günaydın arkadaşlar
valla canım baya bi hareketli hemde gündüz annemin pestilini çıkartıyomuş akşamda benim hiç dur durak bilmiyo oturmak hiç istemiyo hep ayaktayız. Cidden tüp bebe olmalarının etkisi olabilirmi dahamı hareketli oluyolarmış ozaman hiç bilmiyom ben özleminde tüp bebe onun maşllahı var çok uslu bi kız mercan bence tamamen şans bizim şansımıza biraz daha yorgunluk düştü galiba bende uyanıkken hayatta bişey yapamıyorum düşünün çorbasını bile hazırlayamıyorum hiç ama hiç durmuyo uyurken halletmem lazım herşeyi çok sabırsız bi bebek ama çokda tatlıölürüm onun için ben bi gülüşü varya allahım dünylara bedel çok kızdırıyo ama saniyelik bi yanıma gelip beni al deyişi varya herşey bitiyo allahım tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu anneliği yaşadığım hiçbişey unutmadım onların acılarını kalbimde hissediyorum hala inşallah onlarda bizim gibi bu mutluluğa kavuşurlar
unutulurmu canım unutulurmu yaşamımızın bir parçası o zamanlarımızda.bende hiç unutmadım süreklide şükreder diğer arkadaşalar içinde dua ederim. benim bir kuzenim var oda bekliyo aynı yıl evlenmiştik 5 yıl bitti onlarında 3 başarısız tüpbebek denemesi var ondanda güzel haberler bekliyorum inşallah öğretmen olduğu içinde yazdan yaza yaptırabiliyo ancak seneye yaza inşallah onunda olur gerçekten zor.
valla öyküde annemi iyi yoruyo akşam gidiyorum kadının konuşacak ayakta duracak hali kalmamış
zambakla can iso doğurmuşlardır heraldeinşallah iyilerdir. can iso 3 ledi görüyomusun
unutulurmu canım unutulurmu yaşamımızın bir parçası o zamanlarımızda.bende hiç unutmadım süreklide şükreder diğer arkadaşalar içinde dua ederim. benim bir kuzenim var oda bekliyo aynı yıl evlenmiştik 5 yıl bitti onlarında 3 başarısız tüpbebek denemesi var ondanda güzel haberler bekliyorum inşallah öğretmen olduğu içinde yazdan yaza yaptırabiliyo ancak seneye yaza inşallah onunda olur gerçekten zor.
valla öyküde annemi iyi yoruyo akşam gidiyorum kadının konuşacak ayakta duracak hali kalmamış
zambakla can iso doğurmuşlardır heraldeinşallah iyilerdir. can iso 3 ledi görüyomusun
canım inşallah kuızeninede rabbim tez zamanda nasip eder çok zor çekmeyen bilmez tahmin edebiliyorum ben onun durumunu allahjım yardımcısı olsun bu yaz muradına erer inşallah.
Evet doğurmuşlardır arkadaşlar cidden canım ya 3ledi caniso valla düşünemiyoeum ben 3 tane bebiş iki tane bie düşünemiyom çok zor allah yardımcısı olsun 2si zaten küçük bide bi bebiş kafayı yemez inşallahşaka bi yanada yardım edeni varmıydı canisonun yoksa çok zor olur müsait olunca yazar alırız haberleri
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz cadilarimla maratona devam ediyoruz
benim cadilar 1 yasini gecti cok sukur iyiyiler ama her gun dahada zorlasiyor onlara bakmak cok hareketliler butun gun hic durmuyolar daha yurumuyolar bakalim yuruyunce daha beter olcaklar herhalde
kizlar korkmayin ben kafayi yemediysem simdiye kadar demekki can iso da yemez allah gercekten sabrini veriyor allahim guc versin isimizi kolaylastirsin insallah
selam kızlar bizim kızda bu hafta 3ayı dolduracak.rabbim ne güzel birşey bu yaa,çoook şükür verdi mevlam,ogünler unutulur mu hiç aymesim aynen dilimde şükür ve dua ile bakıyorum kızıma mevlam kimseyi evlatsız bırakmasın aklım çıkıyor ufacık bişeyde,öpmelere doyamıyorum..
