insallah mesmelegimmm
massallah Doruk Pasamiza
Rabbim hayirli kaderler yazmis olsun insallahhhhh,
fenerbahceli olusuda beni ayrica bi sevindiriyor kaydirigubbakcemile3
öp kokla bizim icin yakisikli oglusunuuu :asigim:
tunaydınnnnna.s.
nevrocum saol bende aymese bakayım demıstım sen haber vermısın.ınsalalh ogleden sonra daha guzel haberler alırızkaydirigubbakcemile5
bu arada maasallah
doruk pasaya
tabıkı oykuye
vede beyzamıza(beyzamız demısken herkesın dogum haberını almıstık bır caneylom sankı cok uzun surmustu):roflol:
hepsıde tombık:1hug::1hug::1hug:
nevroo acnım çok tatlı bi oğluşun var mıncıklamak lazım
canım bende annem çekersem kii çekmişim sanırım durum bunu gösteriyo. Kendim iğne ipliğe döner tombul bebekelr dogururum. OHH NE GÜZEL YIRTIK ÇATLAK YOKK.BENİM KESİN ÇATLAYACAK ÜÇ TANEYLE.Ama bu inan miğde üşütmesi gibi bile değil değişik bişey yaaa anlatamam inşlalah yasamazsın canım inşallah. Bhcg 10 haftada en üst sınıra çıkıyomuş ve sonra düşüyomuş. 10. Haftaya kadar dayanıcam baska yolu yok ama bugun birazcık daha iyiyim sanki
Bu da benim paşamm. :asigim: Albümde resimleri var ancak arkadaş listemde olmayanlara açık değil , göremezler. Ben de bir resmini ekleyeyim dedim. Paşam burada 3,5 Aylık idi , maşallah.
kızlar kızım fırsat vermediği için daha önce hiçbi yere ekliyememiştim ilk defa sizinle paylaşmış oluyum buda benim minik kızım beyzamopuyorumnanaktan
aman aman benim damat gelmiş, paşa paşa oturuyo eferin ona,tü tü tü maaşallah
ısırırım ben o yanaklarıııııııııı aklinialirimsmile
sonra bizim kızıda giydirimde ben beeeyle formalı bi resmini yollarım damadıma
tunaydınnnnna.s.
nevrocum saol bende aymese bakayım demıstım sen haber vermısın.ınsalalh ogleden sonra daha guzel haberler alırızkaydirigubbakcemile5
bu arada maasallah
doruk pasaya
tabıkı oykuye
vede beyzamıza(beyzamız demısken herkesın dogum haberını almıstık bır caneylom sankı cok uzun surmustu):roflol:
hepsıde tombık:1hug::1hug::1hug:
nevom 41 kere maaşallah ya ne güzel gözleri var tombik oğluşunun allah bağışlasın canım
meraba kızlar nasılsınız nevrom aymese noldu ben kaçırdım sanırım,rapunzelim benim öykümemi dedin topikte başka öykü varmı :sm_confused:
Canım aymes doktora gidecekti kese görmeye. Bir iki damla kan gelmiş de korkmuştu. Öğleden sonra haber alıcaz. Rapunzell'in öykü dediği BEYAZMELEK arkadaşımızın kızı. Şeniz
anladım cnm allah yardımcısı olsun :Saruboceq: demek bi öykümüz daha var bu arada oğluna bittim allah nazardan saklasın akşam eşime göstericem bayılıcak kendisi hasta fenerli kızına bile forma giydiriyo erkek olsa napardı bilemiyorum
Senin kızının adı da mı öykü. aklinialirimsmile bayanssulusmile
Sağol canım Allah razı olsun. Biz ailecek manyak Fenerliyiz. laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae Sağolsun Fenerbahçe bu sene daha da manyak ettik bizi istikrarıyla. sırnaşık şey
canımcım senın kızdamı oyku.:ecrin_bebek:meraba kızlar nasılsınız nevrom aymese noldu ben kaçırdım sanırım,rapunzelim benim öykümemi dedin topikte başka öykü varmı :sm_confused:
haklısın valla benden sonra hamile kalanlara sana bakıyorum maaşallah hemen 20. hataları devirdiniz ben 38 e gelene kadar sanki yıl geçtikaydirigubbakcemile3allah tamamına erdirsin canım senide bütün hamişlerimizide
canımcım senın kızdamı oyku.:ecrin_bebek:
melegın oykusu var..:ecrin_bebek:
casperda koycak oyku:kedi:
topıkte kızlar cok az.onlarda masal gıbı guzeller.
sende koy resmını aklinialirimsmile
:evt cnm benimde öyküm var resim ekleyemedim hata verdi nedense tekrar denerim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?