slm kizlar....
umarim herkes iyidir...biz iyiz allaha sukur, oglus biraz rahatsizdi onunla ugrastim simdi iyi, sali gunude turkiyeye yolculuk basliyo yan tam gaz hazirlik icindeyim valizler bi yandan ev toparlanacak diger yandan ugrasip duruyorum iste....
aymescim cok buyuk gecmis olsun insallah bas agrilarinda gecer ...
sevcan cok tebrik ederim allah tamamina erdirsin, saglikla kucagina almak nasîp olsun....
bu arada facebooku olan arkadaslar isterlerse beni ekleyebilirler daha cok oralardayim
merhaba arkadaşlar..Bu topikteki bazı yorumları okudum o kadar mutlu oldum ki umuduma umut eklendi.Ben 2 yıldır uğraşıyorum ancak erkek inferlitite ile 7 aydır tanıştık malesef ki..eşimdeki sayı 400 bin, hareket ve morfoloji %0 , bu değerlerle normal gebelik zormuş.Bana önerebileceğiniz takviye var mı ?
biz eşimle cumartesi günü bi trafik kazası geçirdik ben kafamı ön cama çarptım baya bi sarsıldım ogünden beri baş ağrım geçmedi dra gittim ogün kusman ve boyun ağrın yoksa tomografi çektirmeye gerek yok demişti ama hala başım ağrıyo arada bide başım dönüyo sanki endişelenmeye başladım bilgisi olan varmı arkadaşlar beyin kanaması (allah korusun) falan olsa bugüne kadar çıkardı dimi 4 gün geçti üzerinden sarsılmanın etkisindenmi acaba hala ağrıyo başım ne yapıcağımı şaşırdım valla
hayılı kandiller
Selam Hanımlar,
Bende uzun zamandır ugrayamıyorum buralara. Deniz 26 aylık oldu artık yavaş yavaş konuşuyor. Cümle kuramıyor hala sadece kelimelerle idare ediyoruz. Bizimde Isvece gitme planlarımız gündemde oturma iznine başvurdum bakalım ne zaman cıkacak. İşten ayrılmayı planlıyorum. Bu senenin sonunda taşınmış olacağım hayırlısı ile bakalım. Eşim 1 yıldır Isvecte ve çalışıyor. Temmuzda 1 haftalık tatilimiz var. Şimdilik kendinize iyi bakın selamlar sevgiler...
biz eşimle cumartesi günü bi trafik kazası geçirdik ben kafamı ön cama çarptım baya bi sarsıldım ogünden beri baş ağrım geçmedi dra gittim ogün kusman ve boyun ağrın yoksa tomografi çektirmeye gerek yok demişti ama hala başım ağrıyo arada bide başım dönüyo sanki endişelenmeye başladım bilgisi olan varmı arkadaşlar beyin kanaması (allah korusun) falan olsa bugüne kadar çıkardı dimi 4 gün geçti üzerinden sarsılmanın etkisindenmi acaba hala ağrıyo başım ne yapıcağımı şaşırdım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?