kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
fadik bir süre kk ye gelmeyecek bötle bir karar aldı
Beyin kanaması yoktur oyle olsaydı ilk 4 saat içinde kusma basağrısı bakışlarda değişme olurdu uyku hali olurdu sadece gecirdiğin sarsıntıdan dolayı ağrı oluyordur. Gecmiş olsun
aymes çok geçmiş olsun
Allah beterinden korusun
Kızın arabada yoktu inşallah
canım geçmiş olsun allah baterinden korusun ama mutlaka tomo çektir
Aymescim çok geçmiş olsun,allahım esirgesin.
KIZLAR BENİM BÜTÜN DUALRIMDA SİZLER VARSINIZ BENİM DUALARIM SİZLERSİZ EKSİK YARIM KALIR SİZDE BENİ UNUTMAYIN (unutmasınız biliyorum )BU GECE HÜRMETİNE YARAB .......rabbim dualrımız kabul etsin... ahireti için çalışan kulardan eylesin... bizleri sevgili peygaberimiz (sav)şefatinden mahrum etmesin... cehenem azabından korsun... islam nuruyla nurlandırsın peygaber efendimizn ahlakıyla ahlaklandırsın inşşş... ellerimiz boş çevirmesin... kimseyi yalnız çaresiz bırakmasın... evlerimiz .. sağlık sıhat huzur versin... eşlerimizi yanımızdan hayatımızdan eksik etmesin.... evliklerimiz bebeşlerimizle taçlandırsın... en doğalından çifter çifter bebişlerle doldursun yuvalarımzı .....rabbim bu gün yaptığımız bütün dualrı kabul etsin inşşşş
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli çalıştığım için gelemiyorum ama 1-2 hafta sonra işi bırakıyorum inş o zaman daha sık görüşürüz oğlum 6 aylık oldu ve dişimiz çıktı ikinci dişimizde gelmek üzere sağlığımız keyfimiz yerinde maşallah hepinizi öpüyorum:)
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli çalıştığım için gelemiyorum ama 1-2 hafta sonra işi bırakıyorum inş o zaman daha sık görüşürüz oğlum 6 aylık oldu ve dişimiz çıktı ikinci dişimizde gelmek üzere sağlığımız keyfimiz yerinde maşallah hepinizi öpüyorum:)
maşallah demek dişiniz çıktı.bizde diş yok hala:)
kızlar melony
dogum yapmıştır dimiii
herkese ıyı akasamlar benı hatırlarsınız enikazya sonra ısmımı degıstırmıstım bırhı olarak gecen sene 26 hazıranda asılama yapmıstım cok sukur tuttu kızım suan 4 aylık oludu Allahım burdakı arkadaslarımın erkek ınferlıtesındekı arkadasların hepsıne saglıkla evlatlar nasıp etsın benım kızım gecelerı hıc yatmıyor malesef sabah 4 de kadar oturuyoruz gunduz yatıyor gece nobette dısarı gezmelerınıde hıc sevmıyor cok evcıl hıc bır yere gıdemıyoruz malesef sımdı yanımda salıncagında uyuyor sızlere merhaba dıyeyım dedım ozlemısım yazmayalı herkese bebegı ıle saglıklı omurler dılerım tedavıdekı arkadasların Allah yardımcısı olsun yuvalarından bebek seslerı bebek kokusu hayırlısı ıle olsun ınsalaah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim uzun sağlıkl ömürler nasip etsin bebişine bahtı açık şansı bol olsun
amiiiiiin yetercim darısı senın basına ınsalah ve dıger arkadasların ınsallah senınde burdan guzel haberlerını alıcagız senıde boyle hamıs hamıs gorucegızsen tedavıye devam edıyormusun
olurmu acabaaaaaaa inşşşşşşşşşşşşşş
İyi geceler benım halımı en ıyı anlayan arkadaslarım. Görusmeyelı nasılsınız bakalım? Hemen kendımden bıraz bahsedeyım. eşimin yanına gemıye gıdebılmek ıcın 1 ayı geckın bır suredır ugrasıyorum. kursa gıttım ve sınavı gectım. sonunda lıman cuzdanımı, pasaportumu, saglık yoklama belgemı aldım. artık hazırım eşimin yanına gıtmeye. yorucu bır maratondu ama sonunda esımle olmak vardı ve rabbımın yardımıyla atlattım. Şımdı valız hazırlamaya basladım. Allah ızın verırse cumartesı sabah sefer baslıyor benım ıcın. 3 yıllık evlıyım ve dogru durust esımle vakıt gecıremedım. sukur kı bu yaz bırlıkteyız. sımdı yardımınıza ıhtıyacım var. Valıze neler koymalıyım. unuttuklarım olabılır. gercı ben yerlestırdım ama akıl akıldan ustundur unuttuklarım olabılır halıyle. Hepinizi cok sevıyorum. . Hasret zor gelmeye baslıyıor artık. Allaha emanet olun. Hakkınızı helal edın. ben daha gelmeye calısıcam buraya ama gelemezsem de sızlere mutlu guzel gunler dılıyorum. hepinizi kocaman opuyorummmmmmmm. Bana dualarınızı eksık etmeyın
neden olmasın canım ınsallah senın ve dıger arkadaslarında guzel haberlerı gelıcek benımkı bır mucıze oldu ve ılk asılamam o kadar aksılıge ragmen tuttu cunku asılamam esnasında ozur dılerım spremle rıcerı gırmıyordu akıp gelıyordu benım rahım cok arkada esımde sorun var asılamamın ertesı gunlerı cok yoruldum hıc ınanmıyordum ama oldu senınde olucaktır ınsallahhhhhhhhhhhhhhhRabbım sana ve esıne saglık versın
kızlar selam ben doğurudum kızım 26 gunluk bile oldu cok şükür iyiyz
hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?