slm kızlar 3 bebiş anneleri allah sizlere dahada çok sabır ve güç versin hiç düşünemiyorum ben ya inanın öyküyle kafayı yemek üzereyim şu an yaramazlık vs huysuzluk geç bunlara çok çok alıştım beni bitiren uykuya direnişi ve yemek yemeyişi her şeyi tükürüşü zora geldimi öğürmeleri bunların dışındaq zaten iş güç yapmak yok öyle kıyısından köşesindne ne yaptıysam yemeğide annemde yiyip eve öyle geçiyorum oda sorun değil ama gece 1 oluyo öykü hanımı zorlamasn daha dolanacak oynayacak uyku geldikçe daha da huysuzlanıyo uyusa kendide rahat edecek neyse bu günlerde geçecek öfke krizlewrimiz başladı birde ağlayarak istediklerini yaptırmaya çalışıyo direniyorum yapmamak için unutsun diye bazen yeniliyorum. belirtilere görede 2 yaş sendromuna girmişiz doktor kontrolumüz var bu hafta bakalım danışıcam çocuk pisikoloğuna götürmelimi diye bizden bu kadar. herkes de iyidir inşallahhhh
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz cadilarimla maratona devam ediyoruz
benim cadilar 1 yasini gecti cok sukur iyiyiler ama her gun dahada zorlasiyor onlara bakmak cok hareketliler butun gun hic durmuyolar daha yurumuyolar bakalim yuruyunce daha beter olcaklar herhalde
kizlar korkmayin ben kafayi yemediysem simdiye kadar demekki can iso da yemez allah gercekten sabrini veriyor allahim guc versin isimizi kolaylastirsin insallah
aymesim canım nasılsın??? valla aynen düşündüğün gibi 3 ü zor olunca bilgisayarın yüzünü bile göremez oldum artık, onu geçtim bebeğim için sık sık yemek yemem gerekiyo ama ona bile vaktim olmuyo sonrada süt az oluyo doymuyo kızım. sabahtan başlıyoruz maratona, eşim çıktıktan sonra bebişimiz kalkıyo altıydı üstüydü derken karnını doyurup onu uyutuyorum sonra ötekiler kalkıyo altlarını değiştirip kahvaltılarını yaptırıyorum tabii kavga döğüş, altını değiştirirken biri ıslak mendili götürüyo öteki kaçıyo onu getiriyorum diğeri bezi almış oluyo biriyle ilgilenirken diğeri başka bi odaya gidiyo falan işte zar zor hallediyoruz, bide kahvaltı faslı başlıyo yerdin yemezdin, onuda hallettikten sonra bebişimiz tekrar acıkıp uyanıyo onu doyurup yatırıyorum ben bi ayak üstü kahvaltı yapıyorum hızlıca, bi ortalığı toplayım derken ötekilerinin uyku saati tekrar geliyo onları yatırıp ( uyutmak epey bi zaman alıyo tabii) akşam yemeği için mutfağa giriyorum hızlıca ne yapabilirsen, o sırada küçük hanım uynıp işimi bölmezse yemek yapıp mutfağı falan topluyorum işte, bebiş uyanıyo altını değiştir karnını doyur, diğerleri kalkıyo onlara yemek yedir falan derken epey bi zamanımız daha gidiyo arada bebişte sık sık ağlıyo tabii henüz küçük olduğu için gazıydı tuzuydu falan derken akşam oluyo babamız geldimi bi yemek faslı, arkasından bi alt değiştirme ve yemek faslıda çocuklara geçiyo tabii sonra onları yatırıp mutfağı topluyorum arkasından çamaşır ütü derken gece oluyo kızım gecede sık uyanıyo anlayacağın az uyku çok iş :) valla ayaklarımı uzatıp oturmayalı epey zaman olmuştur, doğumdan sonrada çabucak iyileşmek zorunda kaldım istemesemde iki çocukla mecburen ayaklanıyosun çamaşır makinesi evden kaçacak yakında çocukların çamaşırlarından bizimkilerden bi hayli bıkmıştır herhalde, elde bulaşık yıkamayalıda uzun zaman oldu İŞTE :) benim durum bu
buarada geçenlerde bebeğin altını değiştirmeye oturdum sen git iki kardeş çekmecelerinde ne kadar çamaşırları var hepsini odanın orta yerine saçmışlar gelde sinirlenme ama bana bakıp gülmeleri yokmu tüm sinirimi alıyo valla:)
çok şükür rabbim sabrını veriyo bende elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum hepsine 3 çocuk bide eş yeri geliyo dörde beşe bölünüyoz valla
şimdi acıktılar ben kaçtım inşallah en kısa zamanda yine gelirim hepinizi özledim burdaki sohbetleride kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle ...
vay anasını okurken yoruldum valla,biz bitanesinin elinden düşmüşken sizler eli öpülesicek kadınlarsınız valla,hele de yardımcıları olmayan anneler...
Allah kolaylık versin canım,bebek istediğim zamanlarda keşke bebek olsa da ağlasa derdim,şimdi yeter sus artık diyorum,bazen kızıyorum kendime ama insanız nihayetinde..tabi yine de iyiki varlar sağlıklı olsunlar da varsın ağlasınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?