Öncelikle merhaba 2008 erkek infertilesini öğrendik esimin ozaamanlar bu topikte yazisiyordum tedavi falan derken uzun zaman oldu tabi giremedim listede adımı görmek beni mutlu edicek "kurtulular tek taraflı varilinden ameliyatı 2008 yılında keçi boynuzu kürü ameliyattan sonraki 2.ayda normal yoldan hamile kaldım" suan oğlum 2 yasına giricek şubat ayında:)
Beni unutmadınız inşallah. Fırsat bulup eskisi gibi saatlerce yazmak nerdee artık. Şöyle bi baktım da maaşallah, aymes, rapunzel, casper, ay daha vardı aklımda kalmadı birden heyecan yaptım. Hep aynı dönemde dertleşirken maaşallah herkesin bebişleri olmuş. Allahım isteyen, özlem çeken herkese nasip etsin. Dualarım hep bu yönde. Ben de de 3 tane. Haşatımı çıkarıyolar ama Allahım sağlık versin bebişlere de bizlere de. Çok öptüm herkesi
ee kolay mı hem afacanlarla uğraşıp hem evin işini yapıp hem de nete girmek...
biz bugün 4.ay aşılarını ve benim 3.doz tetanoz aşılarımızı yaptık çok ağladı meleğim,neyse 2ay rahatız..
kızlar size bişey sorucam özel ama korunuyor musunuz,malum hepimiz zorlu tedavilerle kavuştuk meleklerimize,ben korunmuyorum ama şimdilik yavrum küçük bazen aklıma geliyor,sütten kesmek zorunda kalırım onu ihmal ederim diye ama sonra kardeşsiz büyümesinden iyidir diyorum,siz?
Öncelikle merhaba 2008 erkek infertilesini öğrendik esimin ozaamanlar bu topikte yazisiyordum tedavi falan derken uzun zaman oldu tabi giremedim listede adımı görmek beni mutlu edicek "kurtulular tek taraflı varilinden ameliyatı 2008 yılında keçi boynuzu kürü ameliyattan sonraki 2.ayda normal yoldan hamile kaldım" suan oğlum 2 yasına giricek şubat ayında:)
slm kizlar,
fadigim canim benim yaa cok sevindim insallah allahim kucagina almayi nasip eder..
caspercim cok gecmis olsun....
melony,yeter aymes ve diger herkes hepinizi cok opuyoruz
bayraminiz mubarek olsun ...
ve birazda bizden haberler tuna pasa buyuyo artik 10 aylik olduk 2aydir tutunarak yuruyo ama yakinda kendide yurur gibi gorunuyo,cok cabuk buyudu sanki daha dun dogdu
bu ayin 22de sunnet olacak pasam artik erkekte oluyoruz yani)
evleneli 1 yıl 3 ay oldu...
evliliğimin 8. ayında tahlillerimize baktırdık, eşimde sperm azlığı çıktı, morfolojide biraz bozukluk vardı, ilk spermioğramımız toplam 9 milyon idi, mililitrede ise 3 milyon, proxeed olumlu sonuç verdi 3 ay sonrasında mililitlede 15 milyon oldu, toplamı 49 milyon....bu ay keçiboynuzu kürü başladım eşime aynı zamanda, biliyorsunuz 72 günde etki ediyor...
bende adetim geçince incir kürüne başlayacağım, yaşım 30. bu hayırlı cuma gününde rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.
daha önceleri siteyi misafir olarak takip ediyordum, yazmak bu güne nasipmiş.
yeterim listeyi görünce ne kadar duygulanadım hep hamiş kısmında ismimin yazılmasını hayal ederdim bi türlü olmazdı hiç olmıycak galiba derdim bi gün oldu allahım kendimi orda görmeyide nasip etti gözlerim doldu valla
ayyyy fadik hamileymişşşşş çok sevindim gece gece bu güzel haberi aldımmm :))) gözünaydun fadikcim rabbim isteyen tüm arkadaslarımızada en kısa zamanda rabbim mucizeyı yaşatsın.
