Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

unutulurmu canım unutulurmu yaşamımızın bir parçası o zamanlarımızda.bende hiç unutmadım süreklide şükreder diğer arkadaşalar içinde dua ederim. benim bir kuzenim var oda bekliyo aynı yıl evlenmiştik 5 yıl bitti onlarında 3 başarısız tüpbebek denemesi var ondanda güzel haberler bekliyorum inşallah öğretmen olduğu içinde yazdan yaza yaptırabiliyo ancak seneye yaza inşallah onunda olur gerçekten zor.

valla öyküde annemi iyi yoruyo akşam gidiyorum kadının konuşacak ayakta duracak hali kalmamış

zambakla can iso doğurmuşlardır heraldeinşallah iyilerdir. can iso 3 ledi görüyomusun

canım inşallah kuızeninede rabbim tez zamanda nasip eder çok zor çekmeyen bilmez tahmin edebiliyorum ben onun durumunu allahjım yardımcısı olsun bu yaz muradına erer inşallah.

Evet doğurmuşlardır arkadaşlar cidden canım ya 3ledi caniso valla düşünemiyoeum ben 3 tane bebiş iki tane bie düşünemiyom çok zor allah yardımcısı olsun 2si zaten küçük bide bi bebiş kafayı yemez inşallah şaka bi yanada yardım edeni varmıydı canisonun yoksa çok zor olur müsait olunca yazar alırız haberleri

slm kizlar nasilsiniz?
yzarken utaniyorum kac zamandir girmedim diyee oysa hergun nete giriyorum ama facebook'a giriyorum gelin facebookta ozel grup kuralim ordanda muhabbete devam edelim:)

ogluma gelince inanin bana butun gunu bitmek bilmeyen bi enerjiyle ziplayip duruyo ve tuna tup bebek degil ama enerji patlamasi yasayan bi bebek.hergun pekmez veriyorum ve her aksam bu cocuga bidaha pekmez vermicem diyerek yatiyorum :)
yarin tam 9aylik olacak,2hafta once 9.4kg 74cm'di yemesi cok iyi ama harektli oldugundan et tutmuyo...
3-4aylik yuvarlanmaya basladi,6aylikken emekledi,8aylik tutunarak kalkti ve yine tutunarak yurumeye basladi cok yakinda yururse hic sasirmam...
gorenler bu nasil cocuk hic durmuyo diyo,yakinda kimse beni evine filanda davet etmez

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz cadilarimla maratona devam ediyoruz
benim cadilar 1 yasini gecti cok sukur iyiyiler ama her gun dahada zorlasiyor onlara bakmak cok hareketliler butun gun hic durmuyolar daha yurumuyolar bakalim yuruyunce daha beter olcaklar herhalde
kizlar korkmayin ben kafayi yemediysem simdiye kadar demekki can iso da yemez allah gercekten sabrini veriyor allahim guc versin isimizi kolaylastirsin insallah

selam kızlar bizim kızda bu hafta 3ayı dolduracak.rabbim ne güzel birşey bu yaa,çoook şükür verdi mevlam,ogünler unutulur mu hiç aymesim aynen dilimde şükür ve dua ile bakıyorum kızıma mevlam kimseyi evlatsız bırakmasın aklım çıkıyor ufacık bişeyde,öpmelere doyamıyorum..

slm caspeeeeeerr nasılsın tatlım 3 ledi de ne demek valla evde 10 tane çocuk var gibi oluyo bazen evin içi :)
çok şükür doğumum kolay oldu kızım 1 aylık, sezeryandı ama bu kez zorluk çekmedim 1gece hastanede kaldım tek başıma baktım bebeğime gece, ötekiler annemde kaldığı için yanımda kalamadı annemde, senin fıstıkta büyümüş maaşallah benimkilerinde hareket ve yaramazlık konusunda üstlerine yok yetişemiyorum artık biryeri toplarken diğer biyeri dağıtıyolar ama bu tempoyada alışıyo insan anne olmanın özelliğide budur herhalde

