bilyordum bu kadar duygulanacağınızı birde eski günleri hatırlayın istedim (o sıkıntılı günleri hiç birinizin unutacağınzı zanetmiyorum)canım demmeki oğlun erkekliğe ilk adımını atıyorrslm kızlar,iyi pazarlar hepinize,
yetercim listeyi gördüm şimdi çok duygulandım eski günlere götürdün beni inş darısı senin ve diğer arkadaşlarımızın başına
dilem paşan sünnet oluyor demek benimde oğlum bu cuma günü sünnet olacak 10 bitti,11.ayın içindeyiz yürümeden bir an evvel yaptıralım diyoruz çocuk cerrahı da 2-6 yaş arası sakıncalı en güzel dönem şimdi dedi bizde karar verdikoğlum sünnet olacak
inş damatlıklarını da görürüz.
aymes kızın 1 yaşına girmiş nice mutlu senelere inşailece bizimde az kaldı 1 yaşımıza 6 ocakta 1 yaşımıza giriyoruz:)
bende artık bu ay korunmayacağım oğluma kardeş istiyoruz hayırlısı olur inş...
canım benim hoşgeldin seni çok iyi anlıyorum bende evde pc hiç açamıyorum hafta içi işte olduğum için bakabiliyorum çok zor bu beişler valla :) Bende totosuna totosuna vuruyorum valla yalan söyleyemem bazen iyice delelndiriyo beni özellikle uyku saatlarinde :)
merhaba arkadaşlar.şu an bu mesajı ağlayarak yazıyorum.varikosel illetinden sonra hamile kalanları okuyunca inanın umutlarım yeniden yeşerdi.n'olur nasıl hamile kaldınız nasıl bi yöntem izlediniz bana da anlatın.vereceğiniz her bilgi bana umut ve ışık olacak.rabbim hepinizi nazarlardan korusun ve en büyük mutlulukları bahşetsin.benim eşimde çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.1 kez aşılama denedik ama tutmayınca tüm umutlarımı yitirdim.1,5 yıl oldu ameliyat olalı ama hiç mutlu bi haber duymadık.nolur anlatın neler yaptığınızı umut olun bizim gibi kucakları boş kalan yaralı kadınlara...
slm kızlar nasılsınız
yeterr listeyi bende gördümm hele adımı görünce nerelerden nerelere dedimm
ben dogum yaptımm hemde normal dogum oldu sezeryan düşünürkenn
çok şükür saglıklı bir kızım olduu
adı eylül
şuan 2ay 1haftalık oldu bilee
allahım bu duyguyu herkese yaşatsınn inşallahh
,kimseninn kucagı boş kalmasınnn
herkese slm kızlar. girer girmez fadiğin haberini gördüm çok ama çok sevindim rabbim bu sefer kucağına almayı nasip eder inşallah darısı diğer arkadaşlarımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dilem paşan erkekliğe adım atıyor ha hayırlı uğurlu olsun canım.damat olduğu günleride göstersin rabbim.
aymesim prenses artık 1 yaşında ve dahada ramamazdır eminim doğum günü kutlu olsun rabbim nice nice yaşlar göstersin ve o güzel minik yüzünde gülücükler hiç eksik olmasın.
zambak hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün canım 2 aylık bile olmuş bile maşallahhhhhhhh
yeterim sen nasılsın iyimisin fadiğin peşinden sende biran önce hamiş olursun inşallah canım rabbim büyükkkk.
