5. Hafta sonlarıan dogru basladı canım ama beni kıyaslama benimkiler çok bhcg salgıladıkları için çabuk basladıkizlar allah ikinizinde yardimcisi olsun..
Insallah tüm bunlara gerek kalmaz..
Bebisler kismetleriyle gelirlermis,insallah bu minik mucizelerde kismetleriyle gelirler..
Allah önce sizlere saglik sihhat versin..
Peki kizlar bulantilariniz kacinci haftada basladi sizin?
yok bitanem kalp atışları için sonra gidicem haftaya cumartesi gidicem .ama bir keseyi diğerlerine göre daha küçük gördü dün doktor o belki gelişmez dedi ama nedense ben gelişicene inanıyorum içimdne öle geliyoözlemcim kalp atışlarını duydun mu canım üçünün de ben de yarın gidiyorum bakalım...
ahhh ahh yaramaz kızımız bu muu annesi maşşallahhh tombolak çok şekerrkızlar kızım fırsat vermediği için daha önce hiçbi yere ekliyememiştim ilk defa sizinle paylaşmış oluyum buda benim minik kızım beyzamopuyorumnanaktan
[ımg]http://img530.imageshack.us/img530/6273/alim3601.jpg[/ımg]
günaydin,hayirli cumalar kizlar
beyazmelek ve caneylom kizlar bebislerinizi allah bagislasin,cok sekerler massallah..
Bizede nasip olsun böyle güzellikler insallahhh
özlem canim insallah senin bulantilarin gecer..kiyaslama degilde merak:))herkesin farkli oluyor,annem bana hamileyken 4 haftalikken baslamis mesela..ay ne bileyim olmasin bulanti daha iyi aslinda degil mi boshayallersmile
merak eden arkadaslar olacaktir,bugün test yapmadim..yarini bekleyecegim artik..hayirlisi insallah...
Aymesimden ve melonydende güzel haberler gelirse harika olacak...
Hepinizi öpüyorumm
kızlar aymesi merak ettim yyaaaaaaaaaa
ne yaptı acaba
allahım çok tatlı maşallah allahım nazarlardan saklasın çok şeker...kızlar kızım fırsat vermediği için daha önce hiçbi yere ekliyememiştim ilk defa sizinle paylaşmış oluyum buda benim minik kızım beyzamopuyorumnanaktan
canım korkutmak gibi olmasında anneye çekiyo kıslar nedense bende o yuzdende bu kadar agır yasıyorum ama genede cekmezsin inşallah çok zor çunku yaaa. Yanlış anlama canım kıyas derken genelede çunku 6-8 hafta arası baslıyomuş benim çok erken basladı.
ayy özlemcim bunu bende duymustum..
Ama eger anneme cekersem bi iyi yani var,yirtiksiz catlaksiz vee dikissiz bir dogum olur :1rolleyes:
Bulantilari düsünmek bile istemiyorum :sinifsinif:
Yok tatlim neden yanlis anlayim,dogrudur valla,bünyeden bünyeye degisiyordur belirtiler..
Insallah seninde bulantilarin bir an önce gecer..:saruboceq:
Senin yerine kendimi koyunca kötü oluyorum,cünkü inan midemi falan üsüttügümde bile dayanamiyorum bulantiya..:kedi:
3 aydan sonra geciyormus diyorlar,insallah sende daha kisa zamanda gecer
kıslar masallah bırkac gun ıcınde ne gusel ılerlemıs topic..hihoyyyt
bu aralar pek fazla katılamıyorum ama su hafta gecsın buralarda olucam ınsallah.
hepınıze sevgıler..:1hug:
amaaaaaaaan budada kimsecikler yok eyvahedigeldismile
burayıda ben açiiim baariaklinialirimsmile
kalkun uleeeeennnn sabah oldualsanaalsanasmile
bu bebeler beni şimdiden uyutmuyo anacım doğunca sabaha kadar otururuz gayriii mirmirmirmir mirmirmirmirmirmirmirmir
sizleri kıskandım dogrusu
ne güzel bebişlerinize kavustunuz ben hala kavusamadım:1no2:...
