Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
casper cnm az kalmis doguma allahim saglikla bebegini kucagina almani nasip etsin
papatyaa sende kalp atislarini duymussun insallah kolay bir hamilelik olur allahim saglikla kucagina
almani nasip etsin

amin canım amin.sende inşallah sağlıkla bu haftalara geliverirsin canım ve sağlıkla kucağına alırsın canım.

ayyyyyyyyyyyy ne güzel ya herkes hamile allahım darıs bana ve isteyen herkese olsun

belgin inşallah canım bizde azolular topiğinden buraya tarnsfer oluruz hemen

amin canım amin. darısı sana ve tüm istiyenlere. geçen sene bende imrenerek bakanlardandım canım benim ama şimdi rabbime şükürler olsun bu zamana kadar geldik. inşallah senin güzel haberinide burada kutlarız canım

günaydın kızlar
güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyele

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı haftalar yeni bi aya girdik inşallah mayıs ayı herkes için uğurlu bi ay olur.

günaydın canlarım nasıl geçti haftasonunuz inşallah bu haftada güzel haberlerle dolu bir hafta olur...

günaydın canım inşallah öyle olucak

sanada günaydın canım

özlemcim geldinmi nasılsın tatlım daha iyisindir inşallah

sağol cnm ehh idare ediyorum düzelir gibiydim hafta sonu hiç çıkarmadım bugun gene kötüleştim. evde kalmama gerekiyo galiba yol çok etkiliyo beni ama az kaldı 2-3 haftaya geçicek inşallahhh. sen nasılsın canım geçti demi yok sıkıntın şükür

Allaha çok şükür canım rabbim nazarlardan saklasın nazar boncuğumuda takıyım dahah iyiyim inşallah dahada iyi olucaz bebişlerimizle beraber

ozlemcim ben de seni merak ediyodum maşallah bebişler 11 olmuş.....maşallah fasulyelerine....benim eccük geri kaydı...aynıydık önce ama...inşallah birdahakine de fazlası çıkar...

günaydın kızlar,
nasılsınız?
ben çok sık giremiyorum artık nete,
malum pc başında oturmak zor oluyo artık,
oyüzden yazamıyorum kusura bakmayın,
doğuma 4 hafta kaldı bizde ağırlaştık tabii:CüvCüv:
ama arada giriyorum yeni gelişmeler varmı diye takipteyim
kendinize ve bebişlere iyi bakın emi
öpüyorum hepinizi...

günaydın canlarım

canisocum allahım hayırlı bi doğum nasip etsin sana
çok az kalmış valla 4 hafta sonra bebişlerine kavuşucan inşallah:Saruboceq:

gunaydın kıslarrrr

Allaha çok şükür canım rabbim nazarlardan saklasın nazar boncuğumuda takıyım dahah iyiyim inşallah dahada iyi olucaz bebişlerimizle beraber
dahada iyi olun inşallahhh canımmm maşşallahhh
ozlemcim ben de seni merak ediyodum maşallah bebişler 11 olmuş.....maşallah fasulyelerine....benim eccük geri kaydı...aynıydık önce ama...inşallah birdahakine de fazlası çıkar...
canım ben ikili test için gittiğimde belli olucak kısmetse ultrasonda ne kadar oldukları daha doktorlar öle bişey sölemedi çunku alttan muayene olmadım alttan etmem lazım dedi bende ettirmedim. bebeişlerinini iyi olmasına çok sevindim cnaım sağlıkla gelsinler inşallahhhhh

çok az kalmış canım yaa maşşaallahhhh sizee ama çok erken değilmi eger kalabiliyolarsa azcık daha bekleseydi doktorunuz bende 35. haftaya kadar sabrederim inşallahhh 36 da alır doktorum

can-iso neden erken doğuruyorsun ticker 30 haftayı gösteriyor 34 35 çok erken değil mi? Ben dr dedim valla en erken sağlıklı ne zamn olacaksa o zaman olsun dedim sezeryan :)) 38+ 0 da oldummmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr herkes nasıllllllllllllllllllll

can isom sende ağırlaştın dimi. az kaldı canım az bizimde tam 38. haftada alırsa 4 haftamız kaldı bizde iyiyiz çok şükür ama baya ağırlaştık. günüm wc de geçiyo artık ve yürümek işkence gibi oldu bana sanırım kızım aşağıyamı iniyo ne idrar kesemi sıkıştırıyo hissediyorum evde ayağa kalksam yürüsem iki adım alttan alttan bişiler batıyo yarın kontrolümüz var hayırlısı bakalım belki tam tarih verir

casper bende öyleydim cnm ya sürekli wc bi de gittiğimde yapsam bari accık accık :))) resmen idrar torbasının üstünde tepiniyodu doğumdan sonra ohh dedim saatlerce gitmedim wc ye :)))))

canlarım günaydınlar herkesler iyiler bebişler iyiler bizde dün doktordaydık şeker yüklemem yüksek çıktı 2. yükleme yapılacak onun sonucuna göre diyete giricem olsun bebeğim için katlanırım oğluşum 1150 gr olmuş gayet iyi maşallah dedi doktorum kendimde iyiyim son aya kadar yatmaya devam son az az kalkarsın alış verişini yaparsın falan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…