Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınlar hayırlı cumalar hayırlı kandillerrrr rabbim tüm dualrımızı dileklerimizi kabul etsin inşşş

Sponsorlu Bağlantılar

Allahım
Günahlarımı
bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı
haddimi aşarak işledigim kusurlarımı
benden daha iyi bildigin bütün suçlarımı bagışla!

Allahım
Ciddi ve şaka yollu yaptıklarımı ,
Yanlışlıkla ve bilerek işledigim günahlarımı affeyle!
Bütün bu kusurların bende bulundugunu itiraf ederim.

Allahım!
Şimdiye kadar yaptıgım,
Bundan sonra yapacagım ,
Gizlediğim ve açıga vurdugum,
Ve benden daha iyi bildigin günahlarımı affeyle.
Öne geçiren de sen
Geride bırakan da sensin
Senin gücün herşeye yeter.

Hz. Muhammed (s.a.v)

* * *

ALLAH’IM

ACİZLİKTEN

FAKİRLİKTEN

CİMRİLİKTEN

KORKAKLIKTAN

TEMBELLİKTEN

HİLEKAR DOSTTAN

FAYDASIZ İLİMDEN

KABİR AZABINDAN

AĞLAMAYAN GÖZDEN

SIKINTI VE HÜZÜNDEN

ÜRPERMEYEN KAPTEN

HER TÜRLÜ HASTALIKTAN

HAYATIN FİTNELERİNDEN

BORÇ ALTINDA KALMAKTAN

KABUL OLMAYAN DUADAN

DOYMAK BİLMEYEN NEFİSTEN

İHTİYARLIKTAN ELE AVUCA DÜŞMEKTEN

ZALİM OLMAKTAN VE ZÜLME UĞRAMAKTAN

İSYAN ETTİREN FAKİRLİKTEN VE AZDIRAN ZENGİNLİKTEN

GEÇMİŞE KEDERLENMEKTEN VE GELECEĞE KAYGILANMAKTAN

SANA SIĞINIRIM.

HZ.MUHAMMED (S.A.V.)

sağol canım yok diş yok hala hastalıktan ne yazıkki boğazları şişmiş kanındada mikrop varmış bir hafta antibiyotik kullandık tam düzeldi diye sevindim dün akşam bütün gece öksürdü burnu tıkanmış hiç uyumadı yine çıldırıcam valla bu havada nasıl üşütüyoruz bu çocuğu anlamaıyorum ben

canım ya nekadar üzerine düşer ilgilenirsen okadar hassas oluyor galiba bu bebekler
canım bagışıklık sistemi çok zayıf demekki
çok çabuk hasta oluyor

aymes anne sütünü azbizamanmı aldı

canım ya nekadar üzerine düşer ilgilenirsen okadar hassas oluyor galiba bu bebekler
canım bagışıklık sistemi çok zayıf demekki
çok çabuk hasta oluyor

aymes anne sütünü azbizamanmı aldı

3,5 ay aldı canım ama onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum ben benim arkadaşımın 2 yaşında hala emiyo o bizim kızdan daha hasta valla sürekli hastanedeler bağışıklıkla alakalı bu bazılarının çok zayıf oluyo demekki

slm kızlar,umarım herkes iyidir bizde iyiyiz bayramda erdekteydik tüm akrabalar tatil yaptık oğlum denizden korktu ayaklarını soktum ağladı halbuki suyu çok sever banyo yapmaya bayılır seneye artık o zaman dahada büyümüş olur bugünde 8 ayımız bitti 9. ayımıza girdik 4 dişimiz var ve çok şükür herşeyi yiyor ek gıdalarda sorun yaşamadık zaman nasıl da geçiyor ....

kıslarrrr nasılsınızzzzz? gene kimsecikler yokkk
biz iyiyiz minik kuzum 1 yaşında oldu tabii 9 aylık gibi bedensel yaşı ama o yaşıtlarını yakaladı şükürler olsun sizler hatırlıyomusunuz 1 yaşındayken kaç kiloydu boyu kaçtı?. mercan 1 yaşına 9,5 kilo ile ve 75cm boyla girdi doktora bu hafta götürücez yaşıtlarını yakalamışmı bakıcak doktor teyzemiz internetten yakalamış gibi görünüyo ama genede fark var tabii

