Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm, guzel anneler, nasilsiniz?
biraz baktim ve herkeste hersey yolunda gidiyo galiba, ve insallah hep oyle ...
bizde iyiz, bebisin kalbinide bugun gorduk, cok muhtesem biseymis...
allahim herkese nasip etsin...

canım allahım tamamına erdirsininşallah

amin canım allahım kucagına alacagın günleride nasip etsin inşallah

canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin sağlıakla kucağına alacağın günlerde gelsin inşallah canım

canım allahım tamamına erdirsininşallah

sağolasın canım allahım sanada o günleri nasip edecek bizlerde heyecanla senin o güzel günleri anlatışını okuyacağız canım en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürsün inşallah

günaydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim
bazen ufak tefek aksilikler çıkıyo ama onlarda tuzu biberi diycez artık

özlemcim çoğul gebeliklrede ikili ve üçlü test yapılmıyo ama....bana yapılmamıştı....doğru sonuç vermezmiş çoğul olduğu için...sana neden yapılıyo...

sadece ense kalınlıkları ölçülüyo....ama doktordan doktora değişebilir tabi...

özlemcim çoğul gebeliklrede ikili ve üçlü test yapılmıyo ama....bana yapılmamıştı....doğru sonuç vermezmiş çoğul olduğu için...sana neden yapılıyo...

canım kan testi yapılmayacak zaten ama ense kalınlıkları ölçülücek hepsini sonuçta ayrı ayrı görebiliyo. ama kan testi dogru sonuç vermediği için yaptırmayacagım tabikkii zaten baskada test yaptırmama herhalde bi bunuyapsınlarda ultrasondan bakılcak yani sadece

hımmmm......ok tamam o zaman....benim de gelecek hafta yaaaaaa...........özloşum inşallah hayırlısıyla sağlıklı çıkarlar çok korkuyorum ben...nasıl karnın falan çıktı mı hiç...gerçi bulantın da çokmuş zayıflamış da olabilirsin....benim bulantı da oluyo ama neyseki hep yemekten önce oluyo genelde:)))yırtıyorum yani...boş su çıkıyo....

anam nasıl da dizilmiş fasulyelerin yarın çocuk arabasında da böle dizilirler inşallah...:))))))

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhh

casper bende öyleydim cnm ya sürekli wc bi de gittiğimde yapsam bari accık accık :))) resmen idrar torbasının üstünde tepiniyodu doğumdan sonra ohh dedim saatlerce gitmedim wc ye :)))))

evet canım ya yakında pılımı pırtımı toplayıp wc de yatıp kalkacam nasılsa çıkamıyorum ordan. hele ayağa kalktıkça bide batıyoki sorma canım çok yanıyo. cumartesi bir çarşıya çıktım inanırmısın wc aramaktan bişi bakamadım kociş aldı geri eve bıraktı beni :kedi:
sondu zaten çarşı işimde kalmadı iyikide son haftalara bırakmamışım işleri

bazen 1. yüklemede yüksek çıkıp 2. yüklemede bişi çıkmıyo canım. bakarsın sendede öyle olur yüksek çıksada artık bebiş için katlanıcaksın dediğin gibi kilosunada maşallah annesi allahım esirgesin sizi

canım benim çok şükür pıtpıtlarıda duydunuz bundan sonrada sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıcakla kucağına almak nasip olsun.

anam nasıl da dizilmiş fasulyelerin yarın çocuk arabasında da böle dizilirler inşallah...:))))))

amin inşallah. bir hayal ettimde şöyle özlem ve bebişleri üçüz bebek arabasında kaldırımda geçecek yerde bırakmaz kız bunlar bakarız trafik tıkalı tamam burdan özlem geçmiş deriz artık :roflol:

evet ne güzel allahım nazarlardan saklasın:Saruboceq:

ii canım senina dına çok sevindim RABBİM KİMSEYE BENİM YASADIGIMI YASATMASIN çok zor gunler geçiriyorum karnım çıktı evet çunku ben 8 kilo verdim.inşallah gececek az kaldı çogu gitti azı kaldı. korkma bitanem yaa korkular hep korkuları getiriri hep pozitif ol ben hiç bir aksilikle karşılasacagımızı sanmıyorum inşallah sağlıkla gelecek bebeklerimiz
aminnnnnnn inşallahhhhhh ALLAHIM NASİP EDER SAĞLIKLA HAYIRLIISYLA TEK DİLEĞİM SAĞLIKLARI
allahım nazarlardan saklasın...

evet ne güzel allahım nazarlardan saklasın:Saruboceq:
SAĞOLL CANIM İNŞALLAH RABBİM SANADA İKİZ VERSİN

İNŞALLAHH CANIM O GUNLERİDE GÖRÜCEM İNŞALLAH SENEYE YAZA KISMETSE 6 AYLIK FELAN OLMUŞ OLURLAR BENDE HERGUN RABBİME ŞÜKÜR EDERİM İNŞALLLAHHHHH

canım sneinde öle böle derken çok azz kaldı kızını resmini heme göster bize tamammmıı?

inşallah ama artık iki emriyo transver etmiyorlarsenağlama

canım yasaların ne oldugu belli olmuyor belkide senin içinde bir yasa çıkar azolular için belkide baska sanslar tanınır bak ben 3 yıl beklemyeyim diye 2 tüp bebek yaptırdım benden sonra yasa değişti artık yıl şartı yok .kısmet yani bu işler hiç belli olmaz

Slm kizlar okudugum kadariyla herkes iyi galiba
aysecim masallah kalp atislarina gormussun allahim sonuna kadar kolay hamilelik nasip etsin
aymesim sende iyiymisin cok sevindim
ozlemcim az kaldi cnm insallah gececek kusmalarin sonrada keyfini cikarirsin hamileliginin insallah
bende cok kilo verdim cnm hic bisey yiyemiyodum ama simdi istahimda acildi sukur allahima
ben iki gundur allahim nazardan korusun iyiyim biraz bulantilarim var ama o da gececek insallah
kendinize ve bebislere iyi bakin kizlar

Slm kizlar okudugum kadariyla herkes iyi galiba
aysecim masallah kalp atislarina gormussun allahim sonuna kadar kolay hamilelik nasip etsin
aymesim sende iyiymisin cok sevindim
ozlemcim az kaldi cnm insallah gececek kusmalarin sonrada keyfini cikarirsin hamileliginin insallah
bende cok kilo verdim cnm hic bisey yiyemiyodum ama simdi istahimda acildi sukur allahima
ben iki gundur allahim nazardan korusun iyiyim biraz bulantilarim var ama o da gececek insallah
kendinize ve bebislere iyi bakin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…