günaydın arkadaşlar herkese iyi haftlar
kan testimi tekrarlamdım canlar ama gerekte kalmadı cumartesi adet oldum
Rabbim inşallah ileriki günlerde nasip eder ikinci kez anne olmayı
hadi geçmiş olsun canımm
aymes sen kaçıncı haftanda doğurdun ben artık doğurmak istiyom dayanamıyorum 38 hafta dedinmi doğurcam walla dayanamıyorum kii artıkkk bak halime
melony
nasılsınn
kaç günün kaldıı
ha birde hamilelikte kaç kilo aldım buzamana kadar
aymes ben daha regl olmadım
günaydın kızlarrrrrrr
keyifler nasıl arkadaşlarrrrrrrrrr
aaaaaaaaaaaa çok tatlısınnnnnnnnn sağlıcakla kucakla inşşşş
doğumdan sonra hiç olmadımcanım sen doğumdan sonra hiç olmadın dimi:26: yoksa bu aymı olmadın he yoksammmmm
bugün kötü bi haber aldım yine kayınpederimi hastaneye yatırdılar midesi ağrıyodu uzun zamandır kötü hastalık çıkmış ismini ağzıma bile almak istemiyorum yarın midesini alıcaklarmış çok üzgünümAllah yardımcısı olsun dua edin kızlar bize inşallah iyileşir çok iyi olmaz artık ama nebiliyim işte allah yardım etsin
çok şükür eşim daha iyiselam canım asıl sen nasılsın eşin nasıl oldu herşey yolundadır inşallah
bugün kötü bi haber aldım yine kayınpederimi hastaneye yatırdılar midesi ağrıyodu uzun zamandır kötü hastalık çıkmış ismini ağzıma bile almak istemiyorum yarın midesini alıcaklarmış çok üzgünümAllah yardımcısı olsun dua edin kızlar bize inşallah iyileşir çok iyi olmaz artık ama nebiliyim işte allah yardım etsin
doğumdan sonra hiç olmadım
canım ya çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin.
çok şükür eşim daha iyi
canım geçmiş olsunnnrabbim şifa versin çok üzüldüm yaaaaa
ozaman çok korkulcak bişey yok gerçi istemiyosan korkulcak diyelim istiyosan hemen nasip etsin tabiki rabbim
eşinin iyi olmasına sevindim canım. Amin kızlar sağolun inşallah iyi olur yaşlıda olsa baba sonuçta hep başımızda olsun istiyoruz
meloş maşallah canım.yüzünüde ekleseydin görseydik
melonycim maşllah göbiş kocaman valla aşağı düşmüş iyice sanki ben 36 haftalıktım doğurduğumda 1 gün almıştım tam doğuma gittim normalde 3 haftam vardı ama acele etti benim kız
walla iyi diyelim iyi olalım artık iyice ağırlaştımm resimde görüldüğü üzre
walla eğer 17 si gibi alırsa 19 gun kaldı
cok kilo almadım canım 8 9 kilo aldım ben saten tombik bir hatundum 94 le hamişş kaldım 102 dim en son
maşallah yine çok az almışsınn
bebiş şuan kaç kilo olmuş pekii
bende tombigim ama maşallah ben şimdiden 9kilo aldımm
napıcam hiç bilmiyorum
az almışsın sen ben 25 kilo aldım ama hepsi gitti yine kurudum.ky.kanguru diyor bana
az almışsın sen ben 25 kilo aldım ama hepsi gitti yine kurudum.ky.kanguru diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?