sağlıkla büyüt inşşşşş canımmmm
yaa biliyordum bu listenin hepimiz eski günlere götüreceğiniii
sagol canım allah sana ve senin giibi isteyen herkkese nasip etsinn
ben bile bugünlerin hayalini edemezken kavuştum kızıma
rabbim sizede nasip eder inşallahh
eşinede allah tez zamanda şifa versinn
seni çok iyi anlıyorum
inşallah bütün isteyen herkes evlatlarına kavuşur
benim eşiminde sperm sayısı azdı, ameliyat falan olmadı
bende herşey normaldi, bi sorun yoktu
eşime her akşam havuç sıkıp içine 1-2 damla zeytinyağı damlatıp içiriyodum
keçiboynuzu kürü içmişti bi kaç ay
Maxi L-Carnitine diye bi vitamin kullandı 2 kutu
bide ben incir kürü yapmıştım kendime, adetimin ilk günü başladım, akşamdan 1 tane kuru inciri bi kaseye koy,üstünü geçicek kadar zeytinyağı koy, kapat
sabah kalktığın gibi o inciri ye, 1 ay boyunca yaptım ve o ay da hamile kaldım zaten
bide her akşam Meryem süresini okuyodum
bide preseed diye bi kayganlaştırıcı kullanıyoduk, eczanelerde satılmıyodu,şimdi satılıyo mudur bilmem
yurt dışındaki arkadaşım gönderiyodu
inşallah bunlar senin de yüzünü güldürür
seni çok iyi anlıyorum
inşallah bütün isteyen herkes evlatlarına kavuşur
benim eşiminde sperm sayısı azdı, ameliyat falan olmadı
bende herşey normaldi, bi sorun yoktu
eşime her akşam havuç sıkıp içine 1-2 damla zeytinyağı damlatıp içiriyodum
keçiboynuzu kürü içmişti bi kaç ay
Maxi L-Carnitine diye bi vitamin kullandı 2 kutu
bide ben incir kürü yapmıştım kendime, adetimin ilk günü başladım, akşamdan 1 tane kuru inciri bi kaseye koy,üstünü geçicek kadar zeytinyağı koy, kapat
sabah kalktığın gibi o inciri ye, 1 ay boyunca yaptım ve o ay da hamile kaldım zaten
bide her akşam Meryem süresini okuyodum
bide preseed diye bi kayganlaştırıcı kullanıyoduk, eczanelerde satılmıyodu,şimdi satılıyo mudur bilmem
yurt dışındaki arkadaşım gönderiyodu
inşallah bunlar senin de yüzünü güldürür
Öncelikle Allah evladınıza sağlıklı,hayırlı ,imanlı bir ömür nasip etsin inşaallah.Darısı bizlerin başına.
Preseed zamanında kullanmıştım .Diğer jellere göre daha zararsız olduğu söylenmesine rağmen bana yaramadı en azından.Rahmim de bir miktar tahrişe yol açmıştı .Belki de bu benim fizyolojim sebebiyle de olabilir bilmiyorum ama olabilirliği de tamamen yok değilmiş doktorum da söylemişti.
Bir de buranın İslami bir platform olmadığını biliyorum fakat buralarda çokça Meryem suresi okuma tavsiyesi görüyorum.Ve madem faydalı olduğuna inanılarak öneriliyorsa,benim de merak edip sormam da herhalde bir mahsur yoktur diye düşünüyorum.Neden bilhassa Meryem suresi ?Rabbin her sözü aynı derecede önemli ve kutsi değilmidir?
Herhalde Hz.Meryem'in sadece babasız bir çocuk doğurması bu sureyi defalarca okuma gerekçesi değildir!
En son siz bahsettiğiniz için buraya yazdım.Yoksa direk size bir soru değildir.Cevabı bilen arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah.
Öncelikle Allah evladınıza sağlıklı,hayırlı ,imanlı bir ömür nasip etsin inşaallah.Darısı bizlerin başına.
Preseed zamanında kullanmıştım .Diğer jellere göre daha zararsız olduğu söylenmesine rağmen bana yaramadı en azından.Rahmim de bir miktar tahrişe yol açmıştı .Belki de bu benim fizyolojim sebebiyle de olabilir bilmiyorum ama olabilirliği de tamamen yok değilmiş doktorum da söylemişti.
Bir de buranın İslami bir platform olmadığını biliyorum fakat buralarda çokça Meryem suresi okuma tavsiyesi görüyorum.Ve madem faydalı olduğuna inanılarak öneriliyorsa,benim de merak edip sormam da herhalde bir mahsur yoktur diye düşünüyorum.Neden bilhassa Meryem suresi ?Rabbin her sözü aynı derecede önemli ve kutsi değilmidir?
Herhalde Hz.Meryem'in sadece babasız bir çocuk doğurması bu sureyi defalarca okuma gerekçesi değildir!
En son siz bahsettiğiniz için buraya yazdım.Yoksa direk size bir soru değildir.Cevabı bilen arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah.
ne kadar güzel arkadaşlar meryem suresini her akşam 1 seferm,i okuyoruz..
okuduğun ay hamile kaldın dimi canım ??evet ben her akşam 1 kere okuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?