SLM kizlarr nasilsiniz biz iyiyiz kizlarda iyi sukur allaha hala turkiyedeyiz haftaya pazartesi donuyoruz kismetse belcikya
turkiye havasi yaramadi kizlara hep hastalikla ugrastik benimkilerde 1 yasina girdiler sukur allaha buyuyolar

biz henüz 1 yaşında değiliz 8 ay bitti 9,5 kilo ve 76,5 cm olduk boyumuz kilomuz normalmiş doktorumuz söyledi 1 yaşında kaç kilo olur bilemem?

biz henüz 1 yaşında değiliz 8 ay bitti 9,5 kilo ve 76,5 cm olduk boyumuz kilomuz normalmiş doktorumuz söyledi 1 yaşında kaç kilo olur bilemem?

o zaman mercan normal bir bebek gibi hem üçüz eşi hemde 3 ay erken dogdu ve kız bebek 9 aylık gibiydi zaten o zaman normal gidiyo

slm kızlar herkes nasıl iyidir umarım. varmı yeni güzel haberler kuzucuklarınız nasıl. doğumu yaklaşan arkadaşlarımız allah kolaylıkla kurtarsın.

bizde iyiyiz çok şükür cadı kızımla uğraşıp duruyorum. bayadır gene gelemedim ayrı kaldım sizlerdende işime bile gidemedimki sormayın halimi. öykü tam bir cadı oldu bir dakka oturmazmı bir çocuk oturmazmış uyumazmı uyumazmış yemezmi yemezmiş huysuzmu huysuzmuş vs vs vs her şey var bizde arkadaşlar hiper aktif olduğunu söylemeye başladı inşallah öyle değildir ben sadece çok hareketli bir çocuk olduğunu düşünüyorum günler nasıl geçiyo inanın bilmiyorum ne saçıma ne başıma bakabiliyorum sabah kalkıp üstümü giydiysem şükrediyorum bir yerlere giderken ya telimi ya çantamı unutur oldum eşim dalga geçiyo benle bunadın iyice diye bende daha değil ne zaman kendimi bir yerde unutursam o zaman bunamışımdır diyorum ama sanırım oda yakındır. )))

işte böyle canım kızım uğurböceğim öyküm 15 aylık şu anda ne kadar zor olursa olsun bir anne diyişi bitiriyo beni bir öpüşü dünyalara bedel evet yoruluyorum evet sinirleniyorum evet bazen dayanamıyorum ama herşeye bedel rabbime şükürler olsunki yaşattı bana bu mukaddes duyguyu buraya gelemesemde her gece anneliğin hasretini çeken burdaki arkadaşlarıma hiç tanımadığım dünyanın her yerinde bulunan kişilere bile dua ediyorum rabbim onlarada nasip et diye.

günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim evlatlarınız sizlere bağışılasınnn uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsinnn
casper gelmişşş özlem gelmiş (özlem diğer topiğede uğramış)kızlar nasıl dağıldık böyle yaaaaa hem burasaı hem diğer erkek infertilitesi ....... buraya bakıyorum aymes yazıyor arada .....eskinden ne çok yazardık kendimizden bir birimizden haber verirdikk nevro tedavi dışında çok yazışıyoruz diye geyik topiği açmıştı bize (gerçi nevro nerede ne yapıyor hiç haberimiz yok )çok özeldim o günleri:26::26::26: o arkadaşları keşke çıkıp gelseler bir slmm verselerrr nasıl olduklarından bir haber getirseler ne iyi olurdu :44::44::44::44::44:

ÖZlem bencede mercan normal kiloda canımzaten büyüdükçe kilo alımlarıda yavaşlıyor canım. öykü 1 yaşındayken 10.300 dü şu andaa 15.5 aylık olmasına rağmen yeni 11 kilo olduk kiloya takılma canım sağlıklı olsun yeterki.

yeterim mrb canım geldim bu aralar nasıl geldim birde bana sor hep aklımdasınız ama inan fırsat olmadı. olmadımı olmuyormuş. uzun bir aradan sonra tekrar işe başladım işteyken fırsatım olur artık ara ara uğrarım bende.