aymesim canım nasılsın??? valla aynen düşündüğün gibi 3 ü zor olunca bilgisayarın yüzünü bile göremez oldum artık, onu geçtim bebeğim için sık sık yemek yemem gerekiyo ama ona bile vaktim olmuyo sonrada süt az oluyo doymuyo kızım. sabahtan başlıyoruz maratona, eşim çıktıktan sonra bebişimiz kalkıyo altıydı üstüydü derken karnını doyurup onu uyutuyorum sonra ötekiler kalkıyo altlarını değiştirip kahvaltılarını yaptırıyorum tabii kavga döğüş, altını değiştirirken biri ıslak mendili götürüyo öteki kaçıyo onu getiriyorum diğeri bezi almış oluyo biriyle ilgilenirken diğeri başka bi odaya gidiyo falan işte zar zor hallediyoruz, bide kahvaltı faslı başlıyo yerdin yemezdin, onuda hallettikten sonra bebişimiz tekrar acıkıp uyanıyo onu doyurup yatırıyorum ben bi ayak üstü kahvaltı yapıyorum hızlıca, bi ortalığı toplayım derken ötekilerinin uyku saati tekrar geliyo onları yatırıp ( uyutmak epey bi zaman alıyo tabii) akşam yemeği için mutfağa giriyorum hızlıca ne yapabilirsen, o sırada küçük hanım uynıp işimi bölmezse yemek yapıp mutfağı falan topluyorum işte, bebiş uyanıyo altını değiştir karnını doyur, diğerleri kalkıyo onlara yemek yedir falan derken epey bi zamanımız daha gidiyo arada bebişte sık sık ağlıyo tabii henüz küçük olduğu için gazıydı tuzuydu falan derken akşam oluyo babamız geldimi bi yemek faslı, arkasından bi alt değiştirme ve yemek faslıda çocuklara geçiyo tabii sonra onları yatırıp mutfağı topluyorum arkasından çamaşır ütü derken gece oluyo kızım gecede sık uyanıyo anlayacağın az uyku çok iş :) valla ayaklarımı uzatıp oturmayalı epey zaman olmuştur, doğumdan sonrada çabucak iyileşmek zorunda kaldım istemesemde iki çocukla mecburen ayaklanıyosun çamaşır makinesi evden kaçacak yakında çocukların çamaşırlarından bizimkilerden bi hayli bıkmıştır herhalde, elde bulaşık yıkamayalıda uzun zaman oldu İŞTE :) benim durum bu
buarada geçenlerde bebeğin altını değiştirmeye oturdum sen git iki kardeş çekmecelerinde ne kadar çamaşırları var hepsini odanın orta yerine saçmışlar gelde sinirlenme ama bana bakıp gülmeleri yokmu tüm sinirimi alıyo valla:)
çok şükür rabbim sabrını veriyo bende elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum hepsine 3 çocuk bide eş yeri geliyo dörde beşe bölünüyoz valla
şimdi acıktılar ben kaçtım inşallah en kısa zamanda yine gelirim hepinizi özledim burdaki sohbetleride kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle ...

slm canım maaşallah seninkilerde kocaman olmuş zaman çabucak geçiyo bebişlerle birlikte, yürüyünce inan herşey dahada bi zorlaşıyo ama çok şükür sağlıklı olsunlarda her hallerine katlanıyoruz,
yanlış hatırlamıyorsam senin annende yanındaydı değilmi, şanslısın benim oda yok yalnız olunca zaman yetiştiremiyorum çoğu şeyi yapmaya, annemle mesafe çok uzak olduğu için herzaman gelemiyo zor oluyo ona,babam ve kardeşlerim olunca da kalamıyo, oyüzden ben tek bakıyorum, işimdende ücretsiz izne ayrıldım sürekli evdeyim yani bu sıralar bir süre sonrada alışılıyo zaten yoğun tempoya Rabbim güç kuvvet versin hepimize de evlatlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilelim inşallah...

kızlar slmmm rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın inşşşşşş sağlıkla huzurla büyütün

