Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
fadik bir süre kk ye gelmeyecek bötle bir karar aldı

hayırlısı olsun canım vardır bi bildiği elbet iyi olsunda

Beyin kanaması yoktur oyle olsaydı ilk 4 saat içinde kusma basağrısı bakışlarda değişme olurdu uyku hali olurdu sadece gecirdiğin sarsıntıdan dolayı ağrı oluyordur. Gecmiş olsun

aymes çok geçmiş olsun
Allah beterinden korusun
Kızın arabada yoktu inşallah

canım geçmiş olsun allah baterinden korusun ama mutlaka tomo çektir

Aymescim çok geçmiş olsun,allahım esirgesin.

çok sağolun kızlar allaha çok şükür bişeyim yok tomografi çekmediler ama olsa bu kadar zaman duramazdım herhalde çok korktum ama.

Sevcancım çok şükürki kızım yoktu yanımızda eşimle yanlızdık. Senide tebrik ederim bu arada 2. bebiş geliyomuş isteyerekmi oldu buda süprizmi yaptı yoksa sağlıkla kucaklarsın inş. bebişini

Ealsnas canım uzun zamandır yoktun özlettin kendini iyi olmanıza sevindim maşallah pofidikte kocaman olmuş artık sağ olan büyüyo diye boşuna demiyolar zaman çabuk geçiyo valla

aminnnnnnnn canım ben ne yazıkki dün geceyi boş geçirdim adetliyim:26: ama herzaman dularımda varsınız zaten rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah herkese sağlık sıhhat versin herzaman

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli çalıştığım için gelemiyorum ama 1-2 hafta sonra işi bırakıyorum inş o zaman daha sık görüşürüz oğlum 6 aylık oldu ve dişimiz çıktı ikinci dişimizde gelmek üzere sağlığımız keyfimiz yerinde maşallah hepinizi öpüyorum:)

maşallah demek dişiniz çıktı.bizde diş yok hala:)

oh maşallah dişler erken çıkmış :) hayırlı olsun. işi neden bırakıyosun çocuk içinmi ?

maşallah demek dişiniz çıktı.bizde diş yok hala:)

bizdede yok yabanım çıkar merak etme

kızlar melony
dogum yapmıştır dimiii

benimde uzun zamandır aklımda yapmıştır diye düşünüyorum girip haber verememiştir bence yoğunluktan bebişle uğraşmaktan gelir inşallah yakında

günaydın hayırlı cumlarrrr rabbim dualrımızı kabul etsin gönülerimiziden geçeni nasip etsin inşşş

herkese ıyı akasamlar benı hatırlarsınız enikazya sonra ısmımı degıstırmıstım bırhı olarak gecen sene 26 hazıranda asılama yapmıstım cok sukur tuttu kızım suan 4 aylık oludu Allahım burdakı arkadaslarımın erkek ınferlıtesındekı arkadasların hepsıne saglıkla evlatlar nasıp etsın benım kızım gecelerı hıc yatmıyor malesef sabah 4 de kadar oturuyoruz gunduz yatıyor gece nobette dısarı gezmelerınıde hıc sevmıyor cok evcıl hıc bır yere gıdemıyoruz malesef sımdı yanımda salıncagında uyuyor sızlere merhaba dıyeyım dedım ozlemısım yazmayalı herkese bebegı ıle saglıklı omurler dılerım tedavıdekı arkadasların Allah yardımcısı olsun yuvalarından bebek seslerı bebek kokusu hayırlısı ıle olsun ınsalaah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim uzun sağlıkl ömürler nasip etsin bebişine bahtı açık şansı bol olsun

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim uzun sağlıkl ömürler nasip etsin bebişine bahtı açık şansı bol olsun

amiiiiiin yetercim darısı senın basına ınsalah ve dıger arkadasların ınsallah senınde burdan guzel haberlerını alıcagız senıde boyle hamıs hamıs gorucegız sen tedavıye devam edıyormusun

amiiiiiin yetercim darısı senın basına ınsalah ve dıger arkadasların ınsallah senınde burdan guzel haberlerını alıcagız senıde boyle hamıs hamıs gorucegız sen tedavıye devam edıyormusun

olurmu acabaaaaaaa inşşşşşşşşşşşşşş

olurmu acabaaaaaaa inşşşşşşşşşşşşşş

neden olmasın canım ınsallah senın ve dıger arkadaslarında guzel haberlerı gelıcek benımkı bır mucıze oldu ve ılk asılamam o kadar aksılıge ragmen tuttu cunku asılamam esnasında ozur dılerım spremle rıcerı gırmıyordu akıp gelıyordu benım rahım cok arkada esımde sorun var asılamamın ertesı gunlerı cok yoruldum hıc ınanmıyordum ama oldu senınde olucaktır ınsallahhhhhhhhhhhhhhh Rabbım sana ve esıne saglık versın

