Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kıslarrrrrrr neredesniz yahuuu bom boş olmuş topik diğer topiktede kimseyi tanımıyorum çoktandır gitmediğim için(((

Son düzenleme:
semihacım küçük yaramaz demek hiç durmadı. benim kızda yürümüy bir yürüse tahmin edebiliyorum şimdilik neler yapabileceğini. sağlıklı olsunlarda hareketli çocuk iyidir fazla zekadan yapıyo:)))))

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ben ev taşıma telaşındayım annemlerin oturduğu siteye taşınacağız yalnız kalmayacağım oğlumda kalabalıkta büyüyecek bu duruma çok seviniyorum işide bıraktım artık bir süre oğlumla vakit geçireceğim 7 aylık olduk yarın 7. ayımız bitiyor 8 e gireceğiz Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı ömürler versin inş.

canım ya yazdıklarını okuyunca hem güldüm hem korktum seneye bizde tatile gitmeyi düşünüyoruz acep benim sıpa da seninki gibi mi olacak:)

Allah hayılı ve kolay doğum nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inş.

hatırlamaz mıyım elchincim çok sevindim Allah tamamına erdirsin bu arada ben bengüsu nickimi değiştirdim:)

yetercimm canım bir gün sanada nasip olucak canımmmm eminim RABBİM sanada ol diyecek sağlıklı olunda siz eşinle olucak ben inanaıyorum içinde ne fırtınalar kopuyor bizden iyi kimse bilemez inan canım olucak

canım özlemim inşş kuzum yaaaa ben her gün umudumu yitiyorum bebeğimden uzaklaşıyorum korkular sarıyor beni aca olmaycakmı gelmeyecemi yavrum diyeee

Son düzenleme:

saolll özlemcimm allah razı olsun çek bacım halay çek hehehe

ama o salladıkların don sütyen

bengüsu nevacım çok çok teşekkür ederim canım benimmm inşallahhh canım aminnn

rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhh isteyen herkese nasip etsin

slm guzel arkadaslarim....
biz turkiyeden donduk soguk ve yagmurlu belcikayi hic ozlememisiz ama ne yapalim elimiz mahkum...

veee cok guzel haberler okudum elchin con tebrik ederim canim allah tamamina erdirsin saglikla kucaginiza almak nasip olsun...
melony canim ayni kocakari ilaciyla hamile kalmistik bebegini kaybedince cok uzulmustum simdiyse anne oldun eminim cok yakismistir, allah evladina saglikli uzun omur versin...
ve darisi bekleyen arkadaslarimin basina yeter, tulin, pinkrose....her zaman dualarimdasiniz...

bize gelince oglum oyle yaramazki 7senenin acisini fena cikariyococuk durmak ne bilmiyo tam 6aylik emekledi ve o gun bugundur dur durak yok, birde en buyuk hobisi sesler bagiriyo elleri ve ayaklariyla ses yapacak her yere vuruyo ses ciktikcada kikir kikir guluyo
gun gectikce yeni seyler ogreniyo, onun ogrendiklerini yaptiklarini gordukce cok mutlu oluyorum, anne olmak cok guzelmis allahim herkese nasip etsin...

bikaç gündür yokrum topikte neler olmuş öyle ne güzel bi haber bu çok ama çok tebrik ederim canım sağlıkla tamamıda gelir kucağındada görürsün bebişini inşallah demek tedavideydin hiç yazmadın arada bakıyodum bende sana neler yapıyo bu kız diye ay dur uzun zamandır halayda çekmiyorum hemen başlıyım bu güzel haber böyle oturarak kutlanmaz dimi ama

kıslarrrrrrr neredesniz yahuuu bom boş olmuş topik diğer topiktede kimseyi tanımıyorum çoktandır gitmediğim için(((

valla öyle canım ya kimse gelmiyo uzun zamandır bende sürekli girip çıkıyorum kimse yok bi hafta sonu girmedim herkes burdaymış bendeki şansa bak

