merhaba arkadaşlar.şu an bu mesajı ağlayarak yazıyorum.varikosel illetinden sonra hamile kalanları okuyunca inanın umutlarım yeniden yeşerdi.n'olur nasıl hamile kaldınız nasıl bi yöntem izlediniz bana da anlatın.vereceğiniz her bilgi bana umut ve ışık olacak.rabbim hepinizi nazarlardan korusun ve en büyük mutlulukları bahşetsin.benim eşimde çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.1 kez aşılama denedik ama tutmayınca tüm umutlarımı yitirdim.1,5 yıl oldu ameliyat olalı ama hiç mutlu bi haber duymadık.nolur anlatın neler yaptığınızı umut olun bizim gibi kucakları boş kalan yaralı kadınlara...
okuduğun ay hamile kaldın dimi canım ??
canım sağol inşşş sen nasılsın annenden döndünmü nasıl oldunnn canım biz biraz sıkınız yine eşimin kitlesi yeniledi dr tekrar ameliyat olması gereke bilir diyorrr rabbim yardımcımız olsun hepimizn
sevcan maşallah az kalmış doğuma..
slm...
nasilsiniz kizlar:)
biz sunnet olduk tam 1ay oldu,cok rahat gecti,narkoz etkisi haric(sarhosluk)hicbir zorluk olmadi,agri kesici bile kullanmadik diyebilirim, iyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederiz
nevacim sizin nasil gecti ?
can iso allah sana kolaylik versin canim bazen bitaneyle bas etmek zorken sen ve meryem 3taneyle basediyosunuz
fadikten haber alan varsa bizede yazsin ,cok merak ediyorum insallah hersey cok guzel geciyodur...
Canım benim tekrarladığına çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin bir dahada tekrarlamasın inşallah. annemden döndüm canım işede geliyorum artık ama ayağımın ağrısı tam geçmedi ayakta çok kaldığım zaman başlıyor tekrar yada az yürüsem. ama buna şükür hiç yürüyemiyecekmişim gibi geliyordu bu kadar ağrıyıda çekerim artık ne yapayım.
slm...
nasilsiniz kizlar:)
biz sunnet olduk tam 1ay oldu,cok rahat gecti,narkoz etkisi haric(sarhosluk)hicbir zorluk olmadi,agri kesici bile kullanmadik diyebilirim, iyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederiz
nevacim sizin nasil gecti ?
can iso allah sana kolaylik versin canim bazen bitaneyle bas etmek zorken sen ve meryem 3taneyle basediyosunuz
fadikten haber alan varsa bizede yazsin ,cok merak ediyorum insallah hersey cok guzel geciyodur...
sevcancim biz istedigimiz icin erken yaptridik, herhangi bi sorun yoktu, doktorumuzda tavsiye edince yaptirdik..tamamen bayiltiyolar..narkozu,sunnet odaya gelisi hepsi 1saatte oldu,odaya zaten uyanik geldi yani hafif narkoz veriliyo...sunnet sonrasida gercekten hic sorun yasamadik,narkozun etkisi gecince (ertesi gun icin) cok agrisi olur 1hafta boyunca her 3saatte bir agri kesici verilecek dediler ama ben 2gun verdim oda gunde 3kez,allaha sukur rahat atlattik,darisi size insallah:)geçmiş olsun
siz neden sünnet ettirmiştiniz, doktor mu sünnet yaptırın dedi
ayrıca narkozu nasıl veriyolar,tamamen mi bayıltıyolar yoksa lokal mi
bizim çocuk doktoru da sünnet olsun dedi ama korkuyorum, doğuma az kaldı, mızmızlık yaparsa, hem onun mızmızlığı hem yeni bebeğin gelişi falan
dilemcim benimki sünnet olmadı erteledik çünkü doktor öğleden sonra hastanede oluyormuş oğlumu da 5-6 saat aç bırakmak istemedim başka bir doktora yaptıralım dedik şimdilik erteledik anlayacağın paşanın damatlığını da görürsün inş:)
bugün oğlumun doğum günü ama biz pazar günü kutlayacağız akrabalar o zaman müsait oluyor:)
yeni yılda herkes inş isteklerine kavuşur özellikle bebek isteyenler... bende 2. bebişi istiyorum aralarında fazla yaş farkı olmadan büyür gideer diyorum hayırlısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?