Selam arkadaşlar caspercim senin öyküde benim cimcime gibi aynen anlattıklarını birebir yaşıyorum hiç durmuyo çok huysuz hepsi bizdede var ama allahıma çok şükürki benimle onunla olmak kokusunu içime çekmek dünyalara bedel. Sağlıkları yerinde olsunda gerisine katlanıcaz napalım.

yetercim sana katılıyorum bende çok özlüyorum eski günleri ben sürekli giriyorum ama tek başıma kalıyorum hep bakıyorum kimse yok kaçıyorum bende inşallah herkes iyidir ve arada gelip kendilerinden haber verirler

günaydın kızlar nasılsınız benim oğlum da mız mız oldu hep kucak istiyor kucağıma alıyorum bu seferde oturma gezdir beni diyor belim ağrıyor valla ama çok tatlı oldu paşam Allah nazarlardan korusun ne güzel bir duyguymuş anne olmak Allah bu duyguyu tüm kadınlara yaşatsın inşallah onsuz hiç bir şey yapmak istemiyorum dışarı çıksak eşimle aklım oğlumda kalıyor sağolsun annem beni aratmıyor ama yinede özlüyor insan bir an önce eve geleyim istiyorum:)
yetercim sana katılıyorum eskiden daha hareketliydi her iki topikde ama canım bebişler büyünce hareketlenince buraya yazmak zor oluyor hatta şu an oğlum uyuyor mutfağı toplamam lazım çünkü uyanıkken iş yapamıyorum ama fırsatını bulmuşken buraya geleyim dedim keşke eskisi gibi olsa her şey bir saniye bile ayrılmazdık bende özledim o günleri paylaşımları adet günümüzü beklemeyi tüp bebek transferinden sonra arkadaşların gün gün yaşadıklarını vs ne güzeldi....

tünaydın kızlar. herkes nasıl bakalım

aymesim senin kızda hareketli demek tüp bebek bunlar ondan mıki acaba biri bana öyle demiştide pek oralı olmamıştım ben

neva bende öykü uyanıkken iş yapamıyorum o uyuyuncada hangi işi yapıcam elim ayağıma dolaşıyo valla gece uyuyunca yapıyorum saat 1-2 yi buluyoı bu seferde bven uykumdan oluyoru. ben öyküyü öğlen bırakmama rağmen anneme eve gidene kadar bende çok özlüyorum eve gidince bir kucağıma atlıyoki anlatamam bundan sonrada allahım onları hep korusun esirgesin yokluklarını göstermesin

günaydın arkadaşlar

valla canım baya bi hareketli hemde gündüz annemin pestilini çıkartıyomuş akşamda benim hiç dur durak bilmiyo oturmak hiç istemiyo hep ayaktayız. Cidden tüp bebe olmalarının etkisi olabilirmi dahamı hareketli oluyolarmış ozaman hiç bilmiyom ben özleminde tüp bebe onun maşllahı var çok uslu bi kız mercan bence tamamen şans bizim şansımıza biraz daha yorgunluk düştü galiba bende uyanıkken hayatta bişey yapamıyorum düşünün çorbasını bile hazırlayamıyorum hiç ama hiç durmuyo uyurken halletmem lazım herşeyi çok sabırsız bi bebek ama çokda tatlı ölürüm onun için ben bi gülüşü varya allahım dünylara bedel çok kızdırıyo ama saniyelik bi yanıma gelip beni al deyişi varya herşey bitiyo allahım tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu anneliği yaşadığım hiçbişey unutmadım onların acılarını kalbimde hissediyorum hala inşallah onlarda bizim gibi bu mutluluğa kavuşurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…