Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin
inşallah kucağına aldığın günleride görürsün
evet doğru hatırlıyosun bende kanama vardı
bi kaç hafta devam etti hatta sonra kesildi çok şükür
inşallah seninkide önemli bişey değildir ama yinede drla görüş
allah yardımcın olsun

canım devam eden bikanama degil
kanama demem yanllış olur
pembemsi akıntı

dr. aradım
aspirini kes dediler

sen başka bişey yapmışmıydın
ve gebeligin hangi dönemiydi
ilk zamanlardı galiba dimi

canım devam eden bikanama degil
kanama demem yanllış olur
pembemsi akıntı

dr. aradım
aspirini kes dediler

sen başka bişey yapmışmıydın
ve gebeligin hangi dönemiydi
ilk zamanlardı galiba dimi

evet canım ilk zamanlardı bende önce coraspini kestim
sonra kan sulandırıcı iğnede kullanıyodum ben onu kestim
ilk öğrendiğim gün yani 11. gün başlamıştı
bi kaç hafta devam etti sonra kesildi
allaha çok şükür inşallah seninkide kesilir
bana doktorum tam kırmızı olmadığı sürece endişelenmemi söylemişti

aynı zamnlarda benimde canımm
iğne kullanmadım ben
peki kanaman durunca aspirine ve igneye tekrar başladınmı???

netten okudum birazda koyu renk olmadıgı sürece tehlikeli olmazmış

aynı zamnlarda benimde canımm
iğne kullanmadım ben
peki kanaman durunca aspirine ve igneye tekrar başladınmı???

netten okudum birazda koyu renk olmadıgı sürece tehlikeli olmazmış

yok başlamadım bi daha kestik tamamen onları kanamayı büyük ihtimalle onlar yapıyomuş kanıo sulandırdığı için o yüzden lekelenmeler oluyomuş

slm tatlım öncelikle Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah sana ve tüm arkadaşlarıma, bekleyenlere de tez vakitte bebişlerini göndersin inşallah herzaman duamız bu yönde ...
yeni doğum yapan ve doğum yapacak olan arkadaşlar için söylüyorum bebeğinizi emzirirken yara olmaması için faydalı bi tavsiye, yarım çay bardağı suya biraz karbonat koyarak bunu her emzirmeden önce ve sonra göğüs ucuna bir pamukla sürün çok faydasını göreceksiniz, ben yapmıştım hiç yara olmadı, iki bebek emziriyodum üstelik, yapanlarda aynı şeyleri söylüyo ayrıca krem gibi emzirmeden önce yıkamayada gerek yok çünkü bebeğin süt kalıntılarından dolayı ağız içinde yaraların oluşmasınıda engelliyo, denemekte fayda var

yeteriim canım inşallah sonuçlarınız güzel çıkar, önce sağlık.. Daha sonrada Rabbim sana tez vakitte bebişini gönderir inşallah canım dualarım seninle ve bebişlerinin yolunu gözleyen tüm anne adaylarıyla.

Aymes canım sen nasılsın bebiş nasıl??? büyütmüşsünüz maaşallah bebeleri yabanımla, aşılar falan derken zaman çabuk geçiyo bide 6. ayın sonunda 5li karmayla birliktr bikaç aşı var oda çok zor oluyo benim oğlum çok değilde kızım çok ağlamıştı ondada Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin herkese

özloşuuum senin bebişte büyümüş maaşallah topikte epey kızımız var hadi büyütünde oğluma bakacam daha, zaman hızlıca geçiyo yakında diş çıkardığını, emekleyip yürüdüğünü görüncede büyüdüklerini anlıyo insan kocaman öp yerime tatlı kızımızı emi ...

diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız, nete eskisi gibi giremiyorum malum iki bebek ve ihtiyaçları, kociş ve ihiyaçları ev işi ve genel ihtiyaçlar derken fırsat olmuyo buralara gelmeye,bide göbişteki bebiş var tabii, ama onun şuan beslenmeden başka bi ihtiyacı yok, onuda göbişte gezdiriyoz işte hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın ve dikkat edin, önce sağlık... arada yine gelmeye çalışırım hoşçakalın :80: :80: :80:

kızlar canım çok sıkkın,cumaretsi annemlere gittim 1 gün kaldım dün akşam eve geldim.kızımın akşam bişeyi yoktu ama dün huzursuzdu,gece burnu tıkanmıştı.:2:eşim kızdı annenlerde üşüttün diye küstü hatta.ben sana gitme melisayı hasta edersin demedimmi dedi.üzüntüden midem bulanıyor çok huzursuzum.kaynanam bak melisayı hasta ederseniz sizi rezil ederim demiş.şurup verdim işallah geçer hemencecik.grip oldu sanırım