dilemcim döndünüz demek çok istemiştim seninle görüşmeyi ama bu sene olmadı inşallah seneye canım ya ne kadar zor böyle senede bir kere geliyosun 1 ay yetmiyodur eminim senin ailende burda dimi?. Ah ahhh yaramazlıkta zeynep suyun üzerine tanımıyorum bu aralar ecel teri döktürüyo bana bak okadar yolu arabayla geldiniz ben yarım saatlik yolu bile arabayla gidemiyorum hiçbişekilde durmuyo kalabalık istemiyo sürekli bağırıyo ne yaıcağımı şaşırdım artık tatile gitmeyi çok istiyodum malum geçen senede gidememiştim ama bu kızla nasıl yola çıkıcam olmadı inşallah seneye gidebiliriz. Evet canım anne olmak gerçekten çok güzelmiş herşeyiyle harika bi duygu ağlaması şımarması bağırması hiç önemli değil onun b gülüşü dünyaya bedel. Allahım evlat hasretiyle yanan tutuşan herkese nasip etsin inşallah

direk konulara daldım bi günaydın bile demedim günaydınlarrrrrrrr arakadaşlar hayırlı haftalar herkese

donduk canim 6hafta kaldik...benim ailem belcikada canim, ben dogma buyume buraliyim hatta tuna belcikadaki 4.kusagimizama ne olursa olsun insan vatanina doymuyo yinede...
evet ya bende cok istemistim olmadi ama seneye insallah kismet olurda gorusuruz....
tuna kalabaligi cok sevdi ilgi manyago oldu simdiyse cok skiliyo alisana kadar biraz zorlanacaz
bu arada biz bikacgunlugune denizede gittik, tunaya yaradi cocuk hep uyudu
ailenle gidebilecegin yer varsa hic kacirma git rahat edersin zeyne suya bakanda olur dinlenirsin

aaaa demek ailen orda ben onlarda burda sanıyodum. doğru diyosun insanın vatanı gibi olmaz. demek kalabalığı sevdi tuna zeynep suda tam tersi kardeşimin düğünü var demiştimya ecel teri döktürdü bize ev kalabalık gelen giden çok kimseyi istemiyo görsen halimizi mahfolduk düğünde bile hiç durmadı hep gelin odasındaydık. Ben korkuyorum zeynep suyla denize falan gitmeye canım ya hiç durmaz gibi geliyo çok tuhaf bi kız arabada tutamıyorum kıyameti koparıyo yarım saatlik yol uzuyoda uzuyo inşallah düzelir artık

6 gündür girmiyorum benden başkada kimse uğramamış zaten nerdesiniz hatunlar siz böyle ya ramzan diyemi acaba?

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarda iyi sukur
biz hala turkiyedeyiz daha kalicaz allah izin verirse
annem ve babam turkiyede trafik kazasi yapti sukur allaha kotu birsey olmadi ama annem toparlanamadi hala
kizlara annemle baktigimiz icin ve annem daha tam iyilesmedigi icin mecburen turkiyede kalmak zorundayiz
herhalde yilbasini bulur bizim belcikaya donmemiz
annemler donduler belcikaya esimde carsambaya gitcek allahin izniyle yanlizim yani esimin ailesi burda onlar yardimci olcak ve bakicimiz var
kizlara turkiye havasi yaramadi hep hasatlikla ugrastik her 15 gune bir hastalandilar insallah birdaha olmazlar

eve yeni internet baglattik esim gidince kizlari internetten gorsun diye
firsat buldukca girerim artik
kendinize iyi bakin bebisleri optum
hepinizi cok ozlemisim

slm kızlar nasılsınızz bakalımmm
neler yapıyosunuz bebişler nasılll

selam canım biz çok şükür iyiyiz arada bi hastalanıyoruz ama geçiyo çok şükür geçen hafta sonu 3 gün ateşlendi yawrum çok zordu allah bebişlerimizi korusun hiç hastalanmasalar keşke ama hastalanıyolar işte bütün gece dua ettim allahım ne olur o düzelsin ben hastalanıyım diye.
Bu arada senin doğum yaklaşmış 34. haftanın içindesin sağlıkla kucağınada alırsın inşallah

çok geçmiş olsunn canımmm
hastalıktanmı ateşlendi yoksa diş sıkıntısı falanmı var
ben de çok korkarım ateşten allah korusunnn
kuzumm sakın öyle dua etme bidaha amaa
anlıyorumki çaresizlikten öyle demişsinn
Allahım şifaver demen yeterlii canımm
sende hasta olursann bebişinle kim ilgilenir öyle düşünnn

doguma az kaldıı bakalımm hayırlısıyla vaktinde gelir inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…