İyi geceler benım halımı en ıyı anlayan arkadaslarım. Görusmeyelı nasılsınız bakalım? Hemen kendımden bıraz bahsedeyım. eşimin yanına gemıye gıdebılmek ıcın 1 ayı geckın bır suredır ugrasıyorum. kursa gıttım ve sınavı gectım. sonunda lıman cuzdanımı, pasaportumu, saglık yoklama belgemı aldım. artık hazırım eşimin yanına gıtmeye. yorucu bır maratondu ama sonunda esımle olmak vardı ve rabbımın yardımıyla atlattım. Şımdı valız hazırlamaya basladım. Allah ızın verırse cumartesı sabah sefer baslıyor benım ıcın. 3 yıllık evlıyım ve dogru durust esımle vakıt gecıremedım. sukur kı bu yaz bırlıkteyız. sımdı yardımınıza ıhtıyacım var. Valıze neler koymalıyım. unuttuklarım olabılır. gercı ben yerlestırdım ama akıl akıldan ustundur unuttuklarım olabılır halıyle. Hepinizi cok sevıyorum. . Hasret zor gelmeye baslıyıor artık. Allaha emanet olun. Hakkınızı helal edın. ben daha gelmeye calısıcam buraya ama gelemezsem de sızlere mutlu guzel gunler dılıyorum. hepinizi kocaman opuyorummmmmmmm. Bana dualarınızı eksık etmeyın
herkese ıyı akasamlar benı hatırlarsınız enikazya sonra ısmımı degıstırmıstım bırhı olarak gecen sene 26 hazıranda asılama yapmıstım cok sukur tuttu kızım suan 4 aylık oludu Allahım burdakı arkadaslarımın erkek ınferlıtesındekı arkadasların hepsıne saglıkla evlatlar nasıp etsın benım kızım gecelerı hıc yatmıyor malesef sabah 4 de kadar oturuyoruz gunduz yatıyor gece nobette dısarı gezmelerınıde hıc sevmıyor cok evcıl hıc bır yere gıdemıyoruz malesef sımdı yanımda salıncagında uyuyor sızlere merhaba dıyeyım dedım ozlemısım yazmayalı herkese bebegı ıle saglıklı omurler dılerım tedavıdekı arkadasların Allah yardımcısı olsun yuvalarından bebek seslerı bebek kokusu hayırlısı ıle olsun ınsalaah
kızlar selam ben doğurudum kızım 26 gunluk bile oldu cok şükür iyiyz
hepinizi kocaman öpüyorum
oh maşallah dişler erken çıkmış :) hayırlı olsun. işi neden bırakıyosun çocuk içinmi ?
sağol canım,annem bel fıtığı oldu bakamıyor oğluma bende zaten dayanamıyordum zor geliyordu birde yol çok uzak stres,sıkıntı yaşıyordum bakıcaya da bırakmak istemiyorum en iyisi kendim bakarım diye düşündüğüm için işi bırakıyorum
selam arkadaşlar...bir süredir forumu takip ediyorum bizde morfoloji bozukluğundan müzdariptik. korunmayı geçen ay bırakmıştık. ilk denemede olmadı sonra doktora gittik bende problem yoktu doktor çok erken gelmişsiz 1 yıl denesydiniz dedi.eğer içimizde şüphe kalmasın derseniz bide spermiyoogram yaptırın dedi.yaptırdık ve %2 normal çıktı.çok üzüldük doktorlar normal yolla olabilir yılbaşına kadar deneyin dedi. çok araştırdık netten ne duyduysak aldık.umudumuz yoktu 3-4 ayı gözden çıkarmıştık.derken dün sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum ve şaşkınım nasıl oldu bilmiyorum doktorların bile belki olur dediği şey oldu %2 ile oldu. hemde kürlere başlayalı1 hafta olmuştu..diyeceğim o ki kimse umudunu kaybetmesin allah vermek isteyince veriyor darısı tüm isteyenlerin başına
oh maşallah dişler erken çıkmış :) hayırlı olsun. işi neden bırakıyosun çocuk içinmi ?
sağol canım,annem bel fıtığı oldu bakamıyor oğluma bende zaten dayanamıyordum zor geliyordu birde yol çok uzak stres,sıkıntı yaşıyordum bakıcaya da bırakmak istemiyorum en iyisi kendim bakarım diye düşündüğüm için işi bırakıyorum
anladım canım iyi yapmışsın bende bakıcıya güvenemem tek güvendiğim kişide annem valla başkasına bırakmak zorunda kalmam inşallah öyle bişey olsa bende bırakırdım işi herhalde kıyamam kuzuma
selam hanımlar,ben doğurdum kızım dün haftasını doldurdu,ona bakınca çok mutlu oluyorum zor günlerin inşallah geride kaldığını düşününce şürkrediyorum rabbime ve mucizesini bekleyen herkese dua ediyorum..
