tünaydın hatunlar nerelerdesiniz kimsecikler yok yine
aymescim geçmiş olsun,zeynebimiz orta kulak iltihabı olmuş
herkese tünaydın. nasılsınız kuzucuklar nasıl bakalım büyüyolar maşallah hepsi melony bişi kalmadı canım sanada hadi hayırlısı bakalım.
biz gene diş çıkarıyoruz bitmedi gitti bu dişler 8. yi bir çıkartamadık bu seferki uzun sürdü niyeyse. öykü hanım bu arada artık arada sırada tutunmadan ayakta durmaya başladı 2 adım 4 adım derken 8 adım atar olduk darısı yürümemize inşallah bakalım bekliyorum doğumgününe kadar yürürmü diye. o adım attıkça bende iyice sevindirik oldum
günaydın kızlar ne güzel bir topikmiş burası :))
benim eşimde 30mayısta varikosel ameliyatı olacak :)
inş en yakın zamanda içinize bende girerim
ameliyat olupta hemen hamile kalanlar var mı kızlar :26:
selam arkadaşlar benim adetim 5 gündür gecikti sabah bi test yapıyım dedim idarar testinde hafif ikinci çizgi çıktı gidip hemen kan yaptırdım değerim 2 çıktı hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum bilgisi olan varmı? Üzülsemmi sevinsemmi şaşırdım daha çok erken hiç olma ihtimali yokken normal yolla bebişmi geliyo yoksa kafam karma karışık sonucu faxlayabileceğim tanıdık birileri varmı yazarsanız bana çok sevinirim
selam arkadaşlar benim adetim 5 gündür gecikti sabah bi test yapıyım dedim idarar testinde hafif ikinci çizgi çıktı gidip hemen kan yaptırdım değerim 2 çıktı hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum bilgisi olan varmı? Üzülsemmi sevinsemmi şaşırdım daha çok erken hiç olma ihtimali yokken normal yolla bebişmi geliyo yoksa kafam karma karışık sonucu faxlayabileceğim tanıdık birileri varmı yazarsanız bana çok sevinirim
sağol canım daha kesin değil ama şüpheleniyorum yine sürekli ağlıyo çünkü nedir çocuğumun bu kulaklardan çektiği ya mahfoldu valla inşallah diştir diyorum ama bakalım dr söyler artık
casperim selam canım nasılsın maşallah öyküye 8. diş çıkıyo demek yürümeyede başlamış artık ne güzel valla bu kadar adım atıyosa yürümesi çok yakındır demek inşallah yaşıyla beraber yürür canım
günaydın kızlar ne güzel bir topikmiş burası :))
benim eşimde 30mayısta varikosel ameliyatı olacak :)
inş en yakın zamanda içinize bende girerim
ameliyat olupta hemen hamile kalanlar var mı kızlar :26:
kızlar her zaman olsun diye dualar ettik hepberaber biliyosunuz varsada başımın üstünde yeri var ama yoksada çok üzülmiycem açıkçası çok istemiyorum şu an kızım daha çok küçük çünkü bana görede yok ama doktora faxladım bi tane var diyo kafamı karıştırdı resmen ben 2 gün sonra tekrarlıyım en iyisi net sonucu ozaman alırız
aymes kız sende hamileysen can isoda hamile zaten tüpten sonra hamile kalındı kucaklara alındı kafalar rahatladı tabi kendiliğinden gelmeyemi başladılar ne bende kolları sıvamaya başlasammı yoksammmmm
aymes kız sende hamileysen can isoda hamile zaten tüpten sonra hamile kalındı kucaklara alındı kafalar rahatladı tabi kendiliğinden gelmeyemi başladılar ne bende kolları sıvamaya başlasammı yoksammmmm
kızlar her zaman olsun diye dualar ettik hepberaber biliyosunuz varsada başımın üstünde yeri var ama yoksada çok üzülmiycem açıkçası çok istemiyorum şu an kızım daha çok küçük çünkü bana görede yok ama doktora faxladım bi tane var diyo kafamı karıştırdı resmen ben 2 gün sonra tekrarlıyım en iyisi net sonucu ozaman alırız
aymes
2 bi değer değil ya
ve 5 gün geçti diyosun
geç gebelik değilse hamile değilsinidr
hakkında hayırlısı olsun ama
istemiyorsan korun eskisi gibi düşünme ne olacağı belli olmaz
bak kocama tek çocuktan gözü korktu sıkı sıkı korunuyo
süttevet canım herhalde testlar hatalıydı yada bilmiyom başka sorun vardı
bu sabah tekrarladım bişey çıkmadı bi kaç sene korunmak lazım olmuyo zaten diye boşlamalıyım galiba inşallah rabbim nasip eder ama kızım daha çok ufak biraz büyüse daha iyi olur tabiki şimdi isteyen kardeşlerime nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?