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz maratona devam benim cadilarla

can isom masallah kizinida almissin kucagina allah bagislasin senin isin daha da zor canim biri kucuk olunca
allahim guc kuvvet versin ikimizede cok zor gercekten

evet canim buyuduler yurumeye calisiyorlar cok yoruyolar beni ama gulusleri herseyi unuturuyor bana
annem yanimda cok yakiniz ama annem turkiyede trafik kazasi gecirdi ve daha tam iyilesmedi eskisi gibi yardimedemiyor bana amayine de yardimi oluyor yazik hasta haliyle geliyor yinede gunduz bakicimiz vardi zaten simdi bakici biraz daha gec gidiyor sabah 9 da geliyor aksam 8.30 gibi gidiyor boylece annem az yoruluyor zaten cocukarin uyku vakti geliyor o zamanda kizlari uyutuyoruz annemi cok yormuyoruz yani

benimkilerin uykulari birazdaha iyi eskisine bakarak insallah daha da iyi olur
ama senin dedigin gibi insan alisiyor bu tempoya bazen kizlar gece cok uyanmiyolar ben otomatiye baglamis gibi kendim uyaniyorum uyuyamiyorum yani

allahim sana guc kuvvet versin canim tam ikizlerini duzene koymusken simdi yine uykusuz olacaksin ama allah guc veriyor canim allahim cocuklarimiza saglik versinde uykusuzluk yorgunluk olsun anne olmak kolay degil

allahim bekleyen herkesede nasip etsin anne olmayi

can isom maşallah sana allah nazarlardan korusun güç kuvvet versin kızınıda almışsn kucağına sağlıkla büyütmry nasip etsin rabbim yazdıklarını okurken ben yoruldum inanki allahım ben çok ciddiyim zeynep suyla uğraşırken kafayı yiyorum hafta içide annem bakıyo üstelik ben sadece hafta sonları alıyorum ama hiçmi yerinde durmaz bi kız yok anam nerde bi sürü oyuncağımız cvar azcık kendi kendine oynasa bişeyler yapsa yok hep kucak hep çığlık bağrış çağrış gidiyoruz senin yazdıklarını okuyunca aman allahım sen bu kıza güç kuvvet ver dedim valla eminim hepsinin tadı ayrıdır ama zorluklarıda çokdur 1 tane beklerken ikiz bebişin oldu ardından bi tane daha bak 3 çocuk annesi oluverdin bile rabbim herkese nasip etsin canım senin nefes alamaya vaktin yok nete girmemeni anlıyorum valla seni beklemek hata olur ama kaçarsan uğra herzaman seni burda görmek isteriz özlüyoruzda zaten öpüyorum seni ve kızları

slm kızlar 3 bebiş anneleri allah sizlere dahada çok sabır ve güç versin hiç düşünemiyorum ben ya inanın öyküyle kafayı yemek üzereyim şu an yaramazlık vs huysuzluk geç bunlara çok çok alıştım beni bitiren uykuya direnişi ve yemek yemeyişi her şeyi tükürüşü zora geldimi öğürmeleri bunların dışındaq zaten iş güç yapmak yok öyle kıyısından köşesindne ne yaptıysam yemeğide annemde yiyip eve öyle geçiyorum oda sorun değil ama gece 1 oluyo öykü hanımı zorlamasn daha dolanacak oynayacak uyku geldikçe daha da huysuzlanıyo uyusa kendide rahat edecek neyse bu günlerde geçecek öfke krizlewrimiz başladı birde ağlayarak istediklerini yaptırmaya çalışıyo direniyorum yapmamak için unutsun diye bazen yeniliyorum. belirtilere görede 2 yaş sendromuna girmişiz doktor kontrolumüz var bu hafta bakalım danışıcam çocuk pisikoloğuna götürmelimi diye bizden bu kadar. herkes de iyidir inşallahhhh

selam canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyütürsün inşallah rabbim herkese nasip etsin onların o mis gibi kokuları minicik yanaklarına dokunmak vazgeçilmez dimi

ah canım seni çok iyi anlıyorum benim cimcimede hiçbir şekilde durmuyo sürekli bağırma ağlama durumunda bende yemeği annemde yiyorum çoğunlukla zaten oda olmasa ağzıma bişey atamıycam evde kımıldatmıyo yerimizden eşim ya bu çocuk hiç oyun oynamıycakmı hep böyle kucakta ağlıycakmı deyip duruyo bende bilmiyorumki ne zaman herşey yoluna giricek altını bile bezleyemiyoruz kıyameti koparıyo yatırınca hep ayakta olucak çok zor bu bebeişler çok allah yardımcımız olsun hepimizin

