Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sizler böyle evletlarınızı anlatıkerniçim titriyor rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin nişşş
kuzumm çok şükür sorunlar var ama geçecek inşş zamanla

sizler böyle evletlarınızı anlatıkerniçim titriyor rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin nişşş
kuzumm çok şükür sorunlar var ama geçecek inşş zamanla

geçicek yetercim allahım inşallah sanada nasip edicek seninde bebişinden konuşucaz burda artık zamanı çok yakındır inşallah

selam canım hoşgeldin biz zaten faceden konuşuyoruz ama buranın muhabbeti ayrı oluyo zeynep suda çok güzel sürünüyo bu aralar döne döne her yeri dolaşıyodu zaten şimdide sürünüyo bende bayılıyorum onun bu hallerine her yeni bişey öğrendiklerinde onlarla bizde yeniden öğreniyoruz sanki çok mutlu oluyorum ben birazda uslu olsa ama allahıma çok şükürki sağlıklı yaramazlığada katlanıcaz artık napalım dediğin gibi yokluğu dahada zordu yanımda olsunda varsın yaramaz olsun. Hayatımın her anında vardı sanki onsuz hiç yaşamamış gibiyim okadar büyük bir parçasını kapsıyoki yaşamımın allahım iyiki bağışlamış onu bize şükürler olsun tüm isteyen arkadaşlarımıada tez zamanda nasip etsin

kemer den selamlar ancak frısat buldum girmeye ne var ne yok ?
kızlar bugün hava feci sıcak oğlan uykuda babasını bıraktım yanına
oyy vukuatlarımız fena burdada yarın dönüyoruz bakalım
oğlan denizden havuzdan 2 gündür sıkıldı gi,rmek istemiyo hayır anlamında kafa sallıyo
yemek desen yemiyo sürekli su içen evde veledim burda su içmiyo nedense
yemek büfesini devirdi
oteldeki bütün insanların kafasına her yerine vurdu elledi herkes tarafından tanınır oldu mini clupte kızların üstüne devrildi otel odasında 4. kattan aşağıya gece araba anahtarı attı güvenliklerle 1 metrelik otların arasında zor bulundu daha saymakla bitmez aklıma gelenler
ne yorulmak biliyo ne durmak sabah körü ayaktayız zorla uyuyoruz
neden normal veletlere çekmemiş bu kuzu yaww
adamlan dün gene tartıştık
amann amann
genede takmıyorum yaa takmıycam işte :)
sağlıcakla evimize gitseydik

şimdilik bu kadar

öpüldünüz çok

kök söktürüyor ha size.bide kızların üstüne devrilmiş ya işini biliyor sıpa çapkın olacak sanırım:))))

slm kızlar nasılsınız?
uzun zamandır gelemiyorum
ama arada vaktim oldukça girip okumaya çalışıyorum
ne var ne yok diye,
malum bebelerle uğraşmaktan hiç fırsat olmuyo
pek bi hareketli ve yaramaz oldular
doğuma da bişi kalmadı sayılır
yaklaşık 15- 20 günüm falan kaldı doktorum izinde
gelince tarihi kararlaştıracaz artık
üç bebekle neler yapacaz bilemiyorum ama çok zor geçeceğe benziyo şimdiden
sizler nasılsınız??? kiminiz tatilde kiminiz evde galiba
bebişlerde iyidir umarım yeni doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum
Rabbim analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah öpüyorum o tatlı yanaklardan
kendinize iyi bakın herkese hayırlı ramazanlar

selam canım iyi olmana sevindim maşallah çok az kalmış doğuma allah yardımcın olsun valla 3 bebişle uğraşmak çok zor olur herhalde ben bitaneye bile yetişemiyom. Sağlıkla kucağına alırsın bebeişini inşallah hayırlı doğumlar sana şimdiden

tatil gibisi yok dimi geçen sene hamileydim diye gidemedim bu sene kız çok ufak çokda yaramaz malum ondan gidemedim ölüyorum tatil diye baksana kök söktürmüş yaramaz oğluşun sana hiç dur durak bilmedi anlaşılan boşver sen takma kimseyi tatilin tadını çıkar herkesi dert edersen ohoooooo yansın :)

selam arkadaşlarrr umarım hatırlamışsınızdır beni deli elçin ben ne kadar şey paylaştık hepimiz üzüldük sevindik şimdi hepiniz çok şükürki annesiniz ve rabbim nasip kısmet ederse bende anne olmaya hazırlanıyorum hepinizden dualrınızı eksik etmemenizi rica ediyorum rabbi,m gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı kılsın inşallahh

amannınnnnnnnnnnn kız hatırlamazmıyızzzz
canım çok sevindimmmmmmm
nasıl oldu anlatttttt kendiligindenmi geldii bebişinnnnnn

allah kucagınada almayı nasip etsinnnn

zambakımmmm canımmm aminn inşallahhhh

amann nerde bebem tüp bebe cnım heheh inşallah tamamı gelir inşallahhh

senin adına çok sevindim sağlıcakl akucakla inşş

gözün aydınnnnn canımmmm benim yaaaa hatırladık tabii hatırlamazmıyız sağlıkla gelsinminik kelebek inşallahhhhhhh. ayyy ne zamandır halay çekmemiştimm dur çekeyim yahuuuu :92::92::92: bunlarda halaymı acep:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…