Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm hayırlı cumalar kızlar,

benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu ameliyattan 3 ay sonra askere gitti askeden döndükten sonra hamile kaldım fakat gebeliğim uzun sürmedi 6 ay sona tekrar hamile kaldım çok şükür şimdi bir oğlum var 1 yaşına girecek yakında,ilk gebeliğimde preseed kullanmıştım fakat ikincisinde kullanmadım ancak bende Meryem suresini her gece yatmadan önce okudum birkaç ay sonra hamile kaldım inş en yakın zamanda hayırlısıyla sende hamile kalırsın sağlıklı evlatların olur

selam arkadaşlar maşallah burası yalnız kalmamış:)bende ne zamandır uğramıyordum.meryem süresini bende okudum çok şükür bende hamile kaldım.7 yıl boyunca tedavi görmeme rağmen olmadı,doğru dürüst yumurtlamıyordum bile ama kızım kendiliğnden geldi.ben 1 defa okudum sadece meryem süresini.

slm kızlar, nasılsınız???
malum ufaklıklar yüzünden epeydir gelemiyorum yine buralara
kızım 4 aylık, ikizlerim 1 buçuk yaşını geçti
öyle yoğunum ki anlatamam bi bakayım ne var ne yok dedim
eski günlerdeki gibi öyle uzun sohbetlere kalamıyoruz maalesef
ama arada bakıp hepinizden haber almakta güzel

bekleyen ve tedavi için uğraşan tüm arkadaşlarım Rabbim inşallah en kısa zamanda küçük mucizelerinizi gönderir dualarım sizinle

bebiş anneleri Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla büyütelim çocuklarımızı inşallah
buarada fadiğim hamileymiş çoook sevindim böyle güzel haberleri sık sık alırız inşallah,Rabbim sağlıklı büyüyüp sağlıkla doğmayı nasip etsin.
kendinize iyi bakın yine gelmeye çalışırım

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım aranızdaki hamile kalan arkadaşlar kendiliğinden mi kaldılar birde beni eşimde azo var hemde sperm sayısı 0 böyle olupta kalnlar vamı beni bilgilendirirseniz sevinirim

slm...
nasilsiniz kizlar:)
biz sunnet olduk tam 1ay oldu,cok rahat gecti,narkoz etkisi haric(sarhosluk)hicbir zorluk olmadi,agri kesici bile kullanmadik diyebilirim, iyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederiz
nevacim sizin nasil gecti ?

can iso allah sana kolaylik versin canim bazen bitaneyle bas etmek zorken sen ve meryem 3taneyle basediyosunuz

fadikten haber alan varsa bizede yazsin ,cok merak ediyorum insallah hersey cok guzel geciyodur...

Canım benim tekrarladığına çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin bir dahada tekrarlamasın inşallah. annemden döndüm canım işede geliyorum artık ama ayağımın ağrısı tam geçmedi ayakta çok kaldığım zaman başlıyor tekrar yada az yürüsem. ama buna şükür hiç yürüyemiyecekmişim gibi geliyordu bu kadar ağrıyıda çekerim artık ne yapayım.

geçmiş olsun
siz neden sünnet ettirmiştiniz, doktor mu sünnet yaptırın dedi
ayrıca narkozu nasıl veriyolar,tamamen mi bayıltıyolar yoksa lokal mi
bizim çocuk doktoru da sünnet olsun dedi ama korkuyorum, doğuma az kaldı, mızmızlık yaparsa, hem onun mızmızlığı hem yeni bebeğin gelişi falan

sağolcanımmm
iyi bak kendineeeee

......................║
................¸.•.•/•**•\•.•.¸
..........¸.•´`'*•./•*´`*•\•*´ '`*•¸
.....¸•*´'´`'*.•./•*´'´`'*•\.• *´'´`'*•¸
....¸•.*´'´`'.*.•./.•.*´'´`'*•\.•.*´'´`.'*.•¸
........./¸.•*´'´`'*•.¸/¸.•*´║ `'*•.¸\¸. •*´'`'*•.¸
.........................║
.........................║
.........................╚ ═ mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalmanız dilekleriyle .
Mutlu yıllarrrr::)))

ve bol hamişli ve bol bebişli bir sene geçirmeniz dileğiyle..............

iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
yarın belki gelemem

selam kızlar, bilmeyenleriniz vardır, eşimiin sayı çok az, hareket ve morfoloji %0 ...genelde hep umut tüp bebek merkezinde yaptırılmış ya da yaptırıyor bu sebepli arkadaşlar..kesinlikle Rabbimin bileceği iş , ben tabi sormak istiyorum, erkek inferlitesini hangi merkezlerde yendiniz..ön ayak olun lütfen bana..

dilemcim benimki sünnet olmadı erteledik çünkü doktor öğleden sonra hastanede oluyormuş oğlumu da 5-6 saat aç bırakmak istemedim başka bir doktora yaptıralım dedik şimdilik erteledik anlayacağın paşanın damatlığını da görürsün inş:)

bugün oğlumun doğum günü ama biz pazar günü kutlayacağız akrabalar o zaman müsait oluyor:)

yeni yılda herkes inş isteklerine kavuşur özellikle bebek isteyenler... bende 2. bebişi istiyorum aralarında fazla yaş farkı olmadan büyür gideer diyorum hayırlısı olsun....

slm,oncelikle herkesin yeni yili kutlu olsun, allah saglik huzur mutluluk ve isteyenlerede bol bol bebis versin:)
biz yilbasindan 1gun once dogum gunumuzu kutladik yogun ama eglenceli gecti :)

sevcancim biz istedigimiz icin erken yaptridik, herhangi bi sorun yoktu, doktorumuzda tavsiye edince yaptirdik..tamamen bayiltiyolar..narkozu,sunnet odaya gelisi hepsi 1saatte oldu,odaya zaten uyanik geldi yani hafif narkoz veriliyo...sunnet sonrasida gercekten hic sorun yasamadik,narkozun etkisi gecince (ertesi gun icin) cok agrisi olur 1hafta boyunca her 3saatte bir agri kesici verilecek dediler ama ben 2gun verdim oda gunde 3kez,allaha sukur rahat atlattik,darisi size insallah:)
dogumada az kaldi allah yardimcin olsun :)

bizimde ogleden sonra yapildi ama sorun yasamadik :)

Slm kızlar nasilsiniz biz iyiyiz cadilarimla koşturuyoruz çok yoruluyorum ama çok tatlılar
Geceleride birazdaha rahat olsak daha iyi olacak inşallah bir an önce kesintisiz uykularımız olur
Aysecim maşallah Tuna paşaya kolay atlatmış sünnetini
Aymecim sen nasılsın kızın nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…