maşallah yine çok az almışsınn
bebiş şuan kaç kilo olmuş pekii
bende tombigim ama maşallah ben şimdiden 9kilo aldımm
napıcam hiç bilmiyorum
merhabalar kızlar bende yeni üye oldum 1 yıllık evliyim imkansızı başardım hamile kaldım ama hemen kaybettim niye böyle oldu son çaremiz ameliyat gibi görünüyo bilemiyorum artık inşallah birgün hepimiz anne olucaz
bir kere olduysa bi kere daha olur korkma rabbim hakkkında hayırlısını versin sorun ne pekii
merhabalar kızlar bende yeni üye oldum 1 yıllık evliyim imkansızı başardım hamile kaldım ama hemen kaybettim niye böyle oldu son çaremiz ameliyat gibi görünüyo bilemiyorum artık inşallah birgün hepimiz anne olucaz
selam arkadaşım bir kere kalmışsın bak ne güzel sonu kötü olmuş ama inşallah ileride sağlıklı bi hamilelik geçirip bebeğinde kucağına alırsın rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
kızlar en yakın zamanda gidip gün alıcaz ameliyata karar verdik herşeyin hayırlısı çok heyecanlıyım tabi korkularımda var çünkü son umudumuzu buna bağladık
canım demek imkansız bişey yokmuş rabbim ol demiş olmuş.o istedimi hiç bi bahane banane değil.merhabalar kızlar bende yeni üye oldum 1 yıllık evliyim imkansızı başardım hamile kaldım ama hemen kaybettim niye böyle oldu son çaremiz ameliyat gibi görünüyo bilemiyorum artık inşallah birgün hepimiz anne olucaz
valla sorma,kalsın istedim ama gidiyor.pantolon giyemiyorum basen yok bacak arası açıldıanammm sen 25 kilomu aldın nerde o kilolar kız hiçbişey kalmamış valla kupkurusun resmen bende öyle zayıf olsam keşke çok kilo almadım ben 8 kilo aldım ama tedavide 5 kilo almıştım o kiloyla hamiş kaldım doğumda aldıklarım gitti ama tedavide aldıklarım gitmiyo çok sevdiler beni
yabanımm zaten daha 6ayın içindeyim bidüşünsene 9ayın sonunu
yaa maşallah ssana nasıl gitti o 25kilo
kaçla hamile kalmıştınki
çok zayıfmışsın demekki...
canım demek imkansız bişey yokmuş rabbim ol demiş olmuş.o istedimi hiç bi bahane banane değil.
valla sorma,kalsın istedim ama gidiyor.pantolon giyemiyorum basen yok bacak arası açıldıhamileyken ne güzeldi
51 le hamile kaldı 75 kilo oldumdoğumda 15 kilo gitti.gerisi kalmıştı oda gitti şimdi kaç kiloyum bilmiyorum.en son 54 tüm ama yine vermişimdir
kilo istersin alamazsınn sen onlardansınnnn
bende istemesemde şak diye yapışıyorrrrr:84::84:
yok canım ne kadar yesemde almıyorum kilo.iyimi kötümü bilmiyorum
bakkk yaaaa heralde iyiii
hiç düşünmeden yemek yemekkk negüzelllll
canım senin eşinde sayı kaçtı takviyeler aldınmı hem umutsuzluğa kapılma rabbimin gönlü istesin yeter bak ben bu derdimizi bilmeden hamile kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?