çok şükür canım daha iyiyim bebişle uğraşıyoz işte büyütmeye çalışıyoz bazen iyi bazen kötü zaman geçiyo işte. Senin işinde çok zor canım ya 2 çocuk, kocişin e bide dediğin gibi göbişte bebek allah yardımcın olsun valla akşam nasıl oluyo anlamıyosundur ben bile bazen anlamıyorum bi bakıyorum hava kararmış. Koşturmaktan zaman nasıl geçiyo hiç anlamıyorum valla

üzülme canım çocuk bu herhalde hastalanıcak benim kızımında nerdeyse 1 aydır burnu tıkalı bi kaç haftadırda öksürüyo napalım oluyo bunlar hiç dışarı çıkmıycaklmısın sen eşinin biraz daha anlayışlı olması lazım çocuklar hiç hasta olmadan büyürlermi? inşallah bi an önce geçer senide daha fazla üzmezler

zambak
çok sevindim gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inşallah
darısı da diğer lerin başına

neva gozun aydin artik evinizdesin saglikla buyut oglunu
zambak hayirli olsun allahim tamamina erdirsin insallah
yabanim gecmis olsun canim hasta olacaksa zaten olur canim ben biryere gitmiyom ama gecen ecrinin burnu akti kac gun yeni gecti zaten istesemde bir yere gidemiyorum 3 cadiyla olacagi varsa zaten olur hem cocuk bunlar hasta ola ola buyucekler seninkiler de anlamasi lazim bunu
aymesim iyi olmaniza cok sevindim canim
bizde iyiyiz cadilarla ugrasiyorum iste gunlerin nasil gectigini anlamiyorum hic

ah bu kaynanalar...geçmiş olsun canım inşallah yavrun çabuk iyileşir,sen onlara bakma zaten herkes maşallah anneden çok düşünür bebeği,sinir olurum böyle durumlara babası neyse de şu babanne neden maydonoz hiç anlamam..

iyi olmana sevindim tatlım,
umarım kötü günlerin tamamı geride kalırda bebişinle güzel vakitler geçirirsin canım
valla aynen dediğin gibi akşam nasıl oluyo anlayamıyorum birini yatır ötekini kaldır, altını değiştir onu yatır diğeri kalkar ek gıdaya geçeli dahada zorlaştı işimiz, kahvaltıları, çorba saati, mama saati yoğurt ver meyve ver muhallebi yap derken vakit geçiriyoz bide seçmiyolarmı bikaç değişik şey karıştırsam hemen biliyolar anacım tadını, nasıl bebeksiniz diyorum bazen büyük adam gibiler :26:
ama herşeye rağmen onlarla vakit geçirmek en güzeli,
sizin rahat günleriniz şimdi, bi hareketlensinlerde bak ozaman, benimkiler yerde yuvarlanmaya bi başlıyo birbirlerini tutmaya çalışıyolar bazende altlarını açıyorum açar açmaz benim oğlan yuvarlanıp kaçıyo, sen şimdilik nereye koysan orda duruyo değilmi sizide görürüm yakında :)
Rabbim hepimize sağlıkla büyütmek nasip etsin canım

yabanım sıkma canını çocuk bu hasta olacak tabiki, gittin ya sebep aramışlar, evde duruncada hasta oluyolar zaten, sizinkileri bilmiyorumda benim kociş doğum yaptığım ilk aylarda ayrı bi değişmişti, haliyle başka bi insan giriyo hayatınıza ve tamamen ona odaklanıyosunuz eşlere ilgi azalıyo farkında olmadan, oda böyle ilginç şeyleri sorun yapardı, bide bizimki ikiz ya, gelen olunca niye kızı çok seviyolarda oğlanı sevmiyolarderdi, yada tam tersini söylerdi bazen, annesi sensin tatlım kimse senden daha iyi düşünemez bebeğini ve sağlığını, boşver ilk zamanlarda oluyo bunlar sonra düzelir merak etme sen bebişinle ilgilen onun en çok sana ve sevgine ihtiyacı var hadi iyi bak bebişine üzme kendini öpüyorum canım

