Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese tünaydın. nasılsınız kuzucuklar nasıl bakalım büyüyolar maşallah hepsi melony bişi kalmadı canım sanada hadi hayırlısı bakalım.

biz gene diş çıkarıyoruz bitmedi gitti bu dişler 8. yi bir çıkartamadık bu seferki uzun sürdü niyeyse. öykü hanım bu arada artık arada sırada tutunmadan ayakta durmaya başladı 2 adım 4 adım derken 8 adım atar olduk darısı yürümemize inşallah bakalım bekliyorum doğumgününe kadar yürürmü diye. o adım attıkça bende iyice sevindirik oldum

Son düzenleme:

casperim selam canım nasılsın maşallah öyküye 8. diş çıkıyo demek yürümeyede başlamış artık ne güzel valla bu kadar adım atıyosa yürümesi çok yakındır demek inşallah yaşıyla beraber yürür canım

günaydın kızlar ne güzel bir topikmiş burası :))
benim eşimde 30mayısta varikosel ameliyatı olacak :)
inş en yakın zamanda içinize bende girerim
ameliyat olupta hemen hamile kalanlar var mı kızlar :26:

selam arkadaşlar benim adetim 5 gündür gecikti sabah bi test yapıyım dedim idarar testinde hafif ikinci çizgi çıktı gidip hemen kan yaptırdım değerim 2 çıktı hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum bilgisi olan varmı? Üzülsemmi sevinsemmi şaşırdım daha çok erken hiç olma ihtimali yokken normal yolla bebişmi geliyo yoksa kafam karma karışık sonucu faxlayabileceğim tanıdık birileri varmı yazarsanız bana çok sevinirim

günaydın arkadaşım inşallah tez zamanda sende hamiş olursun rabbim gönlüne göre versin benim eşimde varikosel ameliyatı oldu daha sonra tüp bebekle çocuk sahibi olabildim ama normal yolla olan arkadaşlarımızda var şu anda benimde olma ihtimalim var

canım eger kanda degerin 2çıktıysa bu idrarda gözzükmez zaten
idrar testi yanlış yani.
degerde 2 biliyosun 5in üzeri hamişlik
canım 2gün sonra tekrarla
allah gönlüne göre versinnn
bebişş varsada sevinnn kızına kardeş geliyoooo

canım hamilelik için 4 ve yukarısı olması gerekli

kızlar her zaman olsun diye dualar ettik hepberaber biliyosunuz varsada başımın üstünde yeri var ama yoksada çok üzülmiycem açıkçası çok istemiyorum şu an kızım daha çok küçük çünkü bana görede yok ama doktora faxladım bi tane var diyo kafamı karıştırdı resmen ben 2 gün sonra tekrarlıyım en iyisi net sonucu ozaman alırız

sağol canım daha kesin değil ama şüpheleniyorum yine sürekli ağlıyo çünkü nedir çocuğumun bu kulaklardan çektiği ya mahfoldu valla inşallah diştir diyorum ama bakalım dr söyler artık

,geçmiş olsun canım ama inşallah kulak değildirde diştir zamanıda geldi sayılır dişlerin çarçabuk düzelir inşallahhhhh.

slm canım iyiyim çok şükür koşturmaca işte. evet 8. geliyo onlada kalmıyoruz akşam bir baktım 9. da harekete geçmiş hatta 10 da arkadan hemen gelecek öykü hanım dişlerde aceleci biraz tek tek değilde toptan çıkarıyo hanfendi anamızıda ağlatıyo tabi üst dişleride 4 tane birden gelmişti .
inşallah canım bakalım bekliyoruz her an yürümesini ama biraz korkuyo yaşını da belki geçebilir diyorum ben . hayırlısı bakalım. zeyno ne yapıyor huzursuzluğu dışında çok merak ediyorum kız kızını bindallısı ile koy resimlerinide görelim artık yüzünü. yarı yaşıda hayırlı olsun bu arada

canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu bizde pek işe yaramadı ama hiç yaramadıda değil biraz yükselme olmuştu sonradan tüpbebekle hamile kaldım ben ama ameliyattan sonra hamiş kalan arkadaşlarda oldu inşallah tez zamanda sende buraya transfer olursun hakkınızda hayırlısı olsun

canım hakkında hayırlısı olsun evet çok bekledik bu günleri azda dualar etmedik erken merken ama bebiş varsa keyfine bak sürpriz yaparakdan gelmiş olur eniinde sonunda bir ikinci isteyecektin elbet zeyno için kendiliğinden gelişi işine gelir ama tabi zeyno küçük daha kendinizi toparlamadan bir düzene girmeden gelmesi sizi yorar. ama varsada yapacak bişi yok dediğim gibi keyfine bak. yoksada zaten erken diye üzülmede zaten zeynon sana yeter değer için tam bişi diyemicem 5 ve üstü diye biliyorum sadece benim bir arkadaşımda değer 2 çıkmıştı hamile değildi. labaratuvara görede değişebilir belki bencede sen tekrarla bir bakalım tekrar çıkarsa hatta 2 tane daha al bence ikisindede hafif bile çıkarsa vardır o zaman büyük ihtimal. bende merakla bekliyorum

aymes kız sende hamileysen can isoda hamile zaten tüpten sonra hamile kalındı kucaklara alındı kafalar rahatladı tabi kendiliğinden gelmeyemi başladılar ne bende kolları sıvamaya başlasammı yoksammmmm

aymes kız sende hamileysen can isoda hamile zaten tüpten sonra hamile kalındı kucaklara alındı kafalar rahatladı tabi kendiliğinden gelmeyemi başladılar ne bende kolları sıvamaya başlasammı yoksammmmm

başla canım ne duruyon daha:)kızın 2 yaşında olur hemen hemen iyide olur.

canım yabanında dediği gibi sen başla artık aşağı yukarı öykü 2 yaşında olucak ama benim için hala erken olduğunu düşünüyorum kısmet artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun

yani bence testte hamile değilsen hiç bişe çıkmıyo aslında bunu yıllardır yaptığımız için biliriz azcık var gibi aymess hakkında hayırlısı olsun doğur kız walla ben su saframdan ameliyat olayım heme düşünüyorum canını hiç sıkma hakkında hayırlısı olsun

evet tüpten sonra rahatlandığı için hemen hamile kalınıyor benim tanıdığım menepoza giriyodu tüple 2 doğurdu imkansızken bir sene sonra tekrar hamile kaldı bence normal yanee sende düşün walla ben bunu doğuruyum cok beklemicemmm

aymes
2 bi değer değil ya
ve 5 gün geçti diyosun
geç gebelik değilse hamile değilsinidr
hakkında hayırlısı olsun ama
istemiyorsan korun eskisi gibi düşünme ne olacağı belli olmaz

bak kocama tek çocuktan gözü korktu sıkı sıkı korunuyo

süttevet canım herhalde testlar hatalıydı yada bilmiyom başka sorun vardı
bu sabah tekrarladım bişey çıkmadı bi kaç sene korunmak lazım olmuyo zaten diye boşlamalıyım galiba inşallah rabbim nasip eder ama kızım daha çok ufak biraz büyüse daha iyi olur tabiki şimdi isteyen kardeşlerime nasip etsin rabbim

kan tahlilini tekrarladınmı aymes

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarla ugrasiyoruz
benim cadilar cok mizmiz oldular herhalde dislerden cok yoruyolar bizi insallah bir an once cikarirlar su disleri allahim hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…