Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasi yani yaa fadiğim ben anlamadım anlamak istemiyorum daha doğrusu çok üzüldüm ben yaa

rabbım sabrını artırsın

canim sen ne zaman dogum yaptin ben hic girmiyorum buraya bi giriyim dedim bunu okudum sol oldum ve yaninda olamadigim icinde cok uzuldum

canim benim allahim anali babali buyutsun bahti guzel olsun uzulme sen uzuldukce hersey tersine gider insallah hersey yoluna girer kendine ve bebigine cok iyi bak
allahim size yardim etsin

nasil yani yaaaa fadik inanki cok uzuldum
allahim sen buyuksun yarabbim hic yasamamaikmi kotu yoksa boyle yasayip kaybetmek mi allahim sabirlar versin​

canım özelde olacaksa sinirlenmezler (sinirliolsalada göstermezler )ama devlette olacaksa
bilemiiyorum
şaka tabiki hiç bir şey olmaz
sakın kendini kötü davranmalrına izin verme:84::84::84::84:

özelde yapmıyacam çünkü kime söylediysem özelde yapma sakın dediler.bide 1 gecelik doğumla 600 tlyi buluyormuş.devlette yapacam nasipse.

özelde yapmıyacam çünkü kime söylediysem özelde yapma sakın dediler.bide 1 gecelik doğumla 600 tlyi buluyormuş.devlette yapacam nasipse.

canım rabbim yardımcın olsun
inşşşş kolay geçer
bir nefeste kurtulursun

günaydın kızlar
yabanım inşallah vicdanlı insanlara denk geliriz de rahat bi doğum yaparız arkadaşım Allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydın kızlar nasılsınız???

Fadiğiiim canım duyunca inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum,Rabbim bol sabır, güç, kuvvet versin sana...

Aymesss gözün aydın tatlım Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah, sarılıktan korkma sakın benim kızımda yoktu ama oğlumda vardı oda her bebek gibi bol bol uyurdu 1 gecede ışın tedavisinde kuvözde kaldı geçti çok şükür,ayaklarıyla oyna ve sık sık emzir mutlaka,merak etme geçer inşallah zamanla,

Baluuuum seninde gözün aydın canım giriyorum ama bebelerden yazamıyorum uykusuz geceler başladı heee :) yoğun tempoya hazır olun :) yabanımı beklerken öne geçivermişsiniz aymesle, sağlıkla büyüt tatlım bebeğini, gaz sancısını tam 5 ay çektim benimkilerde, şimdi epey azaldı çok şükür, zinco,medsil, rezene, kimyon, zencefil vs vs vs kullanmadığım hiç bir şey kalmamıştı artık, bunların etkisi bebekten bebeğe değişiyo tabii, ama benimkilerde tık yoktu haa, en sonunda yurt dışından gelen bir ilaç aldımda onun çok faydasını gördüm,inşallah senin oğluşunki çabucak geçer, Allah şifa versin canım güle güle büyüt tekrardan...

Yabanıııım koca göbişten ayrılamadınmı kıs hala, kızlar aceleci çıkar genelde yahu, ben 33 haftadayken kızım bi gelme girişiminde bulunmuştu hatırlarsan, seninki orayı sevdi herhalde gelesi yok, sağlıklı doğsunda gerisi sorun değil canım, Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sanada...

Melony canım çok sevindim bebişi duyunca, tebrik ederim. bulantılara takılma herkeste olmaz zaten, ama olmaması daha iyi, ben 8 ay çektim o bulantıları inan çok zor oluyo, inşallah bebişin iyidir ve sağlıkla doğar canım ...

Caspeeeeer sen nasılsın şekerim bebiş nasıl??? anacım benimkiler bi yaramaz sorma, sabah babamızla birlikte ayaktalar bide bakıyorum akşam olmuş zaman nasıl geçiyo yaa, bide oynamak istiyolar artık işe güce bakamıyorum valla...

kızlar daha daha ne var ne yok?

iyiyiz canım çok şükür seni topikde gördüm daha da iyi oldum canım

öyküm çok iyi allaha şükür 4 ay anamı ağlattı ama yeni yeni düzene giriyo herşeyimiz uykuydu gazdı kucak çocuğu ve meme tiryakiliği iyi uğraştırdı 4 yıl yattın yuvarlandın yeter artık diyo yani.gece zaten bölük bölük uyuyorum sersem sersem kalkıyorum ama sabah ki yataktan uyanıp o ilk gülüşü yokmu kocişle beni nasıl kandırıyo valla. şu aralaar babasına aşık olmaya başladı akşama kadar bakıp ilgileniyorum akşam babayı bir görüyo kucağımdan koşacak atlayacak resmen . yerde yuvarlanıp oynayıp duruyoruz o uyanıkken odadan bile çıkamıyorum çığlık çığlığa bağırıyo geri gel dercesine sürekli oyun istiyo daha emeklemedi ama elinde olsa emeklemeden direk yürüyüp koşacak valla tutabilene aşk olsun ben bu haldeyim işte sen x2 düşünemiyorum kız allah yardımcımız olsun eksikliklerini vermesin.

