Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilyordum bu kadar duygulanacağınızı birde eski günleri hatırlayın istedim (o sıkıntılı günleri hiç birinizin unutacağınzı zanetmiyorum)canım demmeki oğlun erkekliğe ilk adımını atıyorr

sağlıkla büyüt inşşşşş canım arada sırada totoya vurmak gerekir bencede yoksa önü alınmaz bu cadıalrın rabbim uzun ömürler versin ama zor uğraşmak çocuklarla benim eğenim var günde bir kaç saat baktığımda allah sabır versin tüm annelere diyorumm çok yaramazlara çokkk
[/F ONT]

merhaba arkadaşlar.şu an bu mesajı ağlayarak yazıyorum.varikosel illetinden sonra hamile kalanları okuyunca inanın umutlarım yeniden yeşerdi.n'olur nasıl hamile kaldınız nasıl bi yöntem izlediniz bana da anlatın.vereceğiniz her bilgi bana umut ve ışık olacak.rabbim hepinizi nazarlardan korusun ve en büyük mutlulukları bahşetsin.benim eşimde çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.1 kez aşılama denedik ama tutmayınca tüm umutlarımı yitirdim.1,5 yıl oldu ameliyat olalı ama hiç mutlu bi haber duymadık.nolur anlatın neler yaptığınızı umut olun bizim gibi kucakları boş kalan yaralı kadınlara...

slm kızlar nasılsınız
yeterr listeyi bende gördümm hele adımı görünce nerelerden nerelere dedimm

ben dogum yaptımm hemde normal dogum oldu sezeryan düşünürkenn
çok şükür saglıklı bir kızım olduu
adı eylül
şuan 2ay 1haftalık oldu bilee
allahım bu duyguyu herkese yaşatsınn inşallahh
,kimseninn kucagı boş kalmasınnn

seni çok iyi anlıyorum
inşallah bütün isteyen herkes evlatlarına kavuşur
benim eşiminde sperm sayısı azdı, ameliyat falan olmadı
bende herşey normaldi, bi sorun yoktu
eşime her akşam havuç sıkıp içine 1-2 damla zeytinyağı damlatıp içiriyodum
keçiboynuzu kürü içmişti bi kaç ay
Maxi L-Carnitine diye bi vitamin kullandı 2 kutu
bide ben incir kürü yapmıştım kendime, adetimin ilk günü başladım, akşamdan 1 tane kuru inciri bi kaseye koy,üstünü geçicek kadar zeytinyağı koy, kapat
sabah kalktığın gibi o inciri ye, 1 ay boyunca yaptım ve o ay da hamile kaldım zaten
bide her akşam Meryem süresini okuyodum
bide preseed diye bi kayganlaştırıcı kullanıyoduk, eczanelerde satılmıyodu,şimdi satılıyo mudur bilmem
yurt dışındaki arkadaşım gönderiyodu

inşallah bunlar senin de yüzünü güldürür

herkese slm kızlar. girer girmez fadiğin haberini gördüm çok ama çok sevindim rabbim bu sefer kucağına almayı nasip eder inşallah darısı diğer arkadaşlarımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dilem paşan erkekliğe adım atıyor ha hayırlı uğurlu olsun canım.damat olduğu günleride göstersin rabbim.

aymesim prenses artık 1 yaşında ve dahada ramamazdır eminim doğum günü kutlu olsun rabbim nice nice yaşlar göstersin ve o güzel minik yüzünde gülücükler hiç eksik olmasın.

zambak hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün canım 2 aylık bile olmuş bile maşallahhhhhhhh

yeterim sen nasılsın iyimisin fadiğin peşinden sende biran önce hamiş olursun inşallah canım rabbim büyükkkk.

sağlıkla büyüt inşşşşş canımmmm
yaa biliyordum bu listenin hepimiz eski günlere götüreceğiniii

canım sağol inşşş sen nasılsın annenden döndünmü nasıl oldunnn canım biz biraz sıkınız yine eşimin kitlesi yeniledi dr tekrar ameliyat olması gereke bilir diyorrr rabbim yardımcımız olsun hepimizn

sağlıkla büyüt inşşşşş canımmmm
yaa biliyordum bu listenin hepimiz eski günlere götüreceğiniii

sagol canım allah sana ve senin giibi isteyen herkkese nasip etsinn
ben bile bugünlerin hayalini edemezken kavuştum kızıma
rabbim sizede nasip eder inşallahh
eşinede allah tez zamanda şifa versinn

sagol canım allah sana ve senin giibi isteyen herkkese nasip etsinn
ben bile bugünlerin hayalini edemezken kavuştum kızıma
rabbim sizede nasip eder inşallahh
eşinede allah tez zamanda şifa versinn

