Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aymescim zaman hiç geçmiyo gibi ilerledikçe zorlanıyorum artık heycanda var olmaz olurmu nası hemde senin kıs nasıl sen nasılsın

son zamanlar geçmek bilmez biliyorum ama doğum bi gerçekleşsin gözünü açıp kapayana kadar günler geçicek benim benim kuzu 6 aylık oldu bile daha dün doğmuştu sanki zaman gerçekten çabuk ilerliyo çok şükür biz iyiyiz kızım biraz huysuz ama idare ediyoruz artık napalım

ee biliyo çok değerli olduğunu anneyi babayı yoruyo azcık bakalım bizimki nası olcak

günaydın arkadaşlar bizim oralarda kız bebekler 6 aylık olunca 6 aylık kınası yakılır bende kızıma yakıcam bu hafta sonu kısmetse eşime bindallı aldırttım bi kaç arkadaş çağırıcam eğlenicez inşallah benim cimcime sorun çıkarmazsa tabi kalabalığı hiç sevmiyo valla

oyyy oyyy zeynebimiz bindallımı giyecekmiş,nede güzel yakışır prensesimegözünde kalmasın hiç bişey yap valla.bizde öyle bişey yok diş buğdayı var(yani burada diş hediği diyorlar:) )yapmaya niyetim yok zaten.beşik yaptık rezil oldum,sizde varmı bilmiyorum beşiği ve giyecek kıyafetleri anneanne hazırlar ilk bebekte.bide beşik yapınca akrabalar komşular çağrılır burada.eşim sadece annenler gelsin başka kimseyi çağırmasın ben masrafları karşılayamam dedi,annemde şuna buna söylemezsek olmaz dedi.anne sizde yapalım dedim kardeşim evlerinde yapsın dedi oturup ağladım.evimiz sobalı tek odada soba var annemin söyleyeceği kişi çok nasıl sığacaklar.eşim yemek masraflarınıda onların yapması gerek öyle oluyormuş diyor,kaynanam ben gelemem beşiğe diyor bir sürü sorun.ben ağlayınca kardeşim tamam burada yapalım dedi masraflarıda karşıladı eşime verdirtmedi saolsun.yoksa diyeceği şuydu beşik yaptık sizin mahelleyi doyurdum diyip başımın etini yiyecekti.o yüzden böyle bişeye girişmeye korkarım

giyecek inşallah canım koyarım resimlerimizi görürsün :) bizdede diş buğdayı var adım çöreği var ben herşeyi yapmak istiyorum kısmet olursa bizimde beşiği anneanne alıyo kıyafetler falan alıyo ama doğumda getiriyo öyle birilerini çağırmak yok. Seni çok kırıyolar canım ya çok üzülüyorum ben çok ayıp etmişler valla çağıracaksın tabi ya öyle şeymi olur ne demek mahalleyi doyurdum çok ayıp gerçekten kaynanana zaten gıcığım ama eşinde çok anlayışsızmış senin bebeğin bi daha böyle küçük olmıycak herşeyi yaşamak hakkın ama anlamıyolar işte allah ıslah etsin ne diyim

oyy maşallah kuzum benim yabanımın da dediği gibi yap walla ağlasın sızlasın kuzu boşver senin içinde kalmasın ben olsam bende yaparım ki burda da tuzlama var bende onu yapcam bizde yoktur öle bir adet ama en yapıcam

bizdede olur yeni doğan ceyizi anneanne hazırlar ama kendi evinde olur saten gelen boş gelmez pasta falan verilir benim annem hazırladı bebeğimin tum kıyafetlerini hatta doğum hediyesi olarakta şu rainbow temizlik robotlarından almış kızdım tabiii ne gerek var diye çok pahalı bir alet ama almış artık eline sağlık oda geliyo saten gelecek haftaya bende 37. 38. hafta başına doğrururum artıkın taşımakta zorlanıyorum tosbamı

melony canım tadını çıkar bu günlerinin,insan çok özlüyor haberin olsun.

