Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım yaaaaaaaaaa
geçecek canım
rabbimin yardımıyla atlatacaksın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canim benim insallah bir an once toparlanirsin allah yar ve yardimcin olsun, kolay degil insallah bundan sonra bi daha hayal kirikligin olmaz

canım benim geçecek bunlarda gececek tabiki bir yanını acıtarak gececek ama gececek zaman canım zamanla rabbim bir daha böyle acı yaşatmasın hep güzellikler yaşatsın canım

canim benim,Allahim sabrinida versin insallah
hergün aklima geliyorsun
insallah melegin kardeslerini gönderip acini dindirir en yakin zamanda..

yaaaaaaaaaa
Fadiğim yaaaaaaa
bitanem inanamıyorum
ne diyeceğimi bilemiyorum kilitlendim

kıslar selam nasılsınız yabanım az kaldı sana hayırla kurtul inşallah

evet kıslar bugun doktora gittik kalbimiz atmaya başlamış cok şükür 7 haftalık oldum bugun ama 6h +1 gunlük göründü ulturasyonda ama makınayla fark olabiliyomuş 4,5 gun... 2 hafta sonra gitcem inşallah

Son düzenleme:
maşallah...çok sevindim canım...
gözün aydın...
her ultrasonda farklı farlı çıkabiliyor canım...
şuan hiç ona takılma...
rabbim sağlıcakla kucaklamanı da nasip etsin...

maşallah...çok sevindim canım...
gözün aydın...
her ultrasonda farklı farlı çıkabiliyor canım...
şuan hiç ona takılma...
rabbim sağlıcakla kucaklamanı da nasip etsin...

saol fadiğim en önemliside o zaten sağlıcakla kucağımıza almak

sen nasılsın canım

diğer topiğe yazdım burayada yazayım dedim.bu gün kontrolüm vardı bebeğimiz şu an 4,368gr ve normal doğum yapamıyacam.yarın hast.gidiyoruz sezeryan günü belli olacak.yarın olur diye düşünüyoruz ama doktorada bağlı.gerçi en fazla 1 gün verir normal doğum olsun istiyordum ama nasip kısmet.

YABANIM SÖYLE SÖYLEYE YLUNU KAYBETİRDİN BEBİŞE
CANIM SAĞLICAKLA KUAKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

DARSIDA KUCAKLADIĞIN GÜNLERE OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

sağolun canlar...inş bugünlerde geçecek...

GEÇECEK FADİĞİM GEÇMEK ZORUNDA
ALLAHIN İZNİ İLE BEBİŞİNDE GELECEK
VE SEN ONU KUCAKLADIĞINDA BU GÜNLERİ HİÇ HATIRLAMAYACAKSIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

amin canım, aynen öyle oldu valla.

çok şükür,sağlıkla kucağınada aldığın günleri görürsün işallah.haftalara takılma bizimkiside öyle çıkıyordu şimdi 41 haftalık görünüyor

Kızlar içimden bir ses yakında buraya transfer olacağımı söylüyor..
Tedavinin ortasına geldim bebeğime hergün biraz daha yaklaşıyorum ..
Gördüğüm rüyalar, içimdeki o garip mutluluk hissi, endişemin eskiye göre çok az oluşu falan derken ne biliyim ya insan hisseder ya doğuyor içime..
Ve o içimdeki ses allah iizn verirde olursa tabi ikiz olacak diyor ..
Off transfer olsaydıda beraber bi gün saysaydık neysee az kaldı allah'tan hiç pürüz yok şimdilik:))

inşş kuzum
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşş kaca göbüşünle dolaştığın günler yakındır

işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım işalllaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın kızlar,
yabangülüm maşallah kızına yerini çok sevmiş gelmek istemiyor demek :90: üstelik kilosu da çok iyi Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

fadikcim Allah sana sabır versin,inşallah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı hamilelikler yaşayıp bebeğini kucağına alırsın...

Bilgem hakkında hayırlısı olsun,insan böyle şeyleri önceden hissedebiliyor,içine doğuyor,gönlünce olsun her şey

günaydın şekerler
nasılsınız bu gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…