İyi geceler benım halımı en ıyı anlayan arkadaslarım. Görusmeyelı nasılsınız bakalım? Hemen kendımden bıraz bahsedeyım. eşimin yanına gemıye gıdebılmek ıcın 1 ayı geckın bır suredır ugrasıyorum. kursa gıttım ve sınavı gectım. sonunda lıman cuzdanımı, pasaportumu, saglık yoklama belgemı aldım. artık hazırım eşimin yanına gıtmeye. yorucu bır maratondu ama sonunda esımle olmak vardı ve rabbımın yardımıyla atlattım. Şımdı valız hazırlamaya basladım. Allah ızın verırse cumartesı sabah sefer baslıyor benım ıcın. 3 yıllık evlıyım ve dogru durust esımle vakıt gecıremedım. sukur kı bu yaz bırlıkteyız. sımdı yardımınıza ıhtıyacım var. Valıze neler koymalıyım. unuttuklarım olabılır. gercı ben yerlestırdım ama akıl akıldan ustundur unuttuklarım olabılır halıyle. Hepinizi cok sevıyorum. . Hasret zor gelmeye baslıyıor artık. Allaha emanet olun. Hakkınızı helal edın. ben daha gelmeye calısıcam buraya ama gelemezsem de sızlere mutlu guzel gunler dılıyorum. hepinizi kocaman opuyorummmmmmmm. Bana dualarınızı eksık etmeyın

kizlar esi azospermi olupta hamile kalan varmi_?? varsa nasil hamile kaldiniz bana anlatirmisiniz lütfen, uyguladiginiz kür veya herhangi birsey varmi_?

sperm sayısını artırıcı mucize macun...denedik tavsiye ediyorum...Ahmet marankiden
arkadaşlar ahmet marankini vermiş olduğu tarifi aktara yaptırdık.eşim keçiboynuzu kürü ile birlikte yemeye başladı...vee inanın 6günde 2milyon olan sperm sayısı 14milyona yükseldi.gittiğim merkezdeki doktorlar bile inanamadılar.bu kadar kısa sürede fayda etti yani.
İŞTE O TARİF
Ahmet Maranki Sperm Artırıcı Mucize Macun tarifi

Erkeklerde sperm kalitesini artıran bitkiler,erkek kısırlığı için bitkisel macun,sperm sayısını artıran bitkisel macun,erkeklerde cinsel gücü artıran bitkisel kür
Erkek Kısırlığı İçin Şifalı bitkiler-Sperm Sayısını ve kalitesini artıran bitkisel karışım-sperm sayısını artıran Macun-sperm sayısını artıran Şifalı Bitkiler
Ahmet Maranki, Sabahın Sedası programında, çocuk sahibni olmak isteyip de, sperm azlığı yüzünden çocuğu olmayan erkekler için, şifalı bitki macunu tarifi verdi.
Sperm Sayısını artıran şifalı macun için gerekli Malzemeler ;
* 3 kg organik bal,
* 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık,
Hazırlanışı ve Kullanım Şekli : Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin.
Bu karışım, sperm sayısını ve kalitesini artırdığı gibi, erkeklerde cinsel gücü de artırır.
-ALINTIDIR--

canım yolu açıkolsun çok güzel zamanlar geçir eşinle
sen eşinle olmayı çoktan hak ettin çok sıkıntı yaşadınız şimdi birlikte olma zamanı inşşşşş bebğiniz de deniz bebği olurr

inşşşşşşşşşşşşş kuzum

kızlar selam ben doğurudum kızım 26 gunluk bile oldu cok şükür iyiyz

hepinizi kocaman öpüyorum

kızlar selam ben doğurudum kızım 26 gunluk bile oldu cok şükür iyiyz

hepinizi kocaman öpüyorum

amanında amanın kim gelmiş melonycim hoşgeldin tahmin ettik artık doğurduğunu ama senin güzel haberlerini bekl,iyoduk yinede ikinizinde iyi olmasına çok sevindim canım sağlıkla büyüt bebişini maşallah yarı kırkı çıkmış bile doğan büyüyo valaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…