yok yabanım hiç çıkaramıyorum beni safra taşı mahvediyor ne yediriyo ne içiriyo ağrısıda cabası gece uykularım bitti doktor mayısı cıkar yeter diyor haziran başında alırız dayanmazsan dedi ama ben 15 16 sına kadar sabredeceğim ama cok zor yanii özleyeceğimi sanmiyorum canım acı cekiyorum çünkü

slm, yuzum kizararak yaziyorum size, sizlerden bu kadar uzak kaldigim icin cok ozur dilerim

yabanim yahu ben kara prensesin yanaklarini yirim ya cok tatli masallah

melobycim az kalmis guzelim, sag salim kucagina alirsin insallah tabii can iso zambak sizler icinde bu dua gecerli, allah yardimciniz olsun...

meryem kizlari buyuttun turkiyeye el opmeye goturceksin demek bizde kismet olursa 22haziran gibi yola cikacaz (arabayla gidiyoruz)

ve diger butun arkadaslar hepinizi cooook opuyorum

bize gelince oglus buyuyo 4ay 18gunluk oldu, yerlerde yuvarlanip duruyo

hoşgeldin canım faceden seni takipteyim zaten ama burayada gel çok boş kaldı topiğimiz valla. Tuna paşada maşallah çok büyümüş çokta yakışıklı olmuş valla

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz sukur allaha maratonum devam ediyor cadilarimla

melonycim az kalmis canim kavusmaniza saglikla kavus bebisine insallah

aymesim yerim ben onun bindallisini buyumusde bindalli giyecekmis

dilemcim nerelerdesin sen ozlettin kendini tuna pasada kocaman adam olmus masallah saglikla buyusun insallah

evet canim allah nasip ederse el opmeye gidiyoruz babaanneye dedeye esimin tarafi hep turkiyede ilk defa gorcekler kizlari bakalim benim cadilar napcak turkiyede belkide huysuzluklari gecer insallah oyle olur bizde 25 haziranda gidiyoruz allahin izniyle ucakla gidiyoruz
su disleri bir cikarabilsek berfinin iki diside cikti simdi sira asmin ve ecrinde insallah turkiyeye gitmeden cikarirlar cunku berfin biraz daha rahatladi

Son düzenleme:
gunaydın kızlarrr:92::92::92::92::92:

nasılsınız hayalet topic buraa iyice artık

ben artık cok sıkılıdm doğurmak istiyom yaaa daha 25 gun var yaa :95::95::95::95::95::95:

günaydınlar melonycim sabret az kalmış doğuracaksın zaman öyle çabuk geçicekki hiçbişey anlamıycaksın valla.

biz 6 ay kınamızı yaptık arkadaşlar ama kızım çok ağladı hiçbişey anlamadım üzerini giydirmemle çıkarmam bir oldu doğru düzgün resim bile çekilemedik bi kaç tane çektik onları koyucam bi ara benim kzıım kalabalığı hiç sevmiyo çok yabancılıyo ne yapıcağımı şaşırdım çok kalabalıkta değildik aslında 10 kişiydik ne oyun oynayabildik ne bişey biz yatak odasına gidip orda oturduk misafirlerde içerde ozaman susuyo kimse yokken tam sakinleşti diye içeri götürüyorum hadi bi çığlık daha herkes hemen gitti zaten kızımın o halini görünce istediğim gibi olmadığı anlıycağınız

senin kızın azcık nazlı napcan hayırlı kınalar olsun rabbim düğün kınalarınıda görmeyi nasip ettirsin inşallah asıl ozaman ağlamalı hem ağlarım hem giderim der ozmana rabbim nasip etsin göstermeyi:97::97::97::97:

aminnnnnn canım rabbim cümlemizin evlatlarının hep güzel günlerini hayırlı günlerini görmeyi nasip etsin valla fazlı nazlı benim kız ama yapacak bişey yok idare edicez artık.
Babası kızımı bindallıyla gördü bide yüksek yüksek tepelere şarkısını açtım bi ağlamaya başladı ne oldu dur dedim ben kızımı kimselere vermem o benim bitanem diyo bende babamın bitaseydim ama sen aldın diyorum o başka diyo işine gelmiyo

Son düzenleme:

kız bende ağladım haa saten iyi ce ağlak oldum babası nası zor elde etti öle kolay kolay verirmi onu başkasına benimkide aynısını sölüyo benden zor alırlar onu diyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…