zor olmazmı canım ya dile kolay 3 minik cadı allah sağlık versin herzamanda tek problem yaramazlıkları olsun napalım

caspercim ben mama sandalyesi almadı sende varmı duruyomu onda yemek yerken rahat olurmu acaba diye merak ediyorum bana durmaz gibi geldi cesaret edmedim almaya bebek arabasına kesinlikle binmiyo türüteci sevmiyo açıkçası ondan alıp masraf edersem bide oturmazsa diye korktum ama alsamıydım acaba 2. elemi baksam diyorum bazen çok pahalı herşey alıyorum bide böyle istemeince kalıyo eşimde bu sefer yine boşuna masraf ettik die söyleniyo. Zaman geçti diyede düşünüyorum bazen 1 yaşında olucak nerdeyse geçmi kaldım acaba?

vay anasını okurken yoruldum valla,biz bitanesinin elinden düşmüşken sizler eli öpülesicek kadınlarsınız valla,hele de yardımcıları olmayan anneler...
Allah kolaylık versin canım,bebek istediğim zamanlarda keşke bebek olsa da ağlasa derdim,şimdi yeter sus artık diyorum,bazen kızıyorum kendime ama insanız nihayetinde..tabi yine de iyiki varlar sağlıklı olsunlar da varsın ağlasınlar..

o bendede oluyo canım hiç merak etme hepimizin sabrının tükendiği zamanlar oluyo bazen bende çok sinirlenip bağırıyorum kıçına kıçınada vuruyorum sonra pişman oluyorum ama oluyo işte elimde değil dediğin gibi allah sağlık sıhhat versin onlara öyle böyle büyüycekler işte

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarla ugrasiyom
kosturuyorum kizlarin pesinden cok harektlendiler artik yetisemiyorum onlara butun gun arkalarindayim
tutunup kalkiyolar tehlikeli seyler yapiyorlar hep peslerindeyim
cok yoruyolar beni ama bir gulusleri simarmalari yetiyor butun yorgunlugum gidiyor
gece uykulari daha pek duzelmedi cok huysuzlar ama vucudum alisti artik 4-5 saatlik uykuya kosturmaya insallah allahim isimi kolaylastirir guc kuvvet verir bana

sizde ne var ne yok bebisler nasil

Uzun bir aradan sonra aranıza dondum bende kızlar.
Nasılsınız bakalım görusmeyelı? ben evdeyım, calısmıyorum. Esım gemıden yenı geldı. acıkogretım 2. sınıfa gectım. zaman su gıbı gecıyor ıste.
Bu arada sızlere haber vermek ıstedım. bizde tup bebek tedavısıne basladık işte. Cuma akşam 7 de iğnelerıme başlıyorum Allah'ın izniyle inşallah.
Benim butun tahlıllerım temız cıktı.Eşiminde ameliyatı işe yaramıs tabı. 16 mılyon sperm sayısı ve morfolojı %1 ıken şimdi sayı 42 mılyon ve morfolojı %6 olmus cok sukur. Mikro cerrahı ıle varıkosel amelıyatından sonra dr bıze proxeed plus dıye bır ılac vermıstı. gunde 2 kere ıcırıyordum esıme. 1 ayda 2 kutu gıdıyordu ve 120 mılyondu ılacın 1 kutusu. sadece 2 ay kullanmamıza ragmen amelıyatın asarısıyla beraer bayagı sevındırdı bbızı. SSK olmadıgı ıcın devlette yaptıramıyorum. hemen yuruyor ıslerımn cok sukur.Ama cok heyecanlıyım. ıgnelerıme bakıp bakıp donuyorum. sankı bebegımmıs gıbı
Dualarınızı eksık etmeyın dıye yazıyorum sızlere. cevremde kımse bılmıyor cunku. Beni en iyi anlayanlar sızlersınız. Sızlerın Evlatlarını da bagıslasın soze rabım. Sansları bol, bahtları acık olur ıns. Rabbım tummm evlat hasretıyle yananlara evlat sevgısı tattırsın ıns. Hamıle arkadaslarımıda bır avazda kurtarıp, evlatlarını kucaklarına almayı nasıp etsınler ınsallah.
bundan sonra her akşam ugramaya calısacagım. sızlerı cok ozledım. bende eskı grubumuzu ozluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…