casper cnm az kalmis doguma allahim saglikla bebegini kucagina almani nasip etsin
papatyaa sende kalp atislarini duymussun insallah kolay bir hamilelik olur allahim saglikla kucagina
almani nasip etsin
ayyyyyyyyyyyy ne güzel ya herkes hamile allahım darıs bana ve isteyen herkese olsun
belgin inşallah canım bizde azolular topiğinden buraya tarnsfer oluruz hemen
günaydın canlarım nasıl geçti haftasonunuz inşallah bu haftada güzel haberlerle dolu bir hafta olur...
taze hamişlerim herkeslere günaydın
tunaydınn kıslarrrrrrr
günaydın canım inşallah öyle olucak
sanada günaydın canım
özlemcim geldinmi nasılsın tatlım daha iyisindir inşallah
sağol cnm ehh idare ediyorum düzelir gibiydim hafta sonu hiç çıkarmadım bugun gene kötüleştim. evde kalmama gerekiyo galiba yol çok etkiliyo beni ama az kaldı 2-3 haftaya geçicek inşallahhh. sen nasılsın canım geçti demi yok sıkıntın şükür
dahada iyi olun inşallahhh canımmm maşşallahhhAllaha çok şükür canım rabbim nazarlardan saklasınnazar boncuğumuda takıyım dahah iyiyim inşallah dahada iyi olucaz bebişlerimizle beraber
canım ben ikili test için gittiğimde belli olucak kısmetse ultrasonda ne kadar oldukları daha doktorlar öle bişey sölemedi çunku alttan muayene olmadım alttan etmem lazım dedi bende ettirmedim. bebeişlerinini iyi olmasına çok sevindim cnaım sağlıkla gelsinler inşallahhhhhozlemcim ben de seni merak ediyodum maşallah bebişler 11 olmuş.....maşallah fasulyelerine....benim eccük geri kaydı...aynıydık önce ama...inşallah birdahakine de fazlası çıkar...
günaydın kızlar,
nasılsınız?
ben çok sık giremiyorum artık nete,
malum pc başında oturmak zor oluyo artık,
oyüzden yazamıyorum kusura bakmayın,
doğuma 4 hafta kaldı bizde ağırlaştık tabii:CüvCüv:
ama arada giriyorum yeni gelişmeler varmı diye takipteyim
kendinize ve bebişlere iyi bakın emi
öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?