Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kizlar,

rapum sagol canim..

aymescim uzulme canim sarilik bebeklerde cok gorulen bi rahatsizlik, burda oyle oldumu kuvoze aliyolar mavi isik altinda tutuyolar bi kac gun ve geciyo, benim bebegim buyuk ihtimal sarilikli dogacak esim tasiyici(hepatit b) ve ben yillardir asilarimi yaptim korunuyorum sanmistim megersem asilarim tutmamis, bebiste dogunca asi olacak...
allah caresiz dert vermesin yeterki

aymesim canım yeni doğan sarılıgı çoğu bebekte oluyorr... bebeği uyandırmaya çalışşş zorlada olsa.bizmkide uyanmıyordu hastanede hemşire topugunu sıkmıştı uyansın diye orda hassas sinirler varmış sıkınca uyanmıstı.sık sık emzirmeye çalışş ınsalhh ilerlemeden geçip gidicek

kızlar buda 2, kızım 1, kzım 4,denemede hamile kaldım bu melegim kendiliğinden geldi.iki kızım arasında 18 ay var.buda resmi maşallah kuzuma

Son düzenleme:
fokurfokur maasalalh kızına cok seker..
aralarında cok az var ama ıkısı bırden buyur..
bu arada sen benım ıdolumden.bende baya bır asılama olmustum bende:))
benım oglumda kendılıgınden geldı cok sukur

kızlar ne alemde diye bakayım demiştim ama fadiğin haberini okuyunca şok oldum adetaaa ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabır versin canım bir daha böyle acı yaşatmasın rabbim ben gözyaşlarımı tutamıyorum şuan şakır şakır akıyolar sen ne alemdesin tahmin bile edmiyorum ama rabbim sabır sabır versin canım benimm

aymesim inan bu haberden sonra kaçıyodum ama sanada yazmadan edemedim canım geçmiş olsun öncelikle yenidoğan sarılığı hemen hemen her çocukta oluyo canım sık sık emzir bizim öykü dede olmuştu 1 haftada atlattık çok şükür ışın tedavisinede gerek kalmamıkştı biz şekerli su verdik vede sıkı sık emzirdim canım burnunu sıkarak ayaklarıyla oynayarak uyandırırdım

yeni doğan sarılığı hemen hemen tüm bebeklerde olur ve tüm doğan bebeklere hepatit aşıları yapılır zaten şekerim...yani sadece senin bebeğine özel değil...canını sıkma o yüzden...

Son düzenleme:
Fadik inan ne diyeceğimi bile bilmiyorum aynı acıyı yaşamış biri olarak sana sadece sabırlar diyorum ((

aymes üzülme cnm her bebekte olan şey arkaşın dediği gibi ben çırılçıplak soyardım bide eskiler şekerli su verirmiş kaynanam hastanede dedi dedi ben vermedim sürekli uyudu 2. günü kaldırmaadık emdiremedim sarılık başlamıştı hemşire şırıngayla ağzına şekerli su verdi biraz nedense artık bunun haricinde üstünü başını her yerini soyurodum ağzını açsın diye ne çabalar ama geçiyor hepsi canım

sata göre 15 kasım ama bekliyoruz.1 haftadır çok kasılmalarım oluyor biide kolay kolay düzelmiyor ama gelmiyor bizimkisi.sen nasılsın,oğluşun nasıl?

çok az kalmışşş yabanummmm hayırlısı ile kolay şekilde kurtulursun sende inşallahh.. ben yorgun ve uykusuzum hiç durmak yokk şimdiden enerji depola :)) oğluşta iyi 2 gündür gaz sancısından kuduruyor:84:

amin canım teşekür ederim.bu gaz çocukları mahvediyor ya benim arkadaşa doktor bol bol kimyon ye demiş.

korkumun bayrama denk gelmesi,doktorlar tatilde oluyor ebeler nöbette oldukları için sinirden yanlarından geçilmez.

canım özelde olacaksa sinirlenmezler (sinirliolsalada göstermezler )ama devlette olacaksa
bilemiiyorum
şaka tabiki hiç bir şey olmaz
sakın kendini kötü davranmalrına izin verme:84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…