yeterim canım allah razı olsun duan için..Rabbim en kısa zamanda sendende güzel haberler almayı nasip etsinn..her zaman dua ediyorum rabbim tüm evlt isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallahh.canım geçmiş olsun
yaaaa senin doğumun bukadar yakınmı
ALLAHIM DAHA DÜN GİBİ
RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
geçmiş olsun canım ya daha zaman var hemen üzülme düzelirsin inşallah o zamana kadar ama lütfen düzelmezsende çok üzülme korkutma kendini spinal falan diye rahat olmaya çalış Allahın izniyle herşey güzel olucak inşallah. Antibiyotik için dr izin verdi dimi. Ben iyiyim çok şükür heyecanlıyım sadece şu doğum olayı sürekli aklımda hayırlısıyla bi atlatsak
yeterim canım allah razı olsun duan için..Rabbim en kısa zamanda sendende güzel haberler almayı nasip etsinn..her zaman dua ediyorum rabbim tüm evlt isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallahh.
sağolasın aymesim evet dr tlf açtı eşim tlf yazdırmış ..ben artık doğumdan çok doğum sonrasını düşünüyorum topikte doguranlar geliyor .süttü.göğüs ucu yarasıydı.gaz sancısı v.s bunlar beynimi kemiriyor ya allah yardımcımız olucak inşallahh..allahım sen yardımcımız olll.en çokta logusalık sendromundn tırsıyorum biliyosun hassas yapım var sempatiksalakcinni
canimm arada okuyup kaciyorumm sizi :kedi:cucum selam canım görüşemiyoruz artık
biz iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız?
aymesim ne yapımhastayım 4. kez grp oldum iyileşme çabasındayım morelim bozuk bu şekilde nasıl sezeryna giricem ben anestezi vermezler yaaa bir arkadai söyledi iyileşmem lazım ( canlı canlı amelıayt olamam spinal istemiyorum ..antibiyotik içmeye başladım bugun... sen nasılsnn canım
yeterim canım allah razı olsun duan için..Rabbim en kısa zamanda sendende güzel haberler almayı nasip etsinn..her zaman dua ediyorum rabbim tüm evlt isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşallahh.
sağolasın aymesim evet dr tlf açtı eşim tlf yazdırmış ..ben artık doğumdan çok doğum sonrasını düşünüyorum topikte doguranlar geliyor .süttü.göğüs ucu yarasıydı.gaz sancısı v.s bunlar beynimi kemiriyor ya allah yardımcımız olucak inşallahh..allahım sen yardımcımız olll.en çokta logusalık sendromundn tırsıyorum biliyosun hassas yapım var sempatiksalakcinni
canimm arada okuyup kaciyorumm sizi :kedi:
iyi olmaniza cok sevindim..
bizde iyiyiz cok sükür,oglusla ugrasiyorum iste..
heyecan var mi heyecan??delikafadulden
balim gecmis olsun..hamilelikte grip hic cekilmez..
bana gecen ay asi vurdular,sana vurmadilar anlasilan..keske sorsaydin doktoruna..
burda gebelerin büyük cogunluguna yapiyorlar..cünkü hakkaten cok cekilmez oluyormus..
kızlar bu gün nsteye girdim.şimdi üstte bebeğin kalp atışlarının gösterildiği çizelge var,alttada sancı varmı diye gösterilen çizelge var 3 hafta önce girmiştim o zaman sıfırdan yukarı çıkmamıştı bu günkinde 2 ye çıkmış sanırım sancı artıkça yükseliyor.doktor bişey demedi ama aklıma takıldı.acaba yavştan yavaştan sancımı başlıyor.
canım nstye hiç girmediğim için yorum yapamıyorum ben
bilgim yok bu konuda ama önemli bişey olsa dr söylerdi diye düşünüyorum
canim doktorun ne diyor bu duruma?kızlar bu gün nsteye girdim.şimdi üstte bebeğin kalp atışlarının gösterildiği çizelge var,alttada sancı varmı diye gösterilen çizelge var 3 hafta önce girmiştim o zaman sıfırdan yukarı çıkmamıştı bu günkinde 2 ye çıkmış sanırım sancı artıkça yükseliyor.doktor bişey demedi ama aklıma takıldı.acaba yavştan yavaştan sancımı başlıyor.
