oluyor ailem yok yanımda herşeyi kendim yaptım

yabanim massallah massallahhh cok fit bi annesin sen yaa süperrr
ne fiti kıssssssss:)))tüp olmasın
valla balım zaman geçmek bilmiyor,yerinded sayıyor sanki.

ne sendesi balım 51le hamile kaldım şimdi 70 kiloyum:hooray:

merhabalar güzel hamişler ve anneler
yabanım göbişin ne güzel kız öyle
balım ben de kilo aldım şimdiden, ama göbişim pek yok hatta hamile olduğumu bazıları anlamıyorlar
hamile buluzu giydiğim zaman öğrenciler soruyor normalde farketmiyorlar galiba benim göbeğim çok büyük olmayacak

amaaaan rekor dedigin bu mu tatlim yaa..30-35 kilo alanlari biliyorum ben bosverrr...
dogumda zaten 5 kilosu gider,gerisinide yavas yavas verirsin salla..
bebisin ii olsunda zemuszemus

eşyalar herşey hazır cucum ..hazır olsun artık aylardır hazırla al al bitmedi eksikler sonunda hersey bitti bende bittim..yanlız başına zor oluyor ailem yok yanımda herşeyi kendim yaptım
massallah canim,güle güle kullansin minik oglusun hepsini..
benimde kimsem yok maalesef,olanlarda ise yaramiyor klava:
kendim icin bir iki eksigim kaldi,birde bebisin bir iki elektronik esya eksigi kaldi o kadar..
ay hakkaten bitmiyor,hergün bi eksik cikiyor kafamçokkarıştı

ne fiti kıssssssss:)))tüp olmasın

valla balım zaman geçmek bilmiyor,yerinded sayıyor sanki.

ne sendesi balım 51le hamile kaldım şimdi 70 kiloyum:hooray:

yook massallah fitsin alkisalkisalkis
nerene aldin o kiloyu valla belli degil,sadece göbis cikmis gibi

meraba canım hoşgeldin.opuyorumnanaktan

sorma basen,kalça çatladı hep.ömrümde 1 kez 57 kilo olmuştum şimdi 70 kiloyum,genelde hep 50,51 gibi kilolardaydım.

Selam kıslar bu sabah başıma gelen bi olayı yazmak istiyorum size
korkudan ölüyodum yine sabah wcye gittim bi baktım heryer kan olmuş
peçeteyle sildim 2 üç peçete kan var ne yapıcağımı şaşırdım birden
elim ayağım birbirine girdi ama tuhaf tarafı kanın nerden geldiğini çözemedim
yazmıştım daha önce hatırlarsınız çatlak oluştu bende diye
ama oda büyük tuvaletimi yapınca ortaya çıkıyodu ozaman kanama oluyodu yani
bu sabah durup dururken geldi ben yinede ondan kaynaklandığını düşünüyorum
farklı bişey değildir dimi bilgisi olan varmı bu konuda
bu saatten sonra kanamam olurmuki bu neye işarettir
yarın kontrolum var zaten yarına kadar bekleyim doktora gitmiyim diyorum
Allah korusun ama geç kalmış olmam dimi çok telaşlıyım yine:çok üzgünüm:

ben zaten kilolu hamiş kalanlardanım malum tedaviden dolayı
62 kiloyla hamiş kaldım şu an 68 oldum
çok almadım allahtan tabi bundaşekerden dolayı diyet yapmamında etkisi var
ben tam tersi doğumdan sonra kilo alıcam diye düşünüyorum
şu an yiyemediğim herşeyi ozaman yiycem çünkü
gerçi sağlıkla doğurayımda gerisi boş

meraba canım hoşgeldin.opuyorumnanaktan

sorma basen,kalça çatladı hep.ömrümde 1 kez 57 kilo olmuştum şimdi 70 kiloyum,genelde hep 50,51 gibi kilolardaydım.
benimde gögüslerimin alti catladi..
pehlivan gibi yaglaniyorum,kremleniyorum ama demekki cildim müsait :sinifsinif:

canim catlak derken hemoroid falan mi var?
eger öyleyse kanama yapabiliyor ama nerden geldigini cözemedim diyorsan en azindan doktorunu ara derim ben..
kanama hamileligin her döneminde olabilir tatlim,plesentanin erken ayrilmasi diye bi durum var..
stres yapmadan,sakince ara bi sor bence..
sancin falan yoksa sorun olacagini sanmiyorum ama icin rahat etsin tatlim :1hug:

tatlim dogumdan sonra benimde yemek yeme konusunda hayallerim vardi ama suya düstü..
ögrendim ki emzirme döneminde belli araliklarla seker icin yine kontrollere devam ediliyormus...
hayallerimiz suya mi düstü ne :))

Son düzenleme:

canım çatlakta hemoraid gibi bişey bunda eline et parçası gelmiyo ama yırtılma oluyo işte kullandığım demir ilacından kaynaklanıyomuş o ilaç genelde yaparmış bunu bebeğim çok şükürki hareket ediyo eğer ters bi durum olsaydı hareket etmezdi dimi canım doktoruda aramaya çekiniyorum ben ya yarına kadar beklesem geç kalmışmı olurum acaba:uhm:

anladim canim,gecmis olsun,cok zordur eminim..
aklimiza kötü bisey getirmeye gerek yok hemen tatlim,meleginde hareketli falan ama hani aklinda bisey kalmasin diye ara dedim ben..
cekinme canim benim,niye cekiniyorsun?böyle anlarda aramayacaksak ne zaman aricaz,bence sakin cekinme tatlim..

:)benimde o haftalarda kimse hamile oldugumu anlamıyordu 5 aylık hamileyken alışveriş yapıyodum satıcı kızlar inanamıyodu :)) ama 7 den sonra öyle hızlı büyüyorkii sende gözlerine inanamıyacksın bana derlerdide inanamazdım nasıl birden büyür die ..dr da öle demişti zaten :)çünkü bebek son zamanlarda kilo alıyor ve hızla büyüyorr göbüş:))

aman :)veririz kiloları dimi cucum uykusuz geceler .emzir uyut .gaz çıkar 1 sn boş zamanımız olmucak:1ninca::bbo:

aymesim canım o bendede oluyordu korkuyordum ..bence basurdan gelmiştir o kan..zaten peçete ile silersen anlarsınki ??????nerden geldiğini korkma cnm

kızlar merhaba
benıde aranıza alırmıısınız

ama ben hamıs degılım sız masalah hamıs hamıs muhabbetler edıyorsunuz
allahım tamamına erdırsın
rahatsızlıklarınıza cozumler buldursun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…