Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşşş canım
inşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın herkese

bayadır gelemedim taşımöıştım ancak yerleştim ayrıca ilk dişlerimiz geliyor sormayın neler çekiyoruz hayırlısı ile çıksaydıda rahatlasaydı kuzum uyku yok artık bana gece sürekli ağlıyor kuzum artık ne kadar ağrıyosa elimden bişide gelmiyo ancak unutturmaya çalışıyorum sürekli

aymesim sana karşıda mahcumum canım ne arayabildim ne sorabildim seni kusura bakma ne olur canım

herkes iyidir inşallah öptüm hepinizi

merhaba kızlar ne var ne yok
casper dişiniz hayırlı olsun
bütün dişler acısız çıksın inşallah

bizimde azılar çıkıyo sormaki sorma

rica ederim canım ne demek seninde işlerin var
dişte çıkarıyomuşunuz hem bak kuzuna bak sen o iyi olsunda gerisi boş

kızlar doktor coaspini ve crinolü kesmedi 11.haftadayım,ben artık kullanmak istemiyorum,2hafta sonra ikili test için gel dedi,gittiğimde yaptırmak istemediğimi söylicem,nasıl olsa sadece teşhis için,eğer çıkarsa doğuma kadar bütün hevesim kırılır.
bir de tüp bebek annelerine sormak istiyorum sezeryan mı yaptırmak zorundayız ben normal doğum yapmak istiyorum 3aydan sonra doktorumu değiştiricem ve ona tüp olduğunu söylemicem,söylemek gerekmiyor değil mi..

bence kesinlikle söylemelisin bende değiştirdim doktorumu ve söyledim iyiki bu bilgiyi verdin bu çok önemli dedi benim doktorum sezeryan yapıcz dedi ama ısrar edersen normal doğumda yapan varmış biz riske atmak istemedik okadar çok bekledikki dr normal doğumla riske atmayalım sezeryan olsun dedi bende kabul ettim ama bu sana bağlı ısrarla normal doğum istersen yapar tabiki

balım selam canım nasılsın oğluşun nasıl iyisinizdir inşallah

aymesim iyi diyelim iyi olalım sen nasılsınn..Ben yorgunum oglanın huylar değişmeye başladı artık ev işi cocuk derken cok yoruluyorum ..gecede nöbete kalkıyoruz ..gece uykuları uzasa bebişlerin en kısa zamanda insallhh.. senin prenses nasıl annesi yaramazlık yapıyormu :)

günaydınnnnnnnnnnnnnn
hayrlı cumlarrrrrrrrrrrrrrrr
rabbim sağıl sıhat versin dualrmızı kabul etsin
mmeleklerinizi sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinn

merhaba kızlar,herkesin yeni yılı kutlu olsun,yeni yıl hepimize sağlık ,mutluluk ve bol kazanç getirsin,yavrularımızla güzel bir yıl olsun inşallah.
bende 6 ocak perşembe günü doğuma gidiyorum,epidural sezaryen olacak,dualarınızı esirgemeyin,sağlıkla oğlumu kucağıma alırım inşallah.

bengisu ismini görünce doğurdun sandımdı
hayırlıyla sağlıcakla al kucağına canım

uykucum nerelerdesin canim ozlettin kendini

bende sizleri özledim canım..

sanırım hatırladığım kadarayıla mayıs haziran gibiydi en son siteye girişim.haziran başında ankara ya gittim..küçük bi operasyon geçirdim orda..şimdide sık sık kontrollere gidip geliyorum..hemen hemen her ay ordayımm..10-15 gün kalıyorum kalmıyorum evimde tekrar yollara düşüyorumm..sağlığım için bu koşturmaya katlanıyorumm..buraya vakit ayırmak çok zor oluyor benim için

hoşgeldin canım nerdesin ya sen?özledik valla iyisindir işallah .

şükürler olsun canım hamdolsun iyiyim..benim keyifler yerinde umarım sizinde yerindedir....bende sizleri çok özledim canımm..

maşallah bebiğini büyütüyosun artıkk

canım valla bende iyiyim diyimde iyi olıyım allaha çok şükür toparlanmaya çalışıyorum ilaçlarımı alıyorum ama bıraksammı diye düşünüyorum valla dr bana 15 günden sonra ilaçlar etkisini göstericek demişti ben allaha çok şükür ilaçları aldığım günden beri eskisi kadar kötü değilim çok iyi değilim ama en azından bağırarak ağlamalrım gece uykusuzluğum çok yok tabi çocuktan uyuyamıyorum ama en azından uykum geliyo artık bunada şükür yani daha berbattım acaba diyorum yine psikolojik olarak ilaca başladım ben iyileştim diyemi düşündüm de kendimi daha iyi hissediyorum artık hiçbişeyi bilşmiyorum valla beynim bana öyle kötü oyunlar yaptıki çözemiyorum artık onu düşüncelerime hükmedememek çok zor inşallah düzelmeye başlamışımdır artık eski halime bi dönebilsem bi sağlıklı olabilsem herşey işte ozaman çok güzel olucak.
Kızım iyi çok şükür herzamanki gibi gazımız var bide çok çabuk tıkanıyo ne yapıcağımı şaşırdım birden nefessiz kalıyo yüreğimi ağzıma getiriyo anlıycağın uyanıkkende sürekli ağlıyo hiç öyle yattığı yerden bakmıyo etrafa hep ağlıyo ama bunada şükür diyorum hep sağlıklıya en azından buda yeter

Arkadaşlar herkese hayırlı bir yıl diliyorum
inşallah yeni yılda tüm güzellikler sizlerle olur
rabbim bebek isteyenlere bebişini doğuranlarada sağlıklı büyütmeyi nasip etsin
sağlık ve huzur dolu mutlu yıllar canlarım

kızlar yeni yıl sağlık ve huzur getirsin
bebeklernizi sağlıcakla büyütün 2011 de

çok geçmiş olsun canım.evet teyzesi çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin.
canım bebek sonuçta ağrısı olunca ağlıyarak anlatacak işte.valla hepimizinkiside aynı biraz büyüselerdi yaramazlar rahat edercik azcık:)çok şükür rabbim nasip etti ,olmasaydı tüm gece ağlasın olsunda derdik.

sanada huzurlu,sağlıklı yıllar canım.yeni yılda bambaşka bir aymes olsun işallah.

dilemcim işallah bu defa bebişin seninledir,eğer yeniden doğmadı diye uğrarsan daha fazla bekleme sezeryan ol bence.yazık sana sancıyı çekip doğmuyor bide,allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…