Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

NESRİN HOŞ GELDİN CANIMMMM çok sevindimm her şeyin yolunda olmasına inşşşş rabbim sanada bu tedavinde bebğini kucaklamayı nasip eder canım inşşş

slm arkadaşlar bu konu dikkatimi çekti ve bende yazmak istedim benim eşimdede varikosel vardı amelıyta olalaı 1sene oldu.amelıyatan sonra %0 olan morfoloji amlıyattan sonra %2 oldu ileri hareketli sornumuz %0 dır hala sıfır kasımda testi tekrarlayacaz allah ansip edrse sayı 13 milyon ileri hareketli %0 hala eşimin proxeed plus,ginseng,evicap,arı sütü bal polen kapsülü içiyor her akşam düzenli bir şekilde içmiyor tabıkıde zorla içirmeye çalısıyorum bide sebze agırlık beslenemeye calısyoruz bendede pko var doktorla sürekli aşılama diyorr.sizler eşininiz için neler yapıyorsunuz yardımcı olursanız çok sevinirim benide aranıza alırsanız mutlu olurum

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarla

nesrin hosgeldin allahim insallah bebisine kavusturur seni dualarim seninle seni en iyi bizler anlariz

hosbulduk meryem. nasılsın? kızlar nasıl?

saol canim iyiyim kizlarla ugrasiyorum kosturmacayla geciyor gunlerimiz
kizlarda iyi teyzesi buyuyolar tutunup kalkiyolar emekliyolar hep pesindeyiz onlar nereye bizde arkalarindayiz allahtan annem var yanimda o cok yardimci bana gunduzde bakicimiz var boyle geciyor gunler

nasıslınız güzel meleklerin annelerii

Son düzenleme:

slm canım yeniden hoşgeldin aramıza, Rabbim inşallah açılan ellerimizi boş çevirmez dualarımız seninle, tedavin sonucunda hayırlı haberlerle gelmeni bekliyoruz allahın izniyle, bu süreçte en büyük ilaç moral unutma, moralinizi yüksek tutun ve dua edin, o minicik bebişin göbüşünde dönersin inşallah hastaneden tatlım..
benim ikizlerden sonra bi yaramaz cadı daha geldi evimize, 3 bebeyle uğraşıyorum bütün gün, bol bol yorgunluk kalıyo 1 günden geriye, çok şükür rabbim canlarını sağ etsin ve isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah,
bi kaçamak nete gireyim dedim bak uyandı ikisi, neyse ben kaçtım gidip bakiim yaramazlara, yine gelmeye çalışırım kızlar, kendinize ve bebişlere iyi bakın...görüşmek dileğiyle..

HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN

selam arkadaşlar herkes iyidir inşallah yetercim sanada hayırlı cumalar canım rabbim cümlemizin dualarını kabul eylesin.

Nesrincim tedavin hayırlı olsun canım inşallah müjdeli haberi vermen çok yakındır. Allah yardımcın olsun

Kızlar biraz kendimden haber veriyim benim kızımda artık 1 yaşına girmek üzere zaman gerçekten çabuk geçiyo hayal bile edemiyodum bu günleri oldu olacakmı yok tutmadı yine olmadı derken kuzumu kucağıma aldım 1 yaşına bile giricez nerdeyse inşallah sağlıklı koca bi ömür geçiririz kuzumla allahım tüm evlat isteyenlere nasip etsin herkesin dualarını kabul etsin. Geçen sene doğum heyecanını yaşadığım bu günlerde şimdi doğum günü telaşını yaşıyorum herşeyiyle uğraşmak ayrı güzel ama bi okadarda zor uykusuz geceler, sinirler yıpranıyor, çok huysuz bi kızım var 1 dakika bile oturmuyor hiçbir şeyden memnun olmuyor iş yapamıyorum evdeyken çok zor herşeyi ama okadarda güzel iyiki var onu çok bekledim biliyosunuz en sonunda dualarım kabul oldu inşallah bekleyen tüm arkadaşlarımında kabul olur.

Nesrin hayırlı olsun tedaviniz
İnşallah pozitif sonucu görürsün, emeklerinin karşılığını alırsın
Allahım bir an önce senden ve yeterrrden müjdeli haber almak istiyorum

eşinin ilaçları düzenli içmesini sağla, hiç aksatmayın
o içmeyi unutursa sen bi bardak suyla ilaçlarını getir eline ver, zorla içir
bide eşine havuç suyu içir, havucu katı meyva sıkacağında sık, içine bikaç damla zeytinyağı dök, içsin
sende adetinin ilk günü şunu yap; akşamdan bi kasenin içine 1 tane kuru incir koy, içine üstünü geçicek kadar zeytinyağı koy, kapak kapa
sabah kalktığın gibi inciri ye.
ben bunu uyguladığım ay hamile kalmıştım
inşallah herkes bebeklerini birgün kucağına alır

