Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tebrikler canım demek ikizlere hamilesin...
seni hatırlıyorum sende bizim listedendin...
canım tüp bebekmi ne zamn oldu....
bigilerini verde senide hamiş listesine ekleyeyim. canım...

canım merhabalar, evet listedeydim.Sonra bir yıl kadar askıya aldık kendimizi, şubatta da ilk tüp bebek denemesinde ikizlerimiz geldi.Şimdi 2 aylık oldular.Çok şükür.Allah bebeğini bekleyen bütün arkadaşlara nasip etsin.Liste için hangi bilgiler gerekiyorsa haber verirsen iletirim sana.

:teytey: :teytey: :teytey: Canımmmmm. Tebrik ederimm. Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli. Bir seneyi de geçti belki. Sen girmiyordun. Ben de daha sonra sorunlu bir gebelik geçirip fazla gelemedim. Doğurdum da anca anca gelebiliyorum. Böyle bir haberle gelmen çok mutlu etti. İkizlerin hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucaklarsın kuzularını. Allaha emanet olun. Hep bekliyoruz. Bundan sonra böyle ayrılmayalım vestacım. Sevdiğim arkadaşlarımdan birisin. Şeniz

nevrocum biliyorum senin hamilelik dönemini de ,paşana kavuştuğunu da pek giremedim siteye ama arada bir girdiğimde sana özel mesajlar göndermiştim.Çok mutlu oldum gerçekten, senin de diğer arkadaşların da iyi haberlerini okudukça.Umarım daha da çok gelen olur, listeler saylarca sürer.

inşallah canım hayırlısı bakalım sen nasılsın bebeğin nasıl ikinizide öpüyorum...

kızlar kızım fırsat vermediği için daha önce hiçbi yere ekliyememiştim ilk defa sizinle paylaşmış oluyum buda benim minik kızım beyzamopuyorumnanaktan

Merhaba Arkadaşlar,
Benim de eşimde sayı-hareket-morfoloji bozukluğu var.İlk tedavimizi haziran ayında yaptıracağız.Sizleri görmek ben ve benim durumumda olanlar için çok büyük umut oluyor.Tek embriyo transferi şansımızı çok düşürse de moralimi yüksek tutup, tedavimize bakacağız...Bebeklerinizle birlikte uzun, sağlıklı ömürler dilerim sizlere...
Benim sizden ricam hamile listenizde eksik olan bir şeyi daha burada yazmanız.Lütfen nerede tedavi olduğunuzu yazar mısınız? Ben Brküsel'e karar verdim ama sizlerin görüşlerini çok önemsiyorum.Bir de benim eşimde sayı 300.000 civarında, oldukça düşük.Sizce şansımız nedir? Motivasyon ve morale çok ihtiyacım var...Hepinize sevgiler...

kızlar kızım fırsat vermediği için daha önce hiçbi yere ekliyememiştim ilk defa sizinle paylaşmış oluyum buda benim minik kızım beyzamopuyorumnanaktan
maşallah şeker kızına canım:asigim:
rabbim nazardan saklasın...
kızını merak ediyordum resim koymana çok sevindim canım...

tekrar tebrikler canım...
sağlıcakla kucağın al inşallah...
canım liste için ne kadarlık olduklarını yazacaktım...
şuan için 8 haftalık yazarım...
başkada birşey bildirmene gerek yokopuyorumnanaktan

çok sağolun canlarım allahım hiç birimize kötü yazılar yazmasın bebişlerimizi bizlere bağaşlasın sağlıcakla büyütmeyş nasip etsin nevrom dediğin gibi hamileliğimin hiç tadını çıkaramadım ama yeterki bebeğim sağlıcakla kucağımda oolsun benim çektiklerim vız gelir allahım onu bize bağaşlasın yeter canım

amin canım rabbim herkese nasip etsin inan fırsat vermiyo kızım kaç defa başına oturup geri kalkıyorum pc nin daha bi takvim bile yapacak fırsatım olmadı düşün bugün eşim evdeydide bi soluk aldım fırsat bulmuşkende ekleyim artık dedimbilmiyorumkismile

yaaaa maaşallah barekallah.........bu güzel annişlerin kendilerinden çok çok daha güzel meleklerine.....................
hepinizi çok sefiyommmmm .............sanki benim bebişlerim olmuş kadar mutlu ediyonuz beni............... bu bebişleri gördükçe aglıyorum niyeki.............
Rabbim inşaallah bizlerede nasip eder...............

