bugün doktordaydık arkadaşlar kızım sürekli uyuyo ve ne yazıkki emmiyo bi gidip göstermek istedim sarılık çıktı çok üzgünüm ne olur çok dua edin bize bir an önce geçsin ama emmedende geçmezmiş ne yapıcağımı şaşırdım sürekli uyuyo yavrum uyandıramıyoruz hiçbi şekilde
bugün doktordaydık arkadaşlar kızım sürekli uyuyo ve ne yazıkki emmiyo bi gidip göstermek istedim sarılık çıktı çok üzgünüm ne olur çok dua edin bize bir an önce geçsin ama emmedende geçmezmiş ne yapıcağımı şaşırdım sürekli uyuyo yavrum uyandıramıyoruz hiçbi şekilde
aymes doğum yaptı demek...
rabbim sağlıcakla büyütmesini nasip etsin...
yabanım rabbim sanada sağlıcakla kolay doğumlar nasip etsin...
gelecek bebeğin saatini kimse bilemezmiş bu bir gerçek...
sıra yabanda derken aymes önce davrandı....
benim kızım ise çok zamansız geldi....
onu dün kaybettik...
rabbim sizlere sağlıcakla kucaklamak nasip etsin...
bu acıyı rabbim kimseye yaşatmasın...
canım özelde olacaksa sinirlenmezler (sinirliolsalada göstermezler )ama devlette olacaksa
bilemiiyorum
şaka tabiki hiç bir şey olmaz
sakın kendini kötü davranmalrına izin verme:84::84::84::84:
özelde yapmıyacam çünkü kime söylediysem özelde yapma sakın dediler.bide 1 gecelik doğumla 600 tlyi buluyormuş.devlette yapacam nasipse.
canım rabbim yardımcın olsun
inşşşş kolay geçer
bir nefeste kurtulursun
günaydın kızlar nasılsınız???
Fadiğiiim canım duyunca inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum,Rabbim bol sabır, güç, kuvvet versin sana...
Aymesss gözün aydın tatlım Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah, sarılıktan korkma sakın benim kızımda yoktu ama oğlumda vardı oda her bebek gibi bol bol uyurdu 1 gecede ışın tedavisinde kuvözde kaldı geçti çok şükür,ayaklarıyla oyna ve sık sık emzir mutlaka,merak etme geçer inşallah zamanla,
Baluuuum seninde gözün aydın canım giriyorum ama bebelerden yazamıyorum uykusuz geceler başladı heee :) yoğun tempoya hazır olun :) yabanımı beklerken öne geçivermişsiniz aymesle, sağlıkla büyüt tatlım bebeğini, gaz sancısını tam 5 ay çektim benimkilerde, şimdi epey azaldı çok şükür, zinco,medsil, rezene, kimyon, zencefil vs vs vs kullanmadığım hiç bir şey kalmamıştı artık, bunların etkisi bebekten bebeğe değişiyo tabii, ama benimkilerde tık yoktu haa, en sonunda yurt dışından gelen bir ilaç aldımda onun çok faydasını gördüm,inşallah senin oğluşunki çabucak geçer, Allah şifa versin canım güle güle büyüt tekrardan...
Yabanıııım koca göbişten ayrılamadınmı kıs hala, kızlar aceleci çıkar genelde yahu, ben 33 haftadayken kızım bi gelme girişiminde bulunmuştu hatırlarsan, seninki orayı sevdi herhalde gelesi yok, sağlıklı doğsunda gerisi sorun değil canım, Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sanada...
Melony canım çok sevindim bebişi duyunca, tebrik ederim. bulantılara takılma herkeste olmaz zaten, ama olmaması daha iyi, ben 8 ay çektim o bulantıları inan çok zor oluyo, inşallah bebişin iyidir ve sağlıkla doğar canım ...
Caspeeeeer sen nasılsın şekerim bebiş nasıl??? anacım benimkiler bi yaramaz sorma, sabah babamızla birlikte ayaktalar bide bakıyorum akşam olmuş zaman nasıl geçiyo yaa, bide oynamak istiyolar artık işe güce bakamıyorum valla...
kızlar daha daha ne var ne yok?