amin amin inşşşşşşşşşşşşşşşşş

sevcan nasıl deva oluo bunlar bilsen yarama.Allah seni ,eşini ve bebeğini her daim korusun.keçiboynuzu kürünü bizde denedik fakat eşim ''tadı çok kötü,midem bulanıyo'' diye diye bıraktı.inciri senden duyuyorum ve mutlaka denicem. L-carnitine'ide fitness hocası olduğum için biliyorum yüksek oranda sıkıştırılmış c vitaminidir.biz öğrencilerimize yağ yakımında yararlı olduğu için spor yaparken öneriyoduk.demekki varikosele ii gelio hemen uygulicam.incir demişken mardinde yaşamış bir Allah dostunun kabrinin orda yetişen çekirdek içinin yarısı kadar bir incir türü var ''çocuk inciri'' derler.şifa niyetine deyip,iki rekat nafile namaz kılıp hap gibi yutuluo.yutan tanıdıklarım onun peşine hamile kaldılar.bende denedim.demekki her türlü incirin faydası var.meryem suresinide okicam.Allah senden razı olsun.Rabbim seni ve eşini bebeğinin başından eksik etmesin.inşallah mutlu haberlerde veririz senin gibi burda.Çok teşekkür ederim...

Öncelikle Allah evladınıza sağlıklı,hayırlı ,imanlı bir ömür nasip etsin inşaallah.Darısı bizlerin başına.

Preseed zamanında kullanmıştım .Diğer jellere göre daha zararsız olduğu söylenmesine rağmen bana yaramadı en azından.Rahmim de bir miktar tahrişe yol açmıştı .Belki de bu benim fizyolojim sebebiyle de olabilir bilmiyorum ama olabilirliği de tamamen yok değilmiş doktorum da söylemişti.

Bir de buranın İslami bir platform olmadığını biliyorum fakat buralarda çokça Meryem suresi okuma tavsiyesi görüyorum.Ve madem faydalı olduğuna inanılarak öneriliyorsa,benim de merak edip sormam da herhalde bir mahsur yoktur diye düşünüyorum.Neden bilhassa Meryem suresi ?Rabbin her sözü aynı derecede önemli ve kutsi değilmidir?

Herhalde Hz.Meryem'in sadece babasız bir çocuk doğurması bu sureyi defalarca okuma gerekçesi değildir!

En son siz bahsettiğiniz için buraya yazdım.Yoksa direk size bir soru değildir.Cevabı bilen arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim.

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah.

canım arkadaşlarım
selammm
çok ihmal etmişim burayı çok
k.k yı hiç açmaz oldum
ne var ne yok
nasılsınız
gelişmeler haberler
minik kuzular nasıl

benim oğlum bu ayın 25 inde 2 yaşına girecek çok şükür
yaramaz sıpamla yuvarlanıp gidiyoruz

Elbette Kuran-ı Kerim de ki her söz aynı derecede önemli ve kutsal değerdedir. Ama her sözün ayrı bir derde dermanı vardır.
Meryem suresinde sadece Hz. Meryem ile alakalı bilgi verilmiyor ki sure genel manada evlatla ilgili mucizelerden bahsediyor. İlk ayetlerinde Hz. Zekeriyadan bahsediliyor mesela..

Yaşı ilerlemiş olan Hz. Zekeriya, kendi ardından kavmi içinde imanı ayakta tutması için Allah'tan bir varis istemiştir. Kendisi çocuk sahibi olmak için oldukça yaşlı, karısı ise kısır olduğu için varisi yoktur ve Allah'a duada bulunmuştur:

"Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman; Demişti ki: "Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben sana dua etmekle mutsuz olmadım. Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana kendi katından bir yardımcı armağan et. Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu razı olunan kıl." (Meryem Suresi, 3-6)
(Allah buyurdu:) "Ey Zekeriya, şüphesiz biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; biz bundan önce ona hiçbir adaş kılmamışız." (Meryem Suresi, 7)
Dedi ki: "Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilirĞ Ben de yaşlılığın son basamağındayım." (Ona gelen melek:) "İşte böyle" dedi. "Rabbin dedi ki: - Bu benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım." (Meryem Suresi, 8-9)

Bir rivayete göre Hz. Zekeriyanın ve eşinin 98-100 yaşında olduğundan bahsediliyor. Evlat sahibi olmakla ilgili sanırım bizlerin en ibret alması gereken hadise budur... Mevla Ol derse OLUR inşallah...

Ayrıca Meryem Suresinin tamamının Türkçe anlamını okumanızı tavsiye ederim o zaman evlat ile sınananların dermanının bu surede gizli olduğunu daha iyi anlarsınız...

Son düzenleme:

zakkum çok güzel açıklamış
benim de uzun uzun yazmama gerek yok
2 sene önce benim gibi hamile kalmayı çok isteyen, bu sitede tanıştığım bi arkadaşım her gün bu sureyi okuduğunu söylemişti, ve o ay hamile kaldı
bende onun tavsiyesiyle her akşam işten geldiğim de okuyodum ben de o ay hamile kaldım
biz de 2-2,5 sene bebek için uğraştık
denemediğimiz şey kalmadı, kimden ne duysam hemen uygulamaya geçiyodum
zavallı eşim benim yüzümden çok kilo aldı, ona hep vitaminli şeyler yediriyodum
ama mükafatını gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…