bebişleriniz çok tatlı MAŞAALLAH ALLAH bagışlasın...
canım valla içini okumuşsun aynen öyle çok yaramaz bi kızım varkaydirigubbakcemile2resmen yalandan ağlıyo annem odadan çıkmasın diyekaydirigubbakcemile3
herkeze kocamann günaydın...
nevrocum aslında bana benzetiyolar öyküyü genelde
ama babasına da benziyor tabi özellikle gözz kısmı babasına benziyor:))
olympoos canım öykü 07.07.2009 da doğdu ama azdır tabi aramız
görmek isterim güzel kızını
günaydın canlarım hepimizin cuması mübarek olsun inşallah dualarımız kabul olur allahım bebeklerimizi bize bağAşlasın olmayan hasretle bekleyen tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin
Günaydın arkadaşlar.. Nasılsınız..
Uzun süre diğer topiğe girmediğim için bazı gelişmelerden yeni haberdar oluyorrum.. Hamile kalan arkadaşlarımız varr onları tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin.
günaydin,hayirli cumalar kizlar
BEYAZMELEK ve CANEYLOM kizlar bebislerinizi Allah bagislasin,cok sekerler massallah..
bizede nasip olsun böyle güzellikler insallahhh
ÖZLEM canim insallah senin bulantilarin gecer..kiyaslama degilde merak:))herkesin farkli oluyor,annem bana hamileyken 4 haftalikken baslamis mesela..ay ne bileyim olmasin bulanti daha iyi aslinda degil mi boshayallersmile
Merak eden arkadaslar olacaktir,bugün test yapmadim..yarini bekleyecegim artik..hayirlisi insallah...
aymesimden ve melonydende güzel haberler gelirse harika olacak...
hepinizi öpüyorumm
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsin...
NEVROCUGUM destegin için sagol canım inşallah nisanda benim hamileliğimide kutlarız dediğin gibi...
sagol canimm,insallah olmaz..zaten dönmüssün igne iplige,insallah 10.haftada gecer gider bu bulantilar..canım bende annem çekersem kii çekmişim sanırım durum bunu gösteriyo. Kendim iğne ipliğe döner tombul bebekelr dogururum. OHH NE GÜZEL YIRTIK ÇATLAK YOKK.BENİM KESİN ÇATLAYACAK ÜÇ TANEYLE.Ama bu inan miğde üşütmesi gibi bile değil değişik bişey yaaa anlatamam inşlalah yasamazsın canım inşallah. Bhcg 10 haftada en üst sınıra çıkıyomuş ve sonra düşüyomuş. 10. Haftaya kadar dayanıcam baska yolu yok ama bugun birazcık daha iyiyim sanki
Tamam canım bekliyoruz , sen işlerini toparla. Şeniz
Bana da öle geliyor. Birini uyutsan biri uyumaz ayol. aklinialirimsmile
İnşallah sen de kavuşursun bitanem. :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Evet yaa göz yapısı babasına benziyor. Ama çok tatlı bakıyor. Maşallah eşin de çok yakışıklı. Sen de çok güzelsin. Bu kız da çok can yakar haliyle. bayanssulusmile opuyorumnanaktan
Sağol canım. Senin de Cuman mübarek olsun. Güzel dualarına Aminnn diyorum bitanem. :Saruboceq:
Günaydın canım. İyiyiz çok şükür. Siz de iyisiniz inşallah. Şeniz
Tamam canım. Zaten yarın en kesin sonuç çıkacak. Allahın izniyle pozitif olacak inşallah. :Saruboceq:
Günaydın belgincim. Senin de Cuman Mübarek olsun. İnşallah bitanem. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?