canım sen adet oldunmu doğumdan sonra ben geçen ayın 5 inde olmuştum bu ay gelen giden yok düzenemi binmedi acaba

evet valla benimkilerde aynı .yere yatırıp gidiyorum mutfağa falan ama tekrar içeri geldiğimde bi bakıyorum benim bebelerin yerinde yeller esiyo taa nerelerden toplayım geliyom yaw yuvarlanıp gidiyolar anacım heryere, koltuğa kanepeye yatırmak hayal oldu zaten ,ölüyorum koşuşturmaca ve yorgunluktan ama dediğin gibi sabahki gülücükleri yokmu tüm yorgunluğunu alıyo insanın, Rabbim sağlık versin hepsine
benim tam kırkım çıktı 41.gün adet olmuştum yine aynı 1 hafta sürdü sonrakide düzenli oldu ama ondan sonrası karışık, 32 günü falan buluyo arası bazen, bazende ara kanamalarım oluyodu doğum doktoruma gittim tekrar, emzirdiğin sürece ara kanamaların olur dedi daha düzene girmedi galiba benimkide tam gününde olmuyo canım ya seninkide ööledir herhalde

sorma canım ya bizimkisi sevdi orayı dediğin gibiişallah canım önemli olan sağlıklı olması er geç çıkacak

yabanim günleri devirmissin massallah,az kalmis..
ara ara senden haber almak icin ugruyorum ama kizimiz nazli sanirim biraz:))
gec olsun güc olmasin canim,gelir yakinda..
insallah cok güzel ve cok kolay bir dogumun olur..
dogumda bizide unutma olur muuuu

heralde öyledir canım

kızlar avatar resmimi değiştiremiyorum vede albüm yapamıyorum hata veriyo sürekli yine bişeylermi değişti kk da bilen varmı???

yabanım bence devlet hastanesi iyi bir karar...
ama eğer imkanın varsa araştırma hastanesi olsun...

gece doğuma falan gitsen gerçi geceyede gerek yok bazen gündüz gidiyorsun ama geceye kalıyorsun...
çoğu özelde bir ta,ne nöbetçi dr oluyor...
ve hiç bir zaman özel hastanenin deneyimi bir araştırma hastanesi kadar olmaz...
haaa bazı özeller var herşeyi olan ama onlarda maşallah dünyanın parası...
tüp bebek yaptırmadan daha pahalı yani...

canım ben gece acile özel hastaneye gitmiştim...
sadece bir nöbetçi dr vardı...
op. dr du ama hiçbirşey anlamadı...
bana sadece bir serum verip eve gönderdi...
durumum ciddiymiş eve gidip hiç kalkmadan yatacakmışım...
halbuki benim doğum başlamış eve geldiğimde herşey için çok geçti...

sonra araştırma hastanesine gittik...
dr undan asistan ve hemşiresine hepside daha deneyimli...
ne yapacakalrını iyi biliyorlar...
sabah giitm ve doğum gece 22 gibi oldu o satte bile sanki gündüz mesaiymiş gibi ortalık dr ve hemşire kaynıyordu...
özel hastane olsa kaç kişi olur 2 doğum bir araya gelse yetiştiremezler bile...

ilgi alakada fena değildi...
hiç bir tersliklerini görmedim...
sağa sola yan odaya bile tekerlekli sandelyeyle götürdüler...

haaa sevmediğim tek bir yanı var bizim burda doğum polikiniğine hiç kimseyi almıyorlar...
bir gün boyunca tek başıma kaldım...
ama onlarda hakılı o kadar hasta varki hepsinin yanında birileri olsa hem hoş olmaz hemde sağlıklı olmaz...
doğumdan sonra odaya çıktığımda refakatçi getirebilirsin dediler...
ama ben de o satten sonra istemedim...

slm kizlar....

fadigim nasilsin?insallah tez zamanda toparlanirsin canim...

yabanim hadi ama senin kiz gelsinde sira bize gelsin saka bi yana herseyin vakti zamani var, yeterki saglikla gelsinler.....

eee ne var ne yok kizlar herkes iyidir insallah....

sağol canım ilk günlerden biraz daha iyiiym...
ama hergün üzülecek farklı şeyler çıkıyor....
göğüslerim çok şişti biraz ağrıda yapıyordu ama ilk defa bugün süt geldi...
duygulandım üzüldüm tabi((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…