selam kıslarrrr nasılsınızzz uzun zaman oldu gelmeyeli bugun evdeyim mercanı uyutup hemen geldim. umarım herkes iyidir özlemişim burayı ama yeni iş yerim çok yogun giermiyorum pek kk ya maalesef.kızım büyüyor teyzeleri 5 . dişimiz gördük bügün biraz zorlandı çıkarırken ama enim uslu kızım bize hissettirmedi pek sadece iştahsızlıgı beni çok üzdü. kızım pek kilo almıyor bgünlerde buda beni üzüyor. sürünüyo yaramaz emekledi emekleyecek gerçi tutunarak yürümeye çalışıo ama emeklesede bezini saga sola sallaya sallaya sürünse çok hoşuma gidiyor.
melony canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün minik kuşun.
aymesin kızın büyüyünce unutucaksın bunları herşe geçicek yoklukları daha zordu sabır .
yetercim nasılsın canım umarım herşey yolundadır eş,in iyidir
casper cım maşşallahh canım öyküye daha dün neler konusuyoduk şimdi kızım yürüdü ile:)))
hepinizi öpüyorum hatırlayamadıklarım kızmasınlar bana ugramaya çalışıcam hoşçakalın
sizler böyle evletlarınızı anlatıkerniçim titriyor rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin nişşş
kuzumm çok şükür sorunlar var ama geçecek inşş zamanla
selam kıslarrrr nasılsınızzz uzun zaman oldu gelmeyeli bugun evdeyim mercanı uyutup hemen geldim. umarım herkes iyidir özlemişim burayı ama yeni iş yerim çok yogun giermiyorum pek kk ya maalesef.kızım büyüyor teyzeleri 5 . dişimiz gördük bügün biraz zorlandı çıkarırken ama enim uslu kızım bize hissettirmedi pek sadece iştahsızlıgı beni çok üzdü. kızım pek kilo almıyor bgünlerde buda beni üzüyor. sürünüyo yaramaz emekledi emekleyecek gerçi tutunarak yürümeye çalışıo ama emeklesede bezini saga sola sallaya sallaya sürünse çok hoşuma gidiyor.
melony canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün minik kuşun.
aymesin kızın büyüyünce unutucaksın bunları herşe geçicek yoklukları daha zordu sabır .
yetercim nasılsın canım umarım herşey yolundadır eş,in iyidir
casper cım maşşallahh canım öyküye daha dün neler konusuyoduk şimdi kızım yürüdü ile:)))
hepinizi öpüyorum hatırlayamadıklarım kızmasınlar bana ugramaya çalışıcam hoşçakalın
kemer den selamlar ancak frısat buldum girmeye ne var ne yok ?
kızlar bugün hava feci sıcak oğlan uykuda babasını bıraktım yanına
oyy vukuatlarımız fena burdada yarın dönüyoruz bakalım
oğlan denizden havuzdan 2 gündür sıkıldı gi,rmek istemiyo hayır anlamında kafa sallıyo
yemek desen yemiyo sürekli su içen evde veledim burda su içmiyo nedense
yemek büfesini devirdi
oteldeki bütün insanların kafasına her yerine vurdu elledi herkes tarafından tanınır oldu mini clupte kızların üstüne devrildi otel odasında 4. kattan aşağıya gece araba anahtarı attı güvenliklerle 1 metrelik otların arasında zor bulundu daha saymakla bitmez aklıma gelenler
ne yorulmak biliyo ne durmak sabah körü ayaktayız zorla uyuyoruz
neden normal veletlere çekmemiş bu kuzu yaww
adamlan dün gene tartıştık
amann amann
genede takmıyorum yaa takmıycam işte :)
sağlıcakla evimize gitseydik
şimdilik bu kadar
öpüldünüz çok
slm kızlar nasılsınız?
uzun zamandır gelemiyorum
ama arada vaktim oldukça girip okumaya çalışıyorum
ne var ne yok diye,
malum bebelerle uğraşmaktan hiç fırsat olmuyo
pek bi hareketli ve yaramaz oldular
doğuma da bişi kalmadı sayılır
yaklaşık 15- 20 günüm falan kaldı doktorum izinde
gelince tarihi kararlaştıracaz artık
üç bebekle neler yapacaz bilemiyorum ama çok zor geçeceğe benziyo şimdiden
sizler nasılsınız??? kiminiz tatilde kiminiz evde galiba
bebişlerde iyidir umarım yeni doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum
Rabbim analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah öpüyorum o tatlı yanaklardan
kendinize iyi bakın herkese hayırlı ramazanlar
kemer den selamlar ancak frısat buldum girmeye ne var ne yok ?
kızlar bugün hava feci sıcak oğlan uykuda babasını bıraktım yanına
oyy vukuatlarımız fena burdada yarın dönüyoruz bakalım
oğlan denizden havuzdan 2 gündür sıkıldı gi,rmek istemiyo hayır anlamında kafa sallıyo
yemek desen yemiyo sürekli su içen evde veledim burda su içmiyo nedense
yemek büfesini devirdi
oteldeki bütün insanların kafasına her yerine vurdu elledi herkes tarafından tanınır oldu mini clupte kızların üstüne devrildi otel odasında 4. kattan aşağıya gece araba anahtarı attı güvenliklerle 1 metrelik otların arasında zor bulundu daha saymakla bitmez aklıma gelenler
ne yorulmak biliyo ne durmak sabah körü ayaktayız zorla uyuyoruz
neden normal veletlere çekmemiş bu kuzu yaww
adamlan dün gene tartıştık
amann amann
genede takmıyorum yaa takmıycam işte :)
sağlıcakla evimize gitseydik
şimdilik bu kadar
öpüldünüz çok
selam arkadaşlarrr umarım hatırlamışsınızdır benideli elçin ben ne kadar şey paylaştık hepimiz üzüldük sevindik şimdi hepiniz çok şükürki annesiniz ve rabbim nasip kısmet ederse bende anne olmaya hazırlanıyorum hepinizden dualrınızı eksik etmemenizi rica ediyorum rabbi,m gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı kılsın inşallahh
zambakımmmm canımmm aminn inşallahhhh
amann nerde bebem tüp bebe cnım heheh inşallah tamamı gelir inşallahhh
zambakımmmm canımmm aminn inşallahhhh
amann nerde bebem tüp bebe cnım heheh inşallah tamamı gelir inşallahhh
canımsınn zambakımmm yaaaa zaten her moka ağlar durumdayım bööööööööööö
selam arkadaşlarrr umarım hatırlamışsınızdır benideli elçin ben ne kadar şey paylaştık hepimiz üzüldük sevindik şimdi hepiniz çok şükürki annesiniz ve rabbim nasip kısmet ederse bende anne olmaya hazırlanıyorum hepinizden dualrınızı eksik etmemenizi rica ediyorum rabbi,m gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı kılsın inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?