Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevrom gözükmüyosun bu aralar iyisinizdir inşallah. sanırım doruk paşanın dişleriyle başın dertte hala canım. rabbim kolaylıklar versin atlatıverin canım. özletme kendini emi canım

sağol canımm..amin inşallah..
sen de duyacaksın emin ol tatlışşş..

sağol canımm inşallah hepimiz sağlıkla koklayabiliriz bebişlerimizi..opuyorumnanaktan

sağol canım..inşallah benim de tek dileğim kanamalarımın bir an önce kesilmesi..:Saruboceq:
çatlak matlak boşver kıssssırnaşık şey..bebişin iyi olsun da gerisi mühim değil..

Son düzenleme:
Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim sukur rabbime
bulantilarim kusmalarim azaldi allaha sukurler olsun ama yatiyorum hep dr dinlencen diyor sagolsun annem
hic birseye elimi surdurmuyor allah ondan razi olsun
artik daha cok girerim topiklere insallah daha iyiyim sukur insallah hic bulantim kalmaz
allahim tum hamislere yardimcisi olsun saglikla bebeklerini kucaklarina alsin hepsi

casper cnm az kalmis doguma allahim saglikla bebegini kucagina almani nasip etsin
papatyaa sende kalp atislarini duymussun insallah kolay bir hamilelik olur allahim saglikla kucagina
almani nasip etsin

burayı okudukça okudukça nası imreniyorum ya inşallah bigün bende buraya yazarım çok istiyorum nolur kızlar hamilelerin duaları çabuk kabul olurmuş bir mucize olsun bende hamile kalıp sağlıklı hayırlı ir bebek dünyaya getiriyim inşallah çocuksuz kimse kalmaz herkesin muradı olur sizlerde hayırlısı ile sağlıklı hayırlı doğumlar yapıp bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

Sevgidolu bir zamnlar bizde buraya imrenerek bakardık o günleri düşündükçe hala şükrediyorum Rabbim banada nasip etti inşalalhhh isteyen herkese nasip etsin

casper cnm az kalmis doguma allahim saglikla bebegini kucagina almani nasip etsin
papatyaa sende kalp atislarini duymussun insallah kolay bir hamilelik olur allahim saglikla kucagina
almani nasip etsin

çok sağol canımm..
amin inşallah hepimiz için öyle olur :Saruboceq:

inşallah sen de bu günleri yaşar,meleğini sağ salim alırsın kollarına canımm..
yağmurcan da demiş zatenn..ben de hep imrenerek okurdum burda yazılanları..acaba ben de yazabilecek miyim derdim ..
Rabbim herkese nasip etsin miniğini inşallah:)

meryem sen özlem misin adını mı değiştirdin yoksa?

yok canim meryem arkadasimiz farkli ozlemcik farkli, ortak yonleri ikisininde ucuz bekliyo olmasi opuyorumnanaktan

hımmmmmmm.......ondan şaşırdım ben gerçi özlemle benim haftamız aynı ondan da emin olamamıştım ama....sağol canım...

canım dileğine yürekten amin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…