Günaydın arkadaşlar
Biliyorum canım fazlasıyla hassassın ama ben bunun üstesinden geliceğini biliyorum Allahın izniyle şu gaz sorunu süt sorunuda olmazsa herşey dahada güzel olucak herkeste olmuyo biliyosun bünyeyle alakalı senin bünyende olmaz inşallah tabi benimkindede Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben hala kesilme düşüncesini yenemedim aklım hep orda onu bi atlatsam daha rahat olucambilmiyorumkismile
Heyecan olmazmı canım ya dorukta resmen
rüyalarımda hep doğum var aklım tamamen orda
takıntılıyım biraz biliyosun hayırlısı artık hakkımızda
bende sizin iyi olmanıza sevindim bu arada
yabanum artık sona yaklaştık ve hafif sancıların çıkması normal.zaten dr da bişi söylemediğine göre haftana göre normal sancılardır onlarr...ben artık takılmıyrum ksılmalara sona yaklaştık çünkü..kızlar bu gün nsteye girdim.şimdi üstte bebeğin kalp atışlarının gösterildiği çizelge var,alttada sancı varmı diye gösterilen çizelge var 3 hafta önce girmiştim o zaman sıfırdan yukarı çıkmamıştı bu günkinde 2 ye çıkmış sanırım sancı artıkça yükseliyor.doktor bişey demedi ama aklıma takıldı.acaba yavştan yavaştan sancımı başlıyor.
sağolasın yabanum :) he valla hep bnişiler buluyorum takmak için kötü düşünceleri aklıma sokan benimle uğraşan şeytan biliyorumalsanaalsanasmiledelüüüü kıssssss bitmeyecekmi bu endişelerin senin.düşünme herkeste oldu diye sendede olacak diye bişey yokki.valla lohusalığı atlatsan başka bişey bulursun sen yine:))))işallah herşey yolunda gidecek bak maşallah bebişine kavuşmaya az kaldı zaman geçmiyor bizim için.geçmiş olsun bu arada.opuyorumnanaktan
cucum sağolasınnn .Yok canım aşı falan olmadım dr bişi söylemedi :)canimm arada okuyup kaciyorumm sizi :kedi:
iyi olmaniza cok sevindim..
bizde iyiyiz cok sükür,oglusla ugrasiyorum iste..
heyecan var mi heyecan??delikafadulden
balim gecmis olsun..hamilelikte grip hic cekilmez..
bana gecen ay asi vurdular,sana vurmadilar anlasilan..keske sorsaydin doktoruna..
burda gebelerin büyük cogunluguna yapiyorlar..cünkü hakkaten cok cekilmez oluyormus..
Günaydın arkadaşlar
Biliyorum canım fazlasıyla hassassın ama ben bunun üstesinden geliceğini biliyorum Allahın izniyle şu gaz sorunu süt sorunuda olmazsa herşey dahada güzel olucak herkeste olmuyo biliyosun bünyeyle alakalı senin bünyende olmaz inşallah tabi benimkindede Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben hala kesilme düşüncesini yenemedim aklım hep orda onu bi atlatsam daha rahat olucambilmiyorumkismile
aymesim ami,n inşallahh rabbim yardımcımız olucaktırr.:) ben kesilme düşüncesi attım kafadan artık :)kaçış olmadıgı bildiğim için beynime söz geçirdim sempatiksalakcinni
Heyecan olmazmı canım ya dorukta resmen
rüyalarımda hep doğum var aklım tamamen orda
takıntılıyım biraz biliyosun hayırlısı artık hakkımızda
bende sizin iyi olmanıza sevindim bu arada
bende diyorum ama karnım çok aşağıya indi korkmaya başladım.36 yı tamamlasın erken doğum sınırını geçsin diyoruz ama bu gün gerginlik var sabahtan beri(belkide olası bişeydir ama insan rahat edemiyor işte:1no2:
benim daha zamanim var ama ben bile sabirsizlaniyorummmm:))
takinti yapma kuzumm,sag salim gelicekler insallah..
