Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hatyırlı cumalar kızlar
rabbim hepimizi dualrını kabul etsin inşşşşş
bizlerde unutmyın dua ederken

slm kizlar....

umarim herkes iyidir...biz iyiz allaha sukur, oglus biraz rahatsizdi onunla ugrastim simdi iyi, sali gunude turkiyeye yolculuk basliyo yan tam gaz hazirlik icindeyim valizler bi yandan ev toparlanacak diger yandan ugrasip duruyorum iste....

aymescim cok buyuk gecmis olsun insallah bas agrilarinda gecer ...

sevcan cok tebrik ederim allah tamamina erdirsin, saglikla kucagina almak nasîp olsun....

bu arada facebooku olan arkadaslar isterlerse beni ekleyebilirler daha cok oralardayim

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarla ugrasiyom maraton devam ediyo yani
bizde cumartesi gidiyoruz allahin izniyle turkiyeye bende de hazirlik tam gaz devam ediyor yine gelirim insallah
kendinize iyi bakin bebisleri optum

günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese

sağol canım çok şükür geçti beni baya korkuttu ama allaha çok şükürki geçti

merhaba arkadaşlar..Bu topikteki bazı yorumları okudum o kadar mutlu oldum ki umuduma umut eklendi.Ben 2 yıldır uğraşıyorum ancak erkek inferlitite ile 7 aydır tanıştık malesef ki..eşimdeki sayı 400 bin, hareket ve morfoloji %0 , bu değerlerle normal gebelik zormuş.Bana önerebileceğiniz takviye var mı ?

merhaba arkadaşım eşin bi ürolağa gitsin öncelikle belki bi ilaçlar falan verir daha sonra keçiboynuzu kürü falan yapabilirsiniz ben denemiştim aktarlardan sperm arttırıcı larşımlar aldım eşim gncnin sperm arttırıcı ilaçlarını kullandı bi sürü şey denedik ama allah doğal yolla nasip etmedi çok şükürki bi bebişim var tedaviyle oldu benim kuzum rabbim dileyen herkese versin kimsenin kolları boş kalmasın

cuma günü haftayı ben kapatmıştım bugünde ben açıyorum gelen giden olmamış hiç nerlerdesin hatunlar herkes tatildemi yoksa

hu hu selam
herkes çocuğa dalmış

bende pek k.k ya bakmıyorum

fadik falan ne yapıyo acaba

kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
fadik bir süre kk ye gelmeyecek bötle bir karar aldı

Beyin kanaması yoktur oyle olsaydı ilk 4 saat içinde kusma basağrısı bakışlarda değişme olurdu uyku hali olurdu sadece gecirdiğin sarsıntıdan dolayı ağrı oluyordur. Gecmiş olsun

Selam Hanımlar,

Bende uzun zamandır ugrayamıyorum buralara. Deniz 26 aylık oldu artık yavaş yavaş konuşuyor. Cümle kuramıyor hala sadece kelimelerle idare ediyoruz. Bizimde Isvece gitme planlarımız gündemde oturma iznine başvurdum bakalım ne zaman cıkacak. İşten ayrılmayı planlıyorum. Bu senenin sonunda taşınmış olacağım hayırlısı ile bakalım. Eşim 1 yıldır Isvecte ve çalışıyor. Temmuzda 1 haftalık tatilimiz var. Şimdilik kendinize iyi bakın selamlar sevgiler...

hakkınızda hayırlısı olsun.
Benim oğlum da 18 aylık. bazı kelimeleri söylüyo ama ben bir an önce konuşmasını istiyorum.
özellikle de kaka ve çişini söylemesini.

canım geçmiş olsun allah baterinden korusun ama mutlaka tomo çektir

KIZLAR BENİM BÜTÜN DUALRIMDA SİZLER VARSINIZ BENİM DUALARIM SİZLERSİZ EKSİK YARIM KALIR SİZDE BENİ UNUTMAYIN (unutmasınız biliyorum )BU GECE HÜRMETİNE YARAB .......rabbim dualrımız kabul etsin... ahireti için çalışan kulardan eylesin... bizleri sevgili peygaberimiz (sav)şefatinden mahrum etmesin... cehenem azabından korsun... islam nuruyla nurlandırsın peygaber efendimizn ahlakıyla ahlaklandırsın inşşş... ellerimiz boş çevirmesin... kimseyi yalnız çaresiz bırakmasın... evlerimiz .. sağlık sıhat huzur versin... eşlerimizi yanımızdan hayatımızdan eksik etmesin.... evliklerimiz bebeşlerimizle taçlandırsın... en doğalından çifter çifter bebişlerle doldursun yuvalarımzı .....rabbim bu gün yaptığımız bütün dualrı kabul etsin inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…