canım allahım tamamına erdirsincanlarım günaydınlar herkesler iyiler bebişler iyiler bizde dün doktordaydık şeker yüklemem yüksek çıktı 2. yükleme yapılacak onun sonucuna göre diyete giricem olsun bebeğim için katlanırım oğluşum 1150 gr olmuş gayet iyi maşallah dedi doktorum kendimde iyiyim son aya kadar yatmaya devam son az az kalkarsın alış verişini yaparsın falan dedi
slm, guzel anneler, nasilsiniz?
biraz baktim ve herkeste hersey yolunda gidiyo galiba, ve insallah hep oyle ...
bizde iyiz, bebisin kalbinide bugun gorduk, cok muhtesem biseymis...
allahim herkese nasip etsin...
canım allahım tamamına erdirsininşallah
canlarım günaydınlar herkesler iyiler bebişler iyiler bizde dün doktordaydık şeker yüklemem yüksek çıktı 2. yükleme yapılacak onun sonucuna göre diyete giricem olsun bebeğim için katlanırım oğluşum 1150 gr olmuş gayet iyi maşallah dedi doktorum kendimde iyiyim son aya kadar yatmaya devam son az az kalkarsın alış verişini yaparsın falan dedi
özlemcim çoğul gebeliklrede ikili ve üçlü test yapılmıyo ama....bana yapılmamıştı....doğru sonuç vermezmiş çoğul olduğu için...sana neden yapılıyo...
canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin sağlıakla kucağına alacağın günlerde gelsin inşallah canım
sağolasın canım allahım sanada o günleri nasip edecek bizlerde heyecanla senin o güzel günleri anlatışını okuyacağız canım en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürsün inşallah
anam nasıl da dizilmiş fasulyelerin yarın çocuk arabasında da böle dizilirler inşallah...:))))))
casper bende öyleydim cnm ya sürekli wc bi de gittiğimde yapsam bari accık accık :))) resmen idrar torbasının üstünde tepiniyodu doğumdan sonra ohh dedim saatlerce gitmedim wc ye :)))))
canlarım günaydınlar herkesler iyiler bebişler iyiler bizde dün doktordaydık şeker yüklemem yüksek çıktı 2. yükleme yapılacak onun sonucuna göre diyete giricem olsun bebeğim için katlanırım oğluşum 1150 gr olmuş gayet iyi maşallah dedi doktorum kendimde iyiyim son aya kadar yatmaya devam son az az kalkarsın alış verişini yaparsın falan dedi
anam nasıl da dizilmiş fasulyelerin yarın çocuk arabasında da böle dizilirler inşallah...:))))))
amin inşallah. bir hayal ettimde şöyle özlem ve bebişleri üçüz bebek arabasında kaldırımda geçecek yerde bırakmaz kız bunlar bakarız trafik tıkalı tamam burdan özlem geçmiş deriz artık :roflol:
ii canım senina dına çok sevindim RABBİM KİMSEYE BENİM YASADIGIMI YASATMASIN çok zor gunler geçiriyorum karnım çıktı evet çunku ben 8 kilo verdim.inşallah gececek az kaldı çogu gitti azı kaldı. korkma bitanem yaa korkular hep korkuları getiriri hep pozitif ol ben hiç bir aksilikle karşılasacagımızı sanmıyorum inşallah sağlıkla gelecek bebeklerimizhımmmm......ok tamam o zaman....benim de gelecek hafta yaaaaaa...........özloşum inşallah hayırlısıyla sağlıklı çıkarlar çok korkuyorum ben...nasıl karnın falan çıktı mı hiç...gerçi bulantın da çokmuş zayıflamış da olabilirsin....benim bulantı da oluyo ama neyseki hep yemekten önce oluyo genelde:)))yırtıyorum yani...boş su çıkıyo....
aminnnnnnn inşallahhhhhh ALLAHIM NASİP EDER SAĞLIKLA HAYIRLIISYLA TEK DİLEĞİM SAĞLIKLARIanam nasıl da dizilmiş fasulyelerin yarın çocuk arabasında da böle dizilirler inşallah...:))))))
allahım nazarlardan saklasın...
SAĞOLL CANIM İNŞALLAH RABBİM SANADA İKİZ VERSİNevet ne güzel allahım nazarlardan saklasın:Saruboceq:
amin inşallah. bir hayal ettimde şöyle özlem ve bebişleri üçüz bebek arabasında kaldırımda geçecek yerde bırakmaz kız bunlar bakarız trafik tıkalı tamam burdan özlem geçmiş deriz artık :roflol:
amin inşallah. Bir hayal ettimde şöyle özlem ve bebişleri üçüz bebek arabasında kaldırımda geçecek yerde bırakmaz kız bunlar bakarız trafik tıkalı tamam burdan özlem geçmiş deriz artık :roflol:
inşallah ama artık iki emriyo transver etmiyorlarsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?