iyiyiz canım çok şükür seni topikde gördüm daha da iyi oldum canım
öyküm çok iyi allaha şükür 4 ay anamı ağlattı ama yeni yeni düzene giriyo herşeyimiz uykuydu gazdı kucak çocuğu ve meme tiryakiliği iyi uğraştırdı 4 yıl yattın yuvarlandın yeter artık diyo yani.gece zaten bölük bölük uyuyorum sersem sersem kalkıyorum ama sabah ki yataktan uyanıp o ilk gülüşü yokmu kocişle beni nasıl kandırıyo valla. şu aralaar babasına aşık olmaya başladı akşama kadar bakıp ilgileniyorum akşam babayı bir görüyo kucağımdan koşacak atlayacak resmen . yerde yuvarlanıp oynayıp duruyoruz o uyanıkken odadan bile çıkamıyorum çığlık çığlığa bağırıyo geri gel dercesine sürekli oyun istiyo daha emeklemedi ama elinde olsa emeklemeden direk yürüyüp koşacak valla tutabilene aşk olsun ben bu haldeyim işte sen x2 düşünemiyorum kız allah yardımcımız olsun eksikliklerini vermesin.
canım sen adet oldunmu doğumdan sonra ben geçen ayın 5 inde olmuştum bu ay gelen giden yok düzenemi binmedi acaba
günaydın kızlar nasılsınız???
Fadiğiiim canım duyunca inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum,Rabbim bol sabır, güç, kuvvet versin sana...
Aymesss gözün aydın tatlım Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah, sarılıktan korkma sakın benim kızımda yoktu ama oğlumda vardı oda her bebek gibi bol bol uyurdu 1 gecede ışın tedavisinde kuvözde kaldı geçti çok şükür,ayaklarıyla oyna ve sık sık emzir mutlaka,merak etme geçer inşallah zamanla,
Baluuuum seninde gözün aydın canım giriyorum ama bebelerden yazamıyorum uykusuz geceler başladı heee :) yoğun tempoya hazır olun :) yabanımı beklerken öne geçivermişsiniz aymesle, sağlıkla büyüt tatlım bebeğini, gaz sancısını tam 5 ay çektim benimkilerde, şimdi epey azaldı çok şükür, zinco,medsil, rezene, kimyon, zencefil vs vs vs kullanmadığım hiç bir şey kalmamıştı artık, bunların etkisi bebekten bebeğe değişiyo tabii, ama benimkilerde tık yoktu haa, en sonunda yurt dışından gelen bir ilaç aldımda onun çok faydasını gördüm,inşallah senin oğluşunki çabucak geçer, Allah şifa versin canım güle güle büyüt tekrardan...
Yabanıııım koca göbişten ayrılamadınmı kıs hala, kızlar aceleci çıkar genelde yahu, ben 33 haftadayken kızım bi gelme girişiminde bulunmuştu hatırlarsan, seninki orayı sevdi herhalde gelesi yok, sağlıklı doğsunda gerisi sorun değil canım, Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sanada...
Melony canım çok sevindim bebişi duyunca, tebrik ederim. bulantılara takılma herkeste olmaz zaten, ama olmaması daha iyi, ben 8 ay çektim o bulantıları inan çok zor oluyo, inşallah bebişin iyidir ve sağlıkla doğar canım ...
Caspeeeeer sen nasılsın şekerim bebiş nasıl??? anacım benimkiler bi yaramaz sorma, sabah babamızla birlikte ayaktalar bide bakıyorum akşam olmuş zaman nasıl geçiyo yaa, bide oynamak istiyolar artık işe güce bakamıyorum valla...
kızlar daha daha ne var ne yok?
evet valla benimkilerde aynı .yere yatırıp gidiyorum mutfağa falan ama tekrar içeri geldiğimde bi bakıyorum benim bebelerin yerinde yeller esiyo taa nerelerden toplayım geliyom yawyuvarlanıp gidiyolar anacım heryere, koltuğa kanepeye yatırmak hayal oldu zaten ,ölüyorum koşuşturmaca ve yorgunluktan ama dediğin gibi sabahki gülücükleri yokmu tüm yorgunluğunu alıyo insanın, Rabbim sağlık versin hepsine
benim tam kırkım çıktı 41.gün adet olmuştum yine aynı 1 hafta sürdü sonrakide düzenli oldu ama ondan sonrası karışık, 32 günü falan buluyo arası bazen, bazende ara kanamalarım oluyodu doğum doktoruma gittim tekrar, emzirdiğin sürece ara kanamaların olur dedi daha düzene girmedi galiba benimkide tam gününde olmuyo canım ya seninkide ööledir herhalde
amaninnn,aymes sirasini gönderdi,senden sonra sira bende bu durumda..
ayyyyyyy
özelde yapmıyacam çünkü kime söylediysem özelde yapma sakın dediler.bide 1 gecelik doğumla 600 tlyi buluyormuş.devlette yapacam nasipse.
sağol canım ilk günlerden biraz daha iyiiym...slm kizlar....
fadigim nasilsin?insallah tez zamanda toparlanirsin canim...
yabanim hadi ama senin kiz gelsinde sira bize gelsinsaka bi yana herseyin vakti zamani var, yeterki saglikla gelsinler.....
eee ne var ne yok kizlar herkes iyidir insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?