canım gözün aydın inşallah kucağına alacagın günlerde gelir korkma bişey olmaz allahın izniyle sen dinlen bol bol dualarım seninle inşallah birgün bende duyarım bebeğimin kalp atışını.:Saruboceq:
canım çokkkk sevindim gözünüz aydın inşallah en kısa zamanda senide aramızda görürrüz allahım yardımcınız olsun inşallah fazla bekletmez seninde bebişin
canım wc dde zorlamamak lazım muhtemelen oyüzden olmuştur tatlım kafanı takma önemli olan bebeğinin kalp atışı devam ediyor biizim doktorun hanımı şakır şakır kanamayla şuanda 29.haftasında canım allahın izni ile birşeycik olmaz canım ama keşke rapor alma şansın olssa ne olursa olsun oturmak bile yoruyor bizleri canım
canım gözğnüz aydın bizler için her hamilelik mucize zaten canım tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin allahım
oy oy az kaldı canım valla darısı başımıza inşalah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin allahım bakalım benimde daha çatlak namına birşey yok ama inşallah da olmaz
canım hadi bakalım gözünüz aydın allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin canım
kullandım canım ama benim göbek değilde bikini bölgem çatlamış o kısma birşey sürmemiştim açıkçası sadece hep göbeğime ve yanlarıma sürüyodum ama o kısmın çatladığını bilmiyodum kimsedende duymamıştım bikini bölgesine ağda yaptırmıştım ağdadan sonra çatladığını fark ettim belkide ağda etkildedi bilmiyorum ki
amin canım amin. rabbim en kısa zamandada sanada nasip etsin hayırlısı ile canım.
evet canım az kaldı çok şükür şu günleride hayırlısı ile sorunsuz bir şekilde atlatırızda kucağımıza alırız inşallahhhh. tabiki bebikler için katlanıyoruz katlanırızda rabbime çok şükür ki bu duyguyu bizlere yaşattığı için. dilerim tüm isteyen herkesede rabbim nasip etsin kimsenin ama kimsenin düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın
amin canım amin rabbim herkese nasip etsin. çok şükür sende pıtpıtları duydun canım. kanamanda en kısa zamanda kesilir inşallahda sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım.
sağol canım aminnnnnnn. kullanıyorum ama göbeğim çatlamadı tam bikini bölgesi çatlamış hep. belkide biraz tenle alakalı bilmiyorum ki.
ne yapayım bundan sonrada çatlak bir bikini bölgem olur çatlak matlak idare edecez :roflol:
evet canım ya az kaldı allahın izni ile. amin canım
iyi geceler canım
Sevgidolu bir zamnlar bizde buraya imrenerek bakardık o günleri düşündükçe hala şükrediyorum Rabbim banada nasip etti inşalalhhh isteyen herkese nasip etsin
casper cnm az kalmis doguma allahim saglikla bebegini kucagina almani nasip etsin
papatyaa sende kalp atislarini duymussun insallah kolay bir hamilelik olur allahim saglikla kucagina
almani nasip etsin
burayı okudukça okudukça nası imreniyorum ya inşallah bigün bende buraya yazarım çok istiyorum nolur kızlar hamilelerin duaları çabuk kabul olurmuş bir mucize olsun bende hamile kalıp sağlıklı hayırlı ir bebek dünyaya getiriyim inşallah çocuksuz kimse kalmaz herkesin muradı olur sizlerde hayırlısı ile sağlıklı hayırlı doğumlar yapıp bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
ayyyyyyyyyyyy ne güzel ya herkes hamile allahım darıs bana ve isteyen herkese olsun
çok sağol canımm..
amin inşallah hepimiz için öyle olur :Saruboceq:
inşallah sen de bu günleri yaşar,meleğini sağ salim alırsın kollarına canımm..
yağmurcan da demiş zatenn..ben de hep imrenerek okurdum burda yazılanları..acaba ben de yazabilecek miyim derdim ..
Rabbim herkese nasip etsin miniğini inşallah:)
canım bizde girecegiz birgün bu güzel annelerin arasına ben henüz katılmadım aralarına ama onlarla olmak iyi geliyor bırakamıyorum burayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?