canımm topiğin hayırlı olsunnn.. inşş bu sayfalara başarı hikayemi yazmayı nasip eder mevlamm

kızım öykü ve ben

Meleğimmmm kızın çok tatlı maşallah. Yalnız babasına daha çok benziyor gibi geldi bana. Ne dersin. Yoksa salladım mı? kaydirigubbakcemile3

darısı benim başıma inşllah en kısa zamanda.mayısta ikinciyi deneyeceğiz eşim azospermli inşallah bu sefer kavuşurum bebeğime hayırlısıyla....

İnşallah kavuşursun canım. Haziran'da halayını çekeceğiz o zaman desene Allahın izniyle inşallah. :Saruboceq:

Valla canım ben de senin haberine çok sevindim. İnşallah birlikte daha çooook güzel haberler alırız. Bütün arkadaşlarımızın yüzü güler inşallah. Bizler şükür güldük. İnşallah sen de sağlıkla kucaklarsın yavrularını. :Saruboceq:

Canıımmm çok tatlı maşallahhh. Yalnız yaramazlık gözlerinden akıyor sanki. kaydirigubbakcemile3 Acaba az sonra anneme ne yapsam da poposunu koltuğa koydurmasam diye düşünüyor. kaydirigubbakcemile3

İnşallah senin bebeğin de tez zamanda gelir. Mutluluktan ağlarsın o zaman ve bizi de ağlatırsın dilerim bitanem. :Saruboceq: :1hug: Şeniz

canımm topiğin hayırlı olsunnn.. inşş bu sayfalara başarı hikayemi yazmayı nasip eder mevlamm

İnşallah bitanem. Neden olmasın. Belki de çok yakında.. :lepi:

kıslar masallah bırkac gun ıcınde ne gusel ılerlemıs topic..hihoyyyt
bu aralar pek fazla katılamıyorum ama su hafta gecsın buralarda olucam ınsallah.
hepınıze sevgıler..:1hug:

amaaaaaaaan budada kimsecikler yok eyvahedigeldismile
burayıda ben açiiim baariaklinialirimsmile
kalkun uleeeeennnn sabah oldualsanaalsanasmile
bu bebeler beni şimdiden uyutmuyo anacım doğunca sabaha kadar otururuz gayriii mirmirmirmir mirmirmirmirmirmirmirmir

sizleri kıskandım dogrusu
ne güzel bebişlerinize kavustunuz ben hala kavusamadım:1no2:...
bebişleriniz çok tatlı MAŞAALLAH ALLAH bagışlasın...

Canıımmm çok tatlı maşallahhh. Yalnız yaramazlık gözlerinden akıyor sanki. kaydirigubbakcemile3 Acaba az sonra anneme ne yapsam da poposunu koltuğa koydurmasam diye düşünüyor. kaydirigubbakcemile3
:

canım valla içini okumuşsun aynen öyle çok yaramaz bi kızım varkaydirigubbakcemile2resmen yalandan ağlıyo annem odadan çıkmasın diyekaydirigubbakcemile3

sizleri kıskandım dogrusu
ne güzel bebişlerinize kavustunuz ben hala kavusamadım:1no2:...
bebişleriniz çok tatlı MAŞAALLAH ALLAH bagışlasın...

canım inşallah birgün burda bizde senin bebişlerine maaşallah diycez:Saruboceq:

canım inşallah rabbim sanada nasip eder yakında bizde teyze oluruz senin mutluluğunla bizde seviniriz görüyosun rabbime zor yok biliyosun bizde azosperm illetini yenip geldik bugünlere sende yeneceksin inşallah allahın izniyle

bu arada hepinize günaydın kızlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…