slm kızlar herkesin berat kandili mübarek olsun tüm günahları affeden bağpışlayan rabbim bizlerinde günahlarını affeder inşallah.
baya oldu heralde gelmeyeli 1 aydır annem memlekete gitmişti öyküyede bakacak kimse olmayınca işede gelmemiştim evdeydik öykü hanımla pc yide eşim lazım oluyo diye yanında taşıdığından evdende giremedim kızlar. umarım herkes iyidir herşey yolundadır. biz baya büyüdük büyüyoruzda çok şükür kızım 3 haftadır yürüyo karıştırmadık yer bırakmıyo hiç totosunun üstüne oturmuyo bi enerji bi enerji sormayın valla halimi zor ama çok güzel günler.rabbim dileyen herkese yaşatsın inşallah bu güzel duyguları kimseyi mahrum etmesin. aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
diğer topikdende haberim yok inşallah ordanda güzel haberler vardır gelmeyeli
yeterim sen nasılsın canım nasıl gidiyor eşin ne durumda dahada iyileşmiştir inşallahhh
aymesim sen nasılsın zeyno nasıl neler yapıyo büyümüştür kuzucuk
selam hanımlar,ben doğurdum kızım dün haftasını doldurdu,ona bakınca çok mutlu oluyorum zor günlerin inşallah geride kaldığını düşününce şürkrediyorum rabbime ve mucizesini bekleyen herkese dua ediyorum..
slm kızlar herkesin berat kandili mübarek olsun tüm günahları affeden bağpışlayan rabbim bizlerinde günahlarını affeder inşallah.
baya oldu heralde gelmeyeli 1 aydır annem memlekete gitmişti öyküyede bakacak kimse olmayınca işede gelmemiştim evdeydik öykü hanımla pc yide eşim lazım oluyo diye yanında taşıdığından evdende giremedim kızlar. umarım herkes iyidir herşey yolundadır. biz baya büyüdük büyüyoruzda çok şükür kızım 3 haftadır yürüyo karıştırmadık yer bırakmıyo hiç totosunun üstüne oturmuyo bi enerji bi enerji sormayın valla halimi zor ama çok güzel günler.rabbim dileyen herkese yaşatsın inşallah bu güzel duyguları kimseyi mahrum etmesin. aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
diğer topikdende haberim yok inşallah ordanda güzel haberler vardır gelmeyeli
yeterim sen nasılsın canım nasıl gidiyor eşin ne durumda dahada iyileşmiştir inşallahhh
aymesim sen nasılsın zeyno nasıl neler yapıyo büyümüştür kuzucuk
senin kandilinde mübarek olsun canım rabbim evladını bağışlasın sana
kuzum ne güzel anlatmışsın öyküyü ölyle
biz çok şükür dah iyiyiz eşim kontrolrine gidip geliyor hormonlaryla ilğili sıkıntlar var ama dr zamanla düzelecek diyor
canım ya dün sen geldin aklıma araycaktım ama telefonum da sorun olduğu için(servise göndermiştim) numaran silinmişşş arayamadımmm merak etmiştin bir süredir göremeyince
selam canım bende casperim nerelerde diyodum çok şükür iyiyiz canım ya büyüyoruz yavaş yavaş 8,5 aylk olduk bile ama hala çok mızmızız hiç bişeyden zevk almıyo benim bu cadı valla kök söktürüyo resmen bize aman sağlığpı yerinde olsunda katlanıcaz napalım bu hafta sonu kardeşimin düğünü vardı benimde koşturmaca falan derken geldi geçti işte ama zeynep su hanım mahfetti bizi iki dakika durmadı hep gelin odasında durduk sesten korkuyo kalabalık istemiyo görme halimizi bi babası bi ben sırayla bi piste bi odaya dolaşığ durduk maşallah öykü hanıma yüyüyo artık demek ne güzel valla ama peşinden hiç ayrılamıycan artık bu bebişlerin her ayları her yaşları zorlu geçiyo valla ama olsun onlara değer herşey
maşallah 8.5 aylık oldu ha.biraz nazlı zeynep suyumuz olacak okadarda zaten nazlı nazlı gelmedilermi dünyaya. bizdede 1 yaşını doldurunca bazı durumlarımız düzeldi tabi yanında başka zorluklar getirdi büyüyene kadarda böyle geçip gidecek. kardeşine allah mutluluklar versin allah pişman ettirmesin.evetcanım peşinden ayrılamıyorum hiç wc ye bile uyumadığı sürece gidemiyorum düşün artık ya ben onun peşinde yada o benim peşimde koşturup duruyoruz dediğin gibi herşeye değer onlarla uğraşmak. rabbim tüm isteyenlerede nasip eder inşallahhhh
canım zamanla düzelecektir tabiki doktoruda öyle demiş zaten. çarçabuk düzelir inşallah zaten tahmin ettim bende merak ettiğinizi işe gider gitmez yazıverdim hemen. Artık görüşürüz gene haberlerinizi alırım bir aksilik olmadıkça uğrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?