bizim bu topik komple takintili fistigim kaydirigubbakcemile3
hayırlı günler kızlar
balsurat çok yaklaştın arkadaşım amanin çok heyecanlı olmalı ben bebeğimin yüzünü o kadar çok merak ediyorum ki acaba diyorum kocişe mi benziyor bana mı ,sağlıkla gelsin inşallah
bende diyorum ama karnım çok aşağıya indi korkmaya başladım.36 yı tamamlasın erken doğum sınırını geçsin diyoruz ama bu gün gerginlik var sabahtan beri(belkide olası bişeydir ama insan rahat edemiyor işte:1no2:
canim doktorun ne diyor bu duruma?
Bende kac haftadir nstye giriyorum benim sanci degerimde 20-30 arasi cikiyor hep..
Referans degisik sanirim cihazlarda ama durum böyle yani..sorunda yok cok sükür..
Farkettin mi bilmiyorum ama cihaza bagliyken konusunca,öksürünce bile deger artiyor hafif..
Rahimde bi acilma falan görmüyorsa doktorun bosuna evham yapma kuzummm olumunekankayizsmile
Bizim bu topik komple takintili fistigim kaydirigubbakcemile3
Benim tostos annesi gibi çok korkak olcak ya:))) ben en ufak yüksek seste sıçrarım yerimden ..oğlanda aynı dün bugun çaydanlık kapagını devirdim nasıl sıçrıyor yavrum kıyamam onaaaa
hımmmmm anladım canım neyse azcık daha sıksınlar dişlerini sonra ne zaman istiyorlarsa çıkabilirler:)rabbim kolaylık versin hepimize.canim doktorun ne diyor bu duruma?
bende kac haftadir nstye giriyorum benim sanci degerimde 20-30 arasi cikiyor hep..
referans degisik sanirim cihazlarda ama durum böyle yani..sorunda yok cok sükür..
farkettin mi bilmiyorum ama cihaza bagliyken konusunca,öksürünce bile deger artiyor hafif..
rahimde bi acilma falan görmüyorsa doktorun bosuna evham yapma kuzummm olumunekankayizsmile
bizim bu topik komple takintili fistigim kaydirigubbakcemile3
yabanum artık sona yaklaştık ve hafif sancıların çıkması normal.zaten dr da bişi söylemediğine göre haftana göre normal sancılardır onlarr...ben artık takılmıyrum ksılmalara sona yaklaştık çünkü..
sağolasın yabanum :) he valla hep bnişiler buluyorum takmak için kötü düşünceleri aklıma sokan benimle uğraşan şeytan biliyorumalsanaalsanasmile
cucum sağolasınnn .Yok canım aşı falan olmadım dr bişi söylemedi :)
yabanum karnın aşağı inmesi son aylar normal die biliyorum..
bebişini alınca kucağına unutursun herşeyi.biz heyecanlanmaya başladık seninle birlikte sağlıkla gelsin oğluşumuz.Benim tostos annesi gibi çok korkak olcak ya:))) ben en ufak yüksek seste sıçrarım yerimden ..oğlanda aynı dün bugun çaydanlık kapagını devirdim nasıl sıçrıyor yavrum kıyamam onaaaa
işallah canım işallah:Saruboceq:canım biz böyle zor bulunca herşeyden korkuyoruz tabiki ama allahın izniyle inşallah sağlıkla doğuracaksın merak etme aşağı inmesi normalmiş bu aylarda öyle duymuştum ben
öyle valla canım ya hepimiz takıntılıyız biraz
ama yabanada dediğim gibi geç bulunca böyle oluyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?