daha kış çıkana kadar kolay kolay gitmem annemlere.zaten bahaneye bakıyorlardı,korkum annemgilden geldiktenn sonra hasta olmasıydı korktuğum başıma geldi.nedense annemlere karşı bi çekememezlik var.ben annemgile gidip kalınca kaynanam deliriyor.
ömrümden ömür gitti bu gün.gülüyor kendi kendine oynuyor burnu tıkalı ama.diyorum hasta olsa gülüp oynamaz dimi
işallah canım annemin kıymetini şimdi çok iyi anlıyorum.bizde öyle benim kocam eşim, onunkide annesi.
canım teşekür ederim işallah sadece burun akıntısıdır.ne zormuş annelik helede yavrunun bi yeri acısa

slm kizlar,

canım sütün yeterli gelmemiş oğluşuna demekki aman o doysunda mama takviyeside yap hiç önemli değil yeterki sağlıkları yerinde olsun bebişlerin dimi kilo almaya başlamasınada çok sevindim

]
evet canim onemli olan doymasi, 1haftada 260gr almis, insallah boyle devam eder....
sütünmü yetmiyormuş?bizde mama veriyoruz ama azalttım ben.günde 1-2 defa veriyorum çok kilo yapıyor.aylık 800grla 1 kilo normalmiş bakacam azalıyorsa kilosu yeniden verecem.

.
ben yetiyo saniyodum, cunki hic sikayetci olmuyodu, ac olan bebek aglar diye dusunuyorum bizimki emdikten sonra guzel bi uyku cekiyodu yanihersey yolunda gorunuyodu ama iste haftada 200-300gr almasi gerekirken 50gr filan aliyodu simdiyse toparlamaya basladi, allahtan kilolu dogduda sorun cikmadi...
eger sadece sutun yetiyosa verme tabii, ben bakiyorum sutum kendiliginden akiyo cok var ama iste demekki yeterince besleyici degil
zambakcim ben ayse 57 eskilerden yani, cok sevindim canim allah kucagina almayida nasip etsin insallah, insallah akintilarinda gecerde rahat bi hamilelik yasarsin
gecmis olsun insallah cabucak duzelir, ama iste evde otursanda olabilirdi bence sadece bi tesaduf, benim daha kirkim cikmadi ama nerdeyse hergun cikiyorum allaha sukur biseyimiz yok ama olacak olduktan sonra heryerde olur...
kaynanan yuzunuden sana cok uzuluyorum zaten allah yardimcin olsun..

OOOOO zambakım unuturmuyum seni kızzzzz sende hamişsin ha çok sevindim yaaaaa çok şükür rabbim tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride göstersin canım. hayırlı olsun tekrar dileyen diğer tüm arkadaşlarımızada nasip etsin

benim 8. haftamda olmuştu pembemsi akıntı sonra kahverengiye dönmüştü 1 hafta içinde bitmişti benim çok şükür bir dahada olmamıştı. inşallah seninkide hemen kesiliverir muhtemelen yerleşmeden kaynaklanıyorrrr

zambak gözünaydın,Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

teşekkürler meryemcim

benimde göğüs uçlarım acıyor nerdeyse düştü düşecek 2 gündür maşallah oğlum memeye saldırıyor ve hiç bırakmak istemiyor hatta memede uyumak istiyor,karbonatlı suyla bende sileyim birkaç arkadaşımdan duydum inş faydasını görürüm.

amin canım aminnnnnn...işallah canım burnu tıkanıyor yavrumun, nefes alamıyorallahım acılarını göstermesin hiç birinin.

amin canım aminnnnnn...işallah canım burnu tıkanıyor yavrumun, nefes alamıyorallahım acılarını göstermesin hiç birinin.

slm canim, tunaninda burnu tikaniyo ben suyla temizliyorum..
hastanede gostermislerdi basini sag tarafa yatiriyosun burnun sol deligine su skiyosun sonra ayni seyi diger tarafa yapiyosun, burda fizyolojik su diyolar eczanelerde minik plastik siselerde satiliyo..
biz faydasini goruyoruz, denemediysen mutlaka dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…