Nesrin hayırlı olsun tedaviniz
İnşallah pozitif sonucu görürsün, emeklerinin karşılığını alırsın
Allahım bir an önce senden ve yeterrrden müjdeli haber almak istiyorum

sevcan eski dost nasılsınnnnnn
canım bende çok isitiyorum müjde vermeyi ama malesefff canım artık gün geçtikçe umudum azalıyor

Merhaba arkadaşlar,
benim eşiminde varikosel sorunu var. dr. ameliyatlık aşamada değil dedi. ancak korunmamamıza rağmen bebek olmuyor. bi kere oldu oda dış gebelikle sonuçlandı. ondan önce keçi boynuzu kürünü denemiştim eşim. 1.5 ay dayandı karnım ağrıyor bunun yüzünden diye bıraktı. şimdilerde tekrar ikna oldu çabalamaya. dr.um aşılama önerdi ancak kaliteli sperm gerekiyor diye ikna ettim. keçi boynuzu kürüne başladık. yanında hande polattan aldığım bir karışımı hazırladım. onu yemeye bugün başladı umarım bırakmaz. içinde bir sürü şey var. keçi boynuzu tozu, çakşır tozu, zerdeçal, çörek otu, gsenk, arı sütü, polen, zencefil, üzüm çekirdeği, falan bunları bala karıştırdım macun gibi oldu. sabah akşam tatlı kaşığı yiyecekmiş. böyle bir karışım deneyenininiz oldumu, sperm saysını artırıcı karışım diye geçiyor, ilk testte 11 ml. idi 2. testte 20 ml. oldu ama hareket %0 dı acaba sayıyla bebarber harekette artarmı. bilen uygulayan varsa deneyimlerinizi rica edeceğim. bir gün bu topikte bebeğimi beklerken yazmayı çok istiyorum. rabbim dileyen herkese nasip etsin.

aralıkta variköselden amelyat oldu morfoloji 1 tüp yapıcam dua edin arkadaşlar

aralıkta variköselden amelyat oldu morfoloji 1 tüp yapıcam dua edin arkadaşlar

slm arkadaşlar. herkes iyidir umarım bir yaramazlık yoktur.beni sorarsanız başıma neler geldi bir bilseniz. 3 ekimde spora yazılmıştım değişiklik olur ve kilo veririm dedim. yazılmaz olsaydım keşke 7 kez gidebildim sadece sol dizimi nasıl zorladıysam artık bende bilmiyorum kemik iliği ödemi oluşmuş hatta doktorun biride menisküs yırtığında var dedi koltuk değneği kullanacaksın 1,5 ay dedi. sonra duruma bakıcaz ameliyat olabilirsin dedi. beynimden kaynar sular indi. tabi 1 doktorla kalmadım 2. bir önerilen doktora gittim oda yırtığın olmadığını ödemin olduğunu söyledi ilaç verdi elinden geldiğince basma üstüne ağırlık verme dedi. 1 haftadır ilaçları kullanıyorum ama psikolojim allak bullak oldu bu seferde hangisi doğru acaba diye kalıcı bir şey olurmu diye. bide öyküyle ayapıma hangi bir basmayacamki yastığı alıp getiiyo ayağıma anne salla beni uyuyacam diye nasıl sallayayım çok zoruma gitti çok. ben ne yaptım ayağımda sallarmış gibi yatırdım yere ayaklarımı yanlara açtım yastığını ellerimle salladım fark etmesin uyusun diye.

bu gün 1 ortodpedi doktoruna daha gittim bu 3. doktordu.dizim neredeyse kırılma noktasına geldiğini kırılmadan bir önceki adımda kaldığımı söyledi. zorlamadan dolayı ödemin olduğunu söyledi.geçicek kesin dedi. kalıcı bir şey olmaz ama ne kadar az basarsan o kadar çabuk iyileşir hatta koltuk değneği kullanıp hiç basmassam daha çabuk geçermiş.kullanmazsanda 1 hafta elinden geldiğince basma dedi. iyileşme süresi 4hafta ile 6 hafta arasında değişirmiş.dizlik verdi ama bugün moralim yerine geldi çok şükür psikolojim bozulmuştu artık. yarın anneme geçicem artık bayram sonrasına kadar dinlenicem. yazık annemde mahfoldu öykü üstündeydi zaten birde ben eklendim üstüne hangimize bakacaksa artık.bir daha spor yapmakmı tövbeeeeee.

bu arada zaten öyküde hasta oda ayın 5.inden beri grip nezle öksürük yeni yeni atlatıyor. annemleri evi yanıyordu az kalsın. her şey üstüste geldi valla sürekli dua edip sadaka falan veriyorum inşallah hepsi geçicek bende düzelicem.anneme geçiyorum yarından itibaren bir süre gelemem muhtemelen hepiniz kendinize iyi bakın şimdidende iyi bayramlar hepinizeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…