tebrikler canım demek ikizlere hamilesin...
seni hatırlıyorum sende bizim listedendin...
canım tüp bebekmi ne zamn oldu....
bigilerini verde senide hamiş listesine ekleyeyim. canım...
inşallah canım hayırlısı bakalım sen nasılsın bebeğin nasıl ikinizide öpüyorum...canım inşallah bu tedavin pozitif sonuçlanır bebişlerin gelir artık bizimde ikincide mbriyo oluşturacak kadar bulunamadı sperm ama rabbim üçüncüde nasip etti biliyosun inşallah iyi haberlerini bekliyoruz canım]
kızlar kızım fırsat vermediği için daha önce hiçbi yere ekliyememiştim ilk defa sizinle paylaşmış oluyum buda benim minik kızım beyzamopuyorumnanaktan
ay maşallah tombişe ya allah nazarlardan korusun
maşallah şeker kızına canım:asigim:kızlar kızım fırsat vermediği için daha önce hiçbi yere ekliyememiştim ilk defa sizinle paylaşmış oluyum buda benim minik kızım beyzamopuyorumnanaktan
tekrar tebrikler canım...canım merhabalar, evet listedeydim.Sonra bir yıl kadar askıya aldık kendimizi, şubatta da ilk tüp bebek denemesinde ikizlerimiz geldi.Şimdi 2 aylık oldular.Çok şükür.Allah bebeğini bekleyen bütün arkadaşlara nasip etsin.Liste için hangi bilgiler gerekiyorsa haber verirsen iletirim sana.
canım sanada geçmiş olsun çok haberim yoktu hastanede yattığından allahtan bişey yokmuş inşallah bi daha olmaz benimde öyle şakır şakır değil 3-4 damla şeklinde inşallah bi daha 9 ay görmem o kırmızıları:Saruboceq:
:Saruboceq:
Canım gelmiş geçmiş olsun. Hamileliği tadına vara vara yaşayamadın maalesef. Ama bebişin sağlıklı olsun da başka bir şey istemezsin elbet. İnşallah sağlıkla tamamlayacaksınız bu yolu. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
maşallah şeker kızına canım:asigim:
rabbim nazardan saklasın...
kızını merak ediyordum resim koymana çok sevindim canım...
tekrar tebrikler canım...
sağlıcakla kucağın al inşallah...
canım liste için ne kadarlık olduklarını yazacaktım...
şuan için 8 haftalık yazarım...
başkada birşey bildirmene gerek yokopuyorumnanaktan
darısı benim başıma inşllah en kısa zamanda.mayısta ikinciyi deneyeceğiz eşim azospermli inşallah bu sefer kavuşurum bebeğime hayırlısıyla....
Nevrocum biliyorum senin hamilelik dönemini de ,paşana kavuştuğunu da pek giremedim siteye ama arada bir girdiğimde sana özel mesajlar göndermiştim.Çok mutlu oldum gerçekten, senin de diğer arkadaşların da iyi haberlerini okudukça.Umarım daha da çok gelen olur, listeler saylarca sürer.
kızlar kızım fırsat vermediği için daha önce hiçbi yere ekliyememiştim ilk defa sizinle paylaşmış oluyum buda benim minik kızım beyzamopuyorumnanaktan
yaaaa maaşallah barekallah.........bu güzel annişlerin kendilerinden çok çok daha güzel meleklerine.....................
hepinizi çok sefiyommmmm .............sanki benim bebişlerim olmuş kadar mutlu ediyonuz beni............... bu bebişleri gördükçe aglıyorum niyeki.............
Rabbim inşaallah bizlerede nasip eder...............
canımm topiğin hayırlı olsunnn.. inşş bu sayfalara başarı hikayemi yazmayı nasip eder mevlamm
Canıımmm çok tatlı maşallahhh.Yalnız yaramazlık gözlerinden akıyor sanki. kaydirigubbakcemile3 Acaba az sonra anneme ne yapsam da poposunu koltuğa koydurmasam diye düşünüyor. kaydirigubbakcemile3
:
sizleri kıskandım dogrusu
ne güzel bebişlerinize kavustunuz ben hala kavusamadım:1no2:...
bebişleriniz çok tatlı MAŞAALLAH ALLAH bagışlasın...
yaaaa maaşallah barekallah.........bu güzel annişlerin kendilerinden çok çok daha güzel meleklerine.....................
hepinizi çok sefiyommmmm .............sanki benim bebişlerim olmuş kadar mutlu ediyonuz beni............... bu bebişleri gördükçe aglıyorum niyeki.............
Rabbim inşaallah bizlerede nasip eder...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?