ben hiç giremiyorum pc .pcnin yüzünü bile göremiyorum oglandan fırst yok yaramaz hiç yerinde durmuyor :)totoduna vuruyorum dayanamıyom ne yapım
slm kizlar nasilsiniz herkes iyidir insallah bebisler nasil
ben iyiyim cadi kizlarimla ugrasiyorum cok yoruyolar beni ama cok tatlilar allahim isteyen herkese nasip etsin rabbim vakit bulamiyorum pcye girmeye aradi girip okuyorum buseferde yazmama musade etmiyorlar cadilar
fadikcim hamileymis rabbim tamamina erdirsin insallah kucagina almayi nasip etsin rabbim
dilemcim tuna pasa sunnet oluyomus hayirli olsuöyle n rabbim dugununude gormeyi nasip etsin
aymescim kizin yasina da girmis allahim uzun omur versin ne cabuk geciyor zaman
yetercim listeyi gorunce cok duygulandim canim daha dun gibi sanki o gunler tedaviler test gunleri olacak mi olmiyacak mi diye dusunurduk
ben de olmayacak diye hep aklima gelirdi ama rabbim ben birtane isterken ondan O bana 3 tane nasip etti
allahim isteyen butun arkadaslarimiza nasip etsin insallah
evet canım daha dün gibi listemizin bu haliiii
canımmm sen gelip kızlardan yazıyorsun yaaa ve hep dua ediyorsun yaaa BENDE BUARDAN RABBİM HEPİMİZE YAŞAT DİYE DUA EDİYORUMM VE SİZLER İÇİNDE UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLİYORUM HEP BİRLİKTE
slm kizlar nasilsiniz herkes iyidir insallah bebisler nasil
ben iyiyim cadi kizlarimla ugrasiyorum cok yoruyolar beni ama cok tatlilar allahim isteyen herkese nasip etsin rabbim vakit bulamiyorum pcye girmeye aradi girip okuyorum buseferde yazmama musade etmiyorlar cadilar
fadikcim hamileymis rabbim tamamina erdirsin insallah kucagina almayi nasip etsin rabbim
dilemcim tuna pasa sunnet oluyomus hayirli olsun rabbim dugununude gormeyi nasip etsin
aymescim kizin yasina da girmis allahim uzun omur versin ne cabuk geciyor zaman
yetercim listeyi gorunce cok duygulandim canim daha dun gibi sanki o gunler tedaviler test gunleri olacak mi olmiyacak mi diye dusunurduk
ben de olmayacak diye hep aklima gelirdi ama rabbim ben birtane isterken ondan O bana 3 tane nasip etti
allahim isteyen butun arkadaslarimiza nasip etsin insallah
slm kızlar,iyi pazarlar hepinize,
yetercim listeyi gördüm şimdi çok duygulandım eski günlere götürdün beni inş darısı senin ve diğer arkadaşlarımızın başına
dilem paşan sünnet oluyor demek benimde oğlum bu cuma günü sünnet olacak 10 bitti,11.ayın içindeyiz yürümeden bir an evvel yaptıralım diyoruz çocuk cerrahı da 2-6 yaş arası sakıncalı en güzel dönem şimdi dedi bizde karar verdikoğlum sünnet olacak
inş damatlıklarını da görürüz.
aymes kızın 1 yaşına girmiş nice mutlu senelere inşailece bizimde az kaldı 1 yaşımıza 6 ocakta 1 yaşımıza giriyoruz:)
bende artık bu ay korunmayacağım oğluma kardeş istiyoruz hayırlısı olur inş...
ayyyy fadik hamileymişşşşş çok sevindim gece gece bu güzel haberi aldımmm :))) gözünaydun fadikcim rabbim isteyen tüm arkadaslarımızada en kısa zamanda rabbim mucizeyı yaşatsın.
ben hiç giremiyorum pc .pcnin yüzünü bile göremiyorum oglandan fırst yok yaramaz hiç yerinde durmuyor :)totoduna vuruyorum dayanamıyom ne yapım
amin cnm insallah sizde yasiyacaksiniz bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?