selam kızlar, elchın canım allah tamamına erdirsin.
teşekkür edrim yabanım aminn inşallahhh
bu arada herkese selammm keyifler nasıl bakalım
çok geçmiş olsunn canımmm
hastalıktanmı ateşlendi yoksa diş sıkıntısı falanmı var
ben de çok korkarım ateşten allah korusunnn
kuzumm sakın öyle dua etme bidaha amaa
anlıyorumki çaresizlikten öyle demişsinn
Allahım şifaver demen yeterlii canımm
sende hasta olursann bebişinle kim ilgilenir öyle düşünnn
doguma az kaldıı bakalımm hayırlısıyla vaktinde gelir inşallahhhh
sağol canım yok diş yok hala hastalıktan ne yazıkki boğazları şişmiş kanındada mikrop varmış bir hafta antibiyotik kullandık tam düzeldi diye sevindim dün akşam bütün gece öksürdü burnu tıkanmış hiç uyumadı yine çıldırıcam valla bu havada nasıl üşütüyoruz bu çocuğu anlamaıyorum ben
canım ya nekadar üzerine düşer ilgilenirsen okadar hassas oluyor galiba bu bebekler
canım bagışıklık sistemi çok zayıf demekki
çok çabuk hasta oluyor
aymes anne sütünü azbizamanmı aldı
kıslarrrr nasılsınızzzzz? gene kimsecikler yokkk
biz iyiyiz minik kuzum 1 yaşında oldu tabii 9 aylık gibi bedensel yaşı ama o yaşıtlarını yakaladı şükürler olsun sizler hatırlıyomusunuz 1 yaşındayken kaç kiloydu boyu kaçtı?. mercan 1 yaşına 9,5 kilo ile ve 75cm boyla girdi doktora bu hafta götürücez yaşıtlarını yakalamışmı bakıcak doktor teyzemiz internetten yakalamış gibi görünüyo ama genede fark var tabii
biz henüz 1 yaşında değiliz 8 ay bitti 9,5 kilo ve 76,5 cm olduk boyumuz kilomuz normalmiş doktorumuz söyledi 1 yaşında kaç kilo olur bilemem?
tünaydın kızlar. Herkes nasıl bakalım
aymesim senin kızda hareketli demek tüp bebek bunlar ondan mıki acaba biri bana öyle demiştide pek oralı olmamıştım ben
neva bende öykü uyanıkken iş yapamıyorum o uyuyuncada hangi işi yapıcam elim ayağıma dolaşıyo valla gece uyuyunca yapıyorum saat 1-2 yi buluyoı bu seferde bven uykumdan oluyoru. Ben öyküyü öğlen bırakmama rağmen anneme eve gidene kadar bende çok özlüyorum eve gidince bir kucağıma atlıyoki anlatamam bundan sonrada allahım onları